PDA

Pogledaj Full Version : Europsko prvenstvo u vaterpolu SRB 2016.

NorthStand
10-01-2016, 21:48
jel gleda ko ove naše paćenike, pa ovo je sramot za gledat, ovi ne da su se usrali nego nisu ni u bazen ušli.

ne mogu vjerovat da nas dva puta ovako lako rasture Srbi, a očito je da kvaliteta nije kod naših tako loša da ih ovi ostave na 3-4 gola svaki meč, a utrpaju minimalno 10. neozbiljno igraju, totalno psihički neozbiljni dozvoljavaju Srbima lake golove, u obrani ne postoje, a u napadu im skoro sve prilike završe po sred gola.

bitno da mi u zagrebu održavamo misu za druga Tita, on nam je i napravio ovakve pizdurine od ljudi, s svojim sranjima da su hrvati fašisti, eto kad ti antifašisti preuzmu glave ljudima onda neminovno postaneš pizda. htio ne htio, ovo je odraz odgoja u našem društvu, dok se Srbi kurče i nabrijavaju na nas, mi svoje kritiziramo da su ekstremni da su ovakvi da su onakvi, a u svakom sportu u posljednje vrijeme nas ovi Srbi počiste ko od šale, osim nogometu i rukometu. ali to je više tragikomično za pratit, ne mogu više gledat ove luzere i neću ih više gledat dok god ne počnu igrat ozbiljan vaterpolo. i kupe si muda, kad ih već sami nemaju.

Komari
10-01-2016, 21:56
Lipo se sramote
.

NorthStand
10-01-2016, 22:21
dobro i završilo na kraju, samo 13-6 :rofl

a jesmo bruka i sramota, da ti ljudi ne znaju ništa, da se tako useru prije nego uskoče u bazen to meni ne ide u glavu. ali dobro, ako njih ne smeta, šta bi mene smetalo ?

siguran sam da su svi antifašisti i yugosloveni jako zadovoljni, pošto oni više vole srbiju nego hrvatsku, u biti navijanje za srbe im dođe ko čisto pakoštenje "ustašama", tako to ide s izrodima i odnarođenim imbecilima.

točno se vidi da su oni jedni od krivaca što nam društvo poprima strahovite debilizacije, i da nam ljudi pa i sportaši postaju teški luzeri. to je njima cilj, oni su nas od domovinskgo rata pobjede i ponosa, doveli do ruba poraza i totalnog zločinačkog karaktera.

stalno se priča kako smo ovakvi i onakvi, podsvijesno to ulazi u glave mladih ljudi pa i sportaša, zato fali drskosti zato nema odlučnosti zato nema muda, jebem im svima mater tu antifašističku u usta, ako čitate debili bez brige doći će dan kad vi više nećete našim mozgovima upravljat kako sad upravljate, pa će ovakve pobjede Srba biti puno rijeđe, jebem vam mater svima prokletu odnarođenu i antihrvatsku, da mi je vidjet gdje postoji zemlja gdje živi ovoliko kompleksaša i autodestruktivaca kao u hrvatskoj?

ajde nađite mi jednu, i ja ću prvi priznat da pretjerujem, ali je nema, jer Hrvatska uzgaja debile i onda se debilizam nemilice širi po društvu, nama psihopat Milanović dobije 800.000 glasova nakon svega, ima li boljeg dokaza koja mi bolesnike imamo u društvu ?

zato neka nikoga ne čude ovakvi rezultati, kao i bušenje od slovenaca jučer 15 razlike u rukometu, ej 15 razlike od slovenaca, i sad recite da to nije maslo ovih jugo antifašističkih proljeva, jebli mater svoju nakradnu.

oni uživaju u ovakvim porazima hrvatske, više od bilo kojeg četnika iz srbije, a upravo to najbolje govori tko su i što su oni i kakve su im namjere. a glume da im je stalo, je kao što je i drugu Titu bilo stalo jako i njegovim prvoborcima do NDH.

