PDA

Pogledaj Full Version : ABA liga

Stranice : [1] 2 3

Grunf
10-10-2013, 23:26
Nekakva ruska hokejaška liga koju prati valjda samo rodbina igrača ima svoju temu, a regionalna košarkaška liga nema. :silud Ispravljamo grešku. :bravo

Rezultati drugog kola i tablica sa: www.abaliga.com

http://i39.tinypic.com/2hrg0hg.jpg

Cibona je deklasirala Olimpiju večeras u gostima. Zmajčeki zabili 2 koša u zadnjoj četvrtini. :naklon

Cedevita je isto tak deklasirala Krku. :naklon

d celjski
11-10-2013, 05:26
grunf :rofl neka svatko gleda što ga veseli, a ovo s posjetom se bojim da je skoro pa obrnuto...upravo mi se ta aba liga čini, ko da zanima samo rodbinu i frendove igrača :raspa
no nadam se da je uspjeh na eurobasketu malo probudio zanimanje za košarku kod nas :cheer

bravo za cibonu, ipak smo mi stari cibosi, ne :cheer

Trotoar
11-10-2013, 09:59
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/241116/Crnobeli-melju-bez-milosti-u-reziji-Vestermana-Partizan-deklasirao-Megu

zakucavanje dangubića preko lovernja vrijedi vidjeti :)

Grunf
16-10-2013, 17:04
Nakon trećeg kola Cedevita jedina ima 3 pobjede. Naprijed kmeri :cheer

http://i41.tinypic.com/2d9ryvn.jpg

Trotoar
18-10-2013, 11:06
stari cibosi? ne :)

nego, jeste li primjetili da skoro sve utakmice završavaju sa 20+ :)

Baštonac
24-10-2013, 15:40
http://www.youtube.com/watch?v=NqxyfKt6AKI

Ninja-Nbgd
04-11-2013, 12:37
I bez Kinzija smo opaki- pun gas

Grunf
04-11-2013, 22:50
I bez Kinzija smo opaki- pun gas

Opaki ste vi samo doma, ali u gostima je svaka lutrija. Slijedeću će vas Široki pregazit. :kava

NorthStand
04-11-2013, 23:24
ma Partizan je realno najjači u ovoj ABA ligi, imaju dugogodišnju tradiciju pobjeda u istoj i svake godine su glavni favoriti za naslov. meni nije jasna ta Cibona, totalno se srozala taj klub je totalno izgubio svoj nekadašnji renome. lak plijen za Partizan i ostale srpske klubove, a sjećam se da je na prvom gostovanju u Beogradu nakon rata pobjedila u grotlu Pionira punom grobara bolje reći četnika. mislim da je to bilo1998 nisam siguran, u svakom slučaju slistili smo četnike tada i baš je bilo prijatno što bi oni rekli. :D

evo ga, našo 1998 je to bilo, tad je Cibona i bila nešto, od sredine 2000ih dno jebenog dna.

http://www.youtube.com/watch?v=uX5MTtCt_Lw

ovo je tekma u zagrebu, a ovo u gostima...

http://arhiva.izaberipartizan.com/izvestaj.php?story_id=222

Grunf
04-11-2013, 23:49
Sjećam se te tekme dok je "gorio" Draženov dom. Jedva su tekmu priveli kraju od publike, a Gira je 5 sekundi prije kraja otrčal po mikrofon i povel pjesmu: Došo je i taj dan, umro je Partizan. :cheer Mislim da je on i zapalil bengalku poslije tekme odmah. :naklon

Tada nijedan srpski klub nije imal šanse protiv hrvatskoga. Srbi nisu imali kaj tražiti u Zagrebu, a sada je situacija takva da naši klubovi nemaju kaj tražiti u Beogradu, a sve samo zato jer publika vrši presing. Cibona je to izgubila jer je uprava potjerala navijače pa se sad čude zašto nema nikoga na Ciboni. Smješno. :)

P.S. Tih godina je i Zagreb šamarao Partizana, čini mi se. Sesar im je nakrcal oko 40 koševa u Beogradu. :D

NorthStand
05-11-2013, 00:46
ma da, bila je Cibona jaka, a i Zagreb je bio solidan, njega su pratili BBB tada više nego Cibonu, ali normalno kada su Brbi došli gledala se i Cibona. :D

a uprava, šta je tražila to je i dobila, kao i Dinamo, eto im sada klubovi koje nitko živ u zagrebu ne gleda. a Medveščak svaka tekma, traži se karta više. budale.

Ninja-Nbgd
05-11-2013, 11:01
Pecara je interesantan teren, obzirom na povrede (Leo, Milutinov, videćemo za Kinzija) kao i 2 tekme nedeljno nenadam se puno ali ..., ni u nedelju nam prognoze nisu bile dobre obzirom da je Cibona prilično uozbiljila priču a mi bez da kažem "najboljeg" međutim opušteno dobismo. Sve u svemu videćemo ali mislim da nam nema ravnih. Sportski pozdrav

Ninja-Nbgd
05-11-2013, 13:56
Sjećam se te tekme dok je "gorio" Draženov dom. Jedva su tekmu priveli kraju od publike, a Gira je 5 sekundi prije kraja otrčal po mikrofon i povel pjesmu: Došo je i taj dan, umro je Partizan. :cheer Mislim da je on i zapalil bengalku poslije tekme odmah. :naklon

Tada nijedan srpski klub nije imal šanse protiv hrvatskoga. Srbi nisu imali kaj tražiti u Zagrebu, a sada je situacija takva da naši klubovi nemaju kaj tražiti u Beogradu, a sve samo zato jer publika vrši presing. Cibona je to izgubila jer je uprava potjerala navijače pa se sad čude zašto nema nikoga na Ciboni. Smješno. :)

P.S. Tih godina je i Zagreb šamarao Partizana, čini mi se. Sesar im je nakrcal oko 40 koševa u Beogradu. :D

Slažem se, tukla nas je i Jugoplastika 95/6 pre i to oba puta (Solun i mislim Pescara) mada smo zalutali 98 na final 4, ali mislim da grešiš oko publike imamo mi kvalitet i to u kontinuitetu tukli smo mnoge na strani zadnjih godina (Pao, Makabi ... a za ABA ligu da nenavodim). Tužno za vašu košarku gde ste i klupski i reprezentativno, a kad pogledaš talenta ima na pretek ali mozak vam pravi problem.

Trotoar
06-11-2013, 14:25
da pozdravim brata grobara :)

Trotoar
06-11-2013, 14:27

to je bio giriček? :) sjećam se utakmice......evroliga...... trebalo je jedno 5 puta prekinuti...ali jbg :)

sad vaši klubovi protiv partizana nemaju što tražiti ni u zagrebu ni u beogradu :rofl

Baštonac
06-11-2013, 21:55
Tada nijedan srpski klub nije imal šanse protiv hrvatskoga. Srbi nisu imali kaj tražiti u Zagrebu, a sada je situacija takva da naši klubovi nemaju kaj tražiti u Beogradu, a sve samo zato jer publika vrši presing.

1998 vas je Zvezda roknula u sred Zagreba,doduse i vi Zvezdu sred Boegrada,u evroligaskom takmicenju.Tad Delije nisu prisustvovale tekmi,igralo se pred praznom dvoranom.Evroliga nas kaznila,a secam se i natpisa"Sreca vasa,a tuga nasa ,sto sada mi nismo tu-Delije Sever"
Sto se tice pritiska publike,nema ga ABA ligu,bar ne u onom formatu,kakav je u Evrotakmicenjima,ili za Srpski derbi.Grobari dolazi,Delije ne.Do izrazaja dolazi iskljucivo suvi kvalitet ekipa.

NorthStand
07-11-2013, 02:39
1998 vas je Zvezda roknula u sred Zagreba,

oj zvezdo zvezdana.... :D

sve vam je to džabe, gdje su vaše euro titule i junačka prsa, ti ne znaš mrijeti ružni stvore. :D

đe su tvoji starčevići, jelačići, šubići i ostali velikani, dok ste vi bili turski vazali, đe zakržljala raso? :rofl

eto, da i ja malo glumi Jovana Dučića. :smijeh

Ninja-Nbgd
07-11-2013, 09:07
1998 vas je Zvezda roknula u sred Zagreba,

oj zvezdo zvezdana.... :D

sve vam je to džabe, gdje su vaše euro titule i junačka prsa, ti ne znaš mrijeti ružni stvore. :D

đe su tvoji starčevići, jelačići, šubići i ostali velikani, dok ste vi bili turski vazali, đe zakržljala raso? :rofl

eto, da i ja malo glumi Jovana Dučića. :smijeh

Ih gde ode ova priča dečko da činjenice i ispade zakržljala rasa.
Pobeda Zvezde skroz luda ali zaslužena i to nešto sitno par poena razlike. Jovica Antonić smislio taktiku kad pređeš pola zuvaj- a Rakoča htelo ... sve u svemu kapa dole sa prave strane Topčiderskog brda.
Doček na Surčinu ko da su srušili Zg (tad smo svi bili u fazonu da sportisti svete SR/CRO siročad nastradalu u ratu), cigana milion sa sve bengalkama, trubačima, ikonama ... (kako samo oni umeju) ma smeh i razonoda al veselje opako, do kasno u noć.
Sportski pozdrav.

NorthStand
07-11-2013, 14:43
tad smo svi bili u fazonu da sportisti svete SR/CRO siročad nastradalu u ratu

to smo i danas, samo što regionalnu ligu nitko ne prati, pa i nema se tu šta vidjet u smislu naboja. ali evo na reprezentaciji u beogradu, se vidjelo da su neki s guštom došli jebati kevu ustašama i zviždati hrvatskoj himni.

što se tiče pobede zvezde, gotovo uvijek u košarci nas dobijete s par poena razlike ili na onaj blesavi način Đorđević i Kecman, ali neka, vratit ćemo vam mi to sve kad tad, neće ni vama vječno sunce sjati u košarici. :D

nesportski pozdrav. :D

Ninja-Nbgd
07-11-2013, 15:24
regionalnu ligu nitko ne prati
Možda kod vas, kod nas košarkaška publika postoji i dolazi na ABA (hala skoro uvek puna), čergari se lože na onaj mutant klub ali i oni napune halu publikom, (ne fudbalskim navijačima koji su tu samo na EL i kod nas i kod njih), ostali napune halu kad dolazimo mi/čerga ali su oni tu zbog nas/čerge a ne zbog košarke. Kod vas ljudi vole basket ali ste uspeli da sjebete klubove sa tradicijom Jugoplastiku i Šibenku, Cibona i Zadar kao nešto mrljave al zato su tu Cedevita i sl., koje od osnivanja nije gledalo ljudi kao Partizan protiv Cibone prošlog vikenda, ako nastavite da pametujete teško da će te nam ikad bilo šta vratiti.
Pozdrav (obični).

NorthStand
07-11-2013, 19:39
pa čuj, budućnost hrvatske košarke nije loša, ima tu vrlo talentiranih klinaca, ali bilo ih je i prije pa ih se nije adekvatno ubacilo u seniore i jednostavno su nestali, postali čisti prosijek od igrača. treba imat pametan pristup tom juniorsku radom, i znat nastavit kada momci pređu u seniore s kvalitetnim radom, jer bez toga sve ti je džabe, i talenat je bez truda i rada za kurac.

tako da, imamo dobre mlade dečke, ali je pitanje kako ćemo ih ubacit u seniore i koliko ćemo znati iskoristiti njihovo znanje i talent. sve ovisi o trenerima, a kada su treneri u pitanju tu smo poprilično loši, spahija i perasović su po meni jedina dvojica šta nešto znaju i vrijede, eventualno još repeša, ali jako smo tanki s kvalitetnim trenerima zato i nemamo neke rezultate, u košarici je jako važno imat vrhunske trenere. srbija ima puno veći izbor trenera, i i ima masu trenera koji su se dokazali u najvećim klubovima i reprezentacijama tako da smo mi u tom pogledu, iza vas i zato kaskamo. trener je ključ dobre košarke, on slaže ekipu i daje rukopis momčadi.

Pozdrav (neobični). :D

Ninja-Nbgd
10-11-2013, 08:54
Cibona jedva protiv Mege

NorthStand
10-11-2013, 17:32
cibona je kurac od ovce, da prostite.

http://sportski.net.hr/kosarka/bojan-bogdanovic-zabio-26-poena-u-pobjedi-fenerbahcea-nad-partizanom

Bojan silni, protutnjao Beogradom. :D

Trotoar
11-11-2013, 09:08
cibona je kurac od ovce, da prostite.

http://sportski.net.hr/kosarka/bojan-bogdanovic-zabio-26-poena-u-pobjedi-fenerbahcea-nad-partizanom

Bojan silni, protutnjao Beogradom. :D

dobar, dobar...... što jest, jest......

a za beka ima i odličnu igru kad je okrenut leđima ka košu.....

fenerbahče je u ovom trenutku možda i najjači u evropi.....

danas široki-partizan :)

Ninja-Nbgd
11-11-2013, 09:59
Bojan je bruka dobar napred, stolicu baci bi prosla kroz obruc, pozadi je malo tanak ali uz trenera koji zna da ga sakrije i ako mu se ekipa podredi nezadrziv je.

Ninja-Nbgd
11-11-2013, 10:01
Bojan je bruka dobar napred, stolicu da baci- prosla bi kroz obruc, pozadi je malo tanak ali uz trenera koji zna da ga sakrije i ako mu se ekipa podredi nezadrziv je.

Trotoar
11-11-2013, 12:21
Bojan je bruka dobar napred, stolicu da baci- prosla bi kroz obruc, pozadi je malo tanak ali uz trenera koji zna da ga sakrije i ako mu se ekipa podredi nezadrziv je.

dobar, dobar.... pravi janjičar :)

još da primi islam i postane behram bogdani :cool:

Ninja-Nbgd
11-11-2013, 15:00
dobar, dobar.... pravi janjičar :)

još da primi islam i postane behram bogdani
Pazi ime i prezime ukazuju na nesto nase a posto smo mi stari janjicari prelazi 1/1.:cool:
Mada ime je diskutabilno ne znam jel sami biraju ili im ovi oderedjuju.

