Pogledaj Full Version : Svečano otvorenje Muškog kutka
Proglašavam!
Svečano otvorenje Muškog kutka, foruma namijenjenog svim nama muškarcima i onima koji se tako osjećaju. Otarasili smo se okova feminizma i konačno otvorili naš kutak gdje ćemo moći porazgovarati o pivama, lijepim ženama, nogometu, autima i svemu onome kaj nas zanima.
U to ime pozvani ste na porciju ćevapa, živu glazbu i tešku cugu:
http://www.youtube.com/watch?v=WEUw1t8RcZ0
Pravila budu izvješena naknadno, sad je noć za slavlje. :zivili
Inkvizitor
09-11-2014, 21:32
A di je Vuco..
Vuco je obeća doć na janjetinu oko ponoći. :zivili
zlatna ribica
09-11-2014, 21:46
:hihi
Aj čestitam :pusa1
:hihi
Aj čestitam :pusa1
Hvala. :hug Tretirat ćemo te s poštovanjem ovdje, ali kao žena moraš znati svoje mjesto. :D
zlatna ribica
09-11-2014, 22:02
Hvala. :hug Tretirat ćemo te s poštovanjem ovdje, ali kao žena moraš znati svoje mjesto. :D
:rofl
http://emoticoner.com/files/emoticons/smiley_faces/bleh-smiley-face.gif?1302011313
:zubo
Pripisat ćemo beljenje trenutku slabosti koji često obuzme svaku ženu i nećemo poduzimati nikakve disciplinske mjere. :rofl
Inkvizitor
09-11-2014, 22:12
Vuco je obeća doć na janjetinu oko ponoći. :zivili
Hamfri je zadužen za logistiku..jer je on najveća šovinjara na forumu u ne baš jakoj konkurenciji :kez
ček samo da našnjofa ovo misto..
Hamfri je zadužen za logistiku..jer je on najveća šovinjara na forumu u ne baš jakoj konkurenciji :kez
ček samo da našnjofa ovo misto..
Šovinjara je feministički termin kojemu ovdje nema mjesta. Hamfri je normalan muškarac koji poštuje žene i zna im mjesto. :D
Inkvizitor
09-11-2014, 22:14
A je li ti admine..zakaj smo mi u poretku foruma ispod žena :toljaga
A je li ti admine..zakaj smo mi u poretku foruma ispod žena :toljaga
Zato jer nam je tamo mjesto. Ženama iznad, a muškarcima ispod. :kez
Inkvizitor
09-11-2014, 22:15
Šovinjara je feministički termin kojemu ovdje nema mjesta. Hamfri je normalan muškarac koji poštuje žene i zna im mjesto. :D
u pravu si..
on je onda nad nad nadnormalni frajer..:zubo
Inkvizitor
09-11-2014, 22:16
Zato jer nam je tamo mjesto. Ženama iznad, a muškarcima ispod. :kez
vu kom smislu..:zubo
vu kom smislu..:zubo
U pravom. :zubo
u pravu si..
on je onda nad nad nadnormalni frajer..:zubo
:rofl :rofl
Inkvizitor
09-11-2014, 22:23
U pravom. :zubo
Crnogorac :D
Crnogorac :D
Bumo ih s vremenom stavili ispod. :zubo
Inkvizitor
09-11-2014, 23:28
A zakaj si moonu stavil šifru za ovaj kutak :rolleyes:
Inkvizitor
09-11-2014, 23:31
tak..da nemre ujti..
zlatna ribica
09-11-2014, 23:33
A zakaj si moonu stavil šifru za ovaj kutak :rolleyes:
:rofl:rofl:rofl
tak..da nemre ujti..
Šališ se ili? To ti je rekel?
Inkvizitor
09-11-2014, 23:38
Šališ se ili? To ti je rekel?
