Pogledaj Full Version : Boks
Filip Hrgovic postao europski prvak u boksu u superteskoj kategoriji, prvi Hrvat nakon Parlova. :naklon :cheer
Inkvizitor
15-08-2015, 22:02
Svaka čast Filipu čestitke.
Hrvati su uvijek imale dobre borce.
http://www.youtube.com/watch?v=VpDpYb0MP_A
Ovog je razbil u finalu. Polufinale bilo napetije. Svaka mu cast. Mogel bi i na olimpijskima daleko. :naklon
Cestitke i Hrvoju Sepu koji je osvojio broncu u poluteskoj kategoriji. :cheer
NorthStand
15-08-2015, 22:30
a đe su Srbi, uvijek se hvale da su bolji ratnici od nas, a niđe ih nema, đe su njihovi borci ? mislim nije da ih nema, ali tanki su u odnosu na nas, mi smo stvarno cijelu povijest imali razne velikane u borbi za najveće titule borilačkih sportova.
slobodno neka napišu Srbi koji su to njihovi vrsni borci, ali sumnjam da se ijedan može mjerit s ovim našima po uspjesima.
a i ono što tebe sigurno veseli je to što je švabo dobio po pički, ti si ko Rus, kad vidiš Nijemca krvave glave naglo se uzbudiš. :D
očito ništa od one čuvene hitlerove njemačke superiornosti, barem kad su okršaji s Hrvatima u pitanju, jučer smo ih u košarci dobili doduše u produžecima ali i to se piše, danas u boksu, u nogometu su nam redovne mušterije ko i "braća" Srbi, postavlja se pitanje u kojem će sljedećem sportu nagrabusit, kad se sučele s superiornim arijevskim Hrvatima ? :de
ovom Hrgoviću se vidi da je pravi rustikalni Hrvat, nije to neki jugoslavenski idiot ala Frljić i slični, Milanović i takvi idioti koji glumataju fightere po medijima, a ovakav bi ih rustikalni Hrvat ala Hrgović sahranio u roku odmah. vidi se uzbuđenje Rusa, očito vole kad se švabe tuče, pa makar ih i Hrvati tukli. :rofl
Inkvizitor
16-08-2015, 00:17
Mislio sam da je Sinjanin pošto je Hrgovića. Znam Hrgoviće iz Sinja.
kad ono moj susjed Livnjak
NorthStand
16-08-2015, 01:10
http://www.vecernji.hr/media/cache/51/50/5150ffa61c4bd2046ef16bd011036093.jpg
Moji snovi i moje molitve se ostvaruju! Naslov europskog prvaka u mojim je rukama! Pobijedio sam u finalu Nijemca Floriana Schulza na bodove. Oj hrvatska mati, nemoj tugovati... Pjevat će večeras mala skupina Hrvata ovdje u bugarskim planinama, zapjevajte i vi kod kuće, radujte se zbog mene! Zlato dolazi u Hrvatsku!
:naklon
lako ćeš prepoznati hrvata, zlato(krunica) mu visi oko vrata.
:bravo
Humphrey
16-08-2015, 15:26
Čestitke Hrgoviću
evo northstand za tvoju dušu, hrgović prvi red zdesna, nek se srbi pohvale s ovakvin vojnicima :D
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11057502_945418182162904_665332964779932653_n.jpg? oh=6c517b15e7e4101c063fdf9279817232&oe=567CEF74
NorthStand
16-08-2015, 19:45
ne samo da su fizički jaki, već i opasno izgledaju. :bravo
Nisu ni ovi oko njega puno slabiji, lik ima 2 metra inače.
NorthStand
13-09-2015, 20:59
Stipan Prtenjača na fantastičan način završio je nastup na snažnom boksačkom turniru u Omsku. Prtenjača je osvojio zlatno odličje u lakoj kategoriji pobjedom protiv europskog doprvaka Gabila Memedova. Osim što je ostvario fantastičan rezultatom nanizavši neke od najboljih europskih boraca u ovoj kategoriji, zaradio je i titulu najboljeg stranog boksača na turniru.
Srbi junaci, gdje ste ? nešto ne čitam o vašim podzvizima u boksu, što se ne hvalite ? ah da, nemate čime pa onda šutite, zato tamo gdje ste dobri nedate nikome živjet od hvalospjeva na svoj račun pa sve ovo što trpite i mučite nadoknadite. :D
Hrgovic i Sep se plasirali u cetvrtzavrsnicu SP-a. :cheer
http://www.ajc.com/news/news/crime-law/shooting-in-sw-atlanta-leaves-one-dead-one-injured/npWWb/
Di su ona lipa vrimena kad sponzori nisu diktirali dužinu meča
9 runda .. ono sad se već vucaju po ringu..ajde bilo je par akcija
A ovaj Fury ko da ima šlauf slanine oko struke... eto tako mu gaće stoje..
Skinilo Klička s trona činimise...
napokon
Napokon da je netko razbija pičku ukrajinskom židovu, bravo Fury!
Još je i piva Aerosmithovu pismu :rofl:naklon
NorthStand
29-11-2015, 03:14
najeba, a je dosadio, već 10 put prvak svijeta, bio je red da ga netko umirovi. :D
NorthStand
29-11-2015, 04:28
19 puta prvak svijeta, e baš lijepo da neće s okruglih 20 titula u mirovinu. :D
inače Mirko Hrgović se oglasio tokom prijenosa:
Njegov trener Pijetraj smatra kako je poraz Klička dobra vijest za boks.
"Svi će sada dobiti krila nakon novog meča. Ovo je prilika za mnoge. Drago mi je što boks više nije one-man-show", rekao je Pijetraj.
