Pogledaj Full Version : Jedan jedini
Baader Meinhof
02-07-2011, 13:43
http://www.youtube.com/watch?v=47ncQqLQgv8
Pa jel ga se nije užitak sjetiti.
zlatni_ljiljan
03-07-2011, 12:32
http://www.youtube.com/watch?v=47ncQqLQgv8
Pa jel ga se nije užitak sjetiti.
jeste jarane,sinoc mi je tako bilo drago ga vidjeti ponovo kad je prognoziro Haye-Klitchko mech,jos uvijek je nenadjebiv, legenda ziva...najbolji boxer svih vremena kakav Ali ,kakav Foreman kakvi bakrachi Mike je jedna nova era,zbog njega se ustajalo u pet ujutro,a za ove danas jedva da ostanemo budni i do ponoci :)
caporegime
03-07-2011, 22:53
ja umal zaspo gledajući kličkov meč. (figurativno)
zlatni_ljiljan
04-07-2011, 14:32
ja umal zaspo gledajući kličkov meč. (figurativno)
Wladimir i Vitali su jako dosadni bokseri,nikad nisam vidio da su uvezali vise od dva direkta,eventualno direkt i kroshe,nikad nisam vidio da je uvezo aperkat u kombinaciju,dosadni strasno jebiga ruska skola boksa
Graničar Jozo
04-07-2011, 14:35
sutradan su odmah na novoj pustili film Rocky Balboa :D:D:D
ne gledam sportski podforum, ali me je naslov privukao, sad vidim i zašto.
jedini sport kojeg volim pogledati je upravo boks (samo teškaše i poneki poluteškaški meč).
nedavno kad su meč imali adnan aka šturm i i macklin, mogu reći samo da sam uživala u dobrom boksu. iako nisam šturmov obožavatelj, na njegovoj sam strani bila jer je eto ''naš'', pa ajde... međutim, nakon arogantnog ponašanja pri ulasku, simpatije su počele prevagnjivati prema macklinu, a učvrstile su se nakon očite naklonosti sudaca postojećem prvaku. iako je pokraden, macklin se pokazao kao izvrstan i častan borac, svaka mu čast!
a kličko i haye... što reći na ono...? kličko je očito otezao, moguće i zbog tv kuća koje i duljine emitiranja, a vjerojatno i zato što je išao na sigurno.
u svakom slučaju, ako već nije bilo neke akcije od njega, bilo ga je barem lipo gledat :P
zlatni_ljiljan
04-07-2011, 14:36
sutradan su odmah na novoj pustili film Rocky Balboa :D:D:D
Ma i Roky bi razbijo Klichka :)
zlatni_ljiljan
04-07-2011, 14:39
ne gledam sportski podforum, ali me je naslov privukao, sad vidim i zašto.
jedini sport kojeg volim pogledati je upravo boks (samo teškaše i poneki poluteškaški meč).
nedavno kad su meč imali adnan aka šturm i i macklin, mogu reći samo da sam uživala u dobrom boksu. iako nisam šturmov obožavatelj, na njegovoj sam strani bila jer je eto ''naš'', pa ajde... međutim, nakon arogantnog ponašanja pri ulasku, simpatije su počele prevagnjivati prema macklinu, a učvrstile su se nakon očite naklonosti sudaca postojećem prvaku. iako je pokraden, macklin se pokazao kao izvrstan i častan borac, svaka mu čast!
a kličko i haye... što reći na ono...? kličko je očito otezao, moguće i zbog tv kuća koje i duljine emitiranja, a vjerojatno i zato što je išao na sigurno.
u svakom slučaju, ako već nije bilo neke akcije od njega, bilo ga je barem lipo gledat :P
i meni Felix ide na kurac ,ali ne zbog kurchevitog ponashanja nego zato sto se zna ogrnuti onom Westendorpovom krpenjachom ponekad poslije mecha,a kao bokser je strasno dobar tehnichar ,ali ipak mi je drazi Arthur Abraham alijas Shtrumf
ja inače ne simpatiziram ljude koji nastupaju pod nekakvim pseudonimima. a što se boksa tiče, dečko boksuje za čistu peticu, sportski i čisto.
a što se tiče klička i hayea, bilo je brate lipo opet vidit lennoxa lewisa, a i zbunjenog formana :)
kad se sitim mavrovića i lewisa i onog meča... kad dvije gromade i dva intelektualca boksuju... to je meni isto kao i kad ljubitelji opere gledaju wagnera ili verdija...
caporegime
04-07-2011, 14:56
e da ste tek vidjeli kakva je muda pokazao chris eubank kad je izgubio protiv carla thompsona......
to ja zovem borcem iako je što se tiče kurčevitosti, bahatosti i nastupa nadmašio čak i kralja iritantnosti princa naseema hameda.
iako, moj vječiti favorit je mister boxing himself-Roy Jones Jr.
zlatni_ljiljan
04-07-2011, 15:08
Vidim da svako ima nekog svog favorita ,al meni je nenadjebiv Tyson i fakam mi ga bilo drago vidjeti i njegovo legendarno tepuckanje,a sto pomenu Ilirka Mavrovica nikad necu shvatiti zasto ne sjeba Lenoxa u onoj cuvenoj sedmoj rundi...
PS fakat Vi Hrvati ste uvijek imali dobre boksere,ne poznam ni jednog Srbina da je nesto napravio u boksu ,sve Hrvati i onda Srbi kazu kako su Hrvati pederi,a pazi ovo Parlov,Benesh,Josipovic,Mavrovic ,Drvis,svjetske klase poznate u svijetu,a da ne prichamo o K1 Cikatic,Filipovic ,Leko
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}