Nije mi rekel al znam
kakti da on ni frajer i to još čovek i pesnik..:kava
Inkvizitor
09-11-2014, 23:39
on je sad išel glet :zubo :rofl
Nije mi rekel al znam
kakti da on ni frajer i to još čovek i pesnik..:kava
:kez
On bu na MK-u imal svoj kutak: Erotsko pjesništvo. :D
on je sad išel glet :zubo :rofl
A viš da sam tupast. :rofl
Inkvizitor
09-11-2014, 23:42
:kez
On bu na MK-u imal svoj kutak: Erotsko pjesništvo. :D
ak se on odnosi s više pažnje i takta prema nježnijem i povlaštenom spolu to ne znači da ni frajer :kava
Nebreju svi bit Hamfri :kava
ak se on odnosi s više pažnje i takta prema nježnijem i povlaštenom spolu to ne znači da ni frajer :kava
Nebreju svi bit Hamfri :kava
Naravno. Svaki naš forumaš je frajer na svoj način, ali ipak svi težimo postati Hamfrijeva razina frajera. :kava
teenager
09-11-2014, 23:51
Grunfek, kaj je ovo? :shy
http://www.index.hr/vijesti/clanak/skidaj-gace-jebem-ti-mater-doktor-pavlovic-pred-roditeljima-zlostavlja-djecaka/781513.aspx
Inkvizitor
09-11-2014, 23:51
Naravno. Svaki naš forumaš je frajer na svoj način, ali ipak svi težimo postati Hamfrijeva razina frajera. :kava
Brad Pitt na jednom forumu ima Hamfrija u avataru..:D
Grunfek, kaj je ovo? :shy
http://www.index.hr/vijesti/clanak/skidaj-gace-jebem-ti-mater-doktor-pavlovic-pred-roditeljima-zlostavlja-djecaka/781513.aspx
Svaka terapija je teška. :kava
Brad Pitt na jednom forumu ima Hamfrija u avataru..:D
Kao i sve žene. :kava
ZGabriel
10-11-2014, 09:48
ajd nek ste se i svi skućili. :zivili
nego, gdje vam je trač tema, babe? :rofl
ajd nek ste se i svi skućili. :zivili
nego, gdje vam je trač tema, babe? :rofl
Muškarci ne tračaju, oni imaju čašicu razgovora. :kava Birtija je u završnoj fazi, još samo da dobijemo dozvolu ministarstva za otvaranje i krećemo. :D
sagitarius
10-11-2014, 16:24
Joj, sve nešto mislim da će i od ovog muškog kutka nastati žalopojke: Mi bez njih ne možemo, a one bez nas mogu...
Sve nešto si mislim da otvorim svim dečkima toliko omiljenu temu "naše punice" ili pak "naše potencijalne punice", ili još bolju "naše bivše punice"...:D
Joj moram da editiram...
Dečki koji bi pisali o svojim potencijalnim punicama nisu objektivni, deški koji bi pšisali o bivšim punicama bili bi bezobrazni a dečki koji bi pisali o aktualnim punicama ti su vrijedni prijezira..., to bi bile hude ulizice.
Humphrey
10-11-2014, 21:04
Odobravam ovo
Humphrey
10-11-2014, 21:07
Moran reći kako nisam očekivao da će baš grunf otvoriti Muški kutak,ali ljudi te iznenade.
Tko ce ako ne alfa muzjak? :kez
Humphrey
13-11-2014, 20:39
Otkad se svečano otvorio muški kutak ženama ni traga ovdje, moram priznati takav muški kutak mi nije baš po volji.
Hamf, nemoj bit papučar. :D Otvori birtiju radije da imamo di nešto popit. :kava
Humphrey
13-11-2014, 20:45
Hamf, nemoj bit papučar. :D Otvori birtiju radije da imamo di nešto popit. :kava
Alkohol od muških svinja stvara pijane muške svinje.