Hrgović je odmah reagirao:
"Da, svi su dobili krila. Najradije ne bih čekao Olimpijske igre, nego bih odmah otišao u profi i prebio obojicu", rekao je ozbiljno, a onda uz smijeh dodao: "Obojicu u istoj večeri!". :rofl
No, Hrgović zna da još puno toga mora proći prije nego što napadne titulu prvaka svijeta.
Mike Tyson iz najboljih dana bi masakrirao i klička i furya u prvoj minuti.
Ne znam kak taj Klicko moze biti prvak svijeta, a nije u stanju uputiti 2 udarca protivniku za vrijeme 12 rundi meca. :nezna
Fury nije neki poseban borac, ali je bar pokusavao i udarao.
Slazem se s Antom, ali mislim da bi Mavrovic pomeo pod s obojicom, a kamoli Tyson. :D
http://www.youtube.com/watch?v=u8VlkRxcIYA
NorthStand
01-12-2015, 22:22
tako se to radi. :naklon
Puntar2.0
23-04-2017, 21:06
Hrvoje Sep, u debiju kao profi nokautira Srbina Petkovica za 40 sekundi....
https://fightsite.hr/rubrike/vijesti-iz-regije/sep-nakon-40-sekundi-nokautom-debitirao-u-profesionalnom-boksu/
Srbija bu ulozila prosvjednu notu. :kava
Puntar2.0
23-04-2017, 21:32
Ustaski genocid nad srpskom nejaci.:kez
Humphrey
23-04-2017, 21:42
FFC ima i boks,ja sam mislio da su samo mma i kickboxing
Humphrey
23-04-2017, 21:43
Kkave šanse ima Hrgović u profi boksu?
Da postane prvak. Sep je losiji od njega za klasu.
Slažem se da je hrgović veći talent od sepa.
Sepov način boksa mi je negledljiv, unatoč limitiranosti u fizičkom talentu, mora mu se priznat da je fajter, ide uvik naprid ka terijer.
Hrgović bi triba poradit na snazi i kilama, kad već nema brzinu i eksplozivnost.
Kad već komentiran, tyson fury po meni danas daleko najbolji boksač u teškoj i moga je napravit odličnu karijeru, a možda još nije kasno ako se sredi u glavi... I dovede u formu.
U subotu kličko - joshua, mislin da se isplati stavit nešto love na joshuu... Joshua nokaut kvota oko 2... Kličko je gotov, mislim da je ovo slučaj kad šampion ne zna reć dosta je bilo a niko oko njega u blizini mu nema hrabrosti to reć.
Puntar2.0
24-04-2017, 22:44
Neznan, ako mu Klitschko uspije nametnuti svoj stil boksa, moze on i sada jos iznervirati i dotuci svakog protivnika.
Neznan, ako mu Klitschko uspije nametnuti svoj stil boksa, moze on i sada jos iznervirati i dotuci svakog protivnika.
ima klicko sanse nokautom, odluka tesko... oba su nokauteri sa slabijin bradama, mislin da ovo gotovo sigurno ne ide na odluku sudaca.
ali, uzevsi u obzir da je primjetan njegov pad u zadnjih par borbi, vjerojatno uzdrmano samopouzdanje nakog proslog poraza i mladi gladni lav nasuprot njega... ne svidaju mi se njegove sanse.
Humphrey
25-04-2017, 21:38
Koliko je joshua dobar,a koliko se radi o dobrom poslu njegovih promotora?
Koliko je joshua dobar,a koliko se radi o dobrom poslu njegovih promotora?
Mislim da je najizgledniji budući vladar teške kategorije, ako se fury ne vrati...
Humphrey
26-04-2017, 22:07
http://www.youtube.com/watch?v=7Em4DqTwTvU
Cigo je najbolji :D
Puntar2.0
30-04-2017, 13:25
I tako, ode Klicko u povijest.....
Humphrey
30-04-2017, 13:50
Klička je Tyson poslao u povijest,Joshua nije prvak dok ne boksa sa Tysonom.
Puntar2.0
30-04-2017, 19:39
Steta je, iako me cesto zivcira taj njegov stil boxa, ne moze se osporiti da jedan od velikana tog sporta, kao i brat mu. Jedino mi je cudno da ostavlja otvoreno hoce li se povuci ili ne, mislin...sto hoces jos dokazivati.
Humphrey
30-04-2017, 23:08
valjda je i kličku dosadio njegov stil boksa pa je evo pružio odličnu borbu,možda zadnju. iako je izgubio može se oprostiti i sa ovom borbom, ne bi mu naštetilo ostavštini.
Joshua se što se mene tiče još mora dokazati,ali svaka mu čast na pobjedi.
Klička je Tyson poslao u povijest,Joshua nije prvak dok ne boksa sa Tysonom.
slazem se.
dobar mec, obojica iznad ocekivanja.
