Pogledaj Full Version : Mudrosti o ženama
Zašto žene imaju noge? Da ne bi ostavljale trag kao puž. :mardar
Zašto žene nose štikle? Da im se ne vuku jezici po zemlji. :mardar
sagitarius
10-11-2014, 16:31
Tri žene stoje pred vratima raja.
Nakon što jedna stidljivo pokuca, otvori sv. Petar osobno vrata i upita prvu:
- Za što si ti koristila svoj ženski organ za tvog zemaljskog života?
Ona će:
- 80% za sex, a 20% za piškiti.
- Onda uđi, ti si dobrodošla.
Onda se obrati drugoj ženi:
- Za što si ti koristila svoj ženski organ za tvog zemaljskog života?
- 50% za sex, a 50% za piškiti.
- Vrlo dobro, ulazi!
Na koncu upita i treću:
- A ti?
- Sv. Petre ja sam moj organ koristila 90% za piškiti, a 10% za sex!
A sv. Petar će na to:
- Ako je to tako, žao mi je, ali onda moraš otići, ja te ovdje ne mogu primiti.
- Ali iz kojeg razloga sv. Petre?
- Draga moja, ovo ovdje je raj, a ne WC. :rofl:rofl
Ne vjeruj ženi koja laže.
Zašto žene imaju noge? Da ne bi ostavljale trag kao puž. :mardar
http://www.youtube.com/watch?v=cqyZ2viAEcs
Humphrey
10-11-2014, 21:15
Ovo su vicevi o ženama,ali razumijem da nije lako napisati nešto mudro o ženama.
caporegime
10-11-2014, 21:22
još je teže ženama o mudrosti.
smiju li se ovdje lijepiti slike golih žena bez straha da ne dobijemo ban?
Vasih supruga ili opcenito zena? :D
caporegime
11-11-2014, 19:56
nisam ja šeik grunfe.
pod jedan.
pod dva, povlačim prijedlog.
naime, čim se nešto konkretno predloži odmah počinje izvlačenje.
da nemaš ti ženu koja ti viri za vratom i pazi da ne gledaš gole žene na mreži?
sagitarius
12-11-2014, 15:35
nisam ja šeik grunfe.
pod jedan.
pod dva, povlačim prijedlog.
naime, čim se nešto konkretno predloži odmah počinje izvlačenje.
da nemaš ti ženu koja ti viri za vratom i pazi da ne gledaš gole žene na mreži?
:bravo:bravo
Ajme :rolleyes: Jel mogu ovo, jel mogu ono...Kakvi ste vi to muži? Budu nam se žene smijale. Uzmite i napravite kaj vam je po volji. :D
Humphrey
13-11-2014, 20:29
Ovo je izgleda muški kutak kojeg su nam dopustile žene.
Humphrey
13-11-2014, 20:37
No man should marry until he has studied anatomy and dissected at least one woman.
Honore de Balzac
Humphrey
13-11-2014, 21:22
http://memequotes.com/wp-content/uploads/2013/04/woman.jpg
Humphrey
13-11-2014, 21:27
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3eXsnNpI_8ozQ0abwi8R8x5zst3fPT pGA6yIJW7tbrllI--QT
Kao što gore lijepo piše, svaki muškarac treba znati kako uvijek postoji veća budala od njega. Niakd ne gubiti nadu.
Humphrey
13-11-2014, 21:29
http://scstylecaster.files.wordpress.com/2013/12/quotes_madonna.png?w=578&h=578
a okay
sagitarius
13-11-2014, 21:34
Ženu ne treba razumijevati, nego je samo dovoljno biti tu da ima gdje da spusti glavu, kad joj to zatreba, inače ona će i onako uvijek pričati...:D
Humphrey
13-11-2014, 21:35
http://femaleimagination.files.wordpress.com/2014/03/i-deserve-to-feel-sexy-and-perfect-in-other-time-awesome-quotes-about-love-and-relationships.jpg
Jeftino filozofiranje je očito lakše od dijete i malo vježbanja.
sagitarius
13-11-2014, 21:45
Vrijedi malo potrčati poslije piješ pivo i gledaš TV do mile volje.
