PDA

Pogledaj Full Version : Gdje je ženama nestao struk

Inkvizitor
14-11-2014, 12:44
Gledam malo po portalim a i inače sve neke ljepojke..ne može se reć da nisu, ali 95% njih ima jedna nedostatak.

Nemaju struka.

Sve ravno, pa čak i ispupčeno.

A nisu punačke a kamoli debele. Čak bi se moglo reč i da su mršave.

Struk još imaju samo one anoreksičarke ali to ne spada u kategoriju o kojima pričamo..kost i koža na ženi sumnjam da su kome privlačni.

u dobra stara vremena mogao si vidjeti ženu, curu, sa svim atributima, jedru i i napetu nipošto mršavu ali sa tankim strukom.

neš'to ne štima sa evolucijom ili načinom prehrane.

strukoljupci svih zemalja ujedinitite se i prosvjedujte.

Vratite ženama struk.

ogledalce
14-11-2014, 13:20
ko to kaže da žene nemaju struka?,,,,

Grunf
14-11-2014, 14:34
Ova mi se čini da ima struk.

http://www.index.hr/gc/slike_profila/3120/b52e3d34.jpg

Grunf
14-11-2014, 14:36
Na ovoj kao da malo fali...:006

http://www.index.hr/gc/slike_profila/4132/55c55503.jpg

Humphrey
14-11-2014, 20:17
Na ovoj kao da malo fali...:006

http://www.index.hr/gc/slike_profila/4132/55c55503.jpg

Ova je tetovirana, to je za baciti.

Grunf
14-11-2014, 22:57
Da, obilježena je. :006

pdv
14-11-2014, 23:30
Meni takve žene uopće ne smetaju. Čak mi je draže što ih ima više ružnijih i bezveznijih :kez

Bukowski
15-11-2014, 11:03
Ova je tetovirana, to je za baciti.

I to kako istetovirana...klasični tramp stamp

odvratno,di je onaj smajli šta riga

jbg,uvik san volija fine cure,da su ženstvene iznad svega.A tetovaža to sama po sebi nekako nije,bar po meni.Mada se može odradit da to izgleda fora,slatko,žensko.Mali detaljčić,negdi,još nekako,al ne iznad dupeta,iznad pice,il na sisi ne daj Bože.To mi je isto ka da vidin ženu sa ožiljkon preko arkade,plavog oka,bez keca gori desno,i još da žvače duhan jbt

nego,ne beren pitanje,di je nesta struk,a onda da je "sve ravno"?Kako struk,bokovi valjda?
Dobro,i jedno i drugo daje tu liniju,al ovo "sve ravno",pa kakav triba struk bit,lopta? :D

Inače,po čemu ja vidin dobru žensku,aj,neka znate kolko san bolestan,šta ima veze,mislin da san jedini.Po vratu.I kako pada linija ramena.
Ako mi to nije sve,ikad.
Za bit meni ženstvena to i samo to.Ako je ostatak očaj,onda je ružna,ali ženstvena :)
Dobro,obavezno je ponašanje,pokreti.Al to ne spada u tjelesne atribute.
Za razliku od vrata.Ahahaahhaa

Aj,nije baš sve ikad,dupe je dupe.I rudlave po mogućnosti.Al vrat nije oko seksa,al ako ima lip vrat odma je ženstvenija.Ahahaha kako san lud.
Ako ima vrat ka mister Jozo iz Blufonaca može imat najbolje dupe,sise,facu,sve ostalo,i biće NULA.

Inkvizitor
15-11-2014, 11:23
Zna se šta je struk, ne govorimo o trbuhu.

Vrat, pa naravno da je vrat bitan, nije samo tebi Bukowski, on bi samo sebi žemski vrat..:)

sagitarius
15-11-2014, 12:55
Kad bi čovjek pisao što mu se sviđa sve na ženama, nigdje ne bi stigli, a struk...hm...
Ne znam Inkvi, to ti je kao i lijepe noge, ti si zapazio nešto što je Božji dar kojeg nema svako, isto ko ni baš "dobru nogu", ko ni baš dobro dupence...
Ima cura i to ovih što ih svakodnevno čovjek viđa, ama da ti oči ispadnu, imaju ali baš sve i baš sve kako treba..., a ima jasno, i "grobova slatke duše"..., prosječnih, slatkih, osrednjih, pametnih..., dobro sređenih, ukusno dotjeranih, ali ispod tanko, tanko da nemaš za što da se prihvatiš.
E tako ti je i sa strukom.. neka ga ima neka nema, mislim da to nije neko pravilo, ishrana, trend, nego dar...:misli

Humphrey
15-11-2014, 14:38
Meni takve žene uopće ne smetaju. Čak mi je draže što ih ima više ružnijih i bezveznijih :kez

Žena je ženi najveći neprijatelj.

ZGabriel
15-11-2014, 17:24
neka ga ima neka nema, mislim da to nije neko pravilo, ishrana, trend, nego dar...:misli

točnije, genetika. :zg

pdv
16-11-2014, 14:38
Žena je ženi najveći neprijatelj.

