PDA

Pogledaj Full Version : Ep 2018 u hrvatskoj!

NorthStand
20-09-2014, 13:53
2018. - godina kada skidamo prokletstvo europskog zlata?

Kako bilo, Hrvatska za Euro 2018. ne mora graditi nove dvorane, a hrvatski rukometaši dobili su sjajnu priliku da se za četiri godine okite jedinim zlatom koje im trenutno nedostaje. Naravno, ostaje pitanje tko će tada predstavljati reprezentaciju i tko će voditi tu momčad.

Kapacitet dvorana:

Arena Zagreb: 15 200
Spaladium Arena: 11 000
Gradska dvorana u Varaždinu: 5 200
Sportska dvorana Žatika: 3 500

ne znam zašto zadar nisu stavili, ali dobro barem će grunfek moći navijat u varaždinu. :pink

NorthStand
20-09-2014, 14:02
kako se radi ona anketa, grunf znaš kako napravit anketu? ono šta mislite koji će biti krajnji domet hrvatske na EP, prvo mjesto finale polufinale četvrtfinale? ne znam radit te ankete ko ti, pa nisam ni stavio. može li moderator to kako napravit, da vidimo kako diše naša omladina po tom pitanju. :kez

Sekstant
20-09-2014, 17:34
Žatika se tu našla da bi komšije bezbedno mogle igrati tamo, ajmo u okladu da ce srbi igrati u poreču....

Grunf
20-09-2014, 20:13
Anketa ti se odmah na početku radi Northe, imaš opciju kod postavljanja svake teme. Moraš staviti kvačicu za postavljanje ankete. Ako zaboraviš mogu ti moderatori naknadno dodati anketu.

Mislim da bumo 2018. imali drugi sport uz vaterpolo u kojem imamo zlatne medalje na sva 3 najvažnija natjecanja (EP, SP, OI). :cheer

NorthStand
20-09-2014, 22:06
a jbg, sad sam zajebo stvar. idući put postavim, ako inkvizitor ima vremena neka on postavi neku anketu da vidimo puls naroda. http://i44.tinypic.com/5jtbhe.gif