Uvijek sam za vježbanje..:D
Humphrey
14-11-2014, 21:01
http://izquotes.com/quotes-pictures/quote-talk-not-to-me-of-the-wisdom-of-women-i-know-my-own-sex-well-the-wisest-of-us-all-are-but-mary-queen-of-scots-387307.jpg
Humphrey
14-11-2014, 21:05
washingtonpost.com/news/speaking-of-science/wp/2014/11/14/scientist-apologizes-for-his-sexist-shirt-but-the-internet-still-wants-wom
Nosio je pogrešnu majicu, žene su se uvrijedile, on se ispričao.
Gdje je taj komet?
Feministički šonjo. Zabranjen mu je ulaz na muški kutak dovijeka. :kava
Najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem :kava
Ak pokaže sisu. :kava
Ak pokaže sisu. :kava
toliko o vašoj pameti :kava
toliko o vašoj pameti :kava
:kez
Nemremo odoljeti. :pink
Bukowski
15-11-2014, 10:40
upravljati u smislu manipulirati?
slažem se,svakako.Kad smo kod toga,ja mislin da je kroz čitavu povijest uloga žena bila puno,PUNO jača od nekakvog većinskog razmišljanja.
Mrzin kako se uvik govori kako su žene bile tlačene masu (šta je istina donekle,patrijarhalno društvo,crkva) pa onda ko papige do jednoga "poentiraju" sa nemogućnošću glasanja :skartoc
ne bi da muškarci imaju to pravo puno duže jbt,pa do juče,doslovno juče,je svit funkcionira po sistemu vlada familija,krv.Rođenjem,kralj...
Žene su,nevezano za tu potlačenost,puno oblikovale sve ovo.
Kako ono,iza svakog (uspješnog) muškarca stoji žena.
E,da razbijen još jednu laž.Vjekovnu.Kako muški nekoga zavede.Meni je smih teži kad kaže muški da ide "u lov"
brijem da nikada ni jedan muški nije zaveo trebu,to ti je ona naštelala da tako misliš,a ona te imala u planu zajahat ima misec dana unaprid.
Žene su proračunate.Šta ruši još jednu laž.O ženama kao "emotivnijima"
To je najveća laž ikad.Nikad žena ne može volit ko muško.Mislin,da me se krivo ne shvati,ne kažen da su sponzoruše i u vezama radi matematike,al....nekako kontan da san u pravu.
Na kraju krajeva,koliko se ljudi kroz povist ubilo radi žene,ratovi su se vodili radi žena,nikad nisan čuja za nijedan (JEDAN!) slučaj da se žena ubila radi tipa.
Je,Julija :kez
eto mudrosti,ima jedan tu lokalni baraba istetovirano da je žena kao sjena.Šta je istina,kad je ganjaš biži kad se okreneš ide za tobon.Ako me razumite.Ne smiš joj nikad dat do znanja šta stvarno osjećaš.Uvik moraš glumit i igrat neke igre,a to MRZIN
Evo ti mudrost za kraj:
Znaš zašto žene imaju u prosjeku manja stopala od muškaraca?
Da mogu stat bliže sudoperu
Pusa ženama,ne moš bez njih,a ni s njima :kez
sagitarius
15-11-2014, 15:18
Ima onaj vic kad se muž razmeće mešu svojim prijateljima, pa kaže: Ja sam vam gazda u kući, ja dreknem na ženu čim dođem s posla, velim joj jesi li upalila bojler da mogu ljudski oprat suđe...
A sjećam se u moje pokojne tetke, imao sam ih četiri s mamine strane, pa kod ove najstarije, pokoj joj duši, na zidu bila vezena krpa iznad šporeta na kojoj je pisalo: Kada se uda imat će sretne dane - muž će da joj kuha, a ona čitati romane...
Vic je u tome što je to tetka vezla još kao cura tamo nekih četrdesetih - pedesetih godina prošlog stoljeća...:D
Bile su mudre te stare cure nema što, a i znale su "nauk" o "muškinju"...:)
sagitarius
15-11-2014, 15:22
Ne može...:D
ZGabriel
15-11-2014, 17:22
Ovo je izgleda muški kutak kojeg su nam dopustile žene.
jedini upis na temu. sjedni, pet. :D
Bukowski
15-11-2014, 18:22
Ima onaj vic kad se muž razmeće mešu svojim prijateljima, pa kaže: Ja sam vam gazda u kući, ja dreknem na ženu čim dođem s posla, velim joj jesi li upalila bojler da mogu ljudski oprat suđe...