Gdje je tu loša strana? :D
Humphrey
13-11-2014, 20:52
Žene zalsužuju bolje, treba nama prohibicija koja će očistiti svinjac za poštene muške svinje kako bi žene imale koga na povodcu voditi kroz selo bez srama.
sagitarius
13-11-2014, 21:00
Znao sam, još nije našisan ni tisućiti post, a već se daju čuti žalopojke : nema nam ovdje žena...:D
Inkvizitor
13-11-2014, 21:02
ovo je postao free vumen vorum
Samo da nas gejevi ne namirišu.
sagitarius
13-11-2014, 21:05
Šuti, da zlo ne čuje...
Humphrey
13-11-2014, 21:11
Dale su nam kutak,a one negdje pokušavaju skuhati ručak.
Inkvizitor
13-11-2014, 21:16
Dale su nam kutak,a one negdje pokušavaju skuhati ručak.
Da u Pan-Peku.
Humphrey
13-11-2014, 21:19
sad ozbiljno, vide da sam ovdje,a nema ih, pomalo se brinem za naše dame.
sagitarius
13-11-2014, 21:25
sad ozbiljno, vide da sam ovdje,a nema ih, pomalo se brinem za naše dame.
Ma nemaj brige, prate one pozorno što se tu događa, a već će se one pojaviti kada krene prava muška prića...:D
Napravimo si kutak da umaknemo ženskim dosadama, a vi kukate di su žene? :jao Usisavaju, kuhaju, čiste, metu :mete Rade svoj posel i to daleko od nas. Fala im. :D
Humphrey
13-11-2014, 21:37
Napravimo si kutak da umaknemo ženskim dosadama, a vi kukate di su žene? :jao Usisavaju, kuhaju, čiste, metu :mete Rade svoj posel i to daleko od nas. Fala im. :D
Otkrile su putovanje kroz vrijeme?
Vrijeme do vikenda za žene. :kava
http://www.youtube.com/watch?v=djItGln6IxY
ZGabriel
14-11-2014, 15:07
Grunf glumi šovinjaru (i to jako loše i neuvjerljivo). :rofl
ovaj forum je stvarno u ***** :(
sagitarius
14-11-2014, 15:16
Grunf glumi šovinjaru (i to jako loše i neuvjerljivo). :rofl
ovaj forum je stvarno u ***** :(
Rekoh li ja vama dečki da one sve pozorno prate što se ovdje događa i što se ovdje prića.
Nastranu, što me osobito raduje da mi se ukazala prilika da pozdravim Gabi, ali uvjeravam vas, s velikom radošću pozdravio bih i naše druge forumašice koje bi došle na svećanost otvaranja Muškog kutka na forumu, da svojim elegantnim i sjajnim prisustvom uveličaju ovu zgodu i da tu kao u najbolja vremena popijemo čašicu razgovora i još jednom se podsjetimo sjajnih i nezaboravnih forumskih dana na našem i vašem HRHB-u.
sagitarius
14-11-2014, 15:18
Pade mi na um dečki, možda budemo birali i Miss Foruma...
Grunfe, na tebe je red...:D
Rekoh li ja vama dečki da one sve pozorno prate što se ovdje događa i što se ovdje prića.
Nastranu, što me osobito raduje da mi se ukazala prilika da pozdravim Gabi, ali uvjeravam vas, s velikom radošću pozdravio bih i naše druge forumašice koje bi došle na svećanost otvaranja Muškog kutka na forumu, da svojim elegantnim i sjajnim prisustvom uveličaju ovu zgodu i da tu kao u najbolja vremena popijemo čašicu razgovora i još jednom se podsjetimo sjajnih i nezaboravnih forumskih dana na našem i vašem HRHB-u.
Umjesto da je izbaciš van naglavačke zbog drskosti samog postanja na našem kutku ti joj ljubiš ruke jer je došla. :jao Jel ti dobro? :D
Pade mi na um dečki, možda budemo birali i Miss Foruma...