Nego kako...ko će drugi bit? Muškarci, možda? To bi onda prešlo u šovinizam i sekusalno uznemiravanje :kez

Inače, ovo o čemu Inkvi priča je isključivo stvar građe i uglavnom je oblik tijela poznat kao pješčani sat rijedak pogotovo u današnje vrijeme zaluđenosti neuhranjenim izgledom. Ima žena koje imaju lijep struk ali imaju npr. manje grudi pa onda struk dolazi manje do izražaja ili imaju uže bokove pa opet struk manje dolazi do izražaja. Dakle, sve je stvar građe i optičke varke :kez

sagitarius
16-11-2014, 15:51
točnije, genetika. :zg

Ma da.
Iako znam neke izuzetke od toga - koji nisu kontra genetike, ali mislim baš da su dar, naime znam dvije sestre, jedna je, o Bože izišla iz Raja sva je ko ...hm...a druga nema tu tjelesnu karakteristiku, lijepa je i ona skladno građena i to, ali nije to -to...
I da, sve je do ukusa, a ljepota je u oku promatrača...:D

ZGabriel
17-11-2014, 12:17
Ma da.
Iako znam neke izuzetke od toga - koji nisu kontra genetike, ali mislim baš da su dar, naime znam dvije sestre, jedna je, o Bože izišla iz Raja sva je ko ...hm...a druga nema tu tjelesnu karakteristiku, lijepa je i ona skladno građena i to, ali nije to -to...
I da, sve je do ukusa, a ljepota je u oku promatrača...:D

pa da, genetika. :kava ako su sestre, ne znači da su naslijedile iste gene za oblik tijela.
(da vidiš mene i moju sestru nikad ne bi rekao ni da smo u rodu a kamoli sestre. :D )

ima raznih oblika tijela - kruška, jabuka, pješčani sat...bojler. :zubo

Stiliana
20-11-2014, 21:14
Nego kako...ko će drugi bit? Muškarci, možda? To bi onda prešlo u šovinizam i sekusalno uznemiravanje :kez

Inače, ovo o čemu Inkvi priča je isključivo stvar građe i uglavnom je oblik tijela poznat kao pješčani sat rijedak pogotovo u današnje vrijeme zaluđenosti neuhranjenim izgledom. Ima žena koje imaju lijep struk ali imaju npr. manje grudi pa onda struk dolazi manje do izražaja ili imaju uže bokove pa opet struk manje dolazi do izražaja. Dakle, sve je stvar građe i optičke varke :kez

Veličina grudi ne utječe nikako na oblik struka... struk mogu istaknut malo razvijeniji latsi što žene u pravilu ne vježbaju a i često znaju imat neka bezvezna, cjevasta leđa koja se samo spoje sa strukom. Neuhranjenost isto nema veze s tim, ili si građena s tom krivuljom ili nisi, bez obzira na kile.
Uski bokovi - to se slažem, najviše oduzimaju strukatosti žene...

Primjeri, mršavica s istkanutim strukom:

http://news.priceperhead.com/wp-content/uploads/2013/07/elsa-hosk-victorias-secret-photo-session_01.jpg

mršavica bez struka i bokova:

https://image-cdn.zap2it.com/images/karlie-kloss-victorias-secret-fashion-show-native-american-headdress-2012.jpg

sportski građena adriana (koja btw ima solidnu sisu) gotovo uopće nema struka:
http://magazine.foxnews.com/sites/magazine.foxnews.com/files/styles/700_image/public/RT_AdrianaLimaUSE.jpg?itok=SvJz6MNE

I jako naglašen struk kod Candice koja ima i dobre bokove i široka (proporcionalna) ramena:

http://4.bp.blogspot.com/-zSv7Th-8q6U/T6EdhQaUPEI/AAAAAAAAof0/aHPBHcJC0vY/s640/candycandidsmay2012+(8).jpg

pdv
20-11-2014, 21:27
Meni se čini da i grudi i bokovi utječu na to da struk izgleda tanje. Ne u svih jer neke cure imaju baš ravan struk kao Adriana pa izgleda sve ravno kao stup. Ali ako su grudi veće i bokovi širi struk lakše dolazi do izražaja, naravno ako je građa takva.

Inače, di si ti? :pink

Grunf
21-11-2014, 11:53
Znači žene nemreju uvježbati struk? :vidiga Nemrete uvježbati sise, struk, pamet...Pa kaj morete uvježbati? :kez

kiša
21-11-2014, 18:38
Znači žene nemreju uvježbati struk? :vidiga Nemrete uvježbati sise, struk, pamet...Pa kaj morete uvježbati? :kez

.....vas :kava

caporegime
21-11-2014, 20:16
nije nestao struk nego nema bokova.
odnosno, na scenu mogu proći samo djevojčice koje modne gurue podsjećaju na objekt svojih snova-tinejdžerske dječačiće.
manje gledati tv i internet a više po cesti.

Stiliana
22-11-2014, 11:43
Meni se čini da i grudi i bokovi utječu na to da struk izgleda tanje. Ne u svih jer neke cure imaju baš ravan struk kao Adriana pa izgleda sve ravno kao stup. Ali ako su grudi veće i bokovi širi struk lakše dolazi do izražaja, naravno ako je građa takva.

Inače, di si ti? :pink

prijo, mnogo radim, a kad sam online budem kod kubure...

ma pomognu i sise, nije da ne pomažu, nikad nisu na odmet :cerek al to se mislim više vidi u RL, ovako na slikama kad slikaju žene en face sise gledaju ravno u te i onda od njih (u smislu širine) ne vidiš baš mnogo, dok bokove tako vidiš skroz. Isto kao što kad gledaš ženu iz profila, vidiš joj točno oblik i veličinu grudi, dok bokove ne vidiš uopće...

al da, sam sam štela reć da sam struk ko struk ima mnoštvo svojih oblika i da se slažem s Inkvijem da relativno malo žena ima ovo što ima Candice, što po meni i jest najljepši oblik struka, al daleko bilo da je to sad razlog za plakanje ako nije netko baš tako gitarast... :D

Stiliana
22-11-2014, 11:46
nije nestao struk nego nema bokova.
odnosno, na scenu mogu proći samo djevojčice koje modne gurue podsjećaju na objekt svojih snova-tinejdžerske dječačiće.
manje gledati tv i internet a više po cesti.

