Pogledaj Full Version : EP u rukometu(domaćin Danska) 2014!
NorthStand
13-01-2014, 18:42
evo naši vode pet razlike protiv Bjelorusa, skupina smo D, križamo se s C rusima poljacima srbima i francuzima, bit će zanimljivo ko god prošo tu skupinu i s kim god da se sretnemo a pogotovo Francuzima, našim starim mušterijama koje su nam toliko glavobolja dali ali nadam se da ovaj put neće, ipak su na zalasku karijere, i ovo im je praktički zadnja šansa da osvoje još jednu medalju, nakon toga očekujem njihov pad, jer nemaju priljev mladih kvalitetnih igrača ko mi. :D
NorthStand
13-01-2014, 20:26
http://den2014.ehf-euro.com/schedule-results/final-tournament/preliminary-round/group-d/
Sekstant
13-01-2014, 22:19
Francuzi nam sigurno nisu stalne mušterije ... Dapače jedino su oni bolji u međusobnim dvobojima od nas... I komšije Srbi ...
NorthStand
13-01-2014, 22:33
nadam se da će to postat, prošli put smo ih dobili.
imaju oni slabiju ekipu od nas, ali ne znamo igrat protiv njih, useremo se po meni preveliki respekt naši pokazuju prema istima, i to ih svaki put košta. jer strah ne vodi nigdje nego u poraz, ne smije biti ukenjavanja u gaće nakon što si fulo napad ili dva za redom. a to se nama često dogodi, ne krene po planu protiv njih i odmah kolaps. Danci su zato pravi, jer ne očajavaju ko mi, bore se do kraja i nema drame ako Omeyer obrani tri lopte za redom, zabit će netko četvrtu.
Fracuzi imaju bolji skor, ali nisu bolja ekipa od nas, jednostavno bolje se postave imaju dobrog trenera koji ih taktički odlično pripremi za nas, zato gubimo od njih. jer nemamo trenera koji je sposoban pripremit ekipu za taj dvoboj, ja ih niti malo ne respektiram meni su to sve sirovine koje igraju na mišiće izuzetak je Karabatić i Gigou koji stvarno znaju igrat, i ne igraju samo na konto body builda ko ostali njihovih uzdanici. jednostavno mislim da je vrijeme da ih skinemo s vrha, po meni nezasluženo su uzeli sve one zlatne medalje koje su uz pametniji štab i vodstvo u našem savezu mogle bez problema biti naše, ne moš s limitiranim trenerima napravit rezultat, pogotovo ne u završnici. kad je bio Balić na vrhuncu, mogli smo ih bez beda razvaljivat, a mi smo redovito gubili jer nam se uvuko taj kompleks i strah na spram francuza, a niti sam ja vidio igdje kompleks niti je bilo razloga za strah jer smo svaku tekmu igrali vrhunski protiv ostalih protivnika, dakle zajeb je čisto taktičke prirode jer treneri niti psihološki niti taktički ne pripremaju momčad protiv francuza. ako znaš da su oni uz španjolce i dance najozbiljnija ekipa na natjecanju, onda ih moraš dobro snimit i naše igrače psihološki pripremit za taj meč. a ne prepustit da se sve dogodi samo od sebe, Claude Onesta tako sigurno ne priprema ekipu protiv nas. jer da ju je tako pripremo, ne bi uzeo sva ona zlata koja su trebala bez ikakve dileme biti naša. imali smo sve predispozicije da budemo na njihovom mjestu, a podbacili smo zbog nestručnog kadra i vodstva. džabe ti svi vojnici, ako nemaš pravog generala! znamo to iz domovinskog rata svi jako dobro, koliko je bitan pravi karizmatičan zapovijednik, a mi to nemamo Goluža to jednostavno nije i zato sam skeptičan i mislim da ni ovaj put nećemo doći do jedinog zlata koje nam nedostaje, do polufinala ćemo doć, ali dalje sumnjam. jednostavno Goluža je do sad pokazo, da nema kapacitete pripremit momčad za završnicu natjecanja. voli bi da me ovaj put demantira, i da ove moje riječi budu pogrešne, ali imam dojam da će se opet ponovit scenarij s prošlih natjecanja kada smo se borili za 3 mjesto.
NorthStand
13-01-2014, 22:37
komšije imaju ok skor protiv nas, ali nemaju puno bolji, pa dobivali smo mi njih više puta. i to par puta smo ih ono baš naguzili, sad zadnje je bilo na olimpijadi fino smo ih napenalili.
nije rukomet košarka, tu su na našem terenu i ima da opet stradaju. :D
Sekstant
13-01-2014, 23:05
Da imamo kompleks neki od francuza, i ka pogledaš češće bi ih tukli u grupi a u knock-out fazi uglavnom gubili... ep 06 i sp 07 meni najgori , posebno sp di smo odigrali maestralno i nikada bolje (osim u ateni) i onda smo tukli španjolce ( za to svaka čast, uvik kažen da ne valja zlato ako ne tučeš najbolje, a franci to jesu) i ovi nas sredili pogotovo onaj Napoleonov rođak :D Abalo ... pa oi 08, finala 09 , 2010 i zadnja olimpijada... nije neko mjerilo ali doslovno su nas razbili u prijateljskoj nedavno, ne daju se oni , bit ce zajebano. Inace mislin da ce Danci biti prvaci. Zato jer su odlični i zato šta zadnjih godina domaćini postižu sjajne rezultate iako objektivno nisu najbolji ( osim nas 09-e, danci su iznimka sad), kad pogledaš sloveniju 04, tunis 05, njemačku 07, srbiju i španjolsku zadnji put. Srbi su nas tukli 4 puta (96, 99, 02, 12) a mi njih (05, 06, 12) uz remi iz švedske dakle imaju bolji skor. To ne važi za medalje, jasno :)
NorthStand
14-01-2014, 03:05
Francuzi su atletska ekipa, neugodni su jer su fizički jaki, igraju čvrstu obranu i imaju u napadu aduta za zabit gol skoro na svakoj poziciji. uz nas, po meni i dalje najkompletnija ekipa, ne sviđa mi se što su dobro otvorili natjecanje. ali vidjet ćemo kako će nastaviti, realno imaju slabu skupinu ko i mi, u drugoj fazi takmičenja počinje ono pravo, a tad ćemo se i mi susrest s njima i odmjeriti snage prije nokout faze, nadam se da ćemo pobjedit čisto zato ako se sretnemo u polufinalu ili finalu s njima da nemamo psiho problema. jeer ako nas tuku u grupi, pa kasnije naletimo na njih bit će to više psiho problem za naše, nego tehnički, a uostalom kao i uvijek kad su oni u pitanju. ne kažem da nisu dobri, ali previše ih respektiramo, mora se igrat s manje respekta pa će i rezultati protiv njih biti bolji.
i to što kažeš domaćin je uvijek u velikoj prednosti, u rukometu puno znači domaćinstvo osim ako nisi Hrvat. :D nama redovno sude kontra nas, upravo su nam francuzi 2009 zbog par nepromišljenosti balića i sudačke pristranosti oteli zlato isprijed nosa, a bio sam siguran da padaju, po meni trebalo se finale igrat u spaladium areni tada im ni suci ne bi pomogli! najbolja rukometna atmosfera ikad, Hrvatska-Španjolska u splitu, ne pamtim da se ikad tako orilo na nekoj rukometnoj tekmi, eventualno u dvorani doma sportova kada su BBB pratili Badel odnosno današnji Zagreb. sve u svemu, nadam se da ih neće ni Abalo ni Omeyer ovaj put spasit od poraza, imaju definitivno šanse ponovo doći daleko, a mi ako riješimo francuze mislim da imamo šanse i protiv danaca u eventualnom finalu. iako tipujem na dance, mislim da je velika prednost to što igraju na svom terenu, a i imaju kvalitetnu ekipu i osvojili su EP zadnje u SRB, da nas nisu Srbi zaustavili u polufinalu mislim da bi mi bili s zlatom oko vrata, ali jbg sami smo si krivi što nam i dalje fali euro zlato. za potpunu kolekciju, zlato s Olimpijade, SP, EP.
na SP u Njemačkoj smo zaslužili zlato, igrali smo tako lijepo i atraktivno i onda nas ovi izbace mislim nešto nevjerojatno mislim da je bilo 24-20, jednostavno ne pašu nam francuzi njihov stil igre, igraju na snagu ne igraju na brzinu i lepršavost ko mi, po meni mi igramo atraktivnije ali oni se znaju bolje postavit u obrani i znaju rastezat duge napade kada im to odgovara, dok mi nismo tako taktički dobra ekipa. ako nas ne krene, odmah upadnemo u probleme, manjak samopouzdanja greške i šta sve ne, i to nas na kraju košta poraza. jednostavno, moramo se riješit tog straha od francuza, to je ključ pobjede, ali ne da se opet iscrpimo pa da jedva hodamo u polufinalu kao što je bilo sada u ŠPA, pa smo ispali od Danaca. uglavnom Danci su nas već dobili 2008 u finalu EP u Norveškoj, dakle nikako da to euro zlato poberemo, baš nemamo sreće. volio bi da sad jurnemo i da ga osvojimo, ali nekako mi se ne čini to previše realnim, realnije je opet bronca ili drvena medalja. :D
Sekstant
14-01-2014, 16:50
Ako se križamo sa francuzima, onda se mozemo naci tek eventualno u finalu. Dakle za polufinale domaćini i vjerojatno španjolci... Teško će biti protiv danaca , stoga je šta kažeš puno realnija borbA za broncu.Ali nece ni u drugom krugu biti lako, bit ce lakše ako sve bodove prenesemo iz prvoga kruga.
NorthStand
14-01-2014, 17:25
moramo dobit crnogorce i šveđane, to nisu ekipe naše kvalitete, po meni francuzi danci španjolci i mi smo definitivno najozbiljnije ekipe na turniru. eventualno još Island upadne u kombinacije za medalju, ovi ostali mislim da nemaju šanse. Mađari eventualno, ali nemaju Lasla Nađa i to im je veliki hendikep, i zato neće po meni ovaj put biti u kombinaciji za medalju.
Sekstant
14-01-2014, 19:56
Ne znan za švede... Kad su bili domaćini na sp bili su 3. ili 4. pa na ep bez rezultata, srebro na olimpijadi , lani na svjetskom nisu ni bili... Igraju promjenjivo , sad su tu u blizini, imati će podršku publike i miljenici su EHF-a... Boriti cemo se njima za prvo misto i bit ce presudna ta dva boda za polufinale vjerojatno. Španjolci su razbili mađare a triba bi ih dobiti i island, tako da mađarska bez bodova uz utaknicu s danskom praktički nema šta tražiti u drugom krugu. Tamo će gotovo sigurno danska sa prve pozicije u polufinale i bilo bi vazno da i mi budemo prvi pa da ih izbjegnemo.