Ninja-Nbgd
12-11-2013, 19:33
U Pecari demonstracija sile

NorthStand
12-11-2013, 23:24
U Pecari demonstracija sile

ne, zar opet, o jebo vas više crno beli dosadni ste stalno na tom postolju. daj malo odmorite, pa se vratite za koju godinu, da i drugi malo sreće ugledaju. :D

Trotoar
13-11-2013, 09:24
ne, zar opet, o jebo vas više crno beli dosadni ste stalno na tom postolju. daj malo odmorite, pa se vratite za koju godinu, da i drugi malo sreće ugledaju. :D

:rofl

odlična partija partizana, posebno ako se zna da je širko nezgodan domaćin......

ali kapa dolje i publici :cool:

Ninja-Nbgd
13-11-2013, 10:05
Publika baš kako treba prava košarkaška ja sam očekivao više naboja (ranije je više kuvalo u Pecari) ali ...
Debeli kakav god da je (a lud je za zlatnu medalju) mnogo je napredovao kao menadžer pa klub funkcioniše dobro vezano za sport sa kintom je uvek problem. Za sebe kaže da nije trener nego neko ko brine o Partizanu 24/7, a za to treba imati snage, pazi on obilazi ove klince u toku noći da vidi dal spavaju ili su na splavovima, treniramo više od svih ostalih klubova (6-8h u toku dana) itd. Takva predanost mora dati rezultate.

Grunf
17-11-2013, 01:04
Nevjerojatan koš Vladovića za pobjedu Olimpije protiv Budućnosti. :naklon Lopta u zraku, a spiker: Završena je utakmica...:rofl

http://www.youtube.com/watch?v=wMBi1ljK7cQ

Grunf
17-11-2013, 01:12
A još legendarnije je kaj je koš zabijen nakon isteka vremena, ali je ipak priznat. :naklon Trenutak prije nego što je Vladović ispustio loptu žaruljice na tabli su zasvijetlile i time pokazale istek vremena, ali budući da žaruljice (kaj ne bi smjele) blinkaju u trenutku ispuštanja lopte nisu svijetlile. Prema tome nije bilo isteka vremena i koš je regularan. :naklon :rofl

NorthStand
17-11-2013, 16:21
ahahhaa ne vjerujem, ovo je ko Cibona-Partizan, stvarno je ova košarka srceparajuća. :rofl

nego, siguran sam da je vrijeme isteklo, ko i za vrijeme onog Kecmanovog 0.6 poena ali zapisnički stol je priznao obadva koša, odnosno trice i tu dalje nema rasprave. ja bih ukinuo taj zapisnički stol, jer često ti ljudi sude pristrano kod ovakvih situacija, i trebala bi snimka ko u tenis "hawk eye" odredit jel koš ili nije, a ne nekakvi glupani koji su možda tu i po dekretu partije postavljeni.

Ninja-Nbgd
17-11-2013, 19:38
Kecman ostavio dubok trag u HR košarci

NorthStand
17-11-2013, 21:21
griješiš, više štete je napravio Đorđević, daleko više.

Ninja-Nbgd
19-11-2013, 08:44
Kakva tekma sinoć, čestitke svima pravi derbi

Trotoar
21-11-2013, 11:32
http://www.vijesti.me/sport/biliceva-odluka-je-cin-samovolje-skandaloznog-postupanja-clanak-161567

Bilićeva odluka je čin samovolje i skandaloznog postupanja

"Možda da smo imali za protivnika nekog drugog, da bi bila drugačija odluka ili da je Olimpija za rivala imala drugu ekipu, siguran sam da bi odluka bila drugačija", ogorčen je Pajović

dodajem: očekivana odluka i po meni jedina ispravna

Ninja-Nbgd
02-12-2013, 14:44
Slab otpor Olimpije u Pioniru, Cibona se budi, Zvezda iz kola u kolo pobeđuje, MZT smenio Vladu, Mega izgleda može da naguzi svakog ko se nepazi. Može da se opasno zakuva ovde.

Trotoar
04-12-2013, 14:18
meni djeluje da se već sve zna :)

cz, partizan, cedevita i cibona na f4......

jedino borba za opstanak može biti zanimljiva

Ninja-Nbgd
04-12-2013, 15:06
Pazi, sve ovo što si nabrojao može na f4 ali mislim da može još 3 kluba minimum. Igra se još dosta a ova liga jako nestabilna seti se smehotresa prošle godine možda na kraju f4 igraju prvi, peti, deveti i zadnji:down

Trotoar
05-12-2013, 14:03
:D imaš pravo..... :)

nikad se ne zna :)

Ninja-Nbgd
09-12-2013, 10:11
Ispustismo pobedu u HUN-šteta, cigani večaras kući:rofl

NorthStand
14-12-2013, 04:20
osvojiše Srbi carigrad, ali ne s lazarom već s partizanom. :D

Grunf
23-12-2013, 18:02
Šteta kaj Željko ne trenira i Cedevitu pa da pokore i Zagreb. :D

Ninja-Nbgd
24-12-2013, 14:22
Davno je to odrađeno, više niste interesantni dok se Cibona neoporavi:toljaga

Trotoar
25-12-2013, 08:28
osvojiše Srbi carigrad, ali ne s lazarom već s partizanom. :D

:D to nam je domaći teren :)

ali sjajna utakmica....... kad god je trebalo - ulazila trojka :)

Trotoar
25-12-2013, 08:29
Davno je to odrađeno, više niste interesantni dok se Cibona neoporavi:toljaga

milenko tepić :) biće veliko pojačanje..... taman za top 16 fazu..... neće mu mnogo trebati da se ulopi, poznat mu je duletov sistem.....

NorthStand
25-12-2013, 10:36
:D to nam je domaći teren :)

ali sjajna utakmica....... kad god je trebalo - ulazila trojka :)

znam, tamo ste vjerski zanat ispekli. carigrad je meka pravoslavlja.

Trotoar
25-12-2013, 13:50
i 92 osvojili evroligu........ a i lijep je grad.... no nikako da ga posjetim...... :)

Ninja-Nbgd
28-12-2013, 19:30
Interesantno u Pioniru, tužno je što Zvezda-FMP nema stalnu podršku,večeras više navijača Širokog u Pioniru nego ugana :facepalm

Trotoar
09-01-2014, 10:25
Interesantno u Pioniru, tužno je što Zvezda-FMP nema stalnu podršku,večeras više navijača Širokog u Pioniru nego ugana :facepalm

nisam gledao :)

ali ove godine je zveza stvarno složila dobar tim.......... biće teško....

Trotoar
13-01-2014, 09:08
lagano protiv krke

http://www.sportal.rs/news.php?news=117385

Košarkaši Partizana drže pravi kurs ploveći "jadranom". Crno-beli su na povratku Duška Vujoševića svojim obavezama na klupi, u 16. kolu ABA lige savladali Krku rezultatom 80:67 pred 5.500 navijača u "Pioniru" i revanširali se slovenačkom šampionu za poraz u prvom delu sezone.

Ninja-Nbgd
14-01-2014, 09:02
Dali smo ti godine najbolje i najlepše- Grobari NBGD:zivili

Trotoar
15-01-2014, 09:08
Dao si nam pobede, golove za pamćenje

hvala ti, hvala ti, crno bela ljubavi....... :)

http://www.sportal.rs/news.php?news=117493

Najbučniji navijači u elitnom takmičenju su Grobari. Pristalice Partizana dobile su čak 70,83 odsto glasova. O superiornosti njih i dominaciji najbolje govori podatak da se grčki velikani Olimpijakos i Panatinaikos nalaze na drugom, odnosno trećem mestu sa 8,3 odsto glasova. Ostali svi zajedno imaju 12,61.

Za najboljeg trenera Željko Obradović je dobio 58,33 odsto glasova, više nego duplo u odnosu na drugoplasiranog Pabla Lasa iz Reala koji ima 25 odsto.

Beogradska "Kombank Arena" zauzima drugo mesto najboljih hala, odmah iza doma košarkaša Žalgirisa.

nije ABA ali može ovdje :)

Ninja-Nbgd
20-01-2014, 13:02
Danas protiv Zadra, interesantno je da u gostima protiv Zadra imamo jako loš odnos, kao i protiv CSK Moskva

Ninja-Nbgd
29-01-2014, 09:26
Besplatne karte- Maminjov recept, još kurve i koku da organuizuju kako bi im ljudi došli. Pa dolazi vam KKP klub koji mrzite i koji igra euroligu, imate ekipu koja igra dobro, iz ničega su ustali i kojoj treba pomoć sa tribina a mi osakaćeni povredma šta ćeš veći povod. Pa stavi cenu karte 1 (euro/din/kunu) ali da se zna da karta mora da se plati jer sportski klubovi to zaslužuju sve ostalo uvodi u agenturu (bar mi to znamo- doktorirali su ovi sa juga na tu temu) ali u BG-u je uvek postojala publika (semenkari) koji dođu- kupe kartu gledaju, psuju, prozivaju ... i odu kući srećni/tužni. Nažalost Zagreb samo na Medvešćaku pokazuje da ima sportskog duha i publiku kakvu zaslužuje takav grad inače fudbal i basket- sve mrtvo.

Trotoar
30-01-2014, 11:45
potpuno nenormalna situacija........

trojica bekova imaju istu povredu....... osakaćeni smo :cry

plus povreda tepića....... a čekaju nas lokomotiva, cibona i završni turnir kupa......

Trotoar
30-01-2014, 11:46
Danas protiv Zadra, interesantno je da u gostima protiv Zadra imamo jako loš odnos, kao i protiv CSK Moskva

istina :D
dobra utakmica....... zadar nije izdržao ritam....... puno grešaka što je rezultiralo kontrama i lakim poenima....... milosavljević je car......... biće teško bez njega

Trotoar
11-02-2014, 14:31
http://www.sportal.rs/news.php?news=119110

Aleksandar Pavlović ispunio je davnašnju želju i postao igrač Partizana sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. Bivši košarkaš brojnih NBA klubova, pored ostalih Klivlenda i Bostona, veruje da će crno-beli ispuniti visoka očekivanja navijača - biti prvi u regionu i Srbiji.

- Hvala svima u klubu na prijemu, zadovoljan sam što sam potpisao ugovor, daću sve od sebe da postignemo što bolji rezultat i da dođemo do titule.

Pavlović je objasnio zbog čega je prihvatio ponudu crno-belih.

- Bio sam slobodan igrač, a Partizan je bio u teškoj situaciji.

"jebi sale glupe cigane" :)

Trotoar
14-02-2014, 09:31
Naime, crnogorska luka na obali Jadranskog mora, sa svega 18.000 stanovnika, imala je čak trojicu igrača na NBA draftu. Osim Aleksandra Pavlovića koji je 2003. godine od strane Jute Džez izabran kao 19. pik prve runde, na najvećoj svetskoj košarkaškoj pijaci pojavio se i Mladen Šekularac koji je 2002. biran kao 55. pik druge runde, od strane Dalas Maveriksa. Poslednji u nizu je sjajni Nikola Vučević koji je 2011. bio 16. pik, a izabrala ga je Filadelfija (prošle sezone igrao fenomenalno za Orlando Medžik).
"To je zaista neverovatan statistički podatak kojim Bar može da se podiči", nastavlja priču Pavlović i objašnjava taj svojevrstan fenomen:
"Košarka je svojevremeno u ovom gradu bila način odrastanja. Basket se na otvorenim terenima stalno igrao, košarka se mnogo gledala, a to je sve bilo uslovljeno velikim uspesima reprezentacije

nedjelja 17 časova: Partizan _ Široki Arenasport 1

Baštonac
14-02-2014, 12:37
Trebace vam mnogo znoja i srece,da budete cetvrti u Aba.Sto se Pavlovica tice ,neosporivo dobar igrac,no svakom je potebno vereme za uigravanje.Uz sve to ocekujem Zvezdinu reakciju sa pojacanjem na poziciji tri.Ukoliko naletite na Zvezdu u polufinalu,mozete obraditi Blasevicev hit"Putuj Evropo"

Trotoar
18-02-2014, 15:06
Trebace vam mnogo znoja i srece,da budete cetvrti u Aba.Sto se Pavlovica tice ,neosporivo dobar igrac,no svakom je potebno vereme za uigravanje.Uz sve to ocekujem Zvezdinu reakciju sa pojacanjem na poziciji tri.Ukoliko naletite na Zvezdu u polufinalu,mozete obraditi Blasevicev hit"Putuj Evropo"

saša 13 protiv širokog....tvrda utakmica.........

fmp najblaže rečeno ne poštujem........... ako treba od nekog da izgubimo neka to bude cibona.

mega vizura me oduševljava :bravo

Ninja-Nbgd
19-02-2014, 14:38
Po svemu sudeći parni valjak se upalio. Sledi veselo proleće za nas, u martu se vraća i Bertrans tako da se dobija širina u napadu. Drvored Musli-Gagić-Tepić će se izgubiti iz prvog plana. Biće to na kraju OK- nebrinem

Baštonac
02-03-2014, 19:23
Vi grobari toliko patite od prvog smrtnog greha,da ste klanjanjem i obozavanjem vaseg idola umislili,al' samo umislili da ste dozivotno pretplacenji na titule.Patoloska prepotentnost.Budite sigurni da niko ne moze da stane Zvezdi na crtu,i da ce uzeti ABA ligu.Ko prati kosarku,vidi da Zvezda trenutno igra na 60% mogucnosti,i redovno dobija,a kad ponekad izgubi bude kos-dva razlike.Mozete se vi nadati koliko hocete,nema vam spasaAko vam se drvored izgubi ce vam cuvai Bobija?Ako cuvate njega,ko ce cuvati Zvezdinu spoljnu liniju.Nadam se da cemo supeti nekog da dovedemo sutra,dok je krajni rok za registraciju za ABA,jednog igraca na trojci,i da mirno uplatim na pobednika ABA lige.

Grunf
02-03-2014, 22:39
Koja smiješna Zvezda? Cedevita osvaja ABA ligu, tog vašeg Bobija od 3 metra je Nurkić bacao po parketu sad nedavno kad su igrali. :kava

Baštonac
02-03-2014, 23:34
Koja smiješna Zvezda? Cedevita osvaja ABA ligu, tog vašeg Bobija od 3 metra je Nurkić bacao po parketu sad nedavno kad su igrali. :kava

Pogledaj malo tabelu Grufe,ukazace ti se.
Nisi ni svestan da je Zvezda vodila skoro celu tekmu u toj utakmici.Ajd priseti se beogradskog rezultata +14 za Zvezdu.Zvezda trenutno podize formu,taman da pokaze sav svoj arsenal na turniru,koji ce po svemu biti odrzan u Beogradu.Obajsni kakvu sansu tu imaju Hrvatski klubvi ,u prepunoj Areni?