Grunfe, na tebe je red...:D
Nisu nam nekaj žene tak da zasad ne bumo. :kez
sagitarius
14-11-2014, 15:36
Umjesto da je izbaciš van naglavačke zbog drskosti samog postanja na našem kutku ti joj ljubiš ruke jer je došla. :jao Jel ti dobro? :D
Ček Grunfek, a mi smo se skitali po njihovom kutku pa nas nisu marškale ili najurile, dajmo malo da se konzisteriziramo...:D
Ček Grunfek, a mi smo se skitali po njihovom kutku pa nas nisu marškale ili najurile, dajmo malo da se konzisteriziramo...:D
Mogu se one i na našem skitati, samo trebaju iskazati dužno poštovanje. :kava
ZGabriel
14-11-2014, 15:46
Mogu se one i na našem skitati, samo trebaju iskazati dužno poštovanje. :kava
lošim glumcima i šonjama? šališ se. :liza reci da se šališ.
sagi, ne znam šta radiš ovdje. nije ovo mjesto za tebe. :mig
lošim glumcima i šonjama? šališ se. :liza reci da se šališ.
sagi, ne znam šta radiš ovdje. nije ovo mjesto za tebe. :mig
Budući da si žena, i ne znaš bolje, iskazat ću ti veliku milost i dati ti samo opomenu. :kava
ZGabriel
14-11-2014, 15:49
Budući da si žena, i ne znaš bolje, iskazat ću ti veliku milost i dati ti samo opomenu. :kava
mudar potez, dostojan admina. otjeraj zadnje Mohikance. :rofl :rofl :rofl
mudar potez, dostojan admina. otjeraj zadnje Mohikance. :rofl :rofl :rofl
Ostavili bumo te da nam donosiš pive, netko mora. :kava :D
ZGabriel
14-11-2014, 15:51
Ostavili bumo te da nam donosiš pive, netko mora. :kava :D
ostat ćeš žedan u tom slučaju. :D
ostat ćeš žedan u tom slučaju. :D
Kaj imaš kaj pametnije za delati? Moraš mesti? :mete Ili kuhati? :pizza
ZGabriel
14-11-2014, 16:06
Kaj imaš kaj pametnije za delati? Moraš mesti? :mete Ili kuhati? :pizza
molim te, podsjeti me, koja je ono muška junačina stavljala slike svojih jela na forum? da nisi ti? :zg
pa ako kuhaš, onda i čistiš. al dobro je to, neka će te rospija dobro upregnuti. :zubo
molim te, podsjeti me, koja je ono muška junačina stavljala slike svojih jela na forum? da nisi ti? :zg
pa ako kuhaš, onda i čistiš. al dobro je to, neka će te rospija dobro upregnuti. :zubo
Dosta si divlja kao i većina ženki, ali budemo te pripitomili ovdje. To je naša dužnost. :kava :D
ZGabriel
14-11-2014, 16:23
Dosta si divlja kao i većina ženki, ali budemo te pripitomili ovdje. To je naša dužnost. :kava :D
takav se još nije rodio. :kruna
Malo mrkve, malo bica. :D
Muka mi je
http://media.giphy.com/media/bLBIanKJW0Iuc/giphy.gif
Muškarčina Grunf čeka da nestanem par dana s foruma kak bi otvorio ovu jazbinu od mjesta. Ne bu to na tome ostalo :kava
Znao sam. Nakon izvidnice dolazi cijeli čopor žemskinja. :jao
Znao sam. Nakon izvidnice dolazi cijeli čopor žemskinja. :jao
Kutak ti je katastrofa. :liza
Kutak ti je katastrofa. :liza
Kad se stalno ubacuju diblje ženke. :D
prava eranka ne dolazi praznih ruku, domaći proizvodi s Blidinja http://oi62.tinypic.com/1xxq29.jpg morti vas zgrije :raspa
Cijenimo gestu, ali nemreš muškarcima likere donositi ženo draga...Trk po rakiju nazad. :kava
Cijenimo gestu, ali nemreš muškarcima likere donositi ženo draga...Trk po rakiju nazad. :kava