E u tome ima nešto istine, mada ne iz tih pederskih razloga, dizajneri jednostavno vole figure koje nalikuju njihovim skicama koje su pak sve, realno, izvitoperene od onoga kako prosječna žena izgleda...

A da im fali bokova - fali. Ponekad su i tako mršave da imaš dojam da su im noge svima ko špagete...

Grunf
22-11-2014, 13:05
Koja Candice?

pdv
22-11-2014, 20:23
prijo, mnogo radim, a kad sam online budem kod kubure...

ma pomognu i sise, nije da ne pomažu, nikad nisu na odmet :cerek al to se mislim više vidi u RL, ovako na slikama kad slikaju žene en face sise gledaju ravno u te i onda od njih (u smislu širine) ne vidiš baš mnogo, dok bokove tako vidiš skroz. Isto kao što kad gledaš ženu iz profila, vidiš joj točno oblik i veličinu grudi, dok bokove ne vidiš uopće...

al da, sam sam štela reć da sam struk ko struk ima mnoštvo svojih oblika i da se slažem s Inkvijem da relativno malo žena ima ovo što ima Candice, što po meni i jest najljepši oblik struka, al daleko bilo da je to sad razlog za plakanje ako nije netko baš tako gitarast... :D

Ma što ćeš tamo, vrni se vamo :pink vidiš da drugi vitrovi pušu :kez

Ma naravno da je taj oblik rijedak i zato i jest toliko na ''cijeni''. A, svi nedostaci ili dobri oblici tijela se tek u bikiniju vide. Roba stvarno čudo može napravit. Znam da bi mi nekad neka žena odlično izgledala i kada je vidiš u kostimu razočaraš se jer je bolja obučena :kez A, ima i masa obrnutih slučajeva. U svakom slučaju, sve su žene lijepe što bi reko popularni Joleo :kez

Navrati nam češće :cry

pdv
22-11-2014, 20:27
E u tome ima nešto istine, mada ne iz tih pederskih razloga, dizajneri jednostavno vole figure koje nalikuju njihovim skicama koje su pak sve, realno, izvitoperene od onoga kako prosječna žena izgleda...

A da im fali bokova - fali. Ponekad su i tako mršave da imaš dojam da su im noge svima ko špagete...

Ne samo što znaju ponekad graničiti s anoreksijom nego većina manekenki koje nose visoku modu su često i ružnjikave. Odnosno, trude se od njih napraviti bezlične mlade žene kako bi roba dolazila više do izražaja. Znam da su mi uvijek žene koje nose visoku modu, bože mi prosti, ko leševi dok su mi anđelice uglavnom zgodne i sexi žene. Kada ti pogledaš njihova lica to i nije toliko ružno već sa šminkom, frizurom, mimikom lica one moraju izgledati što gore i što prozirnije.

Koja Candice?

Ionako ćeš reći da je bezvezna :kava

Grunf
22-11-2014, 20:29

Već joj je ime takvo tak da ne sumnjam da je bezvezna. :kava

Grunf
22-11-2014, 20:30

Ma naravno da je taj oblik rijedak i zato i jest toliko na ''cijeni''. A, svi nedostaci ili dobri oblici tijela se tek u bikiniju vide. Roba stvarno čudo može napravit. Znam da bi mi nekad neka žena odlično izgledala i kada je vidiš u kostimu razočaraš se jer je bolja obučena :kez A, ima i masa obrnutih slučajeva. U svakom slučaju, sve su žene lijepe što bi reko popularni Joleo :kez

Ma da, pa da imamo cijelo jato kokoši na muškom kutku. :zubo

pdv
22-11-2014, 20:45
Već joj je ime takvo tak da ne sumnjam da je bezvezna. :kava

Ne vridiš da uguglan i zalipin ti sliku :kava

Imaš je na prijašnjoj stranici, čini mi se

Ma da, pa da imamo cijelo jato kokoši na muškom kutku. :zubo

što bi vam falilo...ovako crkajte od dosade

Grunf
22-11-2014, 20:46
Ne vridiš da uguglan i zalipin ti sliku :kava

Imaš je na prijašnjoj stranici, čini mi se

što bi vam falilo...ovako crkajte od dosade

Ovak crkajemo od dosade zbog šutnje, a onak bi crkavali od dosade zbog priče. Ne znam, kaj god birali nije dobro. :D

pdv
22-11-2014, 20:47
Ovak crkajemo od dosade zbog šutnje, a onak bi crkavali od dosade zbog priče. Ne znam, kaj god birali nije dobro. :D

Žene moraju puno pričat jer muškarci ne mogu u dvi riči shvatit što trebaju :kava

Grunf
22-11-2014, 20:53
Žene moraju puno pričat jer muškarci ne mogu u dvi riči shvatit što trebaju :kava

:rofl

Bit će da je to pravi razlog. :kava

pdv
22-11-2014, 20:55
A, što bi drugo bilo. Nikome se ne mlati jezikom u prazno...ali kad moraš :kava

Grunf
22-11-2014, 20:59
Vjerojatno na taj način misle da nešto rade i pomažu u kući. Idem govoriti cijeli dan da umirim svoju savjest jer ništ ne radim. :kava

Stiliana
23-11-2014, 11:28
Koja Candice?

na prošloj stranici, zadnja koju sam stavila...

e da, normalno da roba zamaskira puno toga, struk se uvijek može 'fejkat'...