Baštonac
03-03-2014, 13:26
http://www.youtube.com/watch?v=mQDE6H0AU-w
Zvezdina nova akvizicija.Decko je reprenzetivac Ukrajine,moze da igra na pozicijama 2 i 3.Ima meku ruku,al' mu je odbrana i asistencije glavno oruzje.U proseku u Ukrajini je za 18,9 minuta na parketu postizao 7,3 poena, 2,3 skoka i 1,4 osvojene lopte .Najbolji mec ove sezone mu je bio protiv Dnjepra,na kojem je postigao 17 poena za 26 minuta.

Grunf
03-03-2014, 18:42
Još jedan laki plijen za centarsku liniju Cedevite. :D

http://i60.tinypic.com/15zf35.gif

Trotoar
04-03-2014, 09:14
Po svemu sudeći parni valjak se upalio. Sledi veselo proleće za nas, u martu se vraća i Bertrans tako da se dobija širina u napadu. Drvored Musli-Gagić-Tepić će se izgubiti iz prvog plana. Biće to na kraju OK- nebrinem

neprijatan poraz od zvezde i učinak 1 od 10, povreda bogdanovića(srećom nije ozbiljna) su me malo zabrinuli...

ali sve dolazi na svoje :)

vratio se i bertrans

Trotoar
04-03-2014, 09:15
Vi grobari toliko patite od prvog smrtnog greha,da ste klanjanjem i obozavanjem vaseg idola umislili,al' samo umislili da ste dozivotno pretplacenji na titule.Patoloska prepotentnost.Budite sigurni da niko ne moze da stane Zvezdi na crtu,i da ce uzeti ABA ligu.Ko prati kosarku,vidi da Zvezda trenutno igra na 60% mogucnosti,i redovno dobija,a kad ponekad izgubi bude kos-dva razlike.Mozete se vi nadati koliko hocete,nema vam spasaAko vam se drvored izgubi ce vam cuvai Bobija?Ako cuvate njega,ko ce cuvati Zvezdinu spoljnu liniju.Nadam se da cemo supeti nekog da dovedemo sutra,dok je krajni rok za registraciju za ABA,jednog igraca na trojci,i da mirno uplatim na pobednika ABA lige.

baštonac - ti si cigan?

Trotoar
04-03-2014, 09:16

nurkić 19 godina? dobar, dobar........ :)

Ninja-Nbgd
04-03-2014, 12:10
Krenule filijale da nas puštaju

Ninja-Nbgd
04-03-2014, 12:11
Krenule filijale da nas puštaju:rofl

Baštonac
04-03-2014, 14:53
baštonac - ti si cigan?
Ne, ja sam Delija.Valjda znas engleski,pa mozes da zakljucis iz mog potpisa kojoj grupi pripadam.

Trotoar
05-03-2014, 08:43
čuj delija :rofl

ne znam engleski, tužno ali istina........

a što znači "baštonac" ?

Trotoar
07-04-2014, 09:37
meni djeluje da se već sve zna :)

cz, partizan, cedevita i cibona na f4......

jedino borba za opstanak može biti zanimljiva

niko da me pohvali.... :)

NorthStand
08-04-2014, 11:00
čuo sam da je zamalo vujošević našamarao čavića kako li se zove onaj zvedin poglavnik, vujo u svakom slučaju djeluje ko osoba sklona fizičkim obračunima.

šteta što to nisu riješili preg gledateljima, da se zna ko je jači zvezda ili partizan. :kez

Ninja-Nbgd
08-04-2014, 15:20
:cerek
čuo sam da je zamalo vujošević našamarao čavića kako li se zove onaj zvedin poglavnik, vujo u svakom slučaju djeluje ko osoba sklona fizičkim obračunima.

šteta što to nisu riješili preg gledateljima, da se zna ko je jači zvezda ili partizan. :kez

Patkometrija za džabe, ukinuće im i ove donacije koje su imali- šteta

Trotoar
09-04-2014, 09:28

nebojša čović......... mutan lik.........

dule je duša od čovjeka, ali ga boli nepravda u svakom obliku..... isti ja :)

tuču su ostavili za sljedeći duel......... ne može sve da se riješi u prvom dijelu, kako bi snimili milion nastavaka......... :D

Trotoar
09-04-2014, 09:30
:cerek

Patkometrija za džabe, ukinuće im i ove donacije koje su imali- šteta

kako kome.......... od vučića mi se povraća....... kao daće te pare za bolesnu djecu......... populizan najgore vrste.....gore nego ono spašavanje djece iz snijega..........

13 u nizu :)

NorthStand
09-04-2014, 16:40
nebojša čović......... mutan lik.........

dule je duša od čovjeka, ali ga boli nepravda u svakom obliku..... isti ja :)

tuču su ostavili za sljedeći duel......... ne može sve da se riješi u prvom dijelu, kako bi snimili milion nastavaka......... :D

dule bi se trebao preimenovat, u "Vatroslav" Vujošević. :kez

Trotoar
15-04-2014, 14:23
bliži se finalni turnir.........

a najavljuju promjenu sitema takmičenja za sljedoću sezonu

vidjećemo.....

Humphrey
24-04-2014, 17:31
Večeras počinje final four ABA lige, prvo igraju crvena zvezda i cibona. Može li Šarić odvući cibonu u finale?

NorthStand
24-04-2014, 23:11
http://www.vecernji.hr/kosarka/cibona-srusila-zvezdu-za-finale-aba-lige-i-euroligu-sljedece-godine-934890

inače ne pratim cibonu, i stvarno me iznenadio večerašnji trijumf, iako sam čuo i vidio uživo ovog šarića nisam mislio da su u stanju dobit zvezdu, pogotovo ne u beogradu. ove sezone od njih su gubili i u zagrebu, izgleda da je bio neki gadan nabrijanac prije ove tekme, iako je i puno ovisilo o njoj svejedno sam ugodno iznenađen. nadam se da će Šarić, ako ne ostane u Ciboni u neki ozbiljan euro klub ili možda još bolje NBA ? na njemu je odluka, sretno mu gdje god odlučio nastavit karijeru, on i hezonja će biti udarne igle naše buduće nadam se poletne i opake reprezentacije! :)

Grunf
24-04-2014, 23:40
Večeras počinje final four ABA lige, prvo igraju crvena zvezda i cibona. Može li Šarić odvući cibonu u finale?

On i Blass mogu sve. :naklon

http://www.b92.net/news/pics/2014/04/24/1698817714535974ca94eee800354142_orig.jpg

Grunf
24-04-2014, 23:43
Blass :naklon :rofl

http://www.youtube.com/watch?v=0CLmNJgTi80

Grunf
24-04-2014, 23:49
:naklon

http://www.b92.net/news/pics/2014/04/24/44293266053597593b7dd8116154884_orig.jpg

NorthStand
25-04-2014, 02:30
kad je ovaj blass došo u cibonu, vidim da je igro u aeku macabiju itd a i večeras 28 poena ubacio, nije loše. ali mislim da će Cibona, imat teži zadatak u finalu ako prođe Partizan. ipak je Partizan više puta osvajao regionalnu ligu, i igraju doma u slučaju da prođu cedevitu bit će puna arena ili polupuna, što će im dati vjetar u leđa, uvijek je domaćin u blagoj prednosti kad su ovakvi dvoboji izjednačenih ekipa u pitanju. s time da su Delije koliko čujem "bojkotovale" današnji meč, a Grobari izgledno neće ni polufinale a kamoli finale. oni prate regionalnu ligu, tako da ni tu podršku s tribina ne treba zanemarit, ali brijem ako budu odigrali ko protiv Zvezde ne bi trebalo biti velikih problema. Zvezda je ove sezone pobjeđivala partizan, i bila zasluženo najbolja u regularnom djelu natjecanja zato me čudi ovaj rezultat, još su prije mjesec dana dobili Cibonu tako da stvarno me iznenadilo ovo. iako ne pratim klupsku košarku, više sam reprezentativni fan drago mi je da je Cibona otišla u finale, a ne bi bilo loše da u belome gradu finale igraju Cibona-Cedevita. :kez

NorthStand
25-04-2014, 23:06
e da mi je ovo netko pričo, ne bih mu vjerovo nema šanse, da će Hrvati u sred begeša dobit dvije dramatične završnice dva dana za redom. poznati smo ko teški luzeri u košarci, gubimo ono što većina rutinski privodi kraju. ali ovo smo mora se priznat muški potegli, nisam gledo ni jednu tekmu nemam više živaca za pratit te naše košarkaše barem ne klubove, ali nakon 4 mjesta na europskom prvenstvu mislim da se naša košarka probudila i da se vraća zdravim korijenima koje je krajem 1980ih imala. tako da nadam se da ovo neće biti samo bljesak, već da će i nastavit se dizat ovi mladi tigrovi i zmajevi koji tek dolaze i da ćemo u budućnosti i ovaj sport dovest na zdrave grane ko nogomet i rukomet.

ali ovo će biti teško ponovit više ikad, jebote tko zna kad će se igrat ponovo finale u beogradu i to dva hrvatska kluba, mislim da ovo nećemo tako skoro gledat tako da ću finale gledat mirne duše jer mi se fućka tko će dobit. ako dobije cibona bilo bi mi draže, ali i da dobije cedevita nije greda, iako naravno da sam bliži ciboni nego cedeviti. volim pit cedevitu, ali u košarci je nikad nisam pratio tako strastveno kako je pijem. :kez

http://www.b92.net/news/pics/2014/04/25/1504202802535ac5f300cbb082350985_640x461.jpg

jel se sjeća tko Kecmana u zagrebu? :D

Grunf
25-04-2014, 23:53
:naklon :naklon :naklon

http://www.youtube.com/watch?v=ZhXbK3fkvAA

Grunf
25-04-2014, 23:58
I Partizanov napad prije trice Smitha :naklon

http://www.youtube.com/watch?v=m4xT1GTDZow

Grunf
26-04-2014, 00:08
Kuda će, kuda će? :D

http://s30.postimg.org/eep9ht68x/Untitled1.png

Grunf
26-04-2014, 00:09

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00658/Nolan_Smith_658975S1.jpg

NorthStand
26-04-2014, 01:47
al zamisli koji je to osjećaj, jebote nešto najgadnije ono 3 sekunde do kraja i ovaj fula odbijena lopta i šut za tri i onda se još pet puta odbija od obruča i uđe. :rofl

čak mi je malo žao srba, ali kažem samo malo. :kez

dobro sam im zapamtio kecmana, ovo mi je došlo ko melem na ranu. ali realno moglo je biti i obratno, košarka je definitivo najuzbudljiviji sport ni u jednom drugom se ne mogu ovakvi obrati dogodit, kakav rukomet nogomet tenis, jebote u pet minuta netko tko ima 15 i više razlike ako se zablokira može popušit tekmu. pa partizan je imo pet minuta do kraja +11 kako čitam, nisam gledo tekmu. i na kraju izgubio, i to na ovakav način, ja baš zbog toga nisam ni gledo tekmu kao ni onu jučer protiv cibone nemam više živaca to pratit, koliko puta sam se iživcro i uvijek bi popušili na kraju. sad nisam gledo, pa smo dobili. sjećam se one turske u turskoj kad se turkoglu pentrao po stolu i kurčio, imali smo prije zadnje četvrtine 18 ili 19 nisam siguran razlike i popušimo tekmu na kraju. nevjerojatno nešto. košarka je stavrno živi infarkt, nema to svatko srca ni gledat previše nervoze u prekratkom vremenu. :kez

http://www.youtube.com/watch?v=3KmHO_FGmfA

inače turkoglu se kasnije pentrao i po zapisničkom stolu, rijetko viđeno smeće, dobro sam ga zapamtio. inače iste turke, su Srbi odnosno tadašnja Jugoslavija poderali u finalu 78-69. a i mi smo ih dobrano isprašili, da bi u zadnjoj četvrtini jednostavno stali ko da smo se ispuhali. uglavnom, ne volim gledat tu košarku od tada, zadnji put sam gledo cibonu partizan i nakon kecmana odlučio da više ne trošim svoje živce na to. previše stresno. :D

NorthStand
26-04-2014, 02:47
Ali kako je lepo odskakutala u kos, levo desno, hoce nece, hop hop... i onda onako mekano po sred mrezice. Bice bolje sledece sezone!
(lol, 25. april 2014 22:53)

komentar na B92. :smijeh

Grunf
26-04-2014, 13:30
A vidi ovo North. :D

http://s29.postimg.org/cq3ldr9yf/10155503_10203107962235475_7713832042335636916_n.j pg

moonlight
26-04-2014, 13:33
Izjava Nolana Smitha nakon tekme: "Kecman who"?

Grunf
26-04-2014, 13:38
Kaj sam mu sve izgovoril tokom tekme zbog onih mutavih ulaza i zabijanja u reket te gubljenja lopti...I onda na kraju ovak vrati. :naklon

moonlight
26-04-2014, 13:44
Kaj sam mu sve izgovoril tokom tekme zbog onih mutavih ulaza i zabijanja u reket te gubljenja lopti...I onda na kraju ovak vrati. :naklon

A, to je Repeša, kockar...svatko bi radio faul na 26 sekundi prije kraja, on nije htio, sad mu se ne može prigovoriti...čekao je Smitha cijelu tekmu i dočekao ga na kraju...
Koliko je samo tip imao izgubljenih lopti, pa one dvije blokade pod košem Pavlovića nad njim...:facepalm

i sad sve stane u taj šut i u tu tricu...neprocjenjivo i za pamćenje

Grunf
26-04-2014, 13:49
A, to je Repeša, kockar...svatko bi radio faul na 26 sekundi prije kraja, on nije htio, sad mu se ne može prigovoriti...čekao je Smitha cijelu tekmu i dočekao ga na kraju...
Koliko je samo tip imao izgubljenih lopti, pa one dvije blokade pod košem Pavlovića nad njim...:facepalm

i sad sve stane u taj šut i u tu tricu...neprocjenjivo i za pamćenje

Čeka ga on cijelu sezonu, a ne tekmu. Ja sam gledal bar 2-3 tekme di je zadnji napad imal loptu i nije ništ napravil. Pal je jako u odnosu na početak sezone, valjda je umoran jer nemaju zamjene na pleju otkad se ozlijedio Delaš. Uglavnom, skoro sam pogubio sve živce zbog njega i njegove igre.