A sjećam se u moje pokojne tetke, imao sam ih četiri s mamine strane, pa kod ove najstarije, pokoj joj duši, na zidu bila vezena krpa iznad šporeta na kojoj je pisalo: Kada se uda imat će sretne dane - muž će da joj kuha, a ona čitati romane...
Vic je u tome što je to tetka vezla još kao cura tamo nekih četrdesetih - pedesetih godina prošlog stoljeća...:D
Bile su mudre te stare cure nema što, a i znale su "nauk" o "muškinju"...:)
ahhahaha dobar,dobar
pa mi je na pamet jedan,nema veze s tematikom,al jbg,meni dobar,pa ću ispričat,a posli nek se moderatori muče primištat na viceve :D
Dakle,hvale se Amerikanac,Francuz i Crnogorac ko ima lipšu ženu.I kaže Amer:
-"Moja žena kad zajaše konja noge joj se vuku po podu!Ne šta je konj mali,nego ima takve noge..."
A Francuz će:
-"Ja moju ženu mogu rukama obuhvatit oko struka!Ne što ja iman velike šake,takav joj je struk!"
Nato će Crnogorac:
-"Kad ja moju ženu plesnem po dupetu,trese se dok se ne vratim s posla!Nije do dupeta,takvo mi radno vrime...."
:D:D:D
sagitarius
16-11-2014, 14:04
jedini upis na temu. sjedni, pet. :D
Humph je bio uvijek odlikaš, ali ima nas nekoliko koji smo puno puta ponavljali - "razred"...:D
upravljati u smislu manipulirati?
kako pišen tko mislin :kez
slažem se,svakako.Kad smo kod toga,ja mislin da je kroz čitavu povijest uloga žena bila puno,PUNO jača od nekakvog većinskog razmišljanja.
Mrzin kako se uvik govori kako su žene bile tlačene masu (šta je istina donekle,patrijarhalno društvo,crkva) pa onda ko papige do jednoga "poentiraju" sa nemogućnošću glasanja :skartoc
ne bi da muškarci imaju to pravo puno duže jbt,pa do juče,doslovno juče,je svit funkcionira po sistemu vlada familija,krv.Rođenjem,kralj...
I slažem se i ne slažem. Činjenica je da su žene bile duže u potlačenom polažaju u odnosu na muškarce ali je isto tako i činjenica da to danas obilno koriste za svoj feminizam koji nije ispao tako supač kako su zamišljale da bi trebao ispasti. Pa danas svako malo vidiš reklame u kojima se potencira da je Andrea pametnija i sposobnija od svog šefa ali nije nije na mjestu direktorice samo zato što je žena. Dok, istodobno nitko ne pita zašto se Andrea ne bori da na građevinskim poslovima radi jednak broj žena i muškaraca. Također, nije Andrea uvijek u krivu ni u prvom slučaju jer poslovni svijet i dalje jest muški i dalje se žena treba duplo truditi da bi došla na mjesto direktorice. Svaka priča ima svoju stranu i teško je sve staviti u jednu ladicu jer ima manipuliranja feminizmom kao i stvarnih problema kroz koje žene prolaze samo zato što su žene.
Žene su,nevezano za tu potlačenost,puno oblikovale sve ovo.
Kako ono,iza svakog (uspješnog) muškarca stoji žena.
E,da razbijen još jednu laž.Vjekovnu.Kako muški nekoga zavede.Meni je smih teži kad kaže muški da ide "u lov"
brijem da nikada ni jedan muški nije zaveo trebu,to ti je ona naštelala da tako misliš,a ona te imala u planu zajahat ima misec dana unaprid.
Iza svakog uspješnog muškaraca stoji neka žena u istoj mjeri kao i što iza svake uspješne žene stoji muškarac. Pitanje je samo što se danas smatra uspjehom. Nekome je vrhunska karijera nekome vrhunski odgojena djeca. Bez potpore je teško odraditi i jedno i drugo. Ima ljudi koji mogu sami ali je svakako lakše i ljepše udvoje.