Grunf
10-01-2016, 23:04
Tucak je neambiciozan trener iako ima vec 4 medalje. Njemu je to sve nema veze, sutra je nova tekma. Jesmo dosli s C ekipom, ali di je zar? :nezna

NorthStand
10-01-2016, 23:10
ma koja C ekipa, poderali su nam pičku ko nikad, treba priznat srbima da igraju u vaterpolu s mudima, čvrsto muški, kad napadaju buše nas ko sir, kad se brane brane se ko zid. nitko nama nije kriv što tražno tražimo alibije za svoje idiotizme, nema od toga kruha.

treba se pogledat istini u oči, ako se želi promjenit nešto na bolje, Tucka je trebalo potjerat nakon 11-4 u finalu SP protiv istog protivnika, u normalnim državama takva blamaža protiv neprijatelja se strogo kažnjava, samo kod nas bude "pojeo vuk magare".

zamislite da igraju Poljaci i Rusi u vaterpolu i Poljaci nabuše Ruse 13-6, ne mogu zamislit da ovi ne bi promjenili trenera nakon toga. to je logično da nakon svake blamaže takvog tipa, treba promjenit trenera, jer očito ne zna nabrijat ekipu, ekipa mu je toliko mlitava da je to bolno za gledat.

Grunf
10-01-2016, 23:13
Pa nema nam Muslima, Obradovica, Dobuda i jos par igraca.

NorthStand
10-01-2016, 23:29
a dobro, i da je B ekipa, opet je previše, ej 13-6 u vaterpolu, ovakvu sramotu dugo nisam gledao. :facepalm

reko sam, miks nesposobnosti lošeg vodstva dakle trenera i njegovog stožera, te retardiranih hr medija koji od hrvata rade pizde.

što veća pizda, to si bolji Hrvat, u biti siguran sam da ovo što su napravili od francuza i nijemaca, polako rade od nas, ali neće uspjet, jer divlje slavene se ne može tek tako ukrotit ko glupave romane i germane.

Grunf
11-01-2016, 13:40
Slažem se, nama je specijalnim ratom ubijen duh. Svi smo u apatiji, mi gubimo i prije ulaska u borbu. Govorim općenito. Treba nam vratiti čast.

NorthStand
11-01-2016, 13:47
ja ti garantiram da ovi mediji i ova klima koju su jugoslavenčien stvorile u društvu, ta apatija koju spominješ igra veliku ulogu, pazi od slovenaca ispušimo 15 razlike u rukometu, i sad od srba 13-6 u vaterpolu, to nije nikakva slučajnost, već jednostavno se u društvu stvara klima da je to sve nebitno, i onda i igrači poprime taj stav, a kad se sjetim krajem 1990ih, do posljednje sekunde u vaterpolu se nije znalo tko će pobjedit u tim našim dvobojima s njima, pa ti onda reci da ova stoka od 2000e nije kumovala time. jednostavno oni proizvode takvu klimu u društvu, da je sve hrvatsko nebitno, pa je logično nebitno i kako će hrvatska odigrat protiv srbije ili slovenije ili bosne, a naravno da nije nebitno, jer srbima je jako bitno da nas ovako napune.

oni si time dižu perje, da su veći jači od nas, a naravno da nisu kad mi imamo pravi pristup i kad se ozbiljno posvetimo protivnicima. ali to propadanje našeg sporta, traje već neko vrijeme, kao i propadanje cijelog društva.

NorthStand
11-01-2016, 15:21
ja ti garantiram da ovi mediji i ova klima koju su jugoslavenčien stvorile u društvu, ta apatija koju spominješ igra veliku ulogu, pazi od slovenaca ispušimo 15 razlike u rukometu, i sad od srba 13-6 u vaterpolu, to nije nikakva slučajnost, već jednostavno se u društvu stvara klima da je to sve nebitno, i onda i igrači poprime taj stav, a kad se sjetim krajem 1990ih, do posljednje sekunde u vaterpolu se nije znalo tko će pobjedit u tim našim dvobojima s njima, pa ti onda reci da ova stoka od 2000e nije kumovala time. jednostavno oni proizvode takvu klimu u društvu, da je sve hrvatsko nebitno, pa je logično nebitno i kako će hrvatska odigrat protiv srbije ili slovenije ili bosne, a naravno da nije nebitno, jer srbima je jako bitno da nas ovako napune.