Ivana Habazin jučer postala prvakinja svijeta u boksu u srednjoj kategoriji po IBO verziji. :cheer
NAJUSPJEŠNIJA hrvatska profesionalna boksačica Ivana Habazin (28) osvojila je pojas svjetske IBO prvakinje srednje kategorije! Na priredbi Boxing Explosion - Europe Vs. Africa u Beču pobijedila je Gruzijku Elenu Sikmashvili. Usred pete runde stručni stožer gruzijske boksačice u ring je bacio ručnik i predao meč. Odluci je prethodila silovita serija udaraca Ivane Habazin. Uoči borbe Ivana Habazin najavila je kako će se povući izgubi li. Otpočetka je nametnula ritam te je djelovala dominantnije, opasnije. Od prve je runde taktički sakupljala bodove. U više je navrata uputila direkte kojima je uzdrmala Elenu Sikmashvili koja je, kako se tijekom i nakon borbe utvrdilo, tehnički i taktički bila limitirana u odnosu na hrvatsku boksačicu. Nadmoć Ivane Habazin bila je sve očiglednija. Polovicom meča, odnosno pete runde trenerski tim gruzijske borkinje odlučio je bacanjem ručnika u ring prekinuti borbu. Uslijed niza razornih udaraca bilo je tek pitanje minuta, pa i sekundi kada bi Elena Sikmashvili pokleknula i bila nokautirana. Naposljetku, Ivana Habazin potpuno je zasluženo trijumfirala. Nakon IBF pojasa, osvojenog 2014. godine, sa suzama radosnicama ovjenčala se i pojasom svjetske prvakinje prema IBO verziji. "Osjećam se super. Iskreno, nisam baš zadovoljna svojom izvedbom, trebalo mi je par rundi da se uhodam, nedostaje mi kontinutitet. Ovo je dobra motivacija za dalje, moram raditi još bolje za obranu titule do kraja godine. Hvala svima koji su me pratili", rekla je Habazin odmah nakon meča. "Pobijedila sam danas u ringu, ali ovo je pobjeda svih ljudi koji su bili uz mene ove četiri godine. Idemo dalje!", dodala je. "Da nisu prekinuli meč, u sljedećoj rundi bih ju nokautirala sto posto", poručila je hrvatska boksačica.
http://www.zagorje.com/clanak/vijesti/zlatarscanka-ivana-habazin-svjetska-prvakinja-u-boksu
Hrgović mlati nekog meksičkog Tovara. :duel
Puntar2.0
12-06-2018, 23:59
http://www.youtube.com/watch?v=pR8Eyep6Y8c
Humphrey
13-06-2018, 21:24
Boks je smijurija, dokad će Hrgović imati ovakve protivnike? Kako bi on trebao napredovati uz ovakve protivnike? Ali naravno s obzirom da on ima potencijala biti prvak ovakvi rpotivnici i služe kako bi održao neporažen skor jer iz nekog razloga u boksu su porazi smrt za moguće borbe za pojas.
Fakat, lik ima pužlu i obješena prsa. Kao da je zadnji put ušel u teretanu prije 10 godina. :D
https://m.24sata.hr/sport/hrgovic-ljudi-u-nasem-savezu-su-paraziti-uhljebi-i-misevi-578378
Njima smeta što se čuje Geni kameni, tim uhljebima, jugonostalgičarima, i parazitima smeta sve što je hrvatsko. Smeta im svaka pozitiva u društvu. Ti paraziti su razlog što tisuće i tisuće mladih ljudi odlaze u Irsku, Njemačku i druge europske zemlje - kaže Hrgović i nastavlja: - Nijednu mi pobjedu nisu čestitali na stranicama boksačkog saveza. Oni bi da ja slomim nogu i da idem raditi u Irsku. Arena će gorjeti, gorjet će i Wembley, neće me zaustaviti takvi miševi.
Svaka čast Hrgoviću, pravi Hrvat vidi se, za razliku od ovih cajkoraških seljačina u "repkici", odnosno mamićevoj prčiji.
Inkvizitor
16-06-2018, 14:52
Sve Ok ali dalje dalje dalje dalje od Bandića..
https://slobodnadalmacija.hr/sport/ostalo/clanak/id/551279/splicanin-je-najveci-talent-hrvatskog-boksa-svaki-udarac-mu-je-za-nokaut-u-munchenu-ce-ovaj-torcidas-titulu-braniti-uz-thompsonovu-e-moj-narode
Petar Milas obrania titulu, bravo šampione!
Torcida!
Puntar2.0
17-06-2018, 13:57
http://www.boxen1.com/wp-content/uploads/2018/06/milas-pianeta-ibo-1024x683.jpg
Puntar2.0
21-06-2018, 20:02
https://m.24sata.hr/sport/hrgovic-ljudi-u-nasem-savezu-su-paraziti-uhljebi-i-misevi-578378
Svaka čast Hrgoviću, pravi Hrvat vidi se, za razliku od ovih cajkoraških seljačina u "repkici", odnosno mamićevoj prčiji.
General Glasnović podržao Hrgovića: ‘Promišljeni patriot. Oličenje onoga što najviše fali Hrvatskoj’
http://narod.hr/sport/general-glasnovic-podrzao-hrgovica-promisljeni-patriot-olicenje-onoga-sto-najvise-fali-hrvatskoj
Iman sliku s generalom, zove se desni direkt :mirko
Voli čovik nokautere, kakav je i sam.
Najjači nokauter na političko-javnoj sceni :hrv
Puntar2.0
28-06-2018, 19:20
Hrvatski boksački reprezentativac Toni Filipi je u srijedu izborio polufinale Mediteranskih igara koje se održavaju u Španjolskoj.
http://fightsite.hr/repozitorij/rubrike/filipi-toni.jpg
Filipi je, nakon što je bio slobodan prvo kolo, u četvrtfinalu svladao Srbina Marka Dočića. Od početka meča se nametnuo kao dominantan boksač, a suci su rekli “dosta” već na polovici prve runde.
Puntar2.0
08-04-2019, 18:50
Iman sliku s generalom, zove se desni direkt :mirko
Voli čovik nokautere, kakav je i sam.
Najjači nokauter na političko-javnoj sceni :hrv
Philly, pobro, jesi ti ziv. Jesu te oteli? Sto ne postavljas ovo.
http://narod.hr/sport/video-e-moj-narode-hrvatski-boksac-uz-pjesmu-marka-perkovica-thompsona-usao-u-ring-i-nokautirao-protivnika
Philly, pobro, jesi ti ziv. Jesu te oteli? Sto ne postavljas ovo.
http://narod.hr/sport/video-e-moj-narode-hrvatski-boksac-uz-pjesmu-marka-perkovica-thompsona-usao-u-ring-i-nokautirao-protivnika
Ma lin san za logat se :) zato ti pišeš za dvojicu, neka neka
Milas polako postaje ime u boksačkom svijetu, moga bi i nadmašit Hrgovića na kraju, šta misliš?