NorthStand
14-01-2014, 21:25
http://den2014.ehf-euro.com/home/
imaš ovdje live prijenose, stari moj norvežani odlično igraju protiv španjolaca, bolje i od danaca po meni koji igraju na drugom linku.
island odigro remi protiv mađarske, Norway izjednačila! :D ajmo vikinzi, poderite te španjolske guzice. :rofl
NorthStand
14-01-2014, 21:28
Šveđani su ok, ali ne vjerujem u njih previše, mislim da nemaju šanse protiv nas i ovih jačih ekipa. Eventualno španjolci koji su zbog domačinstva osvojili zlato, tragedija je da su protiv nas osvojili zlato u tunisu uvijek kad smo mogli do tog drugog trećeg zlata smo zakazali, dakle tunis i hrvatska, imali bi tri svijetska zlata i mogli smo ih imat samo da je bilo malo pametnije igre i vodstva. no šta je tu je, švedi su ok bili su nekada prva sila ali danas više to nisu, ne bojim se njih već francuza oni su opet tu po meni uz nas nekako najkompletniji imaju puno igrača, Omeyer im igra stvarno mi ga je više dosta, ako ga sad ne izbušimo onda ni ne zaslužujemo zlato!
Norveška vodi, ljudi moji gledajte tekmu odlična tekma. :)
Jučer sam gledao poljake i srbe. Luda utakmica, s ludim golmanima, poljaci 3-4 penala profulali citav gol.
Poljaci imaju super vanjsku liniju, odličnog golmana, ali su im krila nizašto...
Srbi, golman na teškim drogama, vanjska linija može puno vise nego protiv poljaka, po meni Vujin i Ilić jučer podbacili.
Posto se s ovom skupinom križamo, biti će zanimljivo
Sekstant
14-01-2014, 21:57
Dobili španjolci ! Bilo bi odlično da ih dobijemo u polufinalu , pošto nam leže, njima smo stvarno nabili komplekse zadnjih 10-ak godina...
NorthStand
14-01-2014, 22:36
Jučer sam gledao poljake i srbe. Luda utakmica, s ludim golmanima, poljaci 3-4 penala profulali citav gol.
Poljaci imaju super vanjsku liniju, odličnog golmana, ali su im krila nizašto...
Srbi, golman na teškim drogama, vanjska linija može puno vise nego protiv poljaka, po meni Vujin i Ilić jučer podbacili.
Posto se s ovom skupinom križamo, biti će zanimljivo
ne treba se bojat nikog tu, i s Francuzima treba tvrdo bez milosti. možemo mi svakog dobit, ali možemo i izgubit ako loše uđemo u tekmu. iako kažem, mislim da Srbi i Poljaci eventualno Rusi tu nisu neki problem, prije svega Francuzi će biti po starom običaju veliki zalogaj. ali možemo i njih dobit, imamo ekipu po meni za velike stvari, samo je pitanje kako će naši ući u taj dvoboj, uvijek je otvaranje takvog susreta od velike važnosti. ako dobro krenemo, dobro će i završit, ako loše krenemo bit će čupavo do kraja.
Stanić je kod srba uvjerljivo najbolji igrač, kad ti je golman najbolji igrač onda znaš koliko je sati. :D iako u rukometu golman stvanro puno znači, da Francuzi nisu imali Omeyera sva zlata bi im oteli mi. tako da Stanića se treba pazit, nikako ga se ne smije razbranit u startu meča, i onda ne bi trebalo biti problema protiv srba.
Norvežani izgubili, žao mi dobro su se borili, španjolci su nam stare mušterije ali i tako sjebani uzeli su dva svijetska zlata koja smo mi mogli osvojit, ono u tunisu i sad ovo u Španjolskoj. šta je tu je, neka im ga samo mi je žao što nismo mi osvojili imamo srebrenih i brončanih medalja ko u priči, zlatnih nam fali, doduše imamo dvije s olimpijade i jednu s SP u portugalu, a euro zlato nemamo zato bi volio da osvojimo to zlato što nam fali za potpunu kolekciju. :D
danas cg - hrvatska.....jel vas prpa? :D
NorthStand
15-01-2014, 15:15
danas cg - hrvatska.....jel vas prpa? :D
bit će teško, vi ste neupitni favoriti u ovom susretu, ali nadamo se pobjedi. :D
NorthStand
15-01-2014, 19:41
dobro ste igrali, ali ipak smo mi uigranija ekipa. ŠEVAljević se ne preziva slučajno tako kako se preziva, dobro nas je izbušio danas. :D
Rusi dobili srbe, iznenađujuće po meni, i stvarno igraju dobro. nisu ih ni Francuzi baš samo tako razmontirali.
Poljaci vidjet ćemo ih večeras protiv francuza, navijam za njih, uvijek kontra francuza ko god da igra protiv njih. :D
Inkvizitor
15-01-2014, 19:44
Dobro su se držali Crveni Hrvati.
Odigrali rutinski, koliko treba.
Protiv Šveđana za nas kreće prvenstvo i prave utakmice.
Rusi tukli Srbe, Stanić imao loš dan, ali to je svakako izjednačena skupina
Poljaci i Francuzi... Ova utakmica će biti zanimljiva, iako su Poljaci hendikepirani što su im krila balvani, ja ih ne bi otpisao
NorthStand
15-01-2014, 22:15
Poljaci se dobro držali, molim boga da Omeyer ne igra protiv nas, u tom slučaju gazimo francuze samo tako. uništio nas je taj čovjek, jednostavno mi kad njega vidimo na golu nama se i ruke i noge odsijeku. ne znam zašto smo dozvolili, da jedan čovjek napravi mit o sebi na nama. ali to smo mi, neka i brani mislim da neće biti u nekoj bajnoj formi pošto ne igra za sad.
i čim on ne igra, Francuzi dobivaju jedvice tekme, i Rusi su se dobro držali protiv njih, ali su na kraju ko i poljaci pokleknuli. sve u svemu, nadam se da je ovo zadnje natjecanje na kojem će Francuzi biti sila od koje ćemo strahovati. ako ih sad pobjedimo, konačno ćemo skinut taj kompleks francuza s leđa i moći počet igrat ležerno i protiv njih, a to nam je jako bitno. jer još uvijek se osjećamo nelagodno, kad vidimo da su nam u rukometu protivnici francuzi, naravno sve vuče svoje korijene iz onih dana kada smo ih trebali dobivat a redovno smo gubili. odatle i dolazi strah, i sve ono negativno što nas veže uz njih, treba ta sjećanja jednostavno izbrisat iz memorije i udarit pametnu igru i tada nemaju šanse ni s Omeyerom, na prošlom natjecanju smo ih dobili možemo i sad uvjeren sam u to ali da će biti lako neće, vidi se da opet imaju tu pobjedničku rutinu i sigurno će biti najteži izazov za nas u toj drugoj skupini. Poljaci Rusi i Srbi su izjednačene ekipe, ali mišljenja sam da protiv njih ne bi trebalo biti velikih problema, dramu očekujm protiv francuza, sigurno su željni osvete za Karabatića sam siguran da žudi za time jer opet počinje ono njegovo tipično glumatanje kako nisu favoriti i slična sranja, što jasno upućuje na to da i on razmišlja o zlatu baš zato se nadam da ćemo ih konačno umirovit nakon tolikih skalpova i medalja koje su nam oteli vrijeme je da bar dio duga naplatimo!
Inkvizitor
15-01-2014, 22:25
Pa mi smo njih dobili na zadnja dva natjecanja...i na EP u Srbiji i na zadnjem svjetskom i Španjolskoj...alo
moonlight
15-01-2014, 23:12
Nema ovdje favorita osim Danske...
Falit će Lacković, još kako, bez obzira kaj igra zadnju, dvije sezone, ovaj Kopljar nema muda ni za dignut se, kamoli zabit...a tek nas čeka vatromet.
dobro ste igrali, ali ipak smo mi uigranija ekipa. ŠEVAljević se ne preziva slučajno tako kako se preziva, dobro nas je izbušio danas. :D
Rusi dobili srbe, iznenađujuće po meni, i stvarno igraju dobro. nisu ih ni Francuzi baš samo tako razmontirali.
Poljaci vidjet ćemo ih večeras protiv francuza, navijam za njih, uvijek kontra francuza ko god da igra protiv njih. :D
"Samo si ti “zapeo”, uz osmijeh je Mijatović dobacio kolegi Aliloviću nakon meča, prilikom pozdravljanja ekipa.
http://www.vijesti.me/sport/poraz-hrvatske-sa-bjelorusijom-prolaz-clanak-171962
dobar je ševaljević....... djelovalo mi je da uvijek možete lagano da se odvojite na 4-5,
velika razlika (ne rezultatski :D )
nas čeka bjelorusija u petak za prolaz..... dovoljan nam je i x :rofl
Inkvizitor
16-01-2014, 10:57
Nema ovdje favorita osim Danske...
Falit će Lacković, još kako, bez obzira kaj igra zadnju, dvije sezone, ovaj Kopljar nema muda ni za dignut se, kamoli zabit...a tek nas čeka vatromet.
Svaka čast Lackoviću drag mi je igrač..al on je na par zadnjih natjecanja bio loš. Težak, teretan, iz aviona se vidi što hoće, šutevi predvidljivi često i blokiran..
NorthStand
16-01-2014, 17:16
Pa mi smo njih dobili na zadnja dva natjecanja...i na EP u Srbiji i na zadnjem svjetskom i Španjolskoj...alo
znam, ali kad god je bila borba za medalju, dobli su nas.
jebote uzeli su nam toliko zlata da je to tragedija ko onda kad smo na krbavskom polju, popušili od turaka pa su nam glave i noseve rezali ko ratne trofeje. e tako nešto su nama uradili francuzi u rukometu, da smo bili pametniji i bolje psihološki pristupili tim tekmama siguran sam da bi mi bili na njihovom mjestu, a oni na našem.
te zadnje dvije pobjede malo vrijede, jer su bile u skupinama a ne u borbama za medalju, zato ih ni ne smatram važnim. kad god oni nama dođu u nokout fazi sjebu nas. znaju igrat završnice, zato se jedino njih pribojavam ove ostale mislim da možemo dobit, čak i dance. gledo sam ih, i mislim da možemo s njima na kraj, taman igrali finale protiv njih mislim da imamo šanse. ako riješmo francuze, osvajamo prvenstvo.
Omeyer kad ode u penziju, to će sigurno konačno biti kraj jedne dominante ere francuza. on im je pola zlatnih medalja osvojio sam, ne samo da smo ga mi razvikali već je stvarno klasan golman, ali nama se stvarno krvi napio ko nikome. mislim da je vrijeme da ga umirovimo, i da ga u slučaju da bude branio u prvoj tekmi nakon švedske igramo protiv francuza vjerojatno, nabušimo i konačno mu poručimo da nije više "crna mačka" za nas.
što se tiče šveđana, dosta su dobri brzi poletni znaju zabit, ali nisu po meni ekipa na razini francuza i mislim da ćemo ih dobit s par golova razlike.
NorthStand
16-01-2014, 17:24
"Samo si ti “zapeo”, uz osmijeh je Mijatović dobacio kolegi Aliloviću nakon meča, prilikom pozdravljanja ekipa.
http://www.vijesti.me/sport/poraz-hrvatske-sa-bjelorusijom-prolaz-clanak-171962
dobar je ševaljević....... djelovalo mi je da uvijek možete lagano da se odvojite na 4-5,
velika razlika (ne rezultatski :D )
nas čeka bjelorusija u petak za prolaz..... dovoljan nam je i x :rofl
ma nitko nije igro baš na razini očekivanja, ali pobjedi se ne gleda u zube. :D
solidna ekipa ste, u rangu s srbima mislim da bi s njima mogli igrat al pari bez beda, i rusima i poljacima, ali francuzi danci španjolci e to su već ekipe koje su na višoj razini od vas. ali ono treba radit trenirat, i doći će i rezultati prije ili kasnije. uglavnom imate vi materijala, vidi se da niste uigrani ko ovi naši ali ovaj manjak visine mi se čini da je vaš adut, nekako ste brži pokretniji lakše se uvalite protivniku iza leđa. ali iskustvo je bitno, a ovo je vama prvo veliko natjecanje? uglavnom, treba se kontinuirano igrat na EP i SP i onda će i ekipa stasat u pravu.