oni si time dižu perje, da su veći jači od nas, a naravno da nisu kad mi imamo pravi pristup i kad se ozbiljno posvetimo protivnicima. ali to propadanje našeg sporta, traje već neko vrijeme, kao i propadanje cijelog društva.

loša je situacija u državi, pa onda i u sportu ... jer kad ti netko iz vrha države podmeće svastiku onda šta imamo više dalje pričati ... ekonomija, kultura, sport ... svi dijelovi društva su pod žestokim udarom iznutra, od strane neprijatelja hrvatske državnosti, koji zatiru i samo ime hrvatsko, ... samo ja ne razumijem zašto mnogi Hrvati daju glas takima ... kao da hranimo svoj vlastiti tumor i uživamo u tome kako nam je loše ... čudan smo mi narod

citat s večernjeg, nije moj da ne bi bilo zabune.

http://www.vecernji.hr/vaterpolo/dubravko-simenc-losa-situacija-u-hrvatskom-sportu-preslikala-se-nazalost-i-na-vaterpolo-1051054

inače šimenc je u pravu, treba napravit generalku nakon ovog prvenstva, jer ovakvo blamiranje nema smisla, bolje se i ne pojavit nego igrat ovako, i to protiv ove četničke gamadi koja jedva čeka momenat da nam krene srat o svom dominiranju i jebanju "hrvatica" u bazenu. krivi smo mi, jer im tako olako puštamo da likuju, a Franjo je dobro znao kako treba s srbima, i zato mu vječna hvala i slava. vojvodo, načuli uši i slušaj.

http://www.youtube.com/watch?v=NvsOIYmW6wU

:bravo

hahaha koji ton glasa, jednostavno Franjo je znao s kime ima posla, zato je bio tako efikasan. :rofl

kad bi naši primjenili franjinu taktiku, Srbi bi nestali iz bazena. :cheer

ali na žalost, taktika naših je odavno nula, i slažem se sekstantom Ratko je jedini potencijal da ih digne, zato jer Ratko radi i na psihičkoj bazi a ne samo fizičkoj i taktičkoj. mi smo protiv srba najbolje izgledali upravo kad nas je on vodio, 2007 u melburnu smo ih pomeli ko nikada. a imali su po meni i jaču reprezentaciju nego sad.

Humphrey
11-01-2016, 19:28
Tucak je neambiciozan trener iako ima vec 4 medalje. Njemu je to sve nema veze, sutra je nova tekma. Jesmo dosli s C ekipom, ali di je zar? :nezna

Kako žar u vodi?

NorthStand
11-01-2016, 20:40
Kako žar u vodi?

da su pravi, osušili bi vodu u bazenu.

ali nisu, nema volje želje snage, samo mlitave i gađaju po sred gola, puštaju srbe da neometano šutiraju od kud god žele, tako se ne igra vaterpolo.

NorthStand
13-01-2016, 22:10
naše curice dobile francusku 20-5, iskalili svoju frustraciju što su ih Srbi pretvorili u ženski spol nad nedužnim gayevima iz francuske. :D

vjerojatno će igrat finale u beo areni, i onda ćemo opet imat utapanje iz prve tekme, ali rekao je Tucak da se raduje novom susretu u finalu, pa neka se usreće. :rofl

NorthStand
20-01-2016, 10:24
http://www.vecernji.hr/vaterpolo/ivica-tucak-nismo-iskoristili-prilike-a-ni-kriterij-sudenja-nije-mi-jasan-1053439

ako ovog panja sad ne potjeraju, onda ne znam kad će ?

Sekstant
20-01-2016, 12:13
Kriterij suđenja, ja ću popizdit :D. To šta mu je igrač više na 30% nema veze. Sve u svemu nije Tuc ni ima katastrofalne rezultate, ima pravo i kad kaže da nije nika ima kompletnu ekipu, ali triba otići jer napretka nema a i cili Savez bi triba proispitati kako i zašto i uvatiti se posla.

philly
26-01-2016, 17:24
nikad više ovakve atmosfere na vaterpolu :zubo

https://www.youtube.com/watch?v=oeHxshN9SCs