A Repeša brani zadnji napad, ne radi nikad faul. Tak je i protiv Grčke na EP-u u Sloveniji popio tricu za produžetak jer je branio. Vujošević većinom radi faul u takvim situacijama.

Suci su krali za Partizan i nije im pomoglo, to je još dodatni gušt.

moonlight
26-04-2014, 13:52
Čeka ga on cijelu sezonu, a ne tekmu. Ja sam gledal bar 2-3 tekme di je zadnji napad imal loptu i nije ništ napravil. Pal je jako u odnosu na početak sezone, valjda je umoran jer nemaju zamjene na pleju otkad se ozlijedio Delaš. Uglavnom, skoro sam pogubio sve živce zbog njega i njegove igre.

A Repeša brani zadnji napad, ne radi nikad faul. Tak je i protiv Grčke na EP-u u Sloveniji popio tricu za produžetak jer je branio. Vujošević većinom radi faul u takvim situacijama.

Suci su krali za Partizan i nije im pomoglo, to je još dodatni gušt.

Da, i na euru je igrao tak...
I tko će sad zaustaviti Smitha da obuče dres repke, mada je Draper po meni puno bolji igrač, ne samo zbog zadnjih tekmi Smitha , nego općenito, Draper je play koji smiruje, ne forsa...pouzdan u usporedbi sa Smithom...

NorthStand
26-04-2014, 19:56
A vidi ovo North. :D

http://s29.postimg.org/cq3ldr9yf/10155503_10203107962235475_7713832042335636916_n.j pg

SVI USTAŠE, I JA USTA. dr. genije Stjepan Spajić! :kez

NorthStand
27-04-2014, 05:58
http://www.youtube.com/watch?v=mpmjPIjq4zQ

mislim da je komentator najbolje objasnio situaciju oko polufinala između Cedevite i Partizana..... " auuuu šta je Partizan sebi dozvolio " . :rofl

Inkvizitor
27-04-2014, 11:23
sa fhr-a :D

U Beogradu srpskom gnijezdu jebala Cibona crvenu zvezdu,ne brini zvezdo nisi sama jebala je Cedevita i partizana !!

Igrale se ustaše nasred zemlje Srbije

Humphrey
27-04-2014, 12:56
Beogradsko finale dva "hrvatska" kluba, malu prednost dajem Ciboni.

Grunf
27-04-2014, 13:05
Cedevita osvaja prvi bitniji trofej. :kava

Humphrey
27-04-2014, 13:10

Ne,Cibona to osvaja, Šarić će pokazati svu svoju kvalitetu( koja ipak nije dovoljna za NBA).

Grunf
27-04-2014, 13:20
Ne,Cibona to osvaja, Šarić će pokazati svu svoju kvalitetu( koja ipak nije dovoljna za NBA).

Ak budu Blass i Šarić opet imali ludu večer onda Ceda nema šanse. Ali teško je svaku drugu večer ponavljati takve partije, pogotovo zato jer njih dvojica cijelu sezonu igraju po 40 minuta po tekmi. Pregoreni su sigurno dok Ceda ima širinu klupe i igrači su odmorniji. Vidio si kakav ritam su nametnuli Partizanu koji je brza ekipa, a di neće Ciboni. Mislim da će ih pretrčati i dignuti kantu iako je teško reći kad s druge strane imaš Šarića koji ima mentalitet pobjednika kakav se rijetko viđa...

Inkvizitor
27-04-2014, 13:29
Meni onaj Šarić malo šeprtljav..

Grunf
27-04-2014, 13:40
Meni onaj Šarić malo šeprtljav..

Malo je ponekad, zanese se i uzme loptu kao da je plej. Ali i takav ima prosjek double-double u ligi i najdominantniji je igrač te MVP lige. Ima 20 godina i još kad stasa neće ga moći lasom zaustaviti.

Ja sam ga gledal uživo kad je igral za Dubravu, onda je imal 16 godina i na toj tekmi je izgledao kao vanzemaljac prema igračima koji su bili najmanje 4 godine stariji od njega. :naklon Odmah sam rekel da ide u NBA kroz par godina.

moonlight
27-04-2014, 15:09
Cibona uzima, bez obzira na širu klupu Cedevite.
Jedino koga se treba bojati je Nurkić i Babić.

Humphrey
27-04-2014, 15:14
Šarić se prijavljuje na draft.Hoće li ostati još jednu sezonu u ciboni sad kad igraju euroligu?

moonlight
27-04-2014, 15:27
Vrlo teško će ostati, k tome ga i onaj Arkan menadžer praktički gura, rukama i nogama iz kluba, da bi ga čim prije unovčio...
Ciboni treba novac za moguće slaganje kakve takve momčadi za euroligu, dug je kluba oko 30 milijuna kuna...teško je to sve, a što će ućiniti ona lopina na čelu grada još je neizvjesnije...

NorthStand
27-04-2014, 15:53

Cibona osvaja prvi bitniji trofej. :kava

:kez

Humphrey
27-04-2014, 16:06
Tko god pobjedi, večeras će ova država imati balkanskog šampiona.

NorthStand
27-04-2014, 19:56
ma Cibona ovo dobiva lagano, kad se Šarić i Blesingame raspizde, ovi cedevitini moći će jedino otić u svlačionicu popit cedevitu. :kez

moonlight
27-04-2014, 22:19
Očekivano, pobjeda institucije.

Šarić postaje vođa, ovo kako je sam razmontirao večeras Cedevitu je za pamćenje...
Čini se da nas čekaju dobra, ljepša vremena, dobili smo vođu na terenu za sljedećih 10 godina...

LIKOTA
27-04-2014, 22:38
Dario Šarić :naklon:naklon

NorthStand
27-04-2014, 23:27
mali rastura, imamo novu zvijezdu reprezentacije defnitivno odnosno hrvatske košarke! što bi neki rekli, zvijezda je rođena! e sad fino posložit ekipu, i odmah broncu čvaknut u španjolskoj na SP. :D

moonlight
27-04-2014, 23:41
:bravo

http://www.youtube.com/watch?v=chQ9QxPZvG4

Grunf
27-04-2014, 23:57
Slika za Northa. :D

http://s28.postimg.org/nutm6egj1/untitled.png

NorthStand
28-04-2014, 01:33
http://www.hrhb.info/images/smilies/novi/036.gif

tako se to radi, ove godine a ne dogodine! :kez

Trotoar
28-04-2014, 08:44
kakva završnica jadranske lige :rofl

ludilo.......

cibona sa dva ozbiljna igrača protiv svih nacrtanih shema, zdrave logike i ovih što kukaju da dobijaju malo para.......

rijetko se kad desi da pobjedi sporstka pravda, ali ovaj put moram reći da je to slučaj.......

šariću naklon do poda...... a i onom drugom :)

Partizan spušio evroligu...... nataknem ih..... ali što da se radi....... to nam je kazna što se stalno sprdamo sa zvezdom i evrokupom....

a trojka smita :rofl ima super fotka gdje se vidi vrijeme na semaforu 0,6 :rofl

NorthStand
28-04-2014, 14:37
mislim da vi malo previše dramatizirate, kad je ovaj poraz zvezde i partizana u pitanju. normalno da će vam to biti udarac za klupsku košarku, ali generlano ništa specijalno se neće dogodit, niti će Cibona biti favorit za osvajanje iduće godine regionalne lige. možda i bude ako dovede ozbiljna pojačanja i zadrži Šarića, u što čisto sumnjam. ako se skupi pare za igranje eurolige, bit će super. tako da, ne bih ja reko da su Zvezda i Partizan nešto gadno najebali s ovime, normalno da će morat na remont ali srpska košarka je uvijek bila jaka i uvijek je imala odličan priljev mladih igrača. pogotovo je partizanova škola jaka, i nije slučajno baš partizan 6 puta bio regionalni pobjednik. iako je Zvezda imala jaču povijest, i rezultate u SFRJ. sve u svemu, drago mi je da je Cibona ovo osvojila jer ima "najljepšu priču". pobjedio je sport, a ne lova i interes a to volim. o Šariću je suvišno i pričat, vidi se da ne igra košarku samo zbog para već i zbog gušta a to moram priznat dugo nisam vidio na ovim prostorima.

NorthStand
28-04-2014, 14:40
a Smith realno ni sam ne zna kako mu je ono ušlo, gledo sam finale i fulavo je zicere samo takve, ali kad je bilo najvažnije pogodio je ono što je teško pogodit tako da ne treba mu zamjerit. ali generalno, nije neki specijalni igrač i ja ga ne bih zvao u reprezentaciju, jer imam stav da crnci i općenito nehrvati ne bi smjeli igrat za našu reprezentaciju ako nisu barem 50 posto bolji od ostalih igrača s kojima raspolažemo. ako su bolji osjetno, i podižu nam kvalitetu reprezentacije svojim kvalitetama onda bi ih pozvao, ovako nekakve limitirane crnce pozivat po meni nema smisla. a Smith je realno limitiran, i nije neka vanserijska klasa da bi mu se trebalo uručit poziv, ali vidjet ćemo šta će odlučit "stožer".

Melhisedek
28-04-2014, 18:13
Slika za Northa. :D

http://s28.postimg.org/nutm6egj1/untitled.png
Pa vi ste stalno u Zemunelu,hehhe:zubo

Skywalker
28-04-2014, 20:57
Realno,posle poraza Zvezde,zezali smo se da su ostala tri hrvatska kluba u zavrsnici :D

http://www.youtube.com/watch?v=tfCUvha-378

NorthStand
29-04-2014, 00:19
pa zna se tko je osnovo Partizan, jedan je Tuđman Franja. :D

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1962850_1428695580715064_316080672942091939_n.jpg

Šarić bi uskoro mogo postat i vođa navijanja, kako je krenuo. :D

NorthStand
29-04-2014, 03:01
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00659/cibona_docek28-280_659644S0.jpg

http://i1269.photobucket.com/albums/jj587/ZGabriela/pink.gif

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00659/cibona_docek23-280_659649S0.jpg

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00659/cibona_docek19-280_659653S0.jpg

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00659/cibona_docek11-280_659660S0.jpg

NorthStand
29-04-2014, 04:33
http://2.bp.blogspot.com/_PrIspIoMLMY/TSpCMpWTECI/AAAAAAAAAVI/ejmYXQrhZYY/s1600/saric.jpg

a vide srbendare naše! :D isprika ako nije Srbin, ali Srbi stalno pričaju da je, stara mu se zove Veselinka stari Predrag pa pretpostavlja da je, tko će znat ja ga ne znam ali bitnije od toga mi je kad ga vidim ovako u našim bojama. :)

Grunf
29-04-2014, 22:44
Ovak sam slavil koš Smitha

http://i62.tinypic.com/zv3h1i.gif

Inkvizitor
29-04-2014, 23:16

luuud :D

Trotoar
30-04-2014, 11:21
mislim da vi malo previše dramatizirate, kad je ovaj poraz zvezde i partizana u pitanju. normalno da će vam to biti udarac za klupsku košarku, ali generlano ništa specijalno se neće dogodit, niti će Cibona biti favorit za osvajanje iduće godine regionalne lige. možda i bude ako dovede ozbiljna pojačanja i zadrži Šarića, u što čisto sumnjam. ako se skupi pare za igranje eurolige, bit će super. tako da, ne bih ja reko da su Zvezda i Partizan nešto gadno najebali s ovime, normalno da će morat na remont ali srpska košarka je uvijek bila jaka i uvijek je imala odličan priljev mladih igrača. pogotovo je partizanova škola jaka, i nije slučajno baš partizan 6 puta bio regionalni pobjednik. iako je Zvezda imala jaču povijest, i rezultate u SFRJ. sve u svemu, drago mi je da je Cibona ovo osvojila jer ima "najljepšu priču". pobjedio je sport, a ne lova i interes a to volim. o Šariću je suvišno i pričat, vidi se da ne igra košarku samo zbog para već i zbog gušta a to moram priznat dugo nisam vidio na ovim prostorima.

vidi, kk zvezda već 15 godina nije osvojila ozbiljan trofej (ne računam tu pokoji kup - npr prošle godine kad se finale igralo dva dana ili ove kad partizan nije ni došao), a ove godine su se osjećali najjači i niko osvajanje nije dovodio u pitanje........ mnogi moji drgovi su pošli u bg na osvajanje aba lige i fudbalske titule (nakon 6 godina), pa možeš zamisliti kakav im je bio vikend :D
zbog toga se poraz doživljava tragično.......

lično mislim da će zvezda sljedeće sezone biti još jača i sa više para (zato ih i zovu kk sljedeća sezona :) )

što se partizana tiče - jbg, 100 godina igramo evroligu...... biće malo čudno igrati evropkup, ali što da se radi :)
biću preadovaljan sezonom, ako osvojimo domaću titulu....... a za narednu sezonu ćemo vidjeti..... vjerujem vujoševiću

Trotoar
30-04-2014, 11:22
Realno,posle poraza Zvezde,zezali smo se da su ostala tri hrvatska kluba u zavrsnici :D

http://www.youtube.com/watch?v=tfCUvha-378

:) to su i zvezdini navijači "duhovito" primjetili na derbiju........

zanimljivo je što nas više prozivaju da smo franjevci to mi je franjo simpatičniji

Trotoar
30-04-2014, 11:25
http://2.bp.blogspot.com/_PrIspIoMLMY/TSpCMpWTECI/AAAAAAAAAVI/ejmYXQrhZYY/s1600/saric.jpg

a vide srbendare naše! :D isprika ako nije Srbin, ali Srbi stalno pričaju da je, stara mu se zove Veselinka stari Predrag pa pretpostavlja da je, tko će znat ja ga ne znam ali bitnije od toga mi je kad ga vidim ovako u našim bojama. :)

prije par gopdina na kadetskom prvenstvu u baru desilo se sljedeće:

na zagrijavanju je jedan tip (poznajem ga) iz zajebancije "prozivao" šarića otpilike sljedećim riječima:

"ej šariću, ti hrvat? ti hrvat? pa ti si srbin iz pljevalja (tad je jedan drugi šarić bio poznatiji :) )

a šarić se okrenuo i odgovorio mu: MRŠ :D

cijela tribina se smijala :)

NorthStand
30-04-2014, 19:20
prije par gopdina na kadetskom prvenstvu u baru desilo se sljedeće:

na zagrijavanju je jedan tip (poznajem ga) iz zajebancije "prozivao" šarića otpilike sljedećim riječima:

"ej šariću, ti hrvat? ti hrvat? pa ti si srbin iz pljevalja (tad je jedan drugi šarić bio poznatiji :) )

a šarić se okrenuo i odgovorio mu: MRŠ :D

cijela tribina se smijala :)

ma meni je stvarno svejedno koje je nacionalnosti, drago mi je da igra za Hrvatsku kud sreće da dobijemo još par ovakvih igrača u budućnosti, ali mislim da ćemo se morat zadovoljit s njim i hezonjom ko ekstra talentima, jer ne rađaju se svaki dan ovakvi kapitalci. :)

NorthStand
30-04-2014, 19:23
Ovak sam slavil koš Smitha

http://i62.tinypic.com/zv3h1i.gif

lud si, tak si nabrijan bil da to nije normalno. :kez

NorthStand
30-04-2014, 19:27
vidi, kk zvezda već 15 godina nije osvojila ozbiljan trofej (ne računam tu pokoji kup - npr prošle godine kad se finale igralo dva dana ili ove kad partizan nije ni došao), a ove godine su se osjećali najjači i niko osvajanje nije dovodio u pitanje........ mnogi moji drgovi su pošli u bg na osvajanje aba lige i fudbalske titule (nakon 6 godina), pa možeš zamisliti kakav im je bio vikend :D

lično mislim da će zvezda sljedeće sezone biti još jača i sa više para (zato ih i zovu kk sljedeća sezona :) )

što se partizana tiče - jbg, 100 godina igramo evroligu...... biće malo čudno igrati evropkup, ali što da se radi :)
biću preadovaljan sezonom, ako osvojimo domaću titulu....... a za narednu sezonu ćemo vidjeti..... vjerujem vujoševiću

ma od cibone nitko nije ni očekivao ništa, kad su realno najslabija ekipa turnira, ja sam mislio da će Zvezda osvojit jer su dominirali u regularnom djelu, davo sam i neke šanse partizanu ali više zvezdi zbog općeg dojma iz regularnog djela, dok cedevitu sam isto otpiso iako je i ona imala jači tim od cibone, nisam mislio da ima šanse protiv partizana još se igra u beogradu pa sam računo da su im stvarno šanse minimalne, ali zato je ovaj rezultat slađi. najljepše je kad napraviš nešto, što od tebe nitko ne očekuje, ali tek sad je pred njima najveći izazov, kako zadržat ovaj nivo na kojem su sad i pojačat ekipu za euroligu, mislim da ako žele parirat euroligašima da će morat uložit dosta para u protivnom uzalud im sve ovo. pogotovo tu mislim na cibonu, koja je u težem financijskom stanju od cedevite.

Grunf
30-04-2014, 21:40
lud si, tak si nabrijan bil da to nije normalno. :kez

Hehe. :D

....

Melhisedek
30-04-2014, 21:41

Pa posle svih partizanovih ljudi u sportskim i politickim strukturama drustva,raznih pretnji sportskim radnicima,gepekovanjima sudija i sl. malverzacijama ljudi iz K.K.Partizan,ti si se nasao da vuces paralelu izmedju drzavnog projekta Partizan i zabranjenog kluba Zvezde.
Zvezdi se otimalo sve sto se moglo,zabranjivao dolazak igraca,bila bez pomoci drzave ,pred gasenjam i ti velicas dominaciju Partizana u takmiv uslovima,kad je bio Srpski Makabi.Drugim recima,dekretom je regulisano da svi klubovi zive u Partizanovoj senci.
Evo veceras smo vas dobili kao gosti,3:0 za Zvedu ove sezone.Napravili smo brejk,iskreno ne znam o kakvoj tituli vi polazete pravo za nadanje.Tacno je,Zvezda ce biti jos jaca ,nego sto je.Jer,niko nije neozbiljan da ulaze u Partizan kao klub koji se posle 12-15 godina takmici u Evrokupu,vec ce interes grada,drzave ,kao i velikih nacionalnih kompanija,kao i prviatnih sponzora biti sponzorstvo jedinog Srpskog kluba,koji se moze docepati Evrolige kroz kvalifikacije.A to je Crvena Zvezda.
Vasa je dogorila,sad sledi tezak put kroz koji je prosla Zvezda.

NorthStand
01-05-2014, 03:27
Hehe. :D

....

ja sam ti tak slavil gol Klasnića, ali znaš i sam kaj je poslje bilo. :cry

:zubo

franjevac
01-05-2014, 17:37
jel ima ko od vas linkove
za te tri utakmice final foura
nisam bio u mogućnosti da gledam a htio bih
naročito cedevita partizan
to mi se čini kao vrlo uzbudljiva utakmica :D

NorthStand
01-05-2014, 21:00
http://www.youtube.com/watch?v=KYEdoOo-cSY

da nema Šarića, ne bi gledo Cibonu ni preko tv. ovako, možda koji put upalim tv. :D

franjevac@ imaš ovdje zadnji dio, ne vidim ostatak tekme.

http://www.youtube.com/watch?v=DHWq1zOivyg

Trotoar
05-05-2014, 13:13
Pa posle svih partizanovih ljudi u sportskim i politickim strukturama drustva,raznih pretnji sportskim radnicima,gepekovanjima sudija i sl. malverzacijama ljudi iz K.K.Partizan,ti si se nasao da vuces paralelu izmedju drzavnog projekta Partizan i zabranjenog kluba Zvezde.
Zvezdi se otimalo sve sto se moglo,zabranjivao dolazak igraca,bila bez pomoci drzave ,pred gasenjam i ti velicas dominaciju Partizana u takmiv uslovima,kad je bio Srpski Makabi.Drugim recima,dekretom je regulisano da svi klubovi zive u Partizanovoj senci.
Evo veceras smo vas dobili kao gosti,3:0 za Zvedu ove sezone.Napravili smo brejk,iskreno ne znam o kakvoj tituli vi polazete pravo za nadanje.Tacno je,Zvezda ce biti jos jaca ,nego sto je.Jer,niko nije neozbiljan da ulaze u Partizan kao klub koji se posle 12-15 godina takmici u Evrokupu,vec ce interes grada,drzave ,kao i velikih nacionalnih kompanija,kao i prviatnih sponzora biti sponzorstvo jedinog Srpskog kluba,koji se moze docepati Evrolige kroz kvalifikacije.A to je Crvena Zvezda.

ovo liči na ona zvezdina gebels saopštenja..... čoviču, ti li si? :)
najbolji pokazatelj kome je teže pao poraz u polufinalu :)

tek da podsjetim: i prošle godine smo počeli sa 0:3 pa znaš što je bilo na kraju

Trotoar
07-05-2014, 14:04
http://sportal.rs/news.php?news=125025

Veliko priznanje stiglo je na adresu Košarkaškog kluba Partizan, upućeno na Bogdana Bogdanovića! Sjajni bek crno-belih je glasovima svih evroligaških trenera izabran za "Zvezdu u usponu" najelitnijeg klupskog takmičenja u sezoni 2013/2014!

bravo majstore :naklon

Trotoar
30-06-2014, 19:37

o čemu smo ono pričali :rofl

Trotoar
30-06-2014, 19:38
inkvi, jebo ga ti, banirao si sve zvezdaše, nema ko da čestita :(

NorthStand
30-06-2014, 21:32
a kako su se samo zguzili za euroligu, stvarno su ciganija. :kez

Trotoar
07-08-2014, 12:51
a kako su se samo zguzili za euroligu, stvarno su ciganija. :kez

e jbg.....

gledao sam radonjića na rtcg prije 15ak dana........

pun sebe, govorio je o uspjesima zvezde u prethodnoj sezoni..... novinar ga "malo spušta" kaže niste osvojili jadransku ni ligu srbije a u evroligu ste ušli više nego srećno.....

on nabusito odgovara da to nije sreća nego posljedica rada i rezultata, tj kako ko je radio tako mu se i vratilo in zato zvezda igra evroligu, a cibona aba ligu (uz ironičan osmhjeh na kraju)....

radonjić je pičkica......

Trotoar
07-08-2014, 12:54
polako se sastavljaju timovi za narednu sezonu - vidim da je ukić došao u cedevitu, on mi je ok.
čini mi se da ceevita ima najbolju priču...... ovo bi mogla biti njihova sezona.....

ukazujem i na to da se budućnost pojačala http://www.cdm.me/sport/kosarka/rejnolds-pojacao-buducnost

Prije njega ugovore sa ekipom Budućnosti potpisali su Darko Planinić, Robert Rikić i Vil Šili.

vidjećemo......

NorthStand
07-08-2014, 13:42
radonjić je kučkica. :kez

iako te "regionalne" lige mi idu žešće na racku, sad su i vaterpolo osnovali.

Trotoar
12-08-2014, 08:11
nikad ga volio nisam...... ni kao igrača, a pogotovo ne sad :)

vaterpolo liga (regionalna) je osnovana ima par godina....... a ove godine prvi put igraju klubovi iz srbije... koji dosad nisu igrali isključivo zbog sukoba između srpskog i crnogorskog vaterpolo saveza

NorthStand
12-08-2014, 17:44
ma te regionalne lige su krasni kurac, iako ne sumnjam da ovi što navijaju za partizan i zvezdu uživaju u toj nekakvoj dominaciji. ja ne uživam jer mislim da bi za naše klubove bilo puno bolje da se razvijaju u svojim ligama, a te jake mečeve puste negdje drugdje u opticaj. imaju euroligu, nogomet ligu prvaka košarku također e ali ne njima je držae vucarat se po regijonu nego malo se potrudit u europi. debilizam čisti, zato sam protiv toga. iako ne bih reko da će u vaterpolu, biti dominacija srpskih klubova kao u košarci. mislim da i u rukometu nije neka frka za naše klubove, a u nogometu se iskreno nadam da se nikad neće organizirat iz više razloga. tenis, imamo davis cup, odbojka također iako smo u odbojci totalni očaj. tako da, bilo kako bilo, veselim se samo našim sportskim predstavama ove regionalne me ne zanimaju, jedva smo se riješili tog yugo poretka i sad se opet njemu vraćamo. samo iz tog razloga sam protiv, a i sport ko sport neće napredovat, evo vidiš da su i partizan i zvezda i cibona i cedevita u očajnim financijskim uvjetima, ajde cedevita još nekako gura zbog tedeschija ali svi veći klubovi su propali, npr Split koji je osvojio 3 eurokupa za redom nema ga nigdje, ex Yugoplastika. Zadar nestao, Cibona se zguzila ove godine i došla do trofeja najviše zahvaljujući Šariću. kojegviše nema, Cedevita ima solidan proračun i ekipu ali ni to joj nije garancija za ništa, Partizan ima najbolju školu košarke ali opet i on lako lomi zube u europi, Zvezda je ojačala ali nedovoljno i nema ko ni Partizan veliki financijski pogon. prema tome, sve je to piši kući propalo, zato jebo regionalne lige. od toga nitko ništa nema, samo ovi gubavci na čelu kluba, koji non stop spletkare nešto i glupiraju se. eto Cibonu preuzeo Petrović ko direktor, baš me zanima šta će se tu sad dogodit, mislim da je Cibona svoje najbolje dane ostavila iza sebe i da na žalost može samo i dalje nastavit tonut u bezdan. tako da, stvarno besmislena jedna situacija, ali ajde Partizanu prija kad se on praktički pretplatio na titule.

Trotoar
15-09-2014, 12:22
teško da zvezdaši uživaju u nekoj dominaciji :D

a što znam...... nacionalne lige su slabe, nema dovoljno kvaliteta...... nema razvoja igrača ako stalno igra protiv slabijih...... što se jeadranske lige tiče, meni je ok, i ne samo zato što je partizan dominantan.......

mada moram priznati da većinu utakmice tokom sezone preskočim (za razliku od evrolige gdje gledam ama baš sve utakmice partizana) ...... sistem takmičenja mi se ne sviđa........

drugi problem je uticaj lige na cg košarku....... budućnost ima garantovano učešće, a za drugi tim (realno) nema mjesta...... tako da je recimo bar, koji je grad košarke, u teškoj depresiji...... niko ne želi da uloži u ekipu koja igra u cg ligi i koja je zarobljena u cg ligi. prije par sezona mornar je igrao balkansku ligu, sa bugarima, rumunima, makedoncima i II klasa ekipma i srbije, ali je interesovanje bilo slabo.

šteta jer je bar dao par dobrih košarkaša....

za nas bi rješenje bila II jadranska liga........ e to bi već bilo nešto.....

NorthStand
15-09-2014, 14:11
po meni, spas za hrvatsku košarku bi bilo istupanje iz regionalne lige. ovo je strahota u što su nam se klubovi pretvorili, od kad igramo regionalnu ligu, da ne govorim da ovi manji kao da ne postoje. klupska košarka nam je definitivno teški amaterizam, što automatski znači da nećemo moći stvarat nove ozbiljne igrače u državi. već ćemo ko i do sad, samo slučajnim zalutalimt talentima krpat A selekciju.

Trotoar
15-09-2014, 14:48
po meni, spas za hrvatsku košarku bi bilo istupanje iz regionalne lige. ovo je strahota u što su nam se klubovi pretvorili, od kad igramo regionalnu ligu, da ne govorim da ovi manji kao da ne postoje. klupska košarka nam je definitivno teški amaterizam, što automatski znači da nećemo moći stvarat nove ozbiljne igrače u državi. već ćemo ko i do sad, samo slučajnim zalutalimt talentima krpat A selekciju.

problem sa klubovima je što po svaku cijenu forsiraju rezultat, pa se dovode preskupi igrači i sklapaju ugovori koji se na kraju ne mogu ispoštovati i onda su u kurcu i zadar i split i cibona....... zvezda se spasila na mafijaški način, a partizan je upitan......

zato mi se sviđa što radi mega vizura, mladi igrači, perspektivni, klub nije opterećeno osvajanjem trofeja, a po meni su igrali najbolju košarku.......

ne vjerujem da bi istupanje hrv. klubova iz ABA lige samo po sebi poboljšalo hrv. košarku......

a sem toga, u ovom trenutku imate izuztno perspektivan tim koji se kalio upravo na terenima ABA lige

Grunf
15-09-2014, 14:54
Ulazak u ABA ligu je samo trebao zamagliti nerad i totalnu nestručnost vodstva naše košarke. Kako je ulazak u tu ligu nije spasio, sigurno je neće ni izlazak.