heheh čuj muškarcima koji imaju svoj kutak upravo pašu slatki likeri, mogu pijuckati između manikure, pedikure :liza
Morat ću staviti pravila na ovaj kutak jer je očito da se naše žemskinje ne znaju osnovna pravila ophođenja prema pametnijem spolu. :D
Morat ću staviti pravila na ovaj kutak jer je očito da se naše žemskinje ne znaju osnovna pravila ophođenja prema pametnijem spolu. :D
pravilo br1-tri koraka isprid silo nečista :D
pravilo br1-tri koraka isprid silo nečista :D
Da, to će biti jedno od pravila sigurno jer ovdje zaista ima puno sila nečistih. :D Ti, Gabi, PDV, Ribi, Krule, Stilka, Galija...:D
sagitarius
21-11-2014, 13:42
Djevojke su došle na otvaranje muškog kutka i donijele što su imale, liker - liker, ok, mi njima nismo odnijeli ni sliku kakvog zgodnog glumca ili bar nekog od nas prezgodnih forumaša - ništa...:D
Kad budu zaslužile bumo im odnijeli cvijeće. Zasad si nisu zaslužile. :kava
sagitarius
21-11-2014, 14:17
Kad budu zaslužile bumo im odnijeli cvijeće. Zasad si nisu zaslužile. :kava
Čemu bore na tvom zabrinutom licu, nisu li ti ih donijele mnoge neprospavane noči u groznici predomišljanja kako da se postaviš prema nekoj od izabranica tvoga srca ili su ih ipak načinile nebrojene litre nektara bogova sa svijetlog Olimpa...
Pusti dame unutra pod njihovim uvjetima i ne budi ljuti kerber zanesen pravdom svoga gospodara...:D
Na muškom smo kutku, a ne kutku gej psihologije. :rofl Šala :P
sagitarius
21-03-2015, 15:27
Na muškom smo kutku, a ne kutku gej psihologije. :rofl Šala :P
Tko je zdipio komadić vrpce sa svečanog otvorenja ?:D
Nisam pratil, imao sam pune ruke posla s 2 privlačne hostese. :D
NorthStand
22-03-2015, 13:42
a nisi meni jednu ostavil, e grunfek grunfek, monopolista. :D
Trazil sam te pogledom di si da uzmes jednu pa kad nisi dolazio morao sam prionuti poslu. :D
NorthStand
22-03-2015, 17:24
ma znam, nema frke, budeš mi drugi put za kaznu jednu platio. :D
sagitarius
23-03-2015, 16:03
ma znam, nema frke, budeš mi drugi put za kaznu jednu platio. :D
jel kad drugi put budemo otvarali "muški kutak"...:D
Bude ponovno otvorenje na ljeto. Dovodimo hostese s mokrim majicama. :raspa
NorthStand
24-03-2015, 13:00
ma mi otvaramo svake godine muški kutak, i slavimo obljetnicu otvaranja, i onda na taj posebni dan pozovemo hostese točnije grunfek ih pozove i onda ih sve prisvoji, a meni ne ostavi ni jednu na raspolaganju. :D
sagitarius
24-03-2015, 14:19
ma mi otvaramo svake godine muški kutak, i slavimo obljetnicu otvaranja, i onda na taj posebni dan pozovemo hostese točnije grunfek ih pozove i onda ih sve prisvoji, a meni ne ostavi ni jednu na raspolaganju. :D
Ništa se ti ne sekiraj, ove godine Grunf ima da ostane kratkih rukava...
Ako pitaš forumašice, čut ćeš da misle da je pored tebe, tvog šarma i iskrenosti, Grunfek obični"dječko u kratkim pantaloncama", ali je perspektivan, to mu se mora prznati...:D...
sagitarius
30-04-2015, 16:20
I još nešto... (ma kako zvučao kao da nešto prodajem...:D)
Čitajte dečki tamo što sve dame pišu o muškinju..., te ovo te ono..., samo čitajte...otvaraju i one svoje teme, pratite i pozorno čitajte...:D
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}