Ne samo što znaju ponekad graničiti s anoreksijom nego većina manekenki koje nose visoku modu su često i ružnjikave. Odnosno, trude se od njih napraviti bezlične mlade žene kako bi roba dolazila više do izražaja. Znam da su mi uvijek žene koje nose visoku modu, bože mi prosti, ko leševi dok su mi anđelice uglavnom zgodne i sexi žene. Kada ti pogledaš njihova lica to i nije toliko ružno već sa šminkom, frizurom, mimikom lica one moraju izgledati što gore i što prozirnije.

a prozirne su kako kad... na nekim HC revijama su normalno uređene, a na nekima se baš potencira ta ružnoća i ispranost, al da, često to rade jer je to kao neka vizija, poruka društvu i bla i truć :mete

Stiliana
23-11-2014, 11:30
Slađa (samo za Grunfa):

https://38.media.tumblr.com/27e915403dc1d484a47f52ca1b554a44/tumblr_nfgggpXEQf1u2ry8ho5_250.gif

https://38.media.tumblr.com/a30ba87d79537055876af0998586e391/tumblr_na9es8mJbg1qlo7uqo2_500.gif

https://38.media.tumblr.com/ec20f46883b83ee6d96122ea1e4f4260/tumblr_n1twm1VPqN1tq2fdqo1_500.gif

pdv
23-11-2014, 12:50
Ona mi je jedna od zgodnijih anđelica. I ostale su utrenirane i zgodne ali nemaju mi tu neku ženstvenu liniju kao Candice. Većinu struk zeza jer je ravan ali zato to kompenziraju odličnim nogama i guzama :kez

Stiliana
23-11-2014, 14:06
meni je najzgodnija :) baš nijedna nema taj oblik, al sve su zgodne, nemoš reć... al kad već biraš među vrhunskim kokama :zubo jedna mora bit naj.

btw, super mi je na ovom zadnjem gifu Doutzen u pozadini koja valjda vježba kako se izvit kad krenu sa snimanjem :rofl

Grunf
23-11-2014, 14:11
Ta plava zenskica nije losa.

Humphrey
23-11-2014, 14:32
http://www1.pictures.zimbio.com/fp/Candice+Swanepoel+Candice+Swanepoel+Models+Hr9v-GQT9jTl.jpg

Zašto je kit na ovoj slici polijeva vodom?

pdv
23-11-2014, 14:34
Reklamira kupaći pa mora izgledat kao da je tek izašla iz mora :kez

Inkvizitor
23-11-2014, 14:38
http://www1.pictures.zimbio.com/fp/Candice+Swanepoel+Candice+Swanepoel+Models+Hr9v-GQT9jTl.jpg

Zašto je kit na ovoj slici polijeva vodom?

Jel je ovo polijeva onaj iz Atomskog skloništa..kako se zove ono..

Humphrey
23-11-2014, 14:40

Nemam pojma,ali plivaš sa dupinima, ne kitopsinama.

pdv
23-11-2014, 14:40

Bruno Langer..jel on?

Grozni ste prema ženi. Deblja..kaj sad. Nije model nego poljevačica :kez

Humphrey
23-11-2014, 14:41
Bruno Langer..jel on?

Grozni ste prema ženi. Deblja..kaj sad. Nije model nego poljevačica :kez

Ali zato ima tetovažu i oskudniji kupaći od candice.

pdv
23-11-2014, 14:43
Ali zato ima tetovažu i oskudniji kupaći od candice.

Sitničav si.

Inkvizitor
23-11-2014, 14:44
Bruno Langer..jel on?

da da..on, samo ovaj ili ova :misli ima uredniju čupu..

Humphrey
23-11-2014, 14:45
Sitničav si.

Zato ništa nije sitno na njoj.

Grunf
Ja bih rijesio obje. :rofl

pdv
da da..on, samo ovaj ili ova :misli ima uredniju čupu..

Bruno ima kvalitetniju kosu :kez

Zato ništa nije sitno na njoj.

Pa sitne su joj šake.

Humphrey
23-11-2014, 14:46

Jednu odvedeš u krevet, drugu na čevape.

pdv
23-11-2014, 14:46

Tako govori uspješan i popularan muškarac :kez

pdv
23-11-2014, 14:47
Jednu odvedeš u krevet, drugu na čevape.

Pretpostavljam da Candice furaš na ćevape jer ovoj i nisu potrebni baš :kez

Inkvizitor
23-11-2014, 14:47
čak je i kanta fensi..treba biti ona limena ulubljena onda bi to bilo cool :kruna

Humphrey
23-11-2014, 14:48
Pretpostavljam da Candice furaš na ćevape jer ovoj i nisu potrebni baš :kez

Ova mi se čini kao da joj nikad dosta ćevapa.

pdv
23-11-2014, 14:51
čak je i kanta fensi..treba biti ona limena ulubljena onda bi to bilo cool :kruna

čini mi se da je ovo ona posuda za hlađenje šampanjca, vina itd.

Ova mi se čini kao da joj nikad dosta ćevapa.