Žene su proračunate.Šta ruši još jednu laž.O ženama kao "emotivnijima"
To je najveća laž ikad.Nikad žena ne može volit ko muško.Mislin,da me se krivo ne shvati,ne kažen da su sponzoruše i u vezama radi matematike,al....nekako kontan da san u pravu.
Na kraju krajeva,koliko se ljudi kroz povist ubilo radi žene,ratovi su se vodili radi žena,nikad nisan čuja za nijedan (JEDAN!) slučaj da se žena ubila radi tipa.
Je,Julija :kez
Ovo ovisi o ljudskim osobinama. Rekla bi da je svaki čovjek podjednako emotivan i uplašen kada stvarno voli. Žene to možda dramatičnije pokazuju :kez
Ne očekuješ valjda da bi se žene trebale ispričavati što su se zbog njih vodili ratovi jer su muškarci temperamentne budale koje se ne znaju savladati u trenutku? ;)
eto mudrosti,ima jedan tu lokalni baraba istetovirano da je žena kao sjena.Šta je istina,kad je ganjaš biži kad se okreneš ide za tobon.Ako me razumite.Ne smiš joj nikad dat do znanja šta stvarno osjećaš.Uvik moraš glumit i igrat neke igre,a to MRZIN
Evo ti mudrost za kraj:
Znaš zašto žene imaju u prosjeku manja stopala od muškaraca?
Da mogu stat bliže sudoperu
Pusa ženama,ne moš bez njih,a ni s njima :kez
Ne moraš. Odnos kao i svaki drugi. Pitanje je samo s kim ulaziš u taj odnos. Ako joj moraš glumit osjećaje onda je kod tebe još najmanji problem što jedeš sirovo povrće :kez
Evo i tebi jedna mudrost za kraj :kez
Ženi je potrebno dvadeset godina da bi od svog sina napravila muškarca, a drugoj ženi dvadeset minuta kako bi napravila budalu od njega.
Kolko zena moze klafrati...:jao Jel moze neki sazetak cijele te plahte? :D
Kolko zena moze klafrati...:jao Jel moze neki sazetak cijele te plahte? :D
:rofl
Ionak ne bi razumio. Ajd' otvori pivo i noge na stol to je tvoj domet :kava
:rofl
Ionak ne bi razumio. Ajd' otvori pivo i noge na stol to je tvoj domet :kava
A ti mi donesi, to je tvoj domet. :D
A ti mi donesi, to je tvoj domet. :D
donila bi ti otrova :kava
Ja bih ga popio, samo da ne slusam tvoje prigovore vise. :D
Ja bih ga popio, samo da ne slusam tvoje prigovore vise. :D
Ne bi te sprječavala :kez
Humphrey
16-11-2014, 15:01
U tvojim rukama bi otrov bio nektar bogova, a sa tvojih usana lijek.
Naravno, hladno pivo iz hladnjaka bi bilo najbolje,a može i sendvič.
Eto kakva si :kava
dosljedna do zadnjeg dana...to mi moraš priznati :kava
s tobon ne pričam :kava
Humphrey
16-11-2014, 15:06
dosljedna do zadnjeg dana...to mi moraš priznati :kava
s tobon ne pričam :kava
Zadovoljna si gubljenjem u mojim plavim očima.
ne pokušavaj me pridobiti ispraznim pričama :kava
Humphrey
16-11-2014, 15:07
ne pokušavaj me pridobiti ispraznim pričama :kava
Izronila si dovoljno dugo da mi uputiš koji slatku riječ.
Izronila si dovoljno dugo da mi uputiš koji slatku riječ.
Da, daj karticu :kez
sagitarius
16-11-2014, 15:40
@PDV
"Ženi je potrebno dvadeset godina da bi od svog sina napravila muškarca, a drugoj ženi dvadeset minuta kako bi napravila budalu od njega."
Ne.
Ženi koja se zove majka je potrebno 20 godina da od dječaka načini sina, a pravoj ženi potrebno je samo 20 minuta da od njega napravi muškarca.