Grunf
15-09-2014, 14:55

Ja sam isto za domaću ligu.

Trotoar
15-09-2014, 14:59

ja sam za evroligu :)

samo igranje protiv boljih od sebe ti pomaže da napreduješ...... utakmice koje će cedevit a dobijati sa 50 razlike neće koristiti nikome......

ili - znaš li na što liči crnogorska liga? budućnost je u 6-7 sezona izgubila jednu utakmicu..... jednu......... to niko ne gleda........

Grunf
15-09-2014, 15:04
ja sam za evroligu :)

samo igranje protiv boljih od sebe ti pomaže da napreduješ...... utakmice koje će cedevit a dobijati sa 50 razlike neće koristiti nikome......

ili - znaš li na što liči crnogorska liga? budućnost je u 6-7 sezona izgubila jednu utakmicu..... jednu......... to niko ne gleda........

Crnogorska liga je odron i tam Budućnost gazi, ali u Hrvatskoj ligi Šibenik, Alkar, Split i Kvarner se mogu nositi s Cibonom i Cedevitom. I to ovakvi jadni, a da se najjači priključe domaćoj ligi sigurno bi bilo više sponzora i gledatelja i svi bi se mogli pojačati. Bolje da razvijamo domaću košarku nego srpsku i crnogorsku.

Trotoar
16-09-2014, 13:01
Crnogorska liga je odron i tam Budućnost gazi, ali u Hrvatskoj ligi Šibenik, Alkar, Split i Kvarner se mogu nositi s Cibonom i Cedevitom. I to ovakvi jadni, a da se najjači priključe domaćoj ligi sigurno bi bilo više sponzora i gledatelja i svi bi se mogli pojačati. Bolje da razvijamo domaću košarku nego srpsku i crnogorsku.

izjednačenost ne bi značila kvalitet nego pad istog........

no u svakom slučaju, jadranska oliga je sad realnost i ne vjerujem da će se tu nešto mijenjati.......

sem toga: 7 osvajača medalja igra u ABA ligi........ to je valjda čini drugom na svijetu :D

šala, šala......

Trotoar
16-09-2014, 13:22
@north

pominjali smo ranije utakmicu srj-hrvatska koju je đorđević odlučio......... pa bih neka svoja zapažanja o tome.... ovako iz glave, pa mi se možda omakne neka greškica.....

uglavnom, reprezentacija sfrj je dominirala evropskom i svjetskom (izuzev SAD-NBA) košarkom u posljednjim godinama bivše države, zlato 89 u zagrebu na evropskom, pa zlato u argeniti 90 na svjetskom (slučaj divac i zastava) pa zlato 91 u rimu na evropskom (bez dražena a zdovc je napustio tim u polufinaku zbog rata u sloveniji)

sem zdovca reprezentaciju su činili:

iz srbije i cg : Vlade Divac, , Žarko Paspalj, Zoran Savić, Predrag Danilović, Aleksandar Đorđević, Zoran Sretenović,

iz hrvatske: Toni Kukoč, Dino Rađa, Velimir Perasović, , Arijan Komazec, i naravno Dražen Petrović

vjerovatno sam nekog zaboravio, al jbg......

tad se pričalo u duelu sfrj-sad koji je trebalo da uslijedi na OI 92 i o šansama najbolje bijele ekipe ikad, ali zbog poznatih dešavanja do toga nije došlo. protiv sad je igrala hrvatska , a ja tu utakmicu iz nekih objektivnih razloga nikad nisam odgledao, dakle, znam samo iz priče........
zanimljivo je da je hrvatska na OI otišla uz veliku pomoć FIBA (koju sad često pljujete :) ) jer je FIBa čekala priznanje hrvatske kako bi organizovaala kvalifikacioni turnir i kako bi hrvatska mogla uopšte da ulestvuje, a jedan od zaslužnih za to je i bora stanković .... recimo u drugim ekipnim sportovima hrvatska nije uopšte mogla da učestvuje, ni teoretski.......

poslije raspada SFRJ tema je postala ko je bolji SRJ (u daljem tekstu srbija :) ) ili hrvatska..... međutim, srj je bila pod sankcijama, pa do tog meča nije moglo doći do 95, u međuvremenu je hrvatska uzela srebro na OI, i bronze na SP i EP, a ostala bez Dražena. na drugoj strani SRJ je dobila Bodirogu.
Uglavnom , prva prilika za duel je bila 95 gdje je SRJ došla zajedno sa turskom nakon dodatnih kvalifikacija (slično kao i Hrv.92) i smještena u grupu A, a hrv je bila u grupi B i sve je obećavalo duel decenije, ali je hrvatska izgubila od (sjajne) litvanije u polufinalu (marčuljonis, sabonis, karnišovas, kurtinaitis i homičus) i do duela nije došlo....

sljedeća prilika su bile OI u atlanti, ali opet je hrv "pokvarila" duel jer je ispala od australije u četvrtfinalu (SRJ uzela srebro).

meč koji je odigran 97 nije imao taj značaj jer za hrvatsku nije igrao niko od gore navedenih igrača..... hrvatska je došla sa mladom ekipom koja se odlično snašla i iskoristila nervozu kod srba i bila pred pobjedom..... sjećam se da je za srj odličnu partiju odigrao nikola bulatović, moj crnogorac,( koji je kasnije osuđen zbog silovanja maloljetnice)

dakle do pravog duela SRJ:CRO praktično nikad nije došlo.......

Grunf
16-09-2014, 14:34
SRJ su 3 države, a Hrvatska je jedna. SRJ je puno jača od Srbije, točno im fale ta 2 ili 3 igrača da budu strah i trepet. U košarci Peković i Vučević pod koševima, u nogometu Jovetić i Vučinić itd...

NorthStand
16-09-2014, 15:14
problem sa klubovima je što po svaku cijenu forsiraju rezultat, pa se dovode preskupi igrači i sklapaju ugovori koji se na kraju ne mogu ispoštovati i onda su u kurcu i zadar i split i cibona....... zvezda se spasila na mafijaški način, a partizan je upitan......

zato mi se sviđa što radi mega vizura, mladi igrači, perspektivni, klub nije opterećeno osvajanjem trofeja, a po meni su igrali najbolju košarku.......

ne vjerujem da bi istupanje hrv. klubova iz ABA lige samo po sebi poboljšalo hrv. košarku......

a sem toga, u ovom trenutku imate izuztno perspektivan tim koji se kalio upravo na terenima ABA lige

ja mislim da bi imali još i perspektivniji, kad ne bi bili u ABA ligi, to je moje mišljenje. jer ovako isplivaju na površinu samo oni koji su ekstra talenti, ko Šarić Bender i slični. ali za to nam ne treba ABA liga, nama treba naša domaća liga zato da bi i ovi koji nisu takva kvaliteta ko navedeni mogli pokazat nešto i dignut se barem na približnu razinu ko navedeni, a to u ovoj ABA ligi neće biti slučaj, dakle mlađi uzrasti nam pate jer nemaju priliku ni igrat, osim ova 3-4 hrvatska kluba, šta je s ostalima? praktički ne postoje, nema nikakvog ozbiljnog rada, jer domaće košarke praktički ni nema. ja se sjećam da je Cibona 1990ih odnosno krajem 1990ih bila jača i od partizana i od zvezde, a sad je kurac od ovce. sjećam se da smo u prvom susretu nakon rata, pobjedili partizan u sred beograda, dakle dobit srbe u njihovom valjda najtrofejnijem sportu u sred beograda nije mala stvar. a to je živi dokaz, kakva je kvaliteta naše košarke bila tad, a kakva je danas. Cibona je u stečaju, Split i Zadar nemam pojma šta se s njima događa vjerojatno još veći kaos nego u Ciboni, Cedevitu krpa Tedeshi s svojim kapitalom, ali i to je pitanje koliko dugo će to trajat. sve u svemu, očaj živi u što nam se pretvorila klupska košarka od kad nastupamo u toj "regionalnoj ligi" ne kažem da će se preko noći poboljšat stvari o kojima pričam, ali s vremenskim odmakom bit će našoj košarci puno bolje nego što je sad, i jebe mi se što je Partizan osvojio 7 titula aba lige, da ih osvoji još 7 to nije razlog zašto sam za istupanje iz iste. već zato što smatram da nam se klupska košarka uništava i totalno amaterizira, reko sam dovoljno je usporedit na što je to ličilo prije stupanja u regionalnu ligu, a na što liči sad. kad se svi zadovoljavaju ulaskom u regionalnu ligu, kao da nemaju motiva igrat euroligu, eto Cibona ju je izborila pa od nje odustala zbog financijskih problema. dno jebenog dna, to se prije 10tak godine sigurno ne bi moglo dogodit.

NorthStand
16-09-2014, 15:49
@north

pominjali smo ranije utakmicu srj-hrvatska koju je đorđević odlučio......... pa bih neka svoja zapažanja o tome.... ovako iz glave, pa mi se možda omakne neka greškica.....

uglavnom, reprezentacija sfrj je dominirala evropskom i svjetskom (izuzev SAD-NBA) košarkom u posljednjim godinama bivše države, zlato 89 u zagrebu na evropskom, pa zlato u argeniti 90 na svjetskom (slučaj divac i zastava) pa zlato 91 u rimu na evropskom (bez dražena a zdovc je napustio tim u polufinaku zbog rata u sloveniji)

sem zdovca reprezentaciju su činili:

iz srbije i cg : Vlade Divac, , Žarko Paspalj, Zoran Savić, Predrag Danilović, Aleksandar Đorđević, Zoran Sretenović,

iz hrvatske: Toni Kukoč, Dino Rađa, Velimir Perasović, , Arijan Komazec, i naravno Dražen Petrović

vjerovatno sam nekog zaboravio, al jbg......

tad se pričalo u duelu sfrj-sad koji je trebalo da uslijedi na OI 92 i o šansama najbolje bijele ekipe ikad, ali zbog poznatih dešavanja do toga nije došlo. protiv sad je igrala hrvatska , a ja tu utakmicu iz nekih objektivnih razloga nikad nisam odgledao, dakle, znam samo iz priče........
zanimljivo je da je hrvatska na OI otišla uz veliku pomoć FIBA (koju sad često pljujete :) ) jer je FIBa čekala priznanje hrvatske kako bi organizovaala kvalifikacioni turnir i kako bi hrvatska mogla uopšte da ulestvuje, a jedan od zaslužnih za to je i bora stanković .... recimo u drugim ekipnim sportovima hrvatska nije uopšte mogla da učestvuje, ni teoretski.......

poslije raspada SFRJ tema je postala ko je bolji SRJ (u daljem tekstu srbija :) ) ili hrvatska..... međutim, srj je bila pod sankcijama, pa do tog meča nije moglo doći do 95, u međuvremenu je hrvatska uzela srebro na OI, i bronze na SP i EP, a ostala bez Dražena. na drugoj strani SRJ je dobila Bodirogu.
Uglavnom , prva prilika za duel je bila 95 gdje je SRJ došla zajedno sa turskom nakon dodatnih kvalifikacija (slično kao i Hrv.92) i smještena u grupu A, a hrv je bila u grupi B i sve je obećavalo duel decenije, ali je hrvatska izgubila od (sjajne) litvanije u polufinalu (marčuljonis, sabonis, karnišovas, kurtinaitis i homičus) i do duela nije došlo....

sljedeća prilika su bile OI u atlanti, ali opet je hrv "pokvarila" duel jer je ispala od australije u četvrtfinalu (SRJ uzela srebro).

meč koji je odigran 97 nije imao taj značaj jer za hrvatsku nije igrao niko od gore navedenih igrača..... hrvatska je došla sa mladom ekipom koja se odlično snašla i iskoristila nervozu kod srba i bila pred pobjedom..... sjećam se da je za srj odličnu partiju odigrao nikola bulatović, moj crnogorac,( koji je kasnije osuđen zbog silovanja maloljetnice)

dakle do pravog duela SRJ:CRO praktično nikad nije došlo.......

pravi duel bi bio samo onaj s draženom, valjda ste i sami svijesni da hrvatska nakon dražena u košarci nije više na toj razini, a vjerojatno ni dugo neće biti. bez obzira na veliki potencijal šarića bendera mazalina bogdanovića i još nekih igrača, misilm da tu generaciju koju je predvodio dražen teško možemo ponovit, upravo zbog dražena i njegove karizme i talenta. kažem, možda Šarić koji je iz šibenika i zna sve o draženu i u više navrata je javno njega istakao kao svog uzora i idola, možda on donese malo tog draženovog duha u našu reprezentaciju u budućnosti, ali sigurno da to ne može biti na onoj razini na kojoj je bilo u draženovo vrijeme.

što se tiče Fibe, ne znam šta reći, Fiba je o i Fifa mafijaška organizacija, to su i pokazali na ovom prvenstvu kad su rangirali skupine tako da se slučajno ameri i španjolci ne susretnu prije finala. kretenizam, a ona tekma u četvrtfinalu EP u Beogradu nas protiv španjolaca, ja mislim da i retard koji nikad u životu nije pratio košarku će vidjet koja je to pljačka bila, gdje frajer koji udara laktom tomasa dobiva prekršaj i dva slobodna bacanja. ne trebaš ni znat pravila košarke, ako vidiš da čovjek laktovima odgurava nekoga i sudi se prekršaj onom drugom tu je sve jasno ko dan, kažem i najveće neznalice bi uvidjele krađu u toj tekmi a kamoli ne netko tko se razumje u košarku. no jebe mi se za to, ja ionako znam da će nas kad tad posrat i da ćemo osvojit tu prokletu medajlu koju već skoro dva desetljeća prizivamo i proklinjemo u isto vrijeme.

a što se tiče vaših medalja od i nakon 1995, sve su zaslužene, pogotovo one dvije s svijetskog prvenstva 1998 i 2002. nisam vas tad baš nešto pratio, jer sam bio još mulac pratio sam ja košarku od malena ali tad sam imao 12 odnosno 16 godina, tako da nisam još do kraja intezivno pratio ni nogomet ni košarku ni ostale sportove, kao što sam pratio nakon te 2002. baš tu negdje počinjem intezivno pratit ostale ekipne sportove, da ne govorim od pojave interneta na ovim prostorima sve je to puno lakše jer prije nisam ni mogao to sve pratit bez sportskih novosti, i ostalih sportskih novina koje se moralo kupovat. sad imam internet, pa sve što me zanima pratim preko njega. ne moram dakle kupovat novine, da bi saznao nešto što me zanima u svezi nekog sporta. što se tiče naših susreta nakon te 1995, mislim da je jasno da je srpska košarka bila dominantnija i bolja od naše u tom periodu, ne samo po rezultatima već i međusobni ogledi to dočaravaju, doduše u službenim utakmicama mislim da nas nikad niste deklasirali uvijek je bilo koš dva tri razlike, možda koji put 10tak razlike u prijateljskim, ali generalno nikad mi nismo doživjeli neki debakl od vas ali poraz je poraz, sama činjenica da vas nikad nismo dobili u službenom susretu je meni dovoljna. kažem realno nismo imali ni igrače, koji su mogli pobjedit one koje ste vi vodili na te turnire, i u tome je zapravo ključ problema za nas a ne nekakvi kompleksi i priče za malu djecu od nekh nadobudnih srba. da bi pobjedio, moraš imat kvalitetne igrače, mi ih nemamo. evo sad nam se ukazala ova nova generacija koja obećava, ali ni ona se nije proslavila na ovom SP tako da ne znam šta više reći, nije lako to gubitništvo od 18 godina preko noći promjenit. treba jedan jeben pristup i mukotrpan rad, te i doza sreće da bi se sve to konačno preokrenulo u našu korist. sad dal će se to dogodit, vrijeme će dati odgovor.

po meni ovo je vaš dream team, stvarno jebena generacija. i sad kad usprođuješ njih, s ovima što su sad osvojili srebro ispada smiješno koja je to razlika u kvaliteti, a igrali su finale SP.

Dejan Bodiroga 1973 Panathinaikos BC 2,05cm
Dejan Koturović 1988 ALBA Berlín 2,13cm
Žarko Čabarkapa 1981 KK Budućnost Podgorica 2,11cm
Igor Rakočević 1978 KK Budućnost Podgorica 1,91cm
Pedja Stojaković 1977 Sacramento Kings 2,08cm
Vladimir Radmanović 1980 Seattle SuperSonics 2,08cm
Marko Jarić 1978 Bolonia 2,01cm
Predrag Drobnjak 1975 Seattle SuperSonics 2,11cm
Vlade Divac 1968 Sacramento Kings 2,13cm
Miloš Vujanić 1980 KK Partizan 1,92cm
Dejan Tomašević 1973 Tau Cerámica 2,08cm
Milan Gurović 1976 Unicaja Málaga 2,06cm

NorthStand
16-09-2014, 16:01

svatko razuman je za domaću ligu, ova regionalna udruživanja ko da smo opet yugoslavia ne vode nigdje. ok, gušt je tući zvezdu i partizan i još neke protivnike, ali po meni nije to vrijedno toga da naša košarka stagnira i propada. sad, ponavljam neće ruže procvijetat čim izađemo iz nje, ali će dugoročno sigurno biti nekih pomaka na bolje. a što se tiče regionalne lige same, i naših kretena koji se guraju u istu, ne sumnjam da će oni još godinama podržavat nastupe u regionalnoj ligi, tako da sve ovo što ja pričam nema šanse da se ostvari. kontinuitet uništavanja hrvatske košarke, će se sigurno nastavit i u budućnosti. jer tome u biti i služi ABA liga, da neradnici i štetočine mogu uživat.

Trotoar
22-09-2014, 11:40
SRJ su 3 države, a Hrvatska je jedna. SRJ je puno jača od Srbije, točno im fale ta 2 ili 3 igrača da budu strah i trepet. U košarci Peković i Vučević pod koševima, u nogometu Jovetić i Vučinić itd...

politički možda jeste tačno, ali za srj nisu igrali igrači sa kosova......... dakle 2..... to ti je npr. ko hrvatska i herceg bosna :D

nego, da budemo malo i ozbiljni :) - kad je počelo prvenstvo, a posebno kad je krenula 2 faza (ovdje po baru) krenula je i priča, eh da su srbiji peković i vučević (pa i pavlović) gdje bi joj kraj bio (vjerovatno isto u finalu, ali sa manjom razlikom :rofl) .... a onda se nastavljalo u stilu eh da su tu dragići, tomić, bogdanović, teletović.......... i onda lijepo odemo u kurac..........

Grunf
22-09-2014, 12:00
E pa da je Herceg-Bosna tu onda bi vjerojatno i Teletović i Nurkić igrali za Hrvatsku tak da bi bili dosta jači. :D

Trotoar
22-09-2014, 13:03
p

po meni ovo je vaš dream team, stvarno jebena generacija. i sad kad usprođuješ njih, s ovima što su sad osvojili srebro ispada smiješno koja je to razlika u kvaliteti, a igrali su finale SP.

Dejan Bodiroga 1973 Panathinaikos BC 2,05cm
Dejan Koturović 1988 ALBA Berlín 2,13cm
Žarko Čabarkapa 1981 KK Budućnost Podgorica 2,11cm
Igor Rakočević 1978 KK Budućnost Podgorica 1,91cm
Pedja Stojaković 1977 Sacramento Kings 2,08cm
Vladimir Radmanović 1980 Seattle SuperSonics 2,08cm
Marko Jarić 1978 Bolonia 2,01cm
Predrag Drobnjak 1975 Seattle SuperSonics 2,11cm
Vlade Divac 1968 Sacramento Kings 2,13cm
Miloš Vujanić 1980 KK Partizan 1,92cm
Dejan Tomašević 1973 Tau Cerámica 2,08cm
Milan Gurović 1976 Unicaja Málaga 2,06cm

ekipa iz 2002. TOP!!!

dakle 4 NBA igrača + jarić (imao je svoju NBA rolu, tako je i upoznao gospođicu lima) a i čabrakapa je bio u NBA, ali zbog povreda nikad nije napravio karijeru i rano je napustio košarku (saša pavlović je neko vrijeme izlazio sa njegovom sestrom :) )
pešić (selekttor) je sebi mogao da dozvoli luksuz da ne zove vladu šćepanovića (jednog od najvoljih na evropskom godinu ranije) koji je tad igrao u životnoj formi i da iz tima na pola turnira odstrani radmanovića zbog nediscipline (slučaj banana) ... na kraju je medalju umjesto radanovića uzeo smiljanić :D

ali ni tad nije išlo lako..... poraz u grupi od španije (od gasola) pa poraz u drugoj grupi (ukrštenoj) od portorika i plasman u četvrtfinale je doveen u pitanje, ali onda su uslijedile dvije pobjede (brazili i turska (30ak razlike)........

uvijek sam "znao" da ćemo mi (tu mislim na SRJ) prvi dobiti amere sa NBA igračima i uvijek sam mislio da će to biti u atini na OI 2004..... od ovog SP sam očekivao finale...... a da bi se to ostvarilo trebalo je izbjeći (dotad) nepobjedive amere prije finala.......

dakle, srj je pred posljednje kolo (protiv turske) trebala pobjeda za prolaz, a da se pokolpe i ostali rezultati da bi se uzelo treće mjesto (prvo nedostižno) koje je garantovalo da nećemo igrati sa amerima..... i sve se poklopi i odem na spavanje srećan, ujutro ustanem, uključim radio bar i uzmem kjnigu da učim, kad na vijestima spikerka reče da smo dobili tursku i da igramo protv SAD u četvrfinalu....... pomislio sam "e gusko, ništa ne znate..sa argentinom igramo"...... kad ni minut poslije zove me drug i kaže "jesi gledao kako je argentina razvalila SAD sinioć" :rofl

kakvo razočarenje.....em nismo prvi, em nispadamo u četvrtfinalu jer koja je vjerovatnoća da ameri izgube dvije uzastopno... :rofl

i onda čudo....... maestralni divac i stojkaović, a kad su njih zaustavili ludi gurović i na kraju hladnokrvni jarić........ jedna od najvećih pobjeda ikad....... do kraja su pali novi zeland (uz MNOGO muke) i argentina (uz sudijski poguranac) ali i i uz fantastičnu partiju bodiroge...... eh.....vremena davna........

Trotoar
22-09-2014, 13:09
nauprot ovoj gore navedenoj ekipi - pogledajte sadašnji tim srbije..... tri ozbiljna igrača (teodosić, bjelica i krstić od kojih je jedan (krstić) zbog povrede došao nespreman...... 6 igrača iz ABA lige (NBA je ipak malo jača :D ) , stefan marković koji nema šut, štimac koji je priča za sebe i raduljica (aj dobro, on nije tako loš).... i sa takvim timom srbija uzima srebro........... to je po meni pravo čudo.......... i splet srećnih okolnosti ...

iako je ovo prvenstvo bilo jedno od slabijih, ako ćemo iskreno.......

i nesamo da uzimaju srebro nego i prijete amerima :rofl........ stvarno kurčenje bez granica.........

Trotoar
23-09-2014, 14:18
vijesti iz cg košarke:

http://www.vijesti.me/sport/pamtice-se-pobjeda-nad-srbijom-neuspjeh-u-sloveniji-i-holandski-debakl-797048

Od 10-0 do holandskog debakla - to je u najkraćem put sada već bivšeg selektora košarkaša Crne Gore.

NorthStand
23-09-2014, 17:57
divac stojaković i bodiroga, stvarno tri klasna igrača i tri klasna četnika. :kez

da nije bilo njih, mislim da ništa od zlata, a i Gurović je trpao neke zanimljive trojke.

Grunf
23-09-2014, 20:26
by yugobasket

http://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629852_831918710173372_5446517094439932531_n.jpg ?oh=6ed019c6a002d41a4431194ea5e8d391&oe=54C8A479

Sa 16 godina su mu rekli da je prespor, ali će Ćosić rekao da je zato brz u razmišljanju.

Trotoar
26-09-2014, 13:28
by yugobasket

http://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629852_831918710173372_5446517094439932531_n.jpg ?oh=6ed019c6a002d41a4431194ea5e8d391&oe=54C8A479

Sa 16 godina su mu rekli da je prespor, ali će Ćosić rekao da je zato brz u razmišljanju.

odlična fotka :cool:

Trotoar
03-10-2014, 13:14
kreće nova sezona........

kako sad stoje stvari zvezda i cedevita su iznad svih, tu negdje je i budućnost.........

4. će nadam se biti partizan......... ako se ne raspadne.....

Trotoar
10-10-2014, 08:31
zanimljiv početak :)

cedevita na nuli........ slovenci u transu..... zvezda djeluje moćno........

ali tek je početak ....... :)

NorthStand
10-10-2014, 14:30
ove naše pizdunčine iz cibone sam odavno prestao pratit, malo sam ih sad pratio dok je igrao Šarić sad opet bojkot neću ni tv palit kad igraju. ovako se izblamirat protiv zvezde, na svom vlastitom parketu mogu samo oni. ma da su došli s 10 nba zvijezda, ne bi dozvolili da ih razbiju 20 razlike u sred zagreba. to je klasični nedostatak muda, i psihičke mentalne snage. bez toga, se ne može ni u svatove ni u rat.

da se razumjemo zvezda je jaka, i digla se zadnjih par godina na jednu visoku razinu, čak su trentno i isprijed partizana ali i dalje je to ekipa koja nije nikakav bauk i koju bi ekipa kao Cibona trebala i s klincima moć pobjedit u zagrebu. ali to su sve razmažena derišta, bez muda i bez vođe koji bi bio u stanju napravit nešto takvo. isto tako, Šarićev odlazak je najbolji dokaz koliko vrijedi on ko igrač, kad se uzme u obzir da je u onom polufinalu upravo protiv zvezde bio jedan od najboljih na parketu, i proglašen najkorisnijim igračem ABA lige. i sad kad ga nema, Cibona ispuši laganini u sred zagreba. kao što sam reko, opet prestajem pratit cibonu jer mi ne treba nerviranje s budalama koji se ne znaju sastat s jebenom loptom.

Trotoar
20-10-2014, 08:39
partizan u seriji: -20 protiv cedevite, -30 u litvianiji i protiv olimpije..........

sad nam samo fali zvezda i -40 .........

dalo je mali kralj...... obara sve rekorde ......juče protiv olimpije je popio pet blokada, a nije igrao ni 15 minuta..........:)

no razloga za optimizam ima.....valjda.....potpisao je mačvan do kraja sezone.... to valjda znači da bogdanović ide.......bio je očajan na ove tri utakmice...........

treba da potpiše i Bo McCalebb... ako nam ga ne ukrade konkurencija :D raskinut mu je ugovor sa fenerom.........

a poslije kineske sezone dolaze raduljica i pavlović.......

eto..... ekskluziva za hrhb forum :)

Grunf
20-10-2014, 08:59
A jesi vidio koš na tekmi? :naklon

http://www.youtube.com/watch?v=SYTkIHPw988

Trotoar
20-10-2014, 09:33
a jesam, kako nisam :D

gledao sam utakmicu.......

na ovo sam počeo da se smijem...... kako dobiti kad rivalu i ovo ulazi :rofl

Grunf
20-10-2014, 14:41
partizan u seriji: -20 protiv cedevite, -30 u litvianiji i protiv olimpije..........

sad nam samo fali zvezda i -40 .........

dalo je mali kralj...... obara sve rekorde ......juče protiv olimpije je popio pet blokada, a nije igrao ni 15 minuta..........:)

no razloga za optimizam ima.....valjda.....potpisao je mačvan do kraja sezone.... to valjda znači da bogdanović ide.......bio je očajan na ove tri utakmice...........

treba da potpiše i Bo McCalebb... ako nam ga ne ukrade konkurencija :D raskinut mu je ugovor sa fenerom.........

a poslije kineske sezone dolaze raduljica i pavlović.......

eto..... ekskluziva za hrhb forum :)

Čuj, ak vama ne dođe ubrzo neko pojačanje mogli bi ispasti iz lige. Gledal sam vas protiv Cede koja je loša ove godine, a vi ste bili očajni prema njima. Imate jako slabu ekipu.

Trotoar
21-10-2014, 12:50
Čuj, ak vama ne dođe ubrzo neko pojačanje mogli bi ispasti iz lige. Gledal sam vas protiv Cede koja je loša ove godine, a vi ste bili očajni prema njima. Imate jako slabu ekipu.

nismo baš toliko loši jbg :)

došao je milan mačvan.... za početak........

i fali nam plej....... i to moramo regulisati pod hitno.....

kad vi došli mekejleb, pavlović i raduljica (druga dvojica nakon kineske sezone) to bi bio tim kadar da osvoji aba ligu........

vidjećemo....... prvo plej :)

Grunf
25-10-2014, 19:39
Da, niste tolko loši. Zato vas Metalac vodi 17 razlike u Pioniru. :rofl

Trotoar
27-10-2014, 08:13
:smijeh

jes bilo neprijatno........

nego, drago mi je da pratiš Partizan :cool:

:)

Grunf
27-10-2014, 09:04
Pratim ABA-u i njezinu stranicu. Videl sam da je bilo 17 razlike, ali onda su suci sudili 38 bacanja Partizanu tak da Metalac nije imal šanse. :D

Trotoar
28-10-2014, 08:09
Pratim ABA-u i njezinu stranicu. Videl sam da je bilo 17 razlike, ali onda su suci sudili 38 bacanja Partizanu tak da Metalac nije imal šanse. :D

:) i dvije tehničke greške u drugom...... a u prvih pet minuta nastavka bilo je barem 5 puta koš + faul........

ali to je posljedica dobre partizanove ige u drugom.......

malo me nerviraju tehničke greške za simuliranje faula...

olako ih daju

Grunf
28-10-2014, 08:44
To je uobičajeno da svaki napad imaš koš-faul. :D

Grunf
29-10-2014, 23:28
Dule opet bije igrače. :toljaga

http://www.youtube.com/watch?v=rxzkmMGMJIU

Trotoar
31-10-2014, 08:36
dule serijski davitelj :)

ljubav je to.......

nego, kako ti se čini zvezda?

večeras u zagrebu gostuje teodosić, to valja pogledati.....uživo, ako ti je zgodno

Grunf
31-10-2014, 08:45
E vidiš, dobar prijedlog. Sam kaj sam sad kratak s lovom, a taman bi mogli izaći poslije tekme.

Zvezda je jaka, u skladu s proračunom od 3,6 milijuna eura. Daleko najskuplja ekipa lige, a onda i najjača.

Trotoar
31-10-2014, 13:11
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:517317-Psiholog-za-Sport-Vujosevicu-je-potrebna-strucna-pomoc

evo za duleta

a gdje nam je north?

Trotoar
05-11-2014, 08:08
E vidiš, dobar prijedlog. Sam kaj sam sad kratak s lovom, a taman bi mogli izaći poslije tekme.

Zvezda je jaka, u skladu s proračunom od 3,6 milijuna eura. Daleko najskuplja ekipa lige, a onda i najjača.

i mnogo dobro igraju... budućnost su slomili za 3 min.

dašić je navodno peckao zvezdaše :)

http://www.cdm.me/sport/kosarka/dasic-pecnuo-zvezdase

partizan opet loše....... biće ovo duga sezona....... a i dule je luđi nego ikada :D

posljednja izjava je bila "najcrnje je prije svitanja" :)

Grunf
05-11-2014, 08:46
North je tu negdje, preuređuje kuću pa je manje tu, ali bu došel. :D

Budućnost je jaka ove godine. :naklon

Trotoar
11-11-2014, 12:17
North je tu negdje, preuređuje kuću pa je manje tu, ali bu došel. :D

Budućnost je jaka ove godine. :naklon

budućnost dobra...... držalimsu zvezdu na konopima 3/4 (i onda se raspali za 3 min)

gospodar je riješio malo više da uloži ove godine........ nakon debakla košarkaške reprezentacije u kvalifikacijama za Ep i ispadanja od holandije......

tako da je sastavljen dobar tim...... doveden je planinić, tu je i cook, ne znam hoće li ostati i kad se oporavi ivanović...... vratio se i dašić koji jeste malo lud, ali je odličan igrač...... sve u svemu mogla bi se gledati evroliga dogodine u pg :)

i nam kraju Partizan - mzt......... mali marinković odličan :naklon

NorthStand
11-11-2014, 16:32
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:517317-Psiholog-za-Sport-Vujosevicu-je-potrebna-strucna-pomoc

evo za duleta

a gdje nam je north?

evo me, ovisnik o hrhb forumu se vratio jači i luđi nego ikad prije. :smijeh

reko sam za ovog duleta već, da mi se čini tip ko neki razbojnik, voli da galami lupa šamara sve redom. pravi rustikalni srboslavac. :rofl

Trotoar
12-11-2014, 12:36
:cool:

inače, dule je crnogorac....rođen je u podgorici........ali dugo živi u beogradu tako da govori ekavicom

evo kako su se na njuzu našalili na tu temu

Ne razumem gde sam pogrešio. Sve igrače Partizana tretiram kao svoju decu pa je normalno da ponekad vičem na njih ili da ih davim iz ljubavi. Socijalni radnici su stvarno preterali ovaj put. U ovako osetljivim situacijama moraju se sagledati svi aspekti kako bi se donela ispravna odluka. Sve će se razjasniti posle žalbenog postupka. Ne želim sada da izlazim u javnost sa svim detaljima niti pominjem kako iza mog napada na Andrića stoji lično Nebojša Čović – poručuje Vujošević.

Read more: http://www.njuz.net/socijalna-sluzba-oduzima-igrace-duletu-vujosevicu/#ixzz3Iqy0jIsW

NorthStand
12-11-2014, 16:52
moja greška, dakle dule je crnoslavac. :kez

Trotoar
13-11-2014, 08:29
moja greška, dakle dule je crnoslavac. :kez

:D

I igrači Partizana zovu Pavlovića: Batali pecanje, dođi na basket!

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=136565

:formula

Grunf
13-11-2014, 21:58
Cedevita je moćna :naklon

http://www.youtube.com/watch?v=-2dU9oFVDSI

Grunf
16-11-2014, 18:36
Idu Bugari :toljaga Ne znam tko je uopće pustil Levski u ligu s takvim uvjetima.

http://www.youtube.com/watch?v=oABgBy4kMBU

Trotoar
17-11-2014, 12:07
gledao sam utakmicu.......

i moram istaći da su se igrači i osoblje levskog ponijeli više nego korektno..... svojim tijelima su zaštitili igrače partizana........

kazna svakako, ali izbacivanje ne........ bilo bi pretjerano, a i narušilo bi regularnost........

ai naredne godine bi volio vidjeti nekog drugog umjesto levskog.... npr. Mornar Bar :)

Trotoar
17-11-2014, 12:08
prognoza za hrvatski derbi danas?

Grunf
17-11-2014, 13:12
Bit će napeto, Cibona se pojačala tak će biti izjednačena tekma, ali bude dobila Cedevita. :cheer

NorthStand
17-11-2014, 14:44
Idu Bugari :toljaga Ne znam tko je uopće pustil Levski u ligu s takvim uvjetima.

http://www.youtube.com/watch?v=oABgBy4kMBU

levski mi je simpatičan, baš zato jer njihovi navijači stalno tamburaju srbe. :kez
dok cska sofija njeguje prijateljstvo s grobarima, tako da to ti je i razlog njihovog napada na srbe odnosno partizanovce.

Grunf
17-11-2014, 22:23
Cedevita dobila 71:69. Svaka im čast zbog toga, a i zbog majica. :)

http://www.kkcedevita.hr/desktopmodules/dnninfo_news/newsimages/29815/lrg_41481733_cibona-cedevita6.jpg

NorthStand
17-11-2014, 22:38
tko je igrao, ako nije tajna, za majice. :naklon

NorthStand
17-11-2014, 22:58
vidio sad da je cibona popušila, uvijek mi bila draža cibona, za tebe me ne čudi da navijaš za crvene. :D

nego koga su uzeli za pojačanje, izgleda da su im pojačanja solidna, kad cedeviti mogu parirat.

Grunf
17-11-2014, 23:12
Pa Markota je došel i Ilievski tak da su sad dobri. :)

Trotoar
18-11-2014, 12:12
levski mi je simpatičan, baš zato jer njihovi navijači stalno tamburaju srbe. :kez
dok cska sofija njeguje prijateljstvo s grobarima, tako da to ti je i razlog njihovog napada na srbe odnosno partizanovce.

levski kažnjen sa dvije utakmice bez publike i 5.000 eura novčano..... :)

Trotoar
18-11-2014, 12:13
vidio sad da je cibona popušila, uvijek mi bila draža cibona, za tebe me ne čudi da navijaš za crvene. :D

nego koga su uzeli za pojačanje, izgleda da su im pojačanja solidna, kad cedeviti mogu parirat.

grunfe, voliš crveno? :)

Trotoar
18-11-2014, 12:14
uzgred, partizan je dosta lako dobio levski... dominacija pod koše, i dosta poena iz kontre....... sad smo na 4-4.......

sljedeće kolo cibona u pioniru......... klasik jadranske lige :)

Grunf
18-11-2014, 13:31
grunfe, voliš crveno? :)

Volim Cedu. :cheer

Trotoar
21-11-2014, 08:32
Saša Pavlović danas potpisuje za PArtizan.........

ekskluziva za hrfb.info :)

Grunf
21-11-2014, 08:44
Prestar je on da bi ga se bojali. Dok dođe u formu već će proći cijela sezona.

Trotoar
24-11-2014, 08:10
a i sa njim opet sapunica....ko prošle godine....... ne znam šta koji k. pregovara...

nije prestar....trideset i koja......... prave godine :)

partizan (neočekivano) lako protiv cibone.....opet dominacija pod košem.... igramo sve bolje i već smo na 5-4 i diobi 4. mjesta....

večeras derbi lige: cedevita-zvezda

da vidimo kako stoje stvari :)

Grunf
24-11-2014, 08:51
Jbg, Cibona je slaba. Zato će danas Ceda dobiti Zvezdu nekih 10 razlike. :cheer

NorthStand
24-11-2014, 15:14
Saša Pavlović danas potpisuje za PArtizan.........

ekskluziva za hrfb.info :)

ekskluziva za tebe, zvezda dobiva po lampi od cedevite. :kez

Grunf
24-11-2014, 22:41
Pa mislim to je za poluditi. Izgubili su pola koša od Zvezde :jao

NorthStand
24-11-2014, 22:41
pobjeda zvezde, ali jedvice jade, Cedevita je stvarno dobra, ne znam zašto je dozvolila crveno belima egal završnicu, moraju oni to ranije finiširat i ne dozvolit priključak delijama pred samu završnicu. ali lakše je to reći, nego napraviti, košarka je takav sport i često presude te zadnje minute-sekunde.

NorthStand
24-11-2014, 22:42
Pa mislim to je za poluditi. Izgubili su pola koša od Zvezde :jao

ako ništa, barem su ih pošteno namučili, dobra je cedevita jedini naš ozbiljni klub trenutno.

Grunf
24-11-2014, 22:46
Jbg, treba biti pošten i reći da je Zvezda jači klub trenutno, puno skuplju ekipu imaju i razaraju u Euroligi tak da je egal tekma mlade i perspektivne ekipe Cede jako dobar rezultat. Šteta kaj su spušili...

Grunf
24-11-2014, 22:48
ako ništa, barem su ih pošteno namučili, dobra je cedevita jedini naš ozbiljni klub trenutno.

Da, nažalost je to istina. Fali nam jaki Zadar, Split i Cibona.

NorthStand
25-11-2014, 05:09
Jbg, treba biti pošten i reći da je Zvezda jači klub trenutno, puno skuplju ekipu imaju i razaraju u Euroligi tak da je egal tekma mlade i perspektivne ekipe Cede jako dobar rezultat. Šteta kaj su spušili...

je, bolja je zvezda pojačala se gadno, i sad su stvarno dobra ekipa, partizan je u rasulu zadnje dvije godine sve više i više tone. dok zvezda ide uzlaznom putanjom, ne znam kako se to dogodilo da partizan nakon svih trofeja izgubi primat i kvalitetu momčadi.

Trotoar
25-11-2014, 08:13
Jbg, Cibona je slaba. Zato će danas Ceda dobiti Zvezdu nekih 10 razlike. :cheer

e jbg :)

al dobra utakmica....raspucani i jedni i drugi....

uzgred: pavlović možda jeste star ali je odbio galatasaraj za 500.000 eura i što će tebi biti zanimljivije - odbio je i cedevitu za 200 - 300.000 do kraja sezone......... :)

Trotoar
25-11-2014, 08:14
ekskluziva za tebe, zvezda dobiva po lampi od cedevite. :kez

:D

sreća pa te nisam poslušao nego igrao na + koševe :prvakava

Trotoar
25-11-2014, 08:19
je, bolja je zvezda pojačala se gadno, i sad su stvarno dobra ekipa, partizan je u rasulu zadnje dvije godine sve više i više tone. dok zvezda ide uzlaznom putanjom, ne znam kako se to dogodilo da partizan nakon svih trofeja izgubi primat i kvalitetu momčadi.

1. razlog je politika..... zato zvezda ima budžet 3,5 .- 5 miliona, A partian petinu toga......

2. ne slažem se da tone........ pretprošle godine je sa mladom ekipo osvojio sve trofeje, a prošle je imao velike probleme sa povredama, a na kraju je u aba ligi ispao na jednu loptu od (dobre) cedevite....... malo je falilo i sreće :).... a osvojio je prvenstvo srbije (3:1 protiv zvezde u finalu sa 30,7 poena prosječno bogdanovića i sprdnju u prvoj utakmivci kada se igralo 5 na 3)

ove godine je start bio očajan, ali ekipa polako dolazi na svoje..... jedan od problema je što su nam otišli nosioci igre iz prošle sezone, pa dok se ovi momci naviknu na nove uloge..... međutim, došao je mačvan.......... uz oporavljenog milosavljevića, (nadam se i pavlovića) i jednog amerikanca na poziciji 1 opet smo u egalu sa zvezdom........:)

Grunf
25-11-2014, 08:36
Zvezdaši drže sve poluge vlasti pa usmjeravaju lovu u Zvezdu.

Grunf
26-11-2014, 21:21
Repeša kažnjen s jednom utakmicom suspenzije. Smiješna liga. :kava

Trotoar
28-11-2014, 13:11
Repeša kažnjen s jednom utakmicom suspenzije. Smiješna liga. :kava

zbog čega je kažnjen?

Grunf
28-11-2014, 13:35
To i mene zanima, možda je nekaj doviknul sucima. :facepalm

Trotoar
01-12-2014, 11:36
Pavlović danas potpisuje.......
Milosavljević se oporavio......
Murić povrijedio lakat........
izgubili od efempea...

idemo dalje :)

Trotoar
01-12-2014, 11:37
To i mene zanima, možda je nekaj doviknul sucima. :facepalm