Kaj ti znaš što je prava žena :kava

Grunf
23-11-2014, 14:51
Tako govori uspješan i popularan muškarac :kez

Pa da, malo prevec cjepidlace. Mislim obje su donji dom srednje klase, ali kaj sad. Delas s materijalom koji ti je pri ruci. :D

Inkvizitor
23-11-2014, 14:53
Ova bi te Grunf u zubima odnijela do kreveta..

Grunf
čini mi se da je ovo ona posuda za hlađenje šampanjca, vina itd

Zalijeva je s gemistom? :shock Ovo je vec velki prijestup. :kava

pdv
Pa da, malo prevec cjepidlace. Mislim obje su donji dom srednje klase, ali kaj sad. Delas s materijalom koji ti je pri ruci. :D

Da, donji dom. Candice je vrh. Odma bi potpisala da tako izgledam. Baš je zgodna žena.

A, ova je više nesretno stala. Istina, nema tijelo za naslikavanje u badiću ali mislim da bi u drugačijoj odjeći bila prosječna.Malo jača ali ništa za zgražavanje. Ovi Inkvi i Hump se ka gejevi ponašaju. Umisto da sline na Candice oni se uhvatili frizure, debljine i kante :facepalm

Prijo, jedino ti nikad ne iznevjeriš i uvik si za akciju :kez

Grunf
23-11-2014, 14:54
Ova bi te Grunf u zubima odnijela do kreveta..

Lijepo od nje. Nek me polozi ispod sebe. :zubo

pdv
23-11-2014, 14:55

ajme meni :rofl :smijeh

Inkvizitor
23-11-2014, 14:56

Onda te bumo zvali smokvica :kez

Humphrey
23-11-2014, 14:57

Onda ga ne bumo nikako zvali,osim pokojni.

Grunf
23-11-2014, 15:01

Zovite me bik koji lezi. :rofl

Grunf
23-11-2014, 15:02

Da, donji dom. Candice je vrh. Odma bi potpisala da tako izgledam. Baš je zgodna žena.

A, ova je više nesretno stala. Istina, nema tijelo za naslikavanje u badiću ali mislim da bi u drugačijoj odjeći bila prosječna.Malo jača ali ništa za zgražavanje. Ovi Inkvi i Hump se ka gejevi ponašaju. Umisto da sline na Candice oni se uhvatili frizure, debljine i kante :facepalm

Prijo, jedino ti nikad ne iznevjeriš i uvik si za akciju :kez

Normalno, treba uvijek biti spreman. :D

Inkvizitor
23-11-2014, 15:07
Grunf, ne puši se bezveze.

Grunf
23-11-2014, 15:22
Eto, ne smijem se ni puhat bezveze. :shy

DzoniBG
23-11-2014, 15:36
Gde je zenama struk... nestao u zdranju i izlezavanju :)

Gazirana pica, grickalice i serije, slatkisi pred spavanje... gledam malo danasnje klinke...to nije potrcalo u zivotu, samo cacka telefon, tracari i ogovara, sminka se, cita neke bezvezne casopise...

Nekad su zene radile...cak i vise od muskaraca, fizicke poslove, spremanje kuce, briga od domacinstvu... bile su jake ko bik, stub porodice iako je vladao patrijarhat...

http://www.youtube.com/watch?v=fsuor7P7WEo

...sta si radila juce? kulirala...sta radis danas? pizdim...ajde bjezi :)

Po mom ukusu, ne mora da ima uzak struk...volim siroke kukove, to je bioloska percepcija zdrave zene koja ce lakse roditi... da izgleda zdravo, punacko...a ne neki bledi kosturi... al da bude pokretna, spretna, a ne ko vreca govana kojoj se stalno spava, mlitava pojava bez zivota u sebi...

Sad su popularni fitnes programi...za mesec dana 32 kilograma manje...sve lazno i pogresno, kljukaju se nekim pilulama, umesto da trce u prirodi...uvece u krevetu priuste malo vise od pukog sirenja nogu...

Danasnje zene su razmazene... a to se nepogresivo vidi i u fizickom izgledu...

Grunf
23-11-2014, 15:45
Dijelom krivim i nas muskarce jer smo se prepustili modernim nazorima i postali preblagi prema zenama. Njima treba strogo vodstvo i onda svaka ispuni svoj puni potencijal. :D

DzoniBG
23-11-2014, 15:53
Dijelom krivim i nas muskarce jer smo se prepustili modernim nazorima i postali preblagi prema zenama. Njima treba strogo vodstvo i onda svaka ispuni svoj puni potencijal. :D

Ima delom i krivice muskaraca...ali to potekne jos od malih nogu, losih uzora... gledaju neke raspale sapunjare sa 300 litara suza i cekaju princa na belom konju... cesu vunu u fotelji, zderu i pretvaraju se u balone...

Ne mozes ti posle da teras lipsalog konja da trci... pogledaj malo stare slike, nase majke, bake... to su bile zene ipo... nema onog sundjerastog sala od nerada...

Mozes ti da lomis krevet nocu i preznojavas se...ali ne vredi, uhvatice je grc u butini posle 5 minuta... pa kad se nabiju kompleksi sto svaki normalan muskarac digne jedra...onda postanu "poslovne zene"...kao, ne zanima ih porodica i deca, mogu one same... e to je zadnji stadium izopacenosti moderne zene...

Inkvizitor
23-11-2014, 16:07
Ima delom i krivice muskaraca...ali to potekne jos od malih nogu, losih uzora... gledaju neke raspale sapunjare sa 300 litara suza i cekaju princa na belom konju... cesu vunu u fotelji, zderu i pretvaraju se u balone...

