Pogledaj Full Version : Rukometaši na olimpijadi 2016!
NorthStand
10-04-2016, 20:11
http://www.vecernji.hr/rukomet/hrvatska-protiv-norveske-ide-po-pobjedu-za-plasman-na-oi-1075201
gospa je bila na pomoći. :P
idemo do kraja ili opet zapinjemo na "uvijek neugodnim" španjolcima u polufinalu ? :dinamo:
Ovaj puta nema Španjolaca pa ne možemo zapeti na njima ali zato imamo vratara, i to ne samo jednog već dvojicu. Sada kad smo kompletni valjda možemo i do trećeg naslova, kvaliteta je tu.
Kak nema Spanjolaca? :shock
Gledal sam danas prvih 20 minuta. Stivi je na pocetku zakljucal vrata sa 7 obrana u prvih 12 minuta i tu smo otisli na 7 razlike i tekma je bila gotova. Kralj :naklon
NorthStand
10-04-2016, 20:42
stevo je naš čovik, nema ništa bolje od steve na golu. :D
NorthStand
10-04-2016, 20:43
vidim optimistični smo, opet se zlato osvaja. :rofl
vidim optimistični smo, opet se zlato osvaja. :rofl
Naravno. :cheer
Sad mi je još više žao što u poluzavršnici prošlog EP nije branio vratar koji je trebao i to je bio klasičan pucanj samom sebi u nogu. Cijelo vrijeme sam nekako pokušavao mentalnim, telekinetičkim putem zadaviti izbornika ali nije išlo, jednostavno nije išlo. Tko će koga ako ne svoj svoga.
Pa da, svi su bili ljuti kaj Stivi nije branil...:mad
Vjerojatno nam sada ne bi nedostajalo to zlato da je branio. Tko zna što se događalo u izbornikovoj glavi, mislim imam i ja nekih svojih ideja kako je tekao taj njegov razgovor sa samim sobom ali sad je ionako sve gotovo, ostaje samo gorčina i nevjerica. Samo neka to više ne ponavlja, to je sve što želim reći. Pored onog megaluzera Tucka ne trebamo još jednu panjinu!
Inkvizitor
10-04-2016, 22:21
Njegovo opravdanje je bilo,ona klasična amaterska glupost, izrekao ju je. "Nisam mislio da vratar može zaredom braniti dvije utakmice zaredom tako dobro".
Dobro što je to pomislio, nego što nije mjenjao kad je vidio da Alilovića ne ide. A ne ide ga brate odkad brani za reprezentaciju. I sam je to rekao, da puno bolje brani u klubu. Sigurno nije do njegove volje ali ne ide ga i šlus.
I ne samo Stevanović, i Pešić je dobar.
ma finale rukometnog turnira će biti Hrvatska-Slovenija :shlag
Vujović radi čuda sa PPD Zagrebom ove sezone,a u međuvremenu je odveo Slovence na OI ispred Španjolske što mi nije mrsko da cigića nema na turniru...
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}