Puntar2.0
09-04-2019, 21:52
Ma lin san za logat se :) zato ti pišeš za dvojicu, neka neka
Milas polako postaje ime u boksačkom svijetu, moga bi i nadmašit Hrgovića na kraju, šta misliš?
Milas je odlican, i ima taj griz, Hrga je isto odlican, ali nekako uvik iman osjecaj da fali malo onaj killer instinct.
Obojici sve naj. ; )
Milas je odlican, i ima taj griz, Hrga je isto odlican, ali nekako uvik iman osjecaj da fali malo onaj killer instinct.
Obojici sve naj. ; )
Slažem se, i čini mi se da bi srce hajdučko moglo imat presudnu ulogu :)
franjevac
26-04-2019, 13:59
danas u 21h na podcastu incubator gostuje petar milas pa ako imate kakvih pitanja imate priliku postavit
Puntar2.0
26-04-2019, 14:22
danas u 21h na podcastu incubator gostuje petar milas pa ako imate kakvih pitanja imate priliku postavit
Napokon da su se sjetili. Mogao bi Milas onoga jugica Petraka povuci za usi.
franjevac
26-04-2019, 14:26
Napokon da su se sjetili. Mogao bi Milas onoga jugica Petraka povuci za usi.
haahha nekoje dobro rekao podcast srbinator jebote samo srpske kante zovu a i ne čudi ipak je petraku uzor che guevara i radio za index
očekujem od petra da razvali krušku i postavi rekord
Puntar2.0
30-04-2019, 16:27
Odgleda i covo je simpa skroz. "Ja se usra, nemoj me snimati i pitati ista, bolje daj da se tucen proti sto ljudi.":kez
Postavin veceras, odlican podcast.
Nas buduci prvak svita, ae.
Odgleda i covo je simpa skroz. "Ja se usra, nemoj me snimati i pitati ista, bolje daj da se tucen proti sto ljudi.":kez
Postavin veceras, odlican podcast.
Nas buduci prvak svita, ae.
Legenda.
Ima san priliku gledat Petra na prvenstvu Hrvatske u boksu ima 5 godina u Splitu, nisan ni u snu moga zamislit da će bit di je danas, a ni on sam kako je reka…
Može se reć i da je filmska priča, stvarno.
Svala čast i našem Hrgoviću, al on je momak od ranih dana u boksu, super amaterska karijera i odličan menadžment u profi… Milas je momak sa splitskog asfalta, Torcida, bez ikakve pozadine uletia u profi boks i napravia show... kapa do poda. Jedna će Torcida, pjevati ovu noć, čekaj me čekaj Splite, Milas je šampion!
Puntar2.0
05-05-2019, 13:59
http://www.youtube.com/watch?v=H3Pd5J1gvy4
Hrga nokautiral nekog Amera u Americi, ušaou top 10 boksača na svijet na listama raznih verzija.
Humphrey
28-05-2019, 19:57
Hrgović sad surađuje sa eddie hearnom koji je promotor joshue tako da može imati priliku za dosta dobre borbe.
Puntar2.0
28-05-2019, 20:04
Sto vi mislite o Pjetraju? Gledao sam Crocopa, I oprao ga je samo tako. Kaze on tko se u zivotu pet puta boksao, i jos izgubio pet puta nikako moze biti vrhunski trener.
A to je pricao Petraku, koji smatra da je ekspert....:kez
Humphrey
28-05-2019, 20:12
Ne bih ulazio u to, sve su to ega veličine himalaje.
Ali bih isto tako rekao da cro cop nije u pravu, većina trenera u većini sportova nije imala neke karijere u tim sportovima.
Puntar2.0
28-05-2019, 20:27
Ne bih ulazio u to, sve su to ega veličine himalaje.
Ali bih isto tako rekao da cro cop nije u pravu, većina trenera u većini sportova nije imala neke karijere u tim sportovima.
Znam, ali pogledaj taj podcast. Znaci Filipovic pegla Pjetraja samo tako, a Petrak se nikada nije ozbiljno tukao i onako kiselo gleda. Show! Ahaha
Znam, ali pogledaj taj podcast. Znaci Filipovic pegla Pjetraja samo tako, a Petrak se nikada nije ozbiljno tukao i onako kiselo gleda. Show! Ahaha
I još Petrak trenira u Pijetraja haha.
Pijetraj je arogantni bahati kepec, i usto cuck - uvik favorizira i uzdiže crne boksače. Ok, nije tajna da je crna rasa najuspješnija u boksu, al ova nadrkana čivava sve prognoze bazira na tome. Tipa Wilder će dobit Furya jer je siromašni crnac iz geta, prelud je. Eto takve su njegove prognoze i analize.
I usto je pumpa mit o netalentiranon buci Preskaru, njegovom borcu. Kao mlati na sparingu braću Kličko i sve po Americi.
Koji kreten, sigurno je antifašist.
Puntar2.0
29-05-2019, 14:28
I još Petrak trenira u Pijetraja haha.
Pijetraj je arogantni bahati kepec, i usto cuck - uvik favorizira i uzdiže crne boksače. Ok, nije tajna da je crna rasa najuspješnija u boksu, al ova nadrkana čivava sve prognoze bazira na tome. Tipa Wilder će dobit Furya jer je siromašni crnac iz geta, prelud je. Eto takve su njegove prognoze i analize.
I usto je pumpa mit o netalentiranon buci Preskaru, njegovom borcu. Kao mlati na sparingu braću Kličko i sve po Americi.
Koji kreten, sigurno je antifašist.
A i ti si gleda, si vidija sto kaze za Milasa...."paaa mogao bi on nesto"....hoce nece magarac.
Ma nisan gleda, to je već otprije moje mišljenje o njemu.