Ne mozes ti posle da teras lipsalog konja da trci... pogledaj malo stare slike, nase majke, bake... to su bile zene ipo... nema onog sundjerastog sala od nerada...

Mozes ti da lomis krevet nocu i preznojavas se...ali ne vredi, uhvatice je grc u butini posle 5 minuta... pa kad se nabiju kompleksi sto svaki normalan muskarac digne jedra...onda postanu "poslovne zene"...kao, ne zanima ih porodica i deca, mogu one same... e to je zadnji stadium izopacenosti moderne zene...

:zbunjen:

šta si ti sve doživljavo crni Džoni..

DzoniBG
23-11-2014, 16:09
:zbunjen:

šta si ti sve doživljavo crni Džoni..

Inkvi...necu da ofiram mnogo dame ;) desava se svasta, ali ovo je najmanje bitan segment...

Ustvari najgore je salo u glavi...

Inkvizitor
23-11-2014, 16:16
Salo u glavi podjednako imaju i muški i ženske..

možemo i pitati..gdje su muškarcima nestala ramena..

DzoniBG
23-11-2014, 16:30
Salo u glavi podjednako imaju i muški i ženske..

možemo i pitati..gdje su muškarcima nestala ramena..

Mozemo... mnogo stvari zbog koje sam osudio dame, vaze i za muske...

Stasava jedna bleda generacija bez kicme, bez stava, bez osnovnog znanja i vaspitanja... ima svetlih primera, ali prosek je grbav...

Stiliana
23-11-2014, 19:22
džoni, prećero si, baš u doba moje matere nikoga nije bilo briga kako izgleda, a danas svi nešto rade/vježbaju/rekreiraju se... drugi je par rukava ako se ti smucaš po nekim ćele kulama i nailaziš na ko zna kakve štrace :cerek

Grunf
23-11-2014, 19:24
Ma da, ja sam u teretani videl jednu ženu koja je malo pretjerala u rekreiranju. Svjetska prvakinja je u body builduingu i raste joj brada. :rofl

Grunf
23-11-2014, 19:26
Istina je da žene ništa ne rade danas, ali zato cijelo vrijeme idu po solarijima, teretanama, fitnesima, manikurama itd...Zato izgledaju odlično, ali realno jako malo vrijede. :zubo

Stiliana
23-11-2014, 19:31
Istina je da žene ništa ne rade danas, ali zato cijelo vrijeme idu po solarijima, teretanama, fitnesima, manikurama itd...Zato izgledaju odlično, ali realno jako malo vrijede. :zubo

ja ih otvoreno podržavam :kava

Grunf
23-11-2014, 19:34
ja ih otvoreno podržavam :kava

I mi ih podržavamo, ali svjesni da je potreban teški rad da bi od svake napravili pristojnog čovjeka. :D

Stiliana
23-11-2014, 19:40
I mi ih podržavamo, ali svjesni da je potreban teški rad da bi od svake napravili pristojnog čovjeka. :D

pristojnih ljudi ima masa, a lijepih i skvarcanih ne baš tolko...

Grunf
23-11-2014, 20:06
Najbolje da bude nam cijeli grad pun zgoretih žena. :D

kiša
23-11-2014, 20:15
Najbolje da bude nam cijeli grad pun zgoretih žena. :D

a štaš kad je nestalo pravih muških koji prave hlada :kava

Inkvizitor
23-11-2014, 20:17
zajebana ova kiša :D

Grunf
23-11-2014, 20:22

Tko ti je kriv kaj živiš u Mostaru. :kava

kiša
23-11-2014, 20:24
Tko ti je kriv kaj živiš u Mostaru. :kava

to mi je blagoslov, samo jedan u nizu :kava

kiša
23-11-2014, 20:26
zajebana ova kiša :D

vi krenuli s izvlakušom samo vas čitam , nego lipo ženske strukove u ručice pa lipo ka umjetnici ..stvarajte :liza

Grunf
23-11-2014, 20:28
to mi je blagoslov, samo jedan u nizu :kava

Ja ti lijepim ljubavne pjesme na fejs, a ti ni okom da mrdneš. :D

Grunf
23-11-2014, 20:28
vi krenuli s izvlakušom samo vas čitam , nego lipo ženske strukove u ručice pa lipo ka umjetnici ..stvarajte :liza

Dojdi k nama pa bumo stvarali. :liza

kiša
23-11-2014, 20:30
Ja ti lijepim ljubavne pjesme na fejs, a ti ni okom da mrdneš. :D

nu jesi li :D mogu mislit al odo vidit :rofl

kiša
23-11-2014, 20:32
Dojdi k nama pa bumo stvarali. :liza

dašta ću vi bi pokvarili i givikt :liza

Grunf
23-11-2014, 20:36
nu jesi li :D mogu mislit al odo vidit :rofl

Zakaj nemaš to stalno upaljeno dok si na netu? Bit će svoj glavni profil imaš. Daj mi taj. :kava

Grunf
23-11-2014, 20:37
dašta ću vi bi pokvarili i givikt :liza

Pa kaj si ti givikt? :shock

kiša
23-11-2014, 20:40
Pa kaj si ti givikt? :shock

sad bi inkvi a i capo naravno rekli-dašta je i gora :rofl

Grunf
23-11-2014, 20:41
sad bi inkvi a i capo naravno rekli-dašta je i gora :rofl

