Pogledaj Full Version : Gimnastika
Europsko zlato za Možnika. :cheer
http://www.youtube.com/watch?v=gCTpTp5Ot78
Jedna za Northa, uz poruku da se vrati čim prije iz zatvora u koji su ga dušmani strpali. :D
http://www.youtube.com/watch?v=efttzj5VtXE
Tin Srbić svjetski prvak na preči. :hrv
http://www.vecernji.hr/media/img/bd/99/44ef476e86328519513d.jpeg
Inkvizitor
11-10-2017, 10:10
Čovječe u gimnastici osvojiti svjetsko zlato sa uvjetima iz 19-stoljeća. Dobro meni je prvo bio šok kad je Ude osvojio srebro na OI, pa onda i Možnik imao dobre rezultate. Prikazali su dvoranu di dečko trenira..to je kao iz Alan Forda..i uzme svjetsko zlato u baznom sportu..nevjerovatne stvari..
Evo cijela vježba za zlato.
http://www.youtube.com/watch?v=xfQcvYFa5oM
Čovječe u gimnastici osvojiti svjetsko zlato sa uvjetima iz 19-stoljeća. Dobro meni je prvo bio šok kad je Ude osvojio srebro na OI, pa onda i Možnik imao dobre rezultate. Prikazali su dvoranu di dečko trenira..to je kao iz Alan Forda..i uzme svjetsko zlato u baznom sportu..nevjerovatne stvari..
Realno, tu i ne trebaš neke velike uvjete. Preča i 2 strunjače. :D Šala. Svaka čast našima, inače do Udea i Možnika, naši gimnastičari nisu imali di trenirati u Hrvatskoj, tek tada je kod Čakovca izgrađena gimnastička dvorana, a mislim i u Osijeku jedna.
Inkvizitor
11-10-2017, 11:44
ma ne zajebaji..al meni je bilo fascinatno da smo mi osvojili zlato na oI u gimnastici..iako to mimo OI malo tko prati..ali to je ono nevjerovatno atraktivan sport..i medalje su kupile samo velike nacije Kina, USA, SSR, Japan..naravno umješali bi se tu i tamo i drugi pogotovo u ženskoj gimnastici ali to je ono kao rezervirano samo za velike..i onda se mi tu utrpamo..to je fascinantno..kako mi iz ničega napravimo nešto a onda iz velikoga ništa..
Slično je i u ateletici jedna Blanka, Sara, pa Sandra pa sad evo i Žunić..nevjerovatne stvari..obitelj Kostelić da ne spominjem..
Dokaz koliko je talent presudan... naravno uz puno discipline i volje.
Momak jos uredno studira strojarstvo, a u nogometnoj reprezentaciji ima ih i bez srednje skole valjda, a razlika u zaradi je astronomska...
ma ne zajebaji..al meni je bilo fascinatno da smo mi osvojili zlato na oI u gimnastici..iako to mimo OI malo tko prati..ali to je ono nevjerovatno atraktivan sport..i medalje su kupile samo velike nacije Kina, USA, SSR, Japan..naravno umješali bi se tu i tamo i drugi pogotovo u ženskoj gimnastici ali to je ono kao rezervirano samo za velike..i onda se mi tu utrpamo..to je fascinantno..kako mi iz ničega napravimo nešto a onda iz velikoga ništa..
Slično je i u ateletici jedna Blanka, Sara, pa Sandra pa sad evo i Žunić..nevjerovatne stvari..obitelj Kostelić da ne spominjem..
Valjda za neke športove ne trebaju posebni uvjeti za postizanje rezultata, ali isto tako ne znači da uz bolje uvjete i podršku nebi bilo još više medalja i boljih rezultata. Braća Sinković rasturaju a drugi timovi imaju rezervi koliko hoćeš.
Inače smatram profesionalni šport luksuzom i gladijatorstvom za priglupe navijačke narodne mase, nešto kao opijum za narod uslijed nedostatka drugih prigoda gdje bi se ispoljio plemenski instinkt a ovo tupi oštricu, i jedino zemlje poput Demokratske Narodne Republike Koreje smatram onima koje predstavljaju iskreno svoju zemlju, bez upliva kapitala i multikulta različitosti kojim se gubi smisao nacionalnih reprezentacija i individualnih posebnosti pojedinih naroda/nacija.
Jedna za Northa, uz poruku da se vrati čim prije iz zatvora u koji su ga dušmani strpali. :D
http://www.youtube.com/watch?v=efttzj5VtXE
Ovi hip-hop pokreti možda mogu proći na affirmative action američkom natjecanju, kao što i medalje u američkim srednjoškolskim debatama mogu dobiti priglupi primatski primjerci koji od debata rade rap borbu sa što više izgovorenih riječi u minuti, ali na bilo kakvom ozbiljnom natjecanju takve stvari ne mogu proći.
Puntar2.0
11-10-2017, 22:16
Pa ima tu nesto, ali recimo svi ti sportovi kao veslanje, borilacke vjestine, atletika su i takoreci narodni sportovi, iliti ima baza koja se bavi tin sportovima iz rekreacijskih razloga, a normalno da ce biti onih koji ce se izticati. Zasto njima ne omoguciti da se natjecu, a u 99% sportova to ima i normalne razmjere sto se tice novca koji se vrti. Pa ako nestanu ti sportovi Europljani ce degenerirati jos vise.
Pa ima tu nesto, ali recimo svi ti sportovi kao veslanje, borilacke vjestine, atletika su i takoreci narodni sportovi, iliti ima baza koja se bavi tin sportovima iz rekreacijskih razloga, a normalno da ce biti onih koji ce se izticati. Zasto njima ne omoguciti da se natjecu, a u 99% sportova to ima i normalne razmjere sto se tice novca koji se vrti. Pa ako nestanu ti sportovi Europljani ce degenerirati jos vise.
Ono što su stari Grci promovirali u zdravom tijelu zdrav duh je upravo suvremena zapadna civilizacija kao nekakav nastavak te civilizacije kroz Rimsko Carstvo izokrenula i pretvorila u degenerativnost.
Nemam ništa protiv poticanja talentiranih športašta ali postoje prioriteti. Australci si mogu priuštiti luksuz financiranja svojih športaša ili onih kojima daju državljanstvo pa skupljaju medalje kao plaćenici, zapravo kad smo kod toga, nije problem u novcu nego lošoj raspodjeli novca, kao i obično, posebno u Hrvatskoj, aparatčiki i birokratski ološ tipa Mateša Zlatko, a Antun Vrdoljak je posebna priča i smeće, koliko god bio simpatičan i šarmantan u svojim medijskim istupima, kada se pogleda kako je srao po Zoranu Primorcu, znači politikantska smeća se kao krpelji lijepe za uspjehe hrvatskih športaša a prije toga nisu ništa učinili da im omoguće uvjete za normalan rad i općenito se naslikavaju kada je sve gotovo i sebi pripisuju zasluge. Komunjarski mentalitet bez pokrića.
Puntar2.0
24-04-2018, 20:28
http://www.youtube.com/watch?v=sRitZ8JYTew
Zlatna medalja.
Prije 2 godine zlatni, tad je bilo iznenađenje, a sad srebrni na Svjetskom prvenstvu. Bravo Tin Srbić. :hrv
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}