Sto vi mislite o Pjetraju? Gledao sam Crocopa, I oprao ga je samo tako. Kaze on tko se u zivotu pet puta boksao, i jos izgubio pet puta nikako moze biti vrhunski trener.
A to je pricao Petraku, koji smatra da je ekspert....:kez
OK, a zašto taj Pijetraj kontinuirano stvara najbolje HR boksače? Kaj nije i Filipovića naučio boksu? I Hrgovića?
Mislim da ima kvalitete, ali je očito prgav kad se sa svim tim legendama posvadil.
Puntar2.0
29-05-2019, 18:03
OK, a zašto taj Pijetraj kontinuirano stvara najbolje HR boksače? Kaj nije i Filipovića naučio boksu? I Hrgovića?
Mislim da ima kvalitete, ali je očito prgav kad se sa svim tim legendama posvadil.
Pa Hrga ide svoj put, to je Filipovic dobro rekao, ne mozes zu nekoga drzati na silu.
Nije on trener.
Niti ima iskustva ka boksač, ni ka trener (na nekoj svjetskoj razini), a ponaša se ka da je popija pamet cilog svita.
Nadrkana čivava lajava
Pa Hrga ide svoj put, to je Filipovic dobro rekao, ne mozes zu nekoga drzati na silu.
Kolko se meni čini, lik je očito dobar u nekakvom inicijalnom treniranju mladih do seniorske razine, a poslije toga većina njegovih pulena otiđu od njega. Moguće da ih više nema čemu naučiti, a moguće i da je zeznutog karaktera.
Nije on trener.
Niti ima iskustva ka boksač, ni ka trener (na nekoj svjetskoj razini), a ponaša se ka da je popija pamet cilog svita.
Nadrkana čivava lajava
Pa ok, nema ni Mourinho iskustva kao igrač. Nema to veze. Bitno je kakav je trener, a po onome kaj je postigel je očito da ima dobrog znanja kad su kod njega trenirali Filipović, Hrgović, Drviš, a piše i Mavrović i još poneki iako kolko znam Mavrović je treniral kod Božića. Treba realno sagledati, čovjek očito ima znanja za inicijalno treniranje mladih do neke seniorske dobi na svjetskoj razini. Poslije toga ga je većina tih boksača napustila, moguće zbog toga jer nema znanje za više, a i moguće da je zeznutog karaktera.
Al kad pogledaš, kolko imamo stanovnika, izbacujemo stalno dobre boksače i fajtere, znači da nešto ti treneri koje imamo vrijede.
Puntar2.0
02-06-2019, 12:39
Jeste vidili Ruiza. Odlicna borba, lik trostruki svjetski prvak.
Jel to moguće? Jesu to namjestili? Lik ima pužlu kao biker od 50 godina.
Bome. Najveći upset od Tyson - Douglas.
Koji kralj Ruiz, izgleda ka da se diga s kauča nakon 10 burritosa, a kondicijski jači od isklesanog Joshue.
franjevac
03-06-2019, 16:01
joshua nema prednjeg direkta ni u napadačkom arsenalu niti u obrambenom da drži distancu
noge previše razdvoji i spusti koljena pa podsjeća na egipatske crteže i i isto tako je i ukočen glavu uopće ne miče nego je stacionirana meta
limitiran boksač podjesća na franka brunu
ruiz mu je 7 rundi održao predavanje iz boksa pogotovo su lijepa bila njegove kombinacije i udarci gazele
mada sa pravim boksačem poput hrgovića koji zna koristiti svoju visinu to ne bi bilo moguće
tako da svi oni koji su se smijali hrgoviću kada je rekao da može biti svjetski prvak i da bi porazio joshu i wildera se sve manje smiju
po mom nekom mišljenju najbolji heavywighty su fury usyk hrgovic
franjevac
03-06-2019, 16:06
Jel to moguće? Jesu to namjestili? Lik ima pužlu kao biker od 50 godina.
jesi vidio na kraju koliko skače taj burpeesa radi 3 minute bez da se zadiše
joshua nema prednjeg direkta ni u napadačkom arsenalu niti u obrambenom da drži distancu
noge previše razdvoji i spusti koljena pa podsjeća na egipatske crteže i i isto tako je i ukočen glavu uopće ne miče nego je stacionirana meta
limitiran boksač podjesća na franka brunu
ruiz mu je 7 rundi održao predavanje iz boksa pogotovo su lijepa bila njegove kombinacije i udarci gazele
mada sa pravim boksačem poput hrgovića koji zna koristiti svoju visinu to ne bi bilo moguće
tako da svi oni koji su se smijali hrgoviću kada je rekao da može biti svjetski prvak i da bi porazio joshu i wildera se sve manje smiju
po mom nekom mišljenju najbolji heavywighty su fury usyk hrgovic
Fury da, Usyk je zasad nedokazan u teškoj (nijedan meč), a Hrgovic je zasad još hot prospect.
franjevac
03-06-2019, 18:15
Fury da, Usyk je zasad nedokazan u teškoj (nijedan meč), a Hrgovic je zasad još hot prospect.
to je istina ali čovjek može pretpostavit na osnovu borbi koje je vidio kako bi se stvari mogle razvijati
da se hrga tukao sa ruizom ovdje bi govorili kako je ruiz kanta
joshua je najprecjenjeniji boksač ikada on je bodibilder koji je zalutao i u revanšu neće ništa bolje proći
to je bilo 7 rundi predavanja iz boksa
ova trojica su najvještija boksača u teškoj kategoriji samo ih lucky punch može zaustaviti
Vidit ćemo za Hrgovića, nadam se da si u pravu.
Da ga vidimo prvo s nekim iz top 10.
Wilder također, najopasniji boksač u teškoj kategoriji zbog najjačeg udarca.
Milas sve bliži borbi za titulu.