Ja bum te obranil. :duel

kiša
23-11-2014, 20:43
Ja bum te obranil. :duel

:bighug samo za se :pink

Grunf
23-11-2014, 20:45
:bighug samo za se :pink

Sam protiv dvojice. Poslije buš me njegovala. :zubo

kiša
23-11-2014, 20:49
Sam protiv dvojice. Poslije buš me njegovala. :zubo

i prije i poslije :zubo

Grunf
23-11-2014, 20:51
i prije i poslije :zubo

Bum i ja tebe malo. :raspa

Stiliana
23-11-2014, 21:48

:smijeh

:kavalir

pdv
24-11-2014, 00:00
Na ovo Dzonijevo pisanje o salastim ženama iman samo za reći da ja oko sebe viđam uglavnom žene koje se trude i drže do sebe. Pogotovo ove 40 +. Dok su im muževi redom sa trbušinama. Naravno, ne kod svih bračnih parova ali većinom žene bolje izgledaju i više se trude. Da ne pričam kako mlađe izgledaju i koliko danas žene općenito paze na izgled i ulažu u sebe u tom pogledu.

Grunf
24-11-2014, 00:03
Na ovo Dzonijevo pisanje o salastim ženama iman samo za reći da ja oko sebe viđam uglavnom žene koje se trude i drže do sebe. Pogotovo ove 40 +. Dok su im muževi redom sa trbušinama. Naravno, ne kod svih bračnih parova ali većinom žene bolje izgledaju i više se trude. Da ne pričam kako mlađe izgledaju i koliko danas žene općenito paze na izgled i ulažu u sebe u tom pogledu.

Što je muškarac bez pužle? :kava

pdv
24-11-2014, 00:12
Što je pužla?

Grunf
24-11-2014, 00:14
Pa brenka, mješina

http://www.pic4ever.com/images/nudie.gif

pdv
24-11-2014, 00:19
aha to...pa muškarac bez pužle je zgodan muškarac :muka

Grunf
24-11-2014, 09:52
aha to...pa muškarac bez pužle je zgodan muškarac :muka

Isto kao i žena bez grudiju. :muka

BWA
24-11-2014, 13:36
..........

http://i57.tinypic.com/wtytth.jpg

http://i61.tinypic.com/3522dyg.jpg

Grunf
24-11-2014, 13:58
..........

http://i57.tinypic.com/wtytth.jpg

Uh :muka

To je to, guza i bokovi izražavaju struk. U tom smjeru neka žene razmišljaju. :mardar

Stiliana
24-11-2014, 20:45
a ko je to zbluran na slici?

ne vidi baba sinko...

pdv
24-11-2014, 22:09
Mene stvarno zaboli želudac svaki put kad zakoračin na ovi kutak :shlag

Grunf
24-11-2014, 23:13
Zeleniš se od zavisti bespotrebno, ljepša si od svih žena koje smo dosad stavili. :D

skater
25-11-2014, 00:56

http://iaincarstairs.files.wordpress.com/2013/09/flavio-briatore.jpg?w=640

skater
25-11-2014, 00:59

Što misliš, tko to financira?

http://www.index.hr/images2/stefanyhohnjec_seik_cropix_jmiskovic_625.jpg

Grunf
25-11-2014, 01:16
Same, vrijednim radom. :D

BWA
25-11-2014, 02:07
struk i samo struk :juhu

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1470267_769593019742625_5540988134351444125_n.jpg? oh=4979623f47c46c922aabb0b6394eba09&oe=54D65521

Grunf
25-11-2014, 09:36
Treba se zdravo hraniti., to je poruka slike. :mardar

skater
25-11-2014, 18:59
Treba se zdravo hraniti., to je poruka slike. :mardar

Ona se hrani silikonom, gore i dolje ali na njezinu sreću, dobro ispada.

Stiliana
25-11-2014, 19:52
jel to ona Coco T?

matere ti...

Humphrey
25-11-2014, 20:20
http://iaincarstairs.files.wordpress.com/2013/09/flavio-briatore.jpg?w=640

Flavio svaka ti dala, a vidim da već i jesu.

skater
25-11-2014, 20:30
jel to ona Coco T?

matere ti...

Je, crni rasist, ugnjetavani crnac od strane bijelog establišmenta je našao etnomazohističku bjelkinju i pretvorio je u bijelu crnkinju s naglašenim atributima koji se stereotipnu pripisuju crnkinjama, velika guzica.

skater
25-11-2014, 20:33
Flavio svaka ti dala, a vidim da već i jesu.

Izraz na njezinom licu sve govori, "fuck my life".

A ima i domaći Flavio:

http://www.e-novine.com/thumbnail.php?file=photo/region/hrvatska/licnosti/lambasa_dolores/dolores_lambasa_02_u_697563313.jpg&size=article_large&scale_by=width

BWA
25-11-2014, 20:56
Je, crni rasist, ugnjetavani crnac od strane bijelog establišmenta je našao etnomazohističku bjelkinju i pretvorio je u bijelu crnkinju s naglašenim atributima koji se stereotipnu pripisuju crnkinjama, velika guzica.