Inkvizitor
17-01-2014, 11:33
znam, ali kad god je bila borba za medalju, dobli su nas.
jebote uzeli su nam toliko zlata da je to tragedija ko onda kad smo na krbavskom polju, popušili od turaka pa su nam glave i noseve rezali ko ratne trofeje. e tako nešto su nama uradili francuzi u rukometu, da smo bili pametniji i bolje psihološki pristupili tim tekmama siguran sam da bi mi bili na njihovom mjestu, a oni na našem.
te zadnje dvije pobjede malo vrijede, jer su bile u skupinama a ne u borbama za medalju, zato ih ni ne smatram važnim. kad god oni nama dođu u nokout fazi sjebu nas. znaju igrat završnice, zato se jedino njih pribojavam ove ostale mislim da možemo dobit, čak i dance. gledo sam ih, i mislim da možemo s njima na kraj, taman igrali finale protiv njih mislim da imamo šanse. ako riješmo francuze, osvajamo prvenstvo.
Omeyer kad ode u penziju, to će sigurno konačno biti kraj jedne dominante ere francuza. on im je pola zlatnih medalja osvojio sam, ne samo da smo ga mi razvikali već je stvarno klasan golman, ali nama se stvarno krvi napio ko nikome. mislim da je vrijeme da ga umirovimo, i da ga u slučaju da bude branio u prvoj tekmi nakon švedske igramo protiv francuza vjerojatno, nabušimo i konačno mu poručimo da nije više "crna mačka" za nas.
što se tiče šveđana, dosta su dobri brzi poletni znaju zabit, ali nisu po meni ekipa na razini francuza i mislim da ćemo ih dobit s par golova razlike.
Lani smo ih izbacili u četvrtfinalu ako se dobro sjećam..to je isto borba za medalje..ako ispadneš ne možeš se boriti za medalje..
uglavnom dobili smo ih zadnje dvije utakmice...nisu više nikakav bauk za nas..gore je to da kad pobijede Francuze onda ko da završe priču..tako je bilo i u Srbiji i u Španjolskoj.
ma nitko nije igro baš na razini očekivanja, ali pobjedi se ne gleda u zube. :D
solidna ekipa ste, u rangu s srbima mislim da bi s njima mogli igrat al pari bez beda, i rusima i poljacima, ali francuzi danci španjolci e to su već ekipe koje su na višoj razini od vas. ali ono treba radit trenirat, i doći će i rezultati prije ili kasnije. uglavnom imate vi materijala, vidi se da niste uigrani ko ovi naši ali ovaj manjak visine mi se čini da je vaš adut, nekako ste brži pokretniji lakše se uvalite protivniku iza leđa. ali iskustvo je bitno, a ovo je vama prvo veliko natjecanje? uglavnom, treba se kontinuirano igrat na EP i SP i onda će i ekipa stasat u pravu.
dobili ste baš rutinski...... moćna ekipa, u sredini su vam sve dvometraši, a krila brza ko metak........ odigrate kontru toliko brzo da kamera ne stigne uhvatiti :D
što se cg tiče, igrali smo i na zadnjem svjetskom, i na ep u norveškoj 08.... imamo solidnu ekipu, ali nam fale melić (krilo) draško mrvaljević (najviše, on je organizator) a neki ne žele da igraju (pare, katar, srbuju i sl.)...
u cg je rukomet uvijek bio razvijen, ali u posljednje vrijeme je liga otišla u k. stalne tuče na terenima (lovćen - berane, pljevlja), čudan sistem takmičenja itd prijete da rukomet ugase.......
zato su nam cure super ( apraktično imamo jedan klub) :)
moonlight
17-01-2014, 14:30
Svaka čast Lackoviću drag mi je igrač..al on je na par zadnjih natjecanja bio loš. Težak, teretan, iz aviona se vidi što hoće, šutevi predvidljivi često i blokiran..
Ma ne igra kao prije, jasno, ozljede su ga unazadile jako...ali Lac je Lac, kad ne ide uvijek se može dići i zabit dva, tri i time vratit momčad kad te stisnu 6-0 obranom one prave čvrste ekipe, ovak sve ostaje na Bičaniću, koji je vrlo dobar i na Kopljaru koji je "poluretardiran" u sportskom smislu...
totalna steta
17-01-2014, 14:48
duvnjak se moze dignuti,kao i drago vukovic koji uvik daje vazne golove kad se lomi utakmica.
ako su mogli maknuti peru metlicica kao jedinog pravog beka lijevaka prije par godina onda mogu i laca za kojeg ima zamjena.
p.s pero se ozbiljno uhvatio treniranja djece u akademiji u splitu,mozemo ocekivati kroz par godina jos dobrih igraca.
moonlight
17-01-2014, 14:54
duvnjak se moze dignuti,kao i drago vukovic koji uvik daje vazne golove kad se lomi utakmica.
ako su mogli maknuti peru metlicica kao jedinog pravog beka lijevaka prije par godina onda mogu i laca za kojeg ima zamjena.
p.s pero se ozbiljno uhvatio treniranja djece u akademiji u splitu,mozemo ocekivati kroz par godina jos dobrih igraca.
Ma slažem se ja s tobom, kad bi na terenu to bilo tako, ali gledaj jednog Kopljara, on, on bi trebao odnjeti svakog tko izađe na njega, a golman ispratiti pogledom njegov udarac, pa...?
On nema ni udarac izvana kakav bi trebao imati ljevak na njegovoj poziciji, da sad ne ulazimo u priču o ljevacima koji su uvijek na cijeni...jednostavno on se razvija u prosjek.
Duvnjak napravi svoje, ali doći će tekme kad će ga stisnuti, udvajati, tuć, falit će netko da to podjeli s njim...
Dobro sad Drago Vuković, to kao da izdvojimo Dominikovića u napadu u staroj repki...
NorthStand
17-01-2014, 15:46
Lani smo ih izbacili u četvrtfinalu ako se dobro sjećam..to je isto borba za medalje..ako ispadneš ne možeš se boriti za medalje..
uglavnom dobili smo ih zadnje dvije utakmice...nisu više nikakav bauk za nas..gore je to da kad pobijede Francuze onda ko da završe priču..tako je bilo i u Srbiji i u Španjolskoj.
ma i ja se nadam da više nisu na onoj razini ko prijašnjih godina, evo vidim da su jedvice jade poljake tukli. dakle može se, nisu više onako silni ko Uroš silni na političkim temama. :D
ali vidjet ćeš da će bit čupavo protiv njih, volio bi i ja da ih dobijemo laganini, ali mišljenja sam da će opet biti drama i paranje živaca. srećom igramo odmah prvu tekmu protiv njih u ovoj drugoj skupni, pa ćemo na lakšeg protivnika u zadnjoj tekmi u skupini, pa će valjda naši biti odmorni ovaj put za polufinale, prošli put smo igrali s njima zadnju tekmu u skupini i onda smo se iscrpili i otišli na dance i jedva hodali na parketu, sada mislim da igramo protiv 2 ili 3 iz C skupine zadnje kolo u tom drugom krugu, i to je dobro. samo da ne budu Srbi ta zadnja i onda ne bi trebalo biti problema to rutinski riješit, jer znamo kako su Srbi uvijek napaljeni na nas iako smo ih lako riješili na olimpijadi uvijek oni grizu protiv nas i daju više nego što objektivno vrijede.
NorthStand
17-01-2014, 15:50
dobili ste baš rutinski...... moćna ekipa, u sredini su vam sve dvometraši, a krila brza ko metak........ odigrate kontru toliko brzo da kamera ne stigne uhvatiti :D
što se cg tiče, igrali smo i na zadnjem svjetskom, i na ep u norveškoj 08.... imamo solidnu ekipu, ali nam fale melić (krilo) draško mrvaljević (najviše, on je organizator) a neki ne žele da igraju (pare, katar, srbuju i sl.)...
u cg je rukomet uvijek bio razvijen, ali u posljednje vrijeme je liga otišla u k. stalne tuče na terenima (lovćen - berane, pljevlja), čudan sistem takmičenja itd prijete da rukomet ugase.......
zato su nam cure super ( apraktično imamo jedan klub) :)
rukometašice su vam odlične, to znam. ali rukometaši još moraju palente pojest, da budu na razini ovih klasnih ekipa. dobri ste, ali vidi se da se još morate uigravat, niste još na razini ovih najjačih ekipa, ali ste tu negdje. niste ni daleko, ovo kako ste odigrali protiv nas je čisto ok izdanje bilo, mislim da imate šanse protiv bjelorusa ako odigrate tako. nisu bjelorusi bauk, vi ste ekipa al pari ovim poljacima srbima rusima, s njima se sigurno možete nosit ova danska španjolska francuska teško. ali ako prođete skupinu, nitko sretniji od mene da poderete te francuze, dosadili su i bogu i vragu više. :D
NorthStand
17-01-2014, 15:57
Mandalinić je dobar, ali premalo ga drži unutra, treba više tih mladih robusnih igrača pustit unutra neka se uigravaju i neka krvnički unakaze Omeyera ako ga francuzi stave na gol. uglavnom vidim da ne igra ovaj dio natjecanja, možda je i to dio razloga zašto francuzi igraju knap tekme? možda se opet štedi za nas, ali nadam se da će ga ovaj put to skupo koštat, i da mu štednja energije i oporvak neće puno značit. uglavnom taj zlotvor nas je unakazio, toliko nam je boli donio da ga želim vidjet da pati onako kako smo mi patili, tako da fino ode u mirovinu kiselog lica s saznanjem da Hrvatska kreće u pravcu u kojem je Francuska bila posljednjih 10tak godina. neka oni malo nama gledaju u leđa, a ne da mi njima stalno puštamo zlatne medalje i molimo boga da ne naletimo na francuze. treba im poderat pičku, i jednom za svagda im poručit da nas neće zajebavat svojim body buildingom kao prošlih godina.
šveđane možemo dobit, ali gledo sam ih igraju lijepo brzo atraktivno i neće biti lako, to su ti vikinzi uvijek je neugodno s njima igrat ali mislim da mi slaveni imamo recept za te rogonje s sjevera. :D
Inkvizitor
17-01-2014, 17:18
Ma ne igra kao prije, jasno, ozljede su ga unazadile jako...ali Lac je Lac, kad ne ide uvijek se može dići i zabit dva, tri i time vratit momčad kad te stisnu 6-0 obranom one prave čvrste ekipe, ovak sve ostaje na Bičaniću, koji je vrlo dobar i na Kopljaru koji je "poluretardiran" u sportskom smislu...
Može zabit ali može i prosut par lopti.
nije on više vrhunski..spor je i predvidljiv..
ne znam kako igra u klubu ali u repki..prošlo je to vrijeme..