Odličan entrance ka i uvik, doli san link stavia.
http://www.youtu.be/mMbw-K8lCC4
Jeste pratili Joshuu i Ruiza? Koja sramota za boks.
juanpablom
11-12-2019, 00:17
Jeste pratili Joshuu i Ruiza? Koja sramota za boks.
iskreno, vidio sam i gorih borbi za naslov
Puntar2.0
11-12-2019, 15:39
Gledao sam samo izsjecke, ne znam kakva je to bila taktika Meksikanera da se toliko udeblja, ali ocito nije uspio plasirati odlucujuci udarac.
Gledao sam samo izsjecke, ne znam kakva je to bila taktika Meksikanera da se toliko udeblja, ali ocito nije uspio plasirati odlucujuci udarac.
Nakon borbe je rekel da se nije dobro pripremio, da je pil pive i feštal i jel nezdravo. A prije borbe mu je bil plan nabaciti kile i nokautirati Joshuu snagom. Koji komičar. :D
Joshua je boksal sam lijevom rukom, u cijelom meču je 5 puta udaril desnom i prvak je. Komedija
crni bombarder
11-12-2019, 19:42
Kao klinci znali smo ne spavati cijelu noc da docekamo Tysonov mec u 4 ujutro, iako znas da ce sve rijesiti nokautom u prvoj rundi, cekas jer ono je bio boks.
Ko da si pit bulla pustio sa lanca.
Tyson Fury demolirao Wildera. TKO7
Veliki šampion!
Nisu trebali baciti ručnik u tom trenutku.
crni bombarder
27-09-2020, 00:37
Hrga skoro ubio Grka
https://im6.ezgif.com/tmp/ezgif-6-fc28ee0ff9bc.gif
Puntar2.0
27-09-2020, 22:54
Alen Babic je odlican.
http://www.youtube.com/watch?v=Jf5lMkg1Ep8
Puntar2.0
19-10-2020, 22:32
Citam da se Milas bori uskoro....pa napokon, ja msilija covik odusta od boksa.
Citam da se Milas bori uskoro....pa napokon, ja msilija covik odusta od boksa.
Dobija je dite, a i korona je zaustavila sve. I u fazi je da se mora pomalo kalkulirat.
Meč bi triba bit sa zlatnim olimpijcem Tony Yokon.
Po meni je Yoka KO waiting to happen, a nadam se da će Milas to prvi napravit!
Puntar2.0
22-10-2020, 00:50
Vidija san trening video, izgleda odlicno, cini se da je izkoristija vrime za optimiranje forme.
Puntar2.0
22-11-2020, 19:41
Babic opet pobijedio. Solidno to radi. A iskreno, uvijek mi je bilo malo odbojno kada se suprotstavljaju dva Hrvata, ali fight Babic-Hrgovic bi zaista htio vidjeti.
Ja to ne bih htio vidjeti, apsolutno nepotrebna borba. Ali koliko vidim, Hrga se nešto zamjerio ekipi gore kad mu pripremaju borca koji će ga zaustaviti na putu do svjetske titule. Babić mi se čini zanimljiv, ali skužil sam da kaj mu ovi promotori kažu on to radi, očito su mu rekli da provocira Hrgu. Meni je to nezanimljivo, nek radije tuku strane boksače. :D
A Babić priča kako Hrgi namještaju starkelje i loše protivnike i onda se on ovaj vikend borio protiv boksača koji se borio s Hrgom. I kaj tu reći...
Hrgović je posta omražen kod dijela javnosti zato jer je integralist, tj. konkretno jer izlazi u ring s Thompsonon i jer je jugoslovenima u boksačkom savezu jeba mater udbašku :jure
Najveći izazov u karijeri za Hrgovića, ako pobijedi ide na Joshuu, pobjednik dvoboja će se boriti za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/154754742_10158188420874370_5732619954112049225_o. jpg?_nc_cat=101&ccb=3&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=VIo2J4VX6M0AX-NYWqH&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&tp=6&oh=57d08cad3ea433c86175e48fb455a3ff&oe=605E9486
Najveći izazov u karijeri za Hrgovića, ako pobijedi ide na Joshuu, pobjednik dvoboja će se boriti za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/154754742_10158188420874370_5732619954112049225_o. jpg?_nc_cat=101&ccb=3&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=VIo2J4VX6M0AX-NYWqH&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&tp=6&oh=57d08cad3ea433c86175e48fb455a3ff&oe=605E9486
Težak protivnik.
Mislin da će Hrga imat problema sa Hunterovon brzinom, kretnjom i kombinacijama. I popit će sigurno koji jači udarac.
Al virujen da će presudit Hrgovićeva čvrstina i šampionski mentalitet! :jure
juanpablom
02-03-2021, 23:19
kad je fight?
Puntar2.0
05-03-2021, 15:26
Ne znam sto bih rekao, puno prerano, puno puno prerano, ali ako bi odbio, ne znam dal' bi ikada vise tu sansu dobio.
Zelim mu srece.
Puntar2.0
10-09-2021, 16:01
Danas Petar Milas protiv Yoke. Nadam se pobjedi, ali ovako i onako super promocija za torcidasa.
Ajmo nasi, neka prasi
franjevac
13-09-2021, 14:28
http://youtu.be/DrdcHc1jWAw
Brutalan nokaut našeg vinkovčanina ovog srbogorca sa litija. Nije mi jasno kako su ovo šibenčani dozvolili to nije moglo proći nekažnjeno pa ga je žgela resetirao.
Brutalan nokaut našeg vinkovčanina ovog srbogorca sa litija. Nije mi jasno kako su ovo šibenčani dozvolili to nije moglo proći nekažnjeno pa ga je žgela resetirao.