Nemoj tako nije vise u braku sa ledenim cajem prevarila ga sa drugim crnjom :)
Coco je uvek bila nadarena, da bih te demantovao pogledaj ovaj video koji je jedan od njenih prvenaca puno pre Kamilice,naravno sada je puno starija, ugradila silikone po meni kardinalna greska jer je lepsa bila pre.

http://www.youtube.com/watch?v=sG2cTMBN5RI

caporegime
25-11-2014, 22:03
na ovoj mrsnoj temi ipak izbjegavajte ogavne pojave flavia briatorea i dikana radeljaka.
netko je možda upravo jeo a ja ne želim da nas netko tuži zbog pogoršanja stanja želuca.

sagitarius
26-11-2014, 14:22
Moja pokojna baba je jedne prilike rekla da su žene počele imati sve češće probleme sa rađanjem kad su počele nositi utegnute pantalone, jer su tada stisle i guzicu i struk i eno ih ni na što nalik...:mardar

Baba je rekla kad bi prst svezali koncem da bi se suzio pa je pokazivala što je tijesan prsten uradio na njenom prstu..., e isto tako je i sa curama koje nose uske pantalone sve im se suzi i karlica i kukovi pa odmah bude "ravnija"...:naklon

Baba ko baba, pokoj joj duši, šta je ona jadna znala - ništa, ni fakulteta nije imala, pila kozju vareniku, jela kuvan krompir i raštiku s bijelim lukom... i rodila devetero djece.:naklon

Marta
26-11-2014, 14:39
Moja pokojna baba je jedne prilike rekla da su žene počele imati sve češće probleme sa rađanjem kad su počele nositi utegnute pantalone, jer su tada stisle i guzicu i struk i eno ih ni na što nalik...:mardar

Baba je rekla kad bi prst svezali koncem da bi se suzio pa je pokazivala što je tijesan prsten uradio na njenom prstu..., e isto tako je i sa curama koje nose uske pantalone sve im se suzi i karlica i kukovi pa odmah bude "ravnija"...:naklon

Baba ko baba, pokoj joj duši, šta je ona jadna znala - ništa, ni fakulteta nije imala, pila kozju vareniku, jela kuvan krompir i raštiku s bijelim lukom... i rodila devetero djece.:naklon

I bila je bez skole, fakulteta i modernih medija pametnija od vecine danasnjih mladih i tako dobro informiranih mladih zena .... bila je to posebna generacija zena, koja se vise ne Radja.
Mozda bi i danas okolnosti stvorile takve zene, jer je njih muka natjerala da budu to sto jesu.

Sto se tice stezanja struka itd. nisam strucnjak a mislim da to nama danas ne bi smetalo da mi zelimo radjati djecu, stvar je u nasim potrebama koje se kose sa mnsotvom djece.

danas hlace imaju dosta elastana u sebi, pa to cesto izgleda samo jako stegnuto :cerek:cerek:cerek

Grunf
26-11-2014, 14:53
Pa stavite slike da procijenimo je li to samo izgleda tako ili je to doista tako. :zubo Šala :P

sagitarius
26-11-2014, 14:53
I bila je bez skole, fakulteta i modernih medija pametnija od vecine danasnjih mladih i tako dobro informiranih mladih zena .... bila je to posebna generacija zena, koja se vise ne Radja.
Mozda bi i danas okolnosti stvorile takve zene, jer je njih muka natjerala da budu to sto jesu.

Sto se tice stezanja struka itd. nisam strucnjak a mislim da to nama danas ne bi smetalo da mi zelimo radjati djecu, stvar je u nasim potrebama koje se kose sa mnsotvom djece.

danas hlace imaju dosta elastana u sebi, pa to cesto izgleda samo jako stegnuto :cerek:cerek:cerek

Ćao Martice, poseban pozdrav za tebe...pojma nemaš koliko mi je drago da te opet "vidim"...:love

Ma da, ima svakako tu i tehnologije, napretka u proizvodnji zdravih istina i manje zdravih materijala, ali doduše ima tu i estetske kirurgije i svih silnih čuda, kozmetike, obrazovanja i cure izgledaju slatko, poželjno, pa i jedro u tim pantalonama...
No, ja zapisah što je moja draga pokojna Baka o tome govorila...

Marta
26-11-2014, 14:55
Ćao Martice, poseban pozdrav za tebe...pojma nemaš koliko mi je drago da te opet "vidim"...:love

Ma da, ima svakako tu i tehnologije, napretka u proizvodnji zdravih istina i manje zdravih materijala, ali doduše ima tu i estetske kirurgije i svih silnih čuda, kozmetike, obrazovanja i cure izgledaju slatko, poželjno, pa i jedro u tim pantalonama...
No, ja zapisah što je moja draga pokojna Baka o tome govorila...

pozdrav i tebi sagi

vjerovatno i ima malo istine, pitam se dal bi danas zene to prezivjele, devetero djece da nista ne rade a kamoli sve sto su one radile ...

moja pok. baka je imala bolji struk u devedesetoj kad je preminula nego vecina njenih unuka danas a rodila je 11 djece

sagitarius
26-11-2014, 15:02
pozdrav i tebi sagi

vjerovatno i ima malo istine, pitam se dal bi danas zene to prezivjele, devetero djece da nista ne rade a kamoli sve sto su one radile ...

moja pok. baka je imala bolji struk u devedesetoj kad je preminula nego vecina njenih unuka danas a rodila je 11 djece

Ma da.Bio je to poseban kov žena, koje su bile jake kao osobe, dostojanstvene, mudre, zdrave, sa zdravim rezonima, a nekako opet pune topline i ljubavi i nevjerovatne nježnosti.
Ženstvene, ponosne, odane do smrti i jako, jako pobožne...
Volio sam gledati ruke moje Bake sa onim tetoviranim križićem na zapešću, po kojem su se prepoznavale katolkinje u zlim vremenima...bilo su to najtoplije i ruke pune ljekovite smirenosti iz kojih je isijavala čvrstina i nevjerovatna nježnost.
Da, bile su to sjajne dame.