NorthStand
17-01-2014, 17:33
i meni se čini da je Lacković daleko od potrebne razine, nema onu više brzinu niti buši ko nekada. jednostavno, treba mlade tigrove u vodu bacit neka se na Omeyeru oštre. Omeyer najvaljen da igra danas protiv SRB, dakle i protiv nas će igrat, želim njegov skalp više od ičega. kud sreće, da ga i Srbi danas natamburaju ma koliko ja ne volio srbe, mrži mi je Omeyer. :D
moonlight
17-01-2014, 21:30
Može zabit ali može i prosut par lopti.
nije on više vrhunski..spor je i predvidljiv..
ne znam kako igra u klubu ali u repki..prošlo je to vrijeme..
Izvukli smo Švede, ali oni su 5. momčad prvenstava, iza Danaca, Španjolaca, nas i Francuza...
I tamo di je Kopljar pljunuo udarcem, a i Bičanić danas, sa par isforsiranih, plus par grešaka Lacković zaplete u rašlje i imaš automatski dizanje momčadi...
Zbog toga Lac, i da je bio u kadru ne bi dobivao više od 10 min. po poluvremenu, ali bi iskustvom uvijek mogao donijeti prevagu...
Dobro je da s Fra igramo prvu, siguran sam da će suci gurat Dance, to je tak...skandinavci su u EHF-u desetljećima, to se i danas vidjelo, ufino, ali i očito u jednom trenutku, na to maoramo računat, zato ti trebaju duplikati na ključnim vanjskim pozicijama.
Malo će biti kontri, kaj je naša igra, kad naletiš na čvrste i individualno izvrsne ekipe.
A svi su naučili da Hrvate treba nagazit, naučili su ih Fra, ako ih hoćeš dobit...s tim da tu onda odlučuju suci ak prihvatiš taj rezon...
Mi smo praktički s jednom pobjedom u drugom krugu u polufinalu, čak nam je cilj biti prvi u drugom krugu da izbjegnemo Dance u polufinalu, jer ipak finale je tekma di neće moći navlačiti očito.
I igra, Gobac je gurnuo u repku mlađeg Valčića jer mu je zet, a ja kad ga vidim s onim podignutim štucnama dođe mi da ga riješim lugerom...rukometni Mamić...
Odavno.
Zgasil sam tv kad su ovi otišli na 3 razlike i otišel smiriti živce laganim šopingom. Bila je to dobra odluka. :D
Tih prvih 10-ak minuta sam videl sve kaj je trebalo vidjeti. Našima je forte obrana i kontre, a napad je očajan jer su nam vanjski igrači prosječni. To se pogotovo odnosi na bezidejnog Kopljara kojeg se forsira ispred puno boljeg Buntića. Laca su se olako riješili isto kao i Balića, obojica će nam faliti u završnici prvenstva pa ćemo opet pobrati broncu.
NorthStand
17-01-2014, 22:37
http://den2014.ehf-euro.com/schedule-results/final-tournament/main-round/group-2/
Lac je ok, alil nije ni on više što je bio to je očito. Ne kažem da ne bi poslužio, mogli su ga uzet za tu završnicu ali u ovom prvom djelu mislim da nam neće falit. imamo mi još dobrih igrača, koji njega mogu zamjenit. Kopljar je ok, ali previše on frflja s tom loptom i ponekad je neodlučan za razliku od odličnog "ere s onoga svijeta" Buntića koji trpa nemilice, danas igrač utakmice bez ikakve dileme. Bičanić zna isto bacit lopti u bunar, ali zna i ući u dribling i pogodit kad je važno, tako da on po meni nije toliko višak ko Kopljar i krila koja su nam danas bila praktički potpuno odsiječena, Švedi igraju odličnu obranu mislim da će mnoge namučit pogotovo francuze s kojima će se vjerojatno tuć za prolaz. kad bi mi dobili sad francuze, onda bi nam se fino smiješio plasman u polufinale, ali lakše je to reći nego napraviti.
uglavnom, dobro je da se pomlađujemo treba nam to bez ikakve dileme, ali Balić i Bunta bi još uvijek mogli odigrat 10tak ako ne 15tak minuta dobro tekmu, tako da ne kužim zašto nisu pozvani, mislim da je za to sve Gobac prije svega kriv on je rukometni Mamić. ono što je Mamić u nogometu, on je u rukometu. ali šta je tu je, igra tko igra i neka dečki poginu, ja se završnice natjecanja bojim, mislim da bi opet naši mogli biti premoreni a to bi mogli iskoristi ili danci ili franuzi ili tko već ali mina nam se smiješi ako ne tempiramo ravnomjerno trošenje kalorija u ovoj drugoj skupini.
Poljaci i Rusi su ok, čude me Srbi koji dobiju Poljake i onda ispuše od rusa i francuza praktički bez nekog jačeg otpora. oni imaju prevelike oscilacije, ali draže mi je da su Rusi prošli jer bi Srbi više grizli protiv nas nego protiv francuza i ovih ostalih, a znamo i zašto. uvijek je to tako kada mi i oni igramo, i zato bolje da su ispali. Francuzi definitivno dvoboj za prvo mjesto u ovoj skupini, nadam se da ćemo ih dobit, iako ponavljam bit će sve samo ne lako. Gusto možda još i gušće nego ova tekma, francuzi neće griješit u drugom poluvremenu ko švedi danas, shodno tome morat ćemo češće realizirat svoje napade, bez obzira branio Omeyer ili tko već moramo naći riješenje za njihovu obranu i golmana, to je ključ tekme. i naravno odozada u obrani, svi ko jedan da nema propuha i onda imamo šanse.
Inkvizitor
18-01-2014, 09:07
Zgasil sam tv kad su ovi otišli na 3 razlike i otišel smiriti živce laganim šopingom. Bila je to dobra odluka. :D
Tih prvih 10-ak minuta sam videl sve kaj je trebalo vidjeti. Našima je forte obrana i kontre, a napad je očajan jer su nam vanjski igrači prosječni. To se pogotovo odnosi na bezidejnog Kopljara kojeg se forsira ispred puno boljeg Buntića. Laca su se olako riješili isto kao i Balića, obojica će nam faliti u završnici prvenstva pa ćemo opet pobrati broncu.
Sve ukratko rečeno..mada bi i sa Balićem i Lacom opet pobrali broncu..
NorthStand
18-01-2014, 16:09
Sve ukratko rečeno..mada bi i sa Balićem i Lacom opet pobrali broncu..
osvajamo zlato ovaj put, dosta je bilo bronci, vrijeme je za korak više.
NorthStand
19-01-2014, 01:44
http://www.youtube.com/watch?v=IgoHDchn8qc
NorthStand
19-01-2014, 20:07
e sad ćemo vidjeti, od kakvog smo materijala satkani. :D
franjevac
19-01-2014, 22:27
poraz koji to nije trebao biti
prvo poluvrijeme je podsjećalo na košarkašku utakmicu hrv-špa u borbi za broncu
odlična igra i previše energije utrošeno a -1 na semaforu
ključni moment isključenje karabatića na +3 i pogreška čini mi se duvnjaka
francuzi nisu ništa bolje od nas odigrali da se nismo predali sredinom drugog i forsirali šut pod kontaktom moglo je biti puno bolje
no šta je tu je nadam se da francuzi i šveđani budu odigrali korektno
NorthStand
19-01-2014, 23:09
te tehničke greške koje mi radimo u trenucima dok ih gazimo, to je ono što nas uvijek skupo košta protiv francuza. Omeyer ništa specijalno danas nije branio, ali sasvim dovoljno da nas glava zaboli. u drugom djelu smo zabili 8 golova, u prvom 17 dakle taktika adio pameti. Onesta je za Golužu, trenerski mozart. ništa specijalno, samo čovjek zna kako pripremit ekipu za razliku od ovog panja koji nije u stanju taktički objasnit osnovne stvari ekipi, kad čujem kako koristi time out mrak mi padne na oči. samo nervozu prenosi na igrače, i ništa suvislo ne kaže.
forsiranje šuteva i općenito taj naš stav i psihičke blokade koje dobijemo kada francuzi vode, nas svaki put odvedu u poraz protiv njih, ako i prođemo idemo na dance vjerojatno sumnjam da će švedi dobit francuze iako imaju šanse. i tako će nama gadno pomrsit račune a u slučaju da dobiju dva razlike mogu i nas izbacit s natjecanja. danci po meni su veći problem od španjolaca, igraju doma i bit će zajebano s njima izać na kraj, ali to smo si sami krivi. možda ne bi bilo loše da ispadnemo u ovoj skupini, tako da konačno potjeraju Golužu ali sumnjam Gobcu je milo gledat brončane medalje dok redovno možemo osvajat zlatne, kad vidim te naše kretene kako su se pomirili da im francuzi koji sigurno nisu bolja ekipa od nas što govori i kadar igrača i kako kotiraju u kojim klubovima, onda bolje ni ne zaslužujemo. bit će protiv rusa teško, a još protiv poljske i teže, poljaci su igrali egal tekmu protiv francuza. tako da mislim da mnogi nisu ni svijesni, kakve dvije tekme nas očekuju, a s ovakvim vodstvom saveza i Golužom na klupi realno ništa bolje ni ne zaslužujemo. bitno da su potjerali Balića i Lackovića, a protiv francuza u drugom poluvremenu nije bilo nijednog igrača koji će pogodit izvana gol, ko da nisu zabili 17 golova u prvom pa zaboravili igrat jer francuzi malo čvršće zaigrali obranu i Omeyer obranio par zicera i standardna hrvatska priča, potonuli u zaborav umjesto da kapitaliziramo dobru igru u prvom poluvremenu, mi gubimo jedan razlike zbog tehničkih grešaka nevjerojatno glupastih igrača koji ko da u jednom momentu mogu zaboravit dodat loptu u ruke igraču do sebe. to nas je danas opet pokopalo, ko i uvijek uostalom kad igramo protiv Omeyera i njegovih.
a kada vidim kako se naši useru tog Omeyera realno bolje ni ne zaslužuju, ako nemaš muda igrat nemoj ni igrat, odi doma trči počasne krugove po dvorištu a ne po rukometnom parketu.
Inkvizitor
20-01-2014, 09:38
Čekaj kako ti misliš bolji smo od Francuza i ostalih. S kim. Pa jesi vidio kako Francuzi igraju, kakva su to dodavanja, koja brzina, imaš masu igrača koji mogu potegnit.
Koga mi imamo. Svilenog Kopljara koji puca po golu ko curica.. Imamo igru na kontre i krila nisu loša. Vanjska linija loša, bez šabloniziranih akcija. Vori u toj sporoj igri skoro neupotrebljiv.
Obrana još može stat a ostalo..kakvo zlato..
I sBalićem i Lackovićem bila bi ista stvar. Balić je u zadnje vrijeme bio ko usporeni film..krene preko igrača ovaj ga obgrli i samo ispusti loptu na parket...Lac spor, teretan, golman ga čita ili ga zblokiraju.
Nas su Francuzi razvaljivali i sa Lacom i sa Balićem..
Zadnja naša ekipa ej bila na OI u Ateni i ono profulano finale u Tunisu kad su nas dobili upola slabiji Španjolci.
I da, ono SP u Njemačkoj kad smo gazili u obe grupe sve redom pa naletili na Francuze u četvrtfinalu.
Sve poslije toga je bilo na dobroj razini ali ne vrhunskoj.