Tek sam sad skužio, sramota da je to organizator dopustio, a onda i policija. Ali zato je lijepo dobio kaznu od Žgele. Isto tak je i Croata ugasio onog preseratora Bakočevića. Toliko tog Bakočevića pumpaju po Podcast Inkubatoru tako da mi je drago bilo vidjeti da je publika navijala za Croatu. Inače, stari od Croate je bio argentinski dragovoljac u ratu, bio u specijalnim snagama ili tak nešto. Uglavnom, stari i on su legende.
franjevac
13-09-2021, 14:58
Znam sve grunfe zato mi nije jasno kako neki krive srbe po meni su organizatori najviše krivi i trebali bi odgovarat. Ali eto kad xnamo da ih ne mozemo stavit na optuzenicku stolicu onda njihove pulene mozemo udavit il im maljevima izazvat epilepsiju pi... im materina bezobrazna
Inkvizitor
13-09-2021, 15:38
A što mu je trebalo, zabraniti nastup?
franjevac
13-09-2021, 18:13
Naravno da ne ali da mu se ne dozvoli da ide sa tom pjesmom
Inkvizitor
13-09-2021, 19:04
Aha..a s kojom je pjesmom ulazio da ne pregledavam ponovo...
franjevac
13-09-2021, 19:11
Dogodine u prizrenu to ti je bs koji u drugim pjesmama repa kako mrzi hrvate.
Inkvizitor
13-09-2021, 19:21
Beogradski sindikat. Nisam čuo za pjesme di repaju o Hrvatima. Imaš neku.
Ta pjesma je nako nako. Srpsko sanjarenje. Radi Albanaca je ne bi trebalo puštat a ti svi borci se međusobno balave izjavama.
Naši idu tamo u Podcastove njihovi dolaze ovdje. To je meni sve neprirodno osim što je prirodno da Hrvati namlate Srbe u borilačkim sportovima ako se i sretnu jer oni tu jednostavno nisu naš level.
franjevac
13-09-2021, 19:32
Da se foliras ko Englez, kad dodju neki strendzeri,
Da se odreknes Guce, kajmaka i radze,
A tolerises Hrvate, Borku, gej parade,
Ma, jebes Levijeve dokumentarce,
Nije me sramota sto poreklom sam odavde.
Evo jedna of njihovih najpopularnijih pjesama gdje su nas lijepo popljuvali. Bs se u hrvatskoj na javnim mjestima ne bi smio slušat jer su se pokazali 100 puta kao anti hrvatski bend i ko ga sluša javno zaslužuje žgela tretman . Srpski pidcasti dozvoljavaju samo duvanje u njihovu tikvicu ironicno jedino je maric od silnih hr podcastva dozvolio istinu o radnom logoru jasenovac. I da upravu si za mlaćenje đojlenskih potomaka uvijek su bile tetkice znam ih iz srednje škole
A što mu je trebalo, zabraniti nastup?
Ne, nikako, civilizirana smo država. Pustiti mu Ljutu travu na ljutu ranu prilikom izlaska. Pa ne budu nas zafrkavali na našem terenu.
Puntar2.0
14-09-2021, 17:52
Kume, uz duzno postovanje, citam nikidan neka tri lika u Slavonskom Brodu ispribijali covjeka u majci Hajduka...ne znam, eno Vukovar je pum Delija i Grobara, mozda su tri slavonska Dinamovaca mogli tamo iskazati svoje junastvo.
Puntar2.0
17-08-2023, 12:23
Izgleda da ce Hrgovic na Usyka. Sto je zajebana misija, jer je Usyk personifikacija izdrzljivosti i brzine, i ne znam bas koliko to Hrgovicu lezi. Morat cu poraditi na kondiciji, i to ozbiljno.
Puntar2.0
17-08-2023, 12:24
Nega, zna li netko sto bi od Milasa. Hoce li imati neku borbu uskoro. Covik ima bas atraktivan stil borbe, brz je i gust je gledati njegov stil borbe.
Bit će teško Hrgoviću protiv Usyka, stilski gledano.
No, možda DDD šokira svijet za tjedan dana pa će i Hrgoviću bit puno lakše osvojit naslov.
A tu je još i potencijalna borba Usyk - Fury... ko zna kad i s kim ćemo gledat Hrgovića.
Milas je poradio na masi i snazi, pa ćemo vidit kako će to izgledat u ringu.
Protiv Yoke nije to baš izgledalo obećavajuće... ali mlad je i ima još vremena za napredak.
Inkvizitor
19-08-2023, 15:56
Meni Hrgović izgleda salasto. Ima i vidljivi trbuh.
Haha da, izgleda pomalo kao kamiondžija :rofl
Jesi vidio kako Tyson Fury izgleda, a svjetski prvak je?
Estetski dojam je nebitan u boksu... to je jednostavno kako se rodiš, netko ima lijepu definiciju mišića a netko je malo salast... i nije nužno da je ovaj koji je oku ugodniji spremniji za 12 rundi boksa.
Puntar2.0
20-08-2023, 12:01
Bit će teško Hrgoviću protiv Usyka, stilski gledano.
No, možda DDD šokira svijet za tjedan dana pa će i Hrgoviću bit puno lakše osvojit naslov.
A tu je još i potencijalna borba Usyk - Fury... ko zna kad i s kim ćemo gledat Hrgovića.
Milas je poradio na masi i snazi, pa ćemo vidit kako će to izgledat u ringu.
Protiv Yoke nije to baš izgledalo obećavajuće... ali mlad je i ima još vremena za napredak.
One prve runde protiv Yoke su bile cisto ok. Bio je borben i brz na nogama. Meni on tehnicki izgleda bolje nego Babic i Hrgovic.
One prve runde protiv Yoke su bile cisto ok. Bio je borben i brz na nogama. Meni on tehnicki izgleda bolje nego Babic i Hrgovic.