Nema diskriminacije, ni seksualne, ni intelektualne..:D
ZGabriel
17-11-2014, 12:19
da ti slučajno ne radiš u vukovarskoj bolnici? :misli
Plave oči, bijela kuta. San snova za svaku ženu. http://www.forum.hr/images/smilies/trep.gif
ZGabriel
17-11-2014, 13:19
Plave oči, bijela kuta. San snova za svaku ženu. http://www.forum.hr/images/smilies/trep.gif
ja ne volim plavooke.
ali kad sam bila u Vukovaru, kroz ratnu bolnicu nas je proveo jedan plavooki dečec. pa rekoh, da nije slučajno uvaženi forumaš Hamf.
doduše, ovaj nije bio nimalo ciničan i fino smo se ispričali. :D
ja ne volim plavooke.
ali kad sam bila u Vukovaru, kroz ratnu bolnicu nas je proveo jedan plavooki dečec. pa rekoh, da nije slučajno uvaženi forumaš Hamf.
doduše, ovaj nije bio nimalo ciničan i fino smo se ispričali. :D
Ak je bil tmuran i potišten i stalno govorio kako Hrvatima nema spasa onda je to bil Hamfri. :D
Nema ništa ljepše od lipih plavih očiju :pink
ja ne volim plavooke.
Žene ni same ne znaju što vole. Kod njih se ukus mijenja s obzirom na godine.
ZGabriel
17-11-2014, 23:37
:nezna nikad nisam voljela plavooke. ni s 13, ni sad kad imam 3x toliko i više. uvijek imam isti ukus.
Naravno da se mijenja. U osnovnoj nam se sviđaju dječački tipovi, poslije markantni i obrnuto :kez Bilo bi čudno da se ne mijenja ali lijep muškarac je lijep bez obzira na razdoblje života u kojem se nalaziš.
:nezna nikad nisam voljela plavooke. ni s 13, ni sad kad imam 3x toliko i više. uvijek imam isti ukus.
Ti si onda poseban slučaj, anomalija.
Znači, kada bi ti neki plavook muškarac (Nordid, Atlantid) odgovarao u fizičkom i mentalnom smislu, osim što ima taj nedostatak da ima plave oči što je usput budi rečeno za većinu žena, svih rasa i etniciteta dodatan bonus, ti bi rekla oprosti, ali imaš plave oči.
Naravno da se mijenja. U osnovnoj nam se sviđaju dječački tipovi, poslije markantni i obrnuto :kez Bilo bi čudno da se ne mijenja ali lijep muškarac je lijep bez obzira na razdoblje života u kojem se nalaziš.
Zreli odgovor.
U osnovnoj nam se sviđaju dječački tipovi, poslije markantni i obrnuto
Mislio sam da kod puberteta djevojke obično privlače nešto stariji tipovi, kada odrastu onda se orijentiraju na mlađe što im podiže ego.
Ovisi i to. Mene su uvijek vršnjaci privlačili. Ali ako ih i privlače stariji onda su to razlike od par godina. Npr. cura prvi srednje, a dečko maturant. Ovi dečki od 30-40 ne bi trebali privlačiti curice u srednjim školama :kez
Ovi dečki od 30-40 ne bi trebali privlačiti curice u srednjim školama :kez
O tome ne odlučuju oni nego cur(ic)e. :kez
Ako je obostrana privlačnost, ne vidim u tome problem. :kez
Pablo Neruda susreće Bukowskog.
ZGabriel
18-11-2014, 13:40
Ti si onda poseban slučaj, anomalija.
Znači, kada bi ti neki plavook muškarac (Nordid, Atlantid) odgovarao u fizičkom i mentalnom smislu, osim što ima taj nedostatak da ima plave oči što je usput budi rečeno za većinu žena, svih rasa i etniciteta dodatan bonus, ti bi rekla oprosti, ali imaš plave oči.
zaključak dostojan muškog kutka. :kes
Slušaj muškarca kaj ti priča, muškarac je ženina glava. Nemoj propitkivati njegove zaključke ni ismijavati nego im se slijepo pokori. To je dostojno žene. :D
Da žene vladaju državama ne bi bilo ratova. :mardar Samo gomila ljubomornih država koje ne razgovaraju jedna s drugom. :D
sagitarius
06-01-2015, 14:47
Muškarac je bez sumnje glava obitelji, a žena je samo vrat, koji tu glavu okreče kako se njoj hoće...:D
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}