Sekstant
20-01-2014, 12:35
Ne triba pretjerivati... Reka san da su francuzi za nijansu bolji, nekad ćemo ih dobiti ali razliku čine bolji omjer u njihovu korist i sjajnije medalje.Nije još ništa gotovo, triba dobiti Poljake i Ruse šta ne bi smija biti problem , ako to ne možemo tek onda možemo reći da smo u kurcu, a ne zbog poraza od ekipe koja ima PET zlata u zadnjih nekoliko godina.Ne virujen da će Francuzi biti kalkulanti i ići na izbacivanje naših, sigurno je i njima u interesu biti prvi i izbjeći Dansku. Danska će se dogoditi nama i realna je utakmica za broncu. I ne mislin da je to neuspjeh.. Jer gledajte... ima nas koji pratimo rukomet od prvih natjecanja prije 20 godina a ne od portugala i atene kao masa jebivjetara sa portala i novopečenih piskarala koji misle da bi valjda tribali biti preplaćeni na zlata na konto toga. Triba priznati da ima i boljih... a ako se vratimo 20 godina naza vidit ćemo da smo imali tri medalje pa nas SEDAM godina nije bilo nigdi, morali smo se zadovoljiti 8 ili desetim mistima, a znali smo biti 13. pa čak i zadnji ( ep 2002) . U zadnjih 10 godina imamo DEVET medalja, pa bogati jeli bolje konstantno biti u vrhu i čokniti koju medalju (doći će i zlato jednom) nego da nas nema nigdi duži period.
Inkvizitor
20-01-2014, 12:35
I znači ako Švedi tuku Francuze sa više od golom razlike mi možemo dobit i Ruse i Poljake i opet ispadamo..
sa jednim porazom u 6 utakmica možemo out..
Inkvizitor
20-01-2014, 13:11
Ne triba pretjerivati... Reka san da su francuzi za nijansu bolji, nekad ćemo ih dobiti ali razliku čine bolji omjer u njihovu korist i sjajnije medalje.Nije još ništa gotovo, triba dobiti Poljake i Ruse šta ne bi smija biti problem , ako to ne možemo tek onda možemo reći da smo u kurcu, a ne zbog poraza od ekipe koja ima PET zlata u zadnjih nekoliko godina.Ne virujen da će Francuzi biti kalkulanti i ići na izbacivanje naših, sigurno je i njima u interesu biti prvi i izbjeći Dansku. Danska će se dogoditi nama i realna je utakmica za broncu. I ne mislin da je to neuspjeh.. Jer gledajte... ima nas koji pratimo rukomet od prvih natjecanja prije 20 godina a ne od portugala i atene kao masa jebivjetara sa portala i novopečenih piskarala koji misle da bi valjda tribali biti preplaćeni na zlata na konto toga. Triba priznati da ima i boljih... a ako se vratimo 20 godina naza vidit ćemo da smo imali tri medalje pa nas SEDAM godina nije bilo nigdi, morali smo se zadovoljiti 8 ili desetim mistima, a znali smo biti 13. pa čak i zadnji ( ep 2002) . U zadnjih 10 godina imamo DEVET medalja, pa bogati jeli bolje konstantno biti u vrhu i čokniti koju medalju (doći će i zlato jednom) nego da nas nema nigdi duži period.
to sve stoji ali znaš kakav je narod..nauči ga na dobro, čim je malo lošije odmah brunda..
Ova repka po meni i nema neki kapacitet al ona sa Lacom, Metlom, Balićem, i Džombom je imala.
Kapacitet za bar još tri-četri zlata sa EP, SP i OI..ali su ispustili
I Sulića ne mogu prežalit jer je bio lik koji bi potegao i ugurao se kad nikome nije išlo..
NorthStand
20-01-2014, 19:18
jači smo mi od francuza, ali imamo kretene na klupi, mi nikad nismo imali klasnog trenera ni Lino do kraja nije znao šta treba radit u ovakvim utakcima koje su li-la. ja bih stavio Smajlagića i pomoćni Ivano Balić, u roku par godina imali bi par zlatnih medalja, a mi neka se nastavimo tješit kako su francuzi jači, jači su moj kurac, ove momke ne zna nitko vodit, da je njima dati Onestu a Golužu francuskoj gledali bi obratne uloge. trener je majka u puno sportova, pogotovo ako imaš ovakve igrače i onda iz njih ne znaš izvuć maksimum, a očito je da to Goluža ne zna jednostavno čovjek nema te kapacitete, jedno je igrat a sasvim drugo biti trener! to se uči, i mora se dosta godina time bavit da bi se znalo šta treba kad napravit, i koji potez u kom momentu povuć, vidjeli ste Onestu kako je u pravo vrijeme odreagirao i spasio utakmicu, a imali smo ih samo da naši nisu bacali lopte u bunar kad smo ih lomili ko male medvjediće, isto tako primjetio sam kad god francuzi povedu protiv nas mi njih ne znamo ne želimo stić. vučemo se po parketu, a vjerujte mi da smo vodili gol dva letili bi po parketu, nije dakle do gubitka snage već čista psihologija luzerski mentalitet koji ovi igrači imaju a koji može izlječit samo klasan trener koji će ih dovesti do jednog ali izuzetno vrijednog zlat.a
reko sam na početku teme, Goluža to nije nema nikakvu viziju šta napravit kada kola krenu nizbrdo, a vidjeli ste Onestu svaki potez mu je bio maestralan sjebo ga je ko malo djete nije ni čudo da nas priželjkuje u finalu mi smo ko naručeni za njih s ovim psihičkim blokadama kompleksima i usranim pičkastim gardom kada francuzi povedu 2-3 gola taj stav da ih ne možemo stići, koji se vidi kod naših igrača nije samo problem Goluže već i njih samih, ne može te ni trener naučit kad trebaš dati više gasa kad moraš skupit muda i puknut itd, jednostavno luzeri su to, kada igraju protiv francuza redovno im se noge odsijeku, pogotovo kad Omeyer stane na gol gotovo priči i nadi o zlatu je kraj.
ja bi Irfana stavio za trenera, Balilća za pomoćnika i za dovođenje novih mladih talenata u reprezentaciju, i da vidite kroz par godina kakvi bi rezultati bili. gazili bi sve redom, ovako s Golužom na klupi te Gobcom na čelu saveza jao nama uništit će sve i neće se maknut dok to ne naprave.
NorthStand
20-01-2014, 19:19
I znači ako Švedi tuku Francuze sa više od golom razlike mi možemo dobit i Ruse i Poljake i opet ispadamo..
sa jednim porazom u 6 utakmica možemo out..
ne bih se ja kladio da će švedi dobit poljake, dobri su poljaci imat ćemo i mi s njima problema.
NorthStand
20-01-2014, 19:26
zašto bi im priznali da su bolji, kada nisu bolji?
fućka mi se za bronce, što se mene tiče ako ispadnu u polufinalu, ko da nisu ni bili na turniru, kome može biti utjeca bronca i to četvrta u nizu? mislim stvarno su naporni, imaju kapacitete za zlato i uvijek zapnu u finišu, pa ne može ih ni puno bolji trener od Goluže naučit kako da igraju te završnice ako sami ne skupe glave i ne kažu sami sebi, sad ćemo prelomit ovo luzerstvo i pokrenut val zlatnih medalja koje su godinama uzimali francuzi, jel problem takav stav zauzet ili se pravo kukavički pomirit da "postoje i bolji od nas" i glumit zadovoljstvo s brončanim i srebrnim medaljama, nitko ne pamti srebrne i brončane već zlatne, i to bi ovi momci morali znati. i dan danas se priča o ateni, a ne vidim da se priča o pekingu. shodno tome, neka skupe glave i neka dobiju sve tekme do kraja, i neka se u finalu konačno najebu majke prepotentnim francuzima i onesti. treba igrat pametno, a ne na silu i emocije protiv njih. a mi upravo tako igramo, stalno neka forsiranja nervoza jednostavno ne znamo igrat protiv njih, da se drugačije postavimo i prilagodimo njihovom stilu igre i da zaigramo u ritmu koji njima manje odgovara, ne bi ne oni s smiješkom uglavnom odlazili na kraju tekme protiv hrvatske. kakav Karabatić, taj panj njima proda tri puta istu fintu digne se u zrak dva metra i onda lupi loptu o pod i naravno puca kad sam to vidio znao sam da je tekma gotova, ako obrana nije u stanju takve podvale iskontrolirat kao i one njegove štoseve gdje loptu pokraj ušiju šalje sorendou ma dajte molim vas, luzeri su ovi naši i tu je kraj priče, useru se francuza i tu je problem, više je to psihološki problem nego tehnički i igrački, a panj Goluža nema riješenje za to, kao što ni djelomice ni Lino nije imao.
Inkvizitor
20-01-2014, 20:07
Nemaju oni kapacitet za zlato. Ekipa u kojoj igra Kopljar ne da nema kapacitet za zlato nego je nevjerovatan uspjeh ikakva medalja.
Sekstant
20-01-2014, 22:25
Možemo biti subjektivni, ali statistika nam ne ide u prilog. Možda je ključ u treneru, međutim koga staviti. Pipe bi MOŽDA bija dobar, ali njegovo trenersko iskustvo nije ništa bolje od Golužinog.Ja i dalje stojin pri tome da je bolje da smo u vrhu nego da statiramo do nekog novog portugala. Sitimo se Švedske i Rusije 90-ih. Oni su bili ono šta smo zadnjih 10ak godina mi i francuska. Godinama su igrali u istom sastavu, Švedska je 2002 osvojila zlato sa Wislanderom, Svensonom i Olsonom sa 40 godina na leđima. Švedska i Rusija odavno nisu među najboljima a mi smo od portugala prominili cilu ekipu ( Vori je bija prekobrojan tada) , a i dalje smo u vrhu.
NorthStand
21-01-2014, 03:27
pa dobro i to što kažeš drži vodu, ali brate dosadile su ove srebrne i brončane medalje. :D
moonlight
21-01-2014, 21:31
Poljaci razbijaju Švede, sutra tekma s njima za polufinale, pa ak dobijemo na Dance...
NorthStand
21-01-2014, 22:06
http://den2014.ehf-euro.com/schedule-results/live-report/?RSC=HBM400F06#TimeLineFrame#live_report#TimeLineP eriod#HBEM14M_GAME_HBM400F06_json#ActionList.0##St atsContent#live_report#Results#HBEM14M_GAME_HBM400 F06_json
sami smo si krivi, Poljaci su dobri jači nego što mnogi misle. Francuze su držali u egalu do samog kraja, čak su imali priliku i za pobjedu i to veće šanse nego mi u onom svom okršaju s njima. ali su previše tehničkih napravili u finišu, i izgubili s golom minusa.
sve u svemu, znao sam da moramo dobit francuze, jer sad i ako prođemo poljake iscrpit ćemo se i onda na nabrijane dance u polufinalu. i ako to kojim čudom prođemo, vjerojatno dolazimo na odmornije francuze u finalu i opet nas dobivaju vjerojatno s većom gol razlikom. šta je tu je, ili bronca ili srebro ponovo, čisto sumnjam da će imat snage za nešto više, francuzi su im crna mačka nema dvojbe to je jedina ekipa od koje mi imamo strah i strepimo. od danaca nemamo kompleks, ali oni igraju doma imat će podršku sudaca i bit će jako teško protiv njih izborit finale, ali na muci se poznaju junaci. volio bi da me demantiraju, i dobiju sve do kraja ali ubitačan je ritam i mislim da neće imat snage za tu završnicu odigrat na maksimumu.