Brz je na nogama, ali borbenost mu je bila jalova. Nije mogao probiti gard od mekog Yoke, što je Bakole borbu poslije napravio nekoliko puta.
Kad ne možeš probit Yoku, tvoje udaračke sposobnosti nisu na nivou.
Vidit ćemo može li to popraviti, ipak je to teška kategorija i slabiji udarac je veliki hendikep, unatoč solidnoj tehnici.
Inkvizitor
20-08-2023, 16:03
Yoka je onaj što je pobjedio Hrgovića u polufinalu OI.
Puntar2.0
20-08-2023, 17:22
Brz je na nogama, ali borbenost mu je bila jalova. Nije mogao probiti gard od mekog Yoke, što je Bakole borbu poslije napravio nekoliko puta.
Kad ne možeš probit Yoku, tvoje udaračke sposobnosti nisu na nivou.
Vidit ćemo može li to popraviti, ipak je to teška kategorija i slabiji udarac je veliki hendikep, unatoč solidnoj tehnici.
Ne znam bas. Gledao sam onu borbu kada je onog Bakthova demolirao, a Bakhtov ima glavu kao kanistar, i one druge borbe, zna on ispaliti. On je za tesku kategoriju uzasno brz i bas ima taj neki boksacki smek.
Kada govorimo o udarcima, za Usyka svi kazu da ima udarac kao baba, ali Fury se nebi bas tukao sa njimey radije ce sa Ngannoum...
Puntar2.0
20-08-2023, 18:13
Inace, moram priznati da mi je Pijetraj mnog puta isao na zivac, ima taj neki gard, kao ono...ne znan, tesko opisati, malo je oduran.
Ali kada promislis, ima on i pravo sto se ljuti na Hrgovica i na Babica, on im je takoreci poklonio mnogo, mnogo vrimena, a na kraju su ga izasrali, a sada Babic lize sto je izasrao, vratio bi se. A Hrgovic..ne znam, ja mu zelim sve naj, ali ne vjerujem da on ima potencijal za broj jedan.
Mislim da bi jedan i drugi bili bolji da su ostali kod Pijetraja, i slusali ga.
I Plazibat ga je onomad indirektno izvrijedjao kao sto ovi domaci treneri znadu, pa eto i on je visoko favoritiziran ispao od lika kojo trenira kod istog trenera...je, u prvoj liniji je mislija na Badjuna, ali obuhvatija je sve trenere, domace.
Steta je to, rasulo se i novaca i mogucnosti, da je to sve ostalo u Zagrebu, bilo bi ogromno ne samo za Pijetraja. Vec za hrvatski boks. Ovako se to dosta razvodnilo.
Je Yoka je pobijedio Hrgovića u polufinalu OI i kasnije osvojio zlato.
Inače je u amaterskom boksu doživio par nokauta i ja sam odmah na početku njegove profi karijere pomislio da neće daleko zbog slabe brade, a i zadržao je amaterski stil.
Nemoć Milasovih udaraca u meču s Yokon mi je nažalost pobudila upitnike nad Milasovim potencijalom, a i s obzirom da je nokautiran od Yoke nisam siguran ni u njegovu bradu.
Što se tiče Pijetraja, ne bi puno o njemu. Ne poznam ga, niti znam kakav je odnos i dogovor ima s tom dvojicom, al tip mi je baš kako si reka oduran, šta san steka dojam preko medija.
Tašt, pun sebe, veliki trener LOL ... priča o profi boksu u teškoj kategoriji i postavlja se kao neki autoritet ,a on neki muha kategorija karatist ili što već... niđe veze rođo.
Moga bi sad navodit neke njegove provale po medijima, al ne da mi se o tom tipu...
Puntar2.0
20-08-2023, 21:11
Je, pun je sebe, ali sve sto je otislo od njega nije se bas proslavilo. I Milun je digao roge, realno, Babic je prosla prica, ja ne vjerujem da ce se on povratiti na put.
I svi oni su puni sebe, i Milun, i Babic i Hrgovic. Nitko od njih nije neki skroman tip, tako da su si svi al pari.
Dobro, i Filipovic je bio kod njega, ali to je druga prica.
Inkvizitor
20-08-2023, 22:13
Pitam zato jer Hrgović u tom polufinalu OI Yoki nije mogao ništa. Par puta je kretao u napad a ovaj bi ga par puta zaštemao brzim i kratkim direktima i maknuo se brzo. Hrgović se činio spor i nije mogao ništa Yoki. Ja nisam znao do tada za Hrgovića ali kad je u črtvrtfinalu nokautirao onog Kubanjca pomislio sam da bi mogao tada do zlata ali Yoka je za njega bio neka druga dimenzija. I mislio sam da će taj Yoka napraviti veću profesionalnu karijeru.
Oni su možda puni sebe, al su borci/boksači. Ne znan iz kojeg razloga je Pijetraj pun sebe, arogantni vegeterijanac koji se ponaša ka da je stvorija Alija i Robinsona.
Inače, Usyk mi je fenomenalan po tom pitanju. Odličan tip, jedini mu je krimen za pojedince to šta je Ukrajinac :)
Yoka je pobijedio Hrgovića u amaterskom boksu ali bi izgubio sada u profesionalnom boksu. Zapravo taj meč sad nema ni smisla, Yokina karijera kao budućeg prvaka je propala, a Hrgović je obavezni izazivač koji će imat priliku postati svjetskim prvakom u profesionalnom boksu.
Puntar2.0
27-08-2023, 12:16
Usyk dominantna pobjeda.
Duboisa i nije nokautiran nego se predao, nije izdrzao pritisak i ponizavanje, nije naviknut.
Britanci nesto kmece da je pokraden Duboisa sto je zaista...smjesno.
Inkvizitor
21-10-2023, 18:06
Mala je kraljica..
https://www.facebook.com/reel/1425825571683957?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}