Inkvizitor
22-01-2014, 08:42
Eto sad ne ovisimo o drugima. Poljake dobit i polufinale je tu.
Dosad smo ih pobjeđivali lagano a oni jučer razvalili Šveđane.
Sekstant
22-01-2014, 09:20
Od Poljaka imamo jedan poraz dosada iz Pekinga. Nadajmo se da ce tako i ostati. Polufinale najteža moguća utaknica.
Eto sad ne ovisimo o drugima. Poljake dobit i polufinale je tu.
Dosad smo ih pobjeđivali lagano a oni jučer razvalili Šveđane.
Gledao sam utakmicu Poljska-Švedska. Prvih 15 minuta Poljaka nije bilo nigdje, 10-5 su vodili Šveđani, nakon toga su dali u čitavoj utakmici 8-9 golova. Drugi golman poljske je poludio imao je 16-7 obrana, u jednom trenutku 57%
Odmah sam upozorio na Poljake, vanjska linija im je strašna, među 3 najbolje sigurno. Krila su im klade, kontre nemaju, to nam je velika prednost!
Glavni igrači su im ipak stari, što može biti i opasno jer znaju da im je ovo zadnja prilika za medalju...
Bit će teška utakmica, ako nam obrana bude na visini, nemaju šanse, ako ne imati će mo problema!
Inkvizitor
22-01-2014, 12:45
Mislim da ćemo dobit Poljake..imamo igru za njih.
Nadam se.
Poljaci nemaju kontre ni krila, pokušavaju igrati brzi centar, ali ne ide im to baš najbolje.
Vani imaju razarače, dobra oba golmana.
Isto mislim da mi imamo igru za njih.
Inkvizitor
22-01-2014, 22:13
Skoro rutinski, da suci nisu smješnim isključenjima držali Poljake u igri..
polufinale je tu, pobijedit Dance i napokon te Francuze u finalu.
Da na kraju rutinski ispade, krila su nam odigrala dobro.
Kakvo isključenje Gojunu i Voriju, ni malo jači faulovi nisu bili...
E sada Danci, realno su bolji od nas, a i domaćini su, no u jednoj utakmici je sve moguce.
NorthStand
23-01-2014, 14:40
e sad fino dance sfrigat u polufinalu, i onda u finalu na francuze, i izbušit onog Omeyera ko nikada do sad.
NorthStand
23-01-2014, 18:54
http://www.youtube.com/watch?v=IgoHDchn8qc
Inkvizitor
24-01-2014, 22:44
Mogli su dobit prilično smušene Dance. Utakmica izgubljena na početku drugog dijela. Dva gola prednosti i dva igrača više :facepalm.
Mogli su dobit unatoč povremenom karikaturalnom suđenju..
Humphrey
24-01-2014, 23:01
Nijemci nam uzeli Perkovića i pobjedu.
Samo se šalim.
Gubitnici
Inkvizitor
24-01-2014, 23:23
Pa mogli su dobit Dance jer su ovi bili baš loši...iako su ih suci vukli cijelo pvo poluvrijeme..
A l mi smo jedini domaćini koji nisu imali domaćinsko suđenje i koje su pokrali u finalu..:kez..
ogledalce
25-01-2014, 00:09
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1601317_10201023661586095_269459749_n.jpg
Jbg. Čupić je promašio tri za redom, kada smo ih trebali lomiti, sami smo sebe pobjedili, nudili su nam se.
Šteta...
ogledalce
25-01-2014, 00:18
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1535507_217828268404714_61284196_n.jpg
NorthStand
25-01-2014, 20:51
Jbg. Čupić je promašio tri za redom, kada smo ih trebali lomiti, sami smo sebe pobjedili, nudili su nam se.
Šteta...
suci redovno sude protiv nas, ali u ovoj tekmi za sve nevolje smo si najviše sami krivi. a Goluža ne bi trebao uopće polemizirat s sucima i dancima, već to treba radit predsjednik saveza i ucijenit te idiote da idući put kada budu ovako sudili mi izlazimo s parketa, pa neka igraju sami protiv sebe i neka se i onda prave glupi i govore kako je suđenje bilo ok, Danci našli nama pričat o suđenju, ko da se ne zna ko ima najjače lobije gore u EHF-u i sada ovo njihovo izigravanje poštenjačina je u najmanju ruku iritantno.
ono što je reko inkvi, mi smo jedini domaćini koji nismo imali domaćinsko suđenje, a to se možemo zahvalit našim debilima iz saveza jer oni očito ništa ne rade da naprave pritisak tamo gdje ga treba napravit. ali onda neka se ne pozivaju na suđenje i ostala sranja, jer su za to sami najodgovorniji od 2002 uvijek u najvažnijim tekmama sude protiv nas, protiv francuza puste totalno grubu igru jer znaju da će nas francuzi fizički polomit i sve tako. a mi u stavu mirno i šutimo, umjesto da im se svima najebemo majke i to ne na presicama već na sred terena ili kad nam isključe dva igrača bezveze igrajmo cijelu tekmu s 4 igrača namjerno, i nemojmo iz inata uvest ta dva isključena do kraja tekme, pa kada već rade cirkus neka imaju potpuni cirkus. a ne mi ćemo doći kmečat na preskonferenciju pred onim glupanom wilbeokom, a gotovo siguran sam da će ih francuzi naguzit u finalu, jer su mlitavi jer su pičkice jer nemaju igrače za fajt, što francuzi imaju. i kraj priče, francuzima još jedno zlato, i mogu reći zasluženo nitko nama nije kriv što se ne znamo taktički pripremit za suce francuze dance i ostale faktore koji nas dočekau na tom terenu, ako hoćeš biti najoblji moraš sve te stvari predvidjet i biti spreman nosit se s njima, samo tako možeš doći do zlata i nikako drugačije.
Bukowski
25-01-2014, 22:24
nitko nama nije kriv što se ne znamo taktički pripremit za suce francuze dance i ostale faktore koji nas dočekau na tom terenu
Na koju sad ovo foru?
Ko kad ovi nogometni mega znalci od naših trenera,kao,sve je bilo okej,onda ga upita neki Ćosić da zašto smo bili bezopasni iz prekida,a imali smo 10 kornera,onda ovaj izvali "a šta ja tu mogu" (šta naši igrači ne znaju nabacit)
Samo,kako se nikad ni jedan Ćosić ne nađe pa kaže "a ne znan,probaj sljedeći tjedan na treningu ih to naučit"....
A i ti naši komentatori,ko i treneri,sve alibiji neki,u svakoj,ali u svakoj reprezentaciji su jaki,ovaj ima 2 metra i 200 kila,onaj ima biceps opsega omanjeg asteroida,onaj treći nosi četvoricu.....svi grdosije,naši jadni slabići.Ali znalci :rofl
Puna dvorana "e,znate,to im je bio veliki vjetar u leđa",puna dvorana kod nas "e,znate,to nam je bio veliki pritisak",sami alibiji,dvostruka mjerila,užas.
Uglavnom,nek se narod pjeni na Ćupića,ko i na Strinića.
Zgadit će mi i ovu rukometnu reprezentaciju,jebenti Štimce,Kete Goluže,Mamiće,Gobce,al kakvi,neka njih,kriv je Ćupić.
Wilbeka jučer gledam,imaju dva gola prednosti,napad,i minut do kraja,čovjek zove tajm aut.To je trener.Keta čeka,da fasujemo penal (opet Ćupić mora tuć,neka cijelo prvenstvo igra za kurac,neka prvo fali dva,onda ide Horvat),pa čeka da sjebemo napad sa dva igrača više,pa čeka da popijemo gol,pa čeka da opet sjebemo napad,pa čeka da padnemo skroz,pa minjaj obranu u 6-0 :naklon (koja je u prvom igrala strava),pa čekaj pitaj Boga šta,pa onda zovi tajm aut.
Ne možemo,NE MOŽEMO mi napravit ništa više dok je Goluža na klupi.On ne zna,ovo prvenstvo je kolko tolko malo i pokazao osjećaj za ostavit igrača kojem ide,ili vadit onog kojem ne ide (na prošlim je bilo bolno gledat kako kirurškom preciznošću vadi onoga kojem ide),ali sve u svemu,nema on veze,nema osjećaja,ne zna dignut/smirit ekipu,ne zna.
Nije li indikativno da redovno loše ulazimo u utakmicu i drugo poluvrijeme?Nakon njegovog pametovanja u svlačioni,kad malo krene igra,igrači se ufuraju,zaborave šta im je ovaj pilio,onda krene i igra.
I kontra Francuske smo isto izgubili,baš isto,imaš utakmicu,opa,taktika (za koju niko nije kriv north?!?).
Dam se kladit da bi svaki izbornik sa ovoga prvenstva bez razmišljanja mijenjao igrače za hrvatske.Al svaki.
Inkvizitor
26-01-2014, 00:15
Boriš se kontra mitova a sam pričaš o mitu.
Prvo je bio problem Červar a sad je Goluža.
A mislim da nije problem ni jedan ni drugi nego je problem da mi nemamo klasu za zlato.
kad smo imali klasu tad smo i dobijali zlato ( dobro mogli smo i više ali to je možda i subjektivno)
Kao prvo nemamo golmana a ekipa u kojoj igra Kopljar ne može računat na zlato.
Humphrey
26-01-2014, 12:28
A mislim da nije problem ni jedan ni drugi nego je problem da mi nemamo klasu za zlato.
kad smo imali klasu tad smo i dobijali zlato ( dobro mogli smo i više ali to je možda i subjektivno)
Gubitnici!
Bukowski
26-01-2014, 12:47
Protiv kojih mitova se ja borim i o kojem mitu ja pričam?
A za boldano,ja mislim a to san i napisa da bi se svaki izbornik na ovom prvenstvu mijenjao svoje za naše igrače.Šta će reć da se ne slažemo.
Mi nismo momčad,i tu leži problem.Protiv slabijih individualna klasa je dovoljna,protiv jačih nije.A ko je kriv šta imamo skup vrhunskih pojedinaca?Ko mora stvorit momčad?Čiji je to posao?Istoga onoga koji mora pripremit taktiku,plan b,c,i x,onoga koji mora zvat tajm aut kad imamo dobivenu utakmicukao i izvadit Alilovića kojem ne ide te probat drugoga.
Červar nije bio problem,iz jednog razloga.Njega niko nije jebao dva posto.I to nije "mit",glasina koja kruži,to su riječi dvojice tadašnjih reprezentativaca meni.Šprema i Džombe.
Tu je bio Balić koji je podviknuo,tu je bio Metličić i Dominiković.Ta trojica su bili motori ekipe u psihološkom smislu,i oni su ti koji su vodili.Iz tog je razloga Balić maknut,kao i ostali stariji.Jer Keta nema i ne može imat autoritet kod njih.I tu se ne radi o godinama,ili kako je on igrao s njima,pa čak ni o tome da je Balić 10 puta bolji igrač od Goluže,nego se radi o neznanju.Tu on pada,radi toga nema autoriteta.
Dok je Červar prdio,a oni radili šta oni misle,Goluža je karakterno totalno drukčiji od Červara,i on ne dopušta neslušanje.Jer naravno,on zna kako i šta.
JUglavnom,moje je mišljenje da smo bolji od ovih Francuza (ovih!) i da smo morali tuć ove Dance od jučer.Mi smo bili toliko bolji od njih da oni uz svo guranje sudaca u prvom poluvremenu odu sa zaostatkom na poluvrijeme,uz totalnuu nemoć i neinventivnost u napadu.I onda-taktika.
Inkvizitor
26-01-2014, 15:18
Pričaš o mitu da smo mi eto jaki, sve najigrači samo nas selektori sjebu.
Bili su i Balić i Metličić i Dominiković pa smo pušili polufinala pa čak i četvrtfinala a i finala..i tada smo brundali da Metličić troši previše lopti, previše griješi...da više nije onaj stari, da se Balić zajebaje i smijulji na terenu, samo se ne mogu sjetit za Dominikovića.
Svaka repka može za sebe reći da ima najbolje igrače ali eto trener sjebe.
Ja kad vidim Kopljara nije mi jasno kako mi dođemo do polufinala.
Jače udarce imaju neke žene.
Bit će mi drago kada Afrikanci iz Francustana pobijede Dance.
Ne znam čemu ovo pljuvanje po našoj reprezentaciji. Neke europske zemlje imaju više registriranih igrača rukometa nego Hrvatska stanovnika. Francuska npr. gotovo da i nema etničkih Francuza u svojoj reprezentaciji, bilo rukometna ili neka druga. Stoga uspjesi naših reprezentacija, i pojedinačnih športaša su veliki.
Kada bi političari bili uspješni kao naši športaši onda bi Hrvatska bila među razvijenijim država Europe.
Jače udarce imaju neke žene.
Kad smo kod udarca:
Najbrži udarci drugog kruga EP:
113 km/h: Stipe Mandalinić (CRO) vs. France
112 km/h: Siarhei Shylovic (BLR) vs. RUS
109 km/h: Samuel Honrubia (FRA) vs. SWE
109 km/h: Henril Möllgaard (DEN) vs.ISL
109 km/h: Dimitry Nikulenkau (BLR) vs. FRA
108 km/h: Anders Eggert (DEN) vs. ISL
108 km/h: Viktor Szilagyi (AUT) vs. HUN
108 km/h: Lukas Karlsson (SWE) vs. FRA
108 km/h: Kim Ekdahl du Rietz (SWE) vs. RUS
108 km/h: Nikola Karabatić (FRA) vs. CRO
totalna steta
26-01-2014, 17:13
mi jednostavno nemamo vrhunskog vratara za vrhunski rezultat.alilovic i losert su prosjecni golmani.
Inkvizitor
26-01-2014, 17:30
Bit će mi drago kada Afrikanci iz Francustana pobijede Dance.
Ne znam čemu ovo pljuvanje po našoj reprezentaciji. Neke europske zemlje imaju više registriranih igrača rukometa nego Hrvatska stanovnika. Francuska npr. gotovo da i nema etničkih Francuza u svojoj reprezentaciji, bilo rukometna ili neka druga. Stoga uspjesi naših reprezentacija, i pojedinačnih športaša su veliki.
Kada bi političari bili uspješni kao naši športaši onda bi Hrvatska bila među razvijenijim država Europe.
Kad smo kod udarca:
ma ne pljujemo ih, . Uostalom brzo će imati šansu za popravni. SP je već slijedeće godine :D
No danas tri puta isto reagiraju kad su mogli izjednačit. Bacaju lopte u bunar.
Golmani su loši..ajd Losert još i obrani nešto a Alilović je propuv živi.
Vori kad je sam na šestercu, :rolleyes:.
NorthStand
26-01-2014, 20:25
Na koju sad ovo foru?
Ko kad ovi nogometni mega znalci od naših trenera,kao,sve je bilo okej,onda ga upita neki Ćosić da zašto smo bili bezopasni iz prekida,a imali smo 10 kornera,onda ovaj izvali "a šta ja tu mogu" (šta naši igrači ne znaju nabacit)
Samo,kako se nikad ni jedan Ćosić ne nađe pa kaže "a ne znan,probaj sljedeći tjedan na treningu ih to naučit"....
A i ti naši komentatori,ko i treneri,sve alibiji neki,u svakoj,ali u svakoj reprezentaciji su jaki,ovaj ima 2 metra i 200 kila,onaj ima biceps opsega omanjeg asteroida,onaj treći nosi četvoricu.....svi grdosije,naši jadni slabići.Ali znalci :rofl
Puna dvorana "e,znate,to im je bio veliki vjetar u leđa",puna dvorana kod nas "e,znate,to nam je bio veliki pritisak",sami alibiji,dvostruka mjerila,užas.
Uglavnom,nek se narod pjeni na Ćupića,ko i na Strinića.
Zgadit će mi i ovu rukometnu reprezentaciju,jebenti Štimce,Kete Goluže,Mamiće,Gobce,al kakvi,neka njih,kriv je Ćupić.
Wilbeka jučer gledam,imaju dva gola prednosti,napad,i minut do kraja,čovjek zove tajm aut.To je trener.Keta čeka,da fasujemo penal (opet Ćupić mora tuć,neka cijelo prvenstvo igra za kurac,neka prvo fali dva,onda ide Horvat),pa čeka da sjebemo napad sa dva igrača više,pa čeka da popijemo gol,pa čeka da opet sjebemo napad,pa čeka da padnemo skroz,pa minjaj obranu u 6-0 :naklon (koja je u prvom igrala strava),pa čekaj pitaj Boga šta,pa onda zovi tajm aut.
Ne možemo,NE MOŽEMO mi napravit ništa više dok je Goluža na klupi.On ne zna,ovo prvenstvo je kolko tolko malo i pokazao osjećaj za ostavit igrača kojem ide,ili vadit onog kojem ne ide (na prošlim je bilo bolno gledat kako kirurškom preciznošću vadi onoga kojem ide),ali sve u svemu,nema on veze,nema osjećaja,ne zna dignut/smirit ekipu,ne zna.
Nije li indikativno da redovno loše ulazimo u utakmicu i drugo poluvrijeme?Nakon njegovog pametovanja u svlačioni,kad malo krene igra,igrači se ufuraju,zaborave šta im je ovaj pilio,onda krene i igra.
I kontra Francuske smo isto izgubili,baš isto,imaš utakmicu,opa,taktika (za koju niko nije kriv north?!?).
Dam se kladit da bi svaki izbornik sa ovoga prvenstva bez razmišljanja mijenjao igrače za hrvatske.Al svaki.
ne znam dal si primjetio, ali jake tekme uvijek izgubimo na identičan način, gazimo protivnika i onda odjednom iz čista mira "blokada", ko da nikad rukomet nisu igrali nestanu s parketa i to naši protivnici veće kvalitete redovito iskoriste protiv nas.
nama treba trener, a na suce(odnosno EHF) pritisak treba napravit Gobac ali njega ionako boli kurac dok mu se fotelja ne klima, a neće mu se klimat još jako dugo. kao što će na žalost nakon ovog debakla, da debakla jer imamo momčad za finale a osvojimo četvrto mjesto, ostat izbornik na svojoj poziciji. da je Goluža iti malo moralna, sam bi ponudio ostavku, ali kod nas nitko ne mrda dok ga se doslovce ne potjera.
Prednost francuske nad ostalim ekipama je ta što imaju pravog pravcatog trenera, Wilbek Goluža i ostali mogu se sakrit u mišju rupu pokraj Oneste. po meni on i Omeyer su glavni razlog zbog čega je francuska sve ove zlatne medalje uzela, i nema šta mora im se skinut kapa jer ovo što oni rade malo je rukometnih ekipa ikad radilo. oni su danas u finalu doslovce samljeli u papar dance, i mogu reći da je ovo prvi put od kad ja pratim rukomet da sam navijao za inače omražene francuze. omraženi su mi u svim sportovima i ne volim ih ko naciju niti malo, ali ovaj put su zaslužili zlato i to bi bila nepravda neviđena da ga nisu uzeli. igrali su od početka turnira najbolje, a jedino smo im mi i poljaci parirali gotovo cijelu tekmu, švedska ih je dobila ali to je više bila taktika oneste sigurno je odmaro dobar dio ekipe za polufinale jer je ionako već osigurao 1 poziciju, e to je trener. zna kad treba momčad prisilit da da gasa, a kad da "stane na loptu".
Goluža je sivonja, vidjelo se to protiv danaca i francuza najbolje, on jednostavno nema kapaciteta ni znanja vodit takvu momčad ko Hrvatska na samoj završnici turnira. pravo je čudo da smo i ovolike bronce s njim na čelu osvojili, ali kako stvari stoje zlato možemo zaboravit dok je on trener, to sam reko još na početku ovog europskog i to unaprijed govorim i prije svijetskog u kuvajtu, on priča o četvrtom mjesecu i odmaranju igrača umjesto da časno ponudi ostavku. obraz ko džon od cipele, za mene on je glavni krivac, i uvijek je glavni krivac za podbačaj trener a ne igrači. nikakvog Čupiča je ne krivim, kriv je Goluža koji ga je forsirao u trenucima kada ga očito nije išlo. istu stvar su danas napravili protiv španjolske, i drago mi je da su izgubili. francuzima iskrene čestitke, dugo nisam gledo ovakvu razvaljotku, igraju na mišiće ali su realno i za klasu isprijed ostalih u ovom momentu. šta će biti u kuvajtu vidjet ćemo, s onestom na klupi mogu opet do duple krune, "EP,SP".
NorthStand
26-01-2014, 21:49
http://www.niktitanik.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/01/Domagoj-Duvnjak-Sylvester-Stallone.jpg
pronađite uljeza. :D
i čestitke duvnjaku, po meni neki njega napadaju neopravdano, momak stvarno daje sve od sebe svaku tekmu se doslovce polomio, i vidi se da ne igra samo da bi pobjedio i dobio nagradu najboljeg rukometaša već da igra srcem za hrvatsku i to treba cijenit.
nekad se previše isforsira, pa nema snage za kraj, primjer danska kad je sjebo onu jako važnu loptu na kraju, ali to se mora cijenit, i opet kriv je trener jer ga ne rotira dovoljno odnosno ne odmara ga dovoljno, kao ni ostale igrače. tip igra 47 minuta po tekmi u prosijeku, alo kakvi su to debili u tom našem savezu i taj Goluža da ne kuži da se ne može tako forsirat najbolje igrače, Onesta je cijlu ekipu rotirao kroz turnir, i u finalu svi nabijeni snagom i u formi, točno je tempirao formu za završnicu natjecanja i pomeli su ih. mislim da ni mi ne bi drugačije prošli, vjerojatno bi bila manja gol razlika ali u ovom momentu francuzi su pojam rukometa i to je to. možemo i mi to postat, ali ne s ovim trenerom.
Inkvizitor
27-01-2014, 10:26
Ne s ovim igračima..to je nekako realnija ocjena.
NorthStand
27-01-2014, 23:00
Ne s ovim igračima..to je nekako realnija ocjena.
ja mislim da je Goluža sve kriv i točka, ne moš ti s takvim panjom ništa napravit, vidiš iz aviona da je idealan za cijepat drva i uzgajat lubenice. :D
nemojmo ljudi, neki ljudi sjednu na mjesta koja im nikako ne pripadaju i onda glume veličine i znalce. to je u hr često slučaj, što se tiče igrača kopljara bi posjeo na klupu, ostali su ok, Čupić bi bio među najboljim igračima turnira samo da ga preuzme pravi trener. luzerski trener, znači luzerska ekipa. s pravim trenerom, sve će sjest na svoje mjesto, iako ne treba negirat da i igrači imaju debilizme još iz vremena line to traje, ali nisu sve krivi igrači više je kriv savez i stručni stožer, koji traži alibije nakon ovakvih poraza. Goluža majstor kaže, da nije tragedija 4 mjesto, neka on meni kaže kao i Balić tko ima iti malo jaku ekipu ko mi i francuzi? pa nama i njima, nema nitko ravana trentuno, a mi 4. daleko smo jača ekipa, mi i francuzi od ostalih reprezentacija i to je vidljivo iz aviona. problem je što nas ne zna tko vodit, i gotovo. daj nam Gotovinu na klupu, pa ćeš vidjet reda rada i discipline. ali njemu je trenutno zanimljivija tuna, od rukometa. :D i ne moš s sivonjom Golužom do finala, i točka. to je naša sudbina, i biti će tako dok god ne promjeni luzera lubeničara Golužu.
Inkvizitor
27-01-2014, 23:10
samo vi lažite sami sebe..i uvijek alibije tražite..
NorthStand
28-01-2014, 01:48
koje alibije inkvi, jel imamo uz francuze najjaču ekipu? imamo, i tko je onda kriv za podbačaj nego trener?
ekipa je ok, Goluža ih ne zna vodit, a i realno mi smo usranog mentaliteta, vidiš da oni crnci iz afrike nemaju tih problema i psihički su neopterećeni i trpaju ko blesavi. i sorendo i abalo, ne znaš koji više golova zabije, i koji je važniji igrač za francusku. nema tih psiho mentalnih barijera, i meni nije jasno zašto npr francuzi nemaju to a mi imamo? dakle ti naši igrači imaju sasvim solidna primanja, za hrvatske prilike i više nego dovoljno za pristojan život, igraju u najjačim europskim klubovima, i tamo rasturaju i nemaju ovakvih blokada kakve doživljavaju kada zaigraju za hrv, nitko ne vrši pritisak na njih i svejedno svaki put kihnu u završnici bez ispaljenog metka, meni to recimo ne ide u glavu. i to definitivno nije kriv Goluža, ali on je siguran sam svijesta ovog problema a opet ništa ne radi da ga ukloni, barem ja ne vidim da išta radi po tom pitanju. isto tako igrači naši kad dođu do polufinala, valjda misle da će im se finale samo od sebe osmijehnut, sjetimo se košarke nedavno ista stvar. padamo bez ispaljenog metka, jer smo mentalno u kurcu ono mentalita kurac. vidiš da je i lino reko istu stvar, pušimo tekme zbog psihičkih razloga a ne tehničkih.
Inkvizitor
28-01-2014, 17:03
Molim te...Igor Vori tri puta na prvenstvu dođe na slobodan šut sa 6 metara i dva puta fali.
Koliko smo golova dali sa crte..koliko je sidraš dobio lopti.
To je znak da nema protočnosti, nema brzine
NorthStand
28-01-2014, 22:48
Ma Vori je za penziju, očito je da on više nije ni u formi niti ima želju koju je prije imao, bez želje da se trpa nema ni golova.
Jbg na crti ni nemamo neke igrače, vidiš da Musa jedino zna tuć. :rofl
igrači su krivi i sami to nema dileme, ali ipak je trener taj koji mora zavesti red rad i disciplinu. molim Antu za trenera, i ima da budemo pravi dok kažeš keks, s pravim generalom sve bitke se dobivaju. :)
Inkvizitor
29-01-2014, 09:35
Nemamo sidraša, Kopljar igra ko curica..fulamo puno sedmeraca, i ti bi do zlata.
Zbroji koliko smo golova dali sa crte a koliko primili...i sve će ti se kasti
odnos je 1:50
NorthStand
29-01-2014, 18:55
Kopljar i je curica :rofl jedino Duvnjak Bičanić i Buntić imaju muda šutat kad je važno, s time da Buntić često zna i usrat napade kad je bitno, iako ponekad i sam zna preokrenut utakmicu sjetimo se švedske. ali previše oscilirimo, francuzi nemaju takve oscilacije zato i jesu najbolji.
Sulića smo odjebali, Balića smo odjebali, Lac je isto izgleda na putu da ga se odjebe, sve u svemu nije dobro vidiš da za francuze igraju onaj gigou i fernandez a obojica 35+, ne znam ja kako to ovi naši misle s takvom politikom do zlata ali sami su si krivi sve, nikakvi suci. kao što ni nama sada u državi više nije kriv ni beograd ni srbija za stanje, već isključivo mi i ova komunistička govna koja rade sve u svojoj moći da naprave što više sranja. prema tome, tko je kriv nama hrvatima za sve to nego mi sami? nikakve pouke iz ničega ne izvučemo, i onda se čudimo kad nas netko pokrade, krali su nas oni i puno više prije pa smo dolazili do medalja, Goluža je sivonja i jednostavno nema kapacitet za vodit ovakve igrače, iako Vori je već za penziju i podhitno bi morali naći boljeg centra, jer ćemo biti u problemima na toj poziciji, Musa je samo za udaranje.
Bismarck
30-01-2014, 13:49
Samo jedna stvar : Dok je Goluže na klupi mi finale nećemo vidjeti. Sa Gopcem mogu raditi jedino apartčiki a Goluža je idealan. Kako trener diletant u razini samog Igora Štimca. Ono vađenje Balića, kad no je to bilo kada smo hvatali Francuze čim bi Balić igrao a on ga vadi dva puta je slika Goluže kao trenera. Veze on nema s vođenjem ekipe ali je Gopcu podoban i doviđenja. Možda nemamo igrače bolje od Francuza i Danaca ali nemamo ni lošije.
A finale sa Golužom će biti nedosanjani san, garantiram. Dabogda me demantirao
A koliki su otpali iz reprezentacije jer nisu mogli trpit Gopca i njegov reket. Uz par prosječnih ekipa za polufinale. A pogledaj Francuze. Od 39 golova u finalu 30 zabili starčad a onih 9 onaj Porte...
Sve sjebu, sve
Bismarck
30-01-2014, 14:00
Protjerani Balić, Dominiković, Sulić, Metlićić, Lacković. Jesam ih sve nabrojio, sigurno netko fali. Drago Vuković odigra na prvenstvu 8 i po minuta. Buntić koji kad uđe igra uglavnom ko zmaj, sidi na klupi a Kopljara ne vadi nikako. Uglavnom, u rukomet se baš i ne kužim previše ali i laiku je jasno da je Goluža rukometni analfabet a Gobac čitaj Mamić je pokretačka energija svih sranja. Balićeva izjava nakon zadnje utakmice bila je " ne mofgu se oteti dojmu da smo svih ovih godina trebali osvojiti više zlata"
Inkvizitor
30-01-2014, 14:25
Balić odavno nije bio za ozbiljan rukomet, on se u repki zajebavo, Metličić je puno pao prije nego je otišao iz repke, previše lopti je trošio, fulao, promašivao, gubio, Drago Vuković se pokazao kao prosječan igrač..a Balić se trebao potruditi da imamo više zlata a ne da krene s loptom pravo u protivničkog igrača onda ga ovaj obgrli oko pasa a Balić se smije..
moonlight
30-01-2014, 17:15
Balić odavno nije bio za ozbiljan rukomet, on se u repki zajebavo, Metličić je puno pao prije nego je otišao iz repke, previše lopti je trošio, fulao, promašivao, gubio, Drago Vuković se pokazao kao prosječan igrač..a Balić se trebao potruditi da imamo više zlata a ne da krene s loptom pravo u protivničkog igrača onda ga ovaj obgrli oko pasa a Balić se smije..
Daj još jednom ponovi, nismo čuli...:cerek
Ako imaš situaciju kao u tekmi sa Danskom, jedan bi Lacković sigurno preuzeo odgovornost za razliku od jednog Kopljara, a ako mu se otvori pa sa dva,tri vanjska šuta ti imaš sasvim drugu situaciju u momčadi, sigurniju, poletniju, koja nije u grču i strahu.
A Lacković sigurno ne bi igrao više od 15 min. po utakmici.
Kako odmoriti Duvnjaka, da ne ramba 60 min.,vidjeli smo kako čovjek uputi nerezonski 2,3 lopte na kraju utakmice, zbog umora.
Da je Balić tu može u tim trenucima Duvnjakovog odmora pomoći,podjeliti kvalitetne lopte, uostalom Vori je uvijek igrao izvrsno postavljanje na crti uz Balićeve lopte, znali su se žmirečki..
O tome se radi, ali rukometnom Mamiću to nije bitno, on je ugurao zeta na zamjenu Duvnjaku, a onako trčkarati po terenu i dodati prvom do sebe možeš igrat i ti...
Inkvizitor
30-01-2014, 17:36
Pa kad se stalno ponavlja..e da je Balić, e da je Metličić, e da je Lacković..ko da se nismo s njima nagubili polufinala i finala, uvijek su najbolji oni koji ne igraju..
NorthStand
02-02-2014, 02:04
Pa kad se stalno ponavlja..e da je Balić, e da je Metličić, e da je Lacković..ko da se nismo s njima nagubili polufinala i finala, uvijek su najbolji oni koji ne igraju..
nisu oni najbolji, ali bi dobro došli, vidiš da francuzi miksaju starije i mlađe, stariji igraju manje ali igraju i zabijaju, dok mlađi se uigravaju ovaj Onesta je mačak samo takav u odnosu na ove naše trenere koje imamo.
Humphrey
02-02-2014, 11:21
Gubitnici,a vi tražite opravdanja i krivce.
NorthStand
06-02-2014, 11:51
ma dobro, ne treba pretjerivat, oni se samo useru pobjede, ali meni bi bilo jasno da se pobjede usere netko tko ne prima mjesečno 20-30.000 eura na račun. netko tko ne zna kako će platit režije za ovaj i sljedeći mjesec, ali oni si takav "luksuz" ne bi smjeli priskrbljivat, već zapet stisnut muda i razvalit te francuske pijetlove i ostale guzičare, ako treba i zaklat pijevca na sred terena ko Torcida, samo da se konačno mrdnu iz te letargije u luzerskog mentaliteta da ne mogu dobit francuze i dance. ja znam da mogu, samo to još oni moraju shvatit i sve će doći na svoje.
Humphrey
06-02-2014, 17:15
Kako ja pretjerujem,a ti napisao isto samo slikovitije?:D
Gubitnici su,boje se pobjede,boje se uspjeha.
NorthStand
07-02-2014, 02:23
ma mislio sam da je bolje da ih ne kudimo previše, možda proigraju kako spada kad ih poštedimo kritika. :D
Bismarck
12-02-2014, 11:26
Jest. S njima smo se nagubili isključivo finala. Ali smo igrali finala. A znali smo ih i dobiti. A mora se reći da su tada i Francuzi bili puno jači. A i tada nije bio vrhunski trener. Lino jest puno bolji od Goluže, ali usporedi ga sa Onestom. Ćiro i Mourinho...
Dok je Gopca sljedom toga Goluže i sličnih, nema nama finala. Ne kažem da moramo osvojiti svako prvenstvo, ali da smo po talentu vjerojatno najjači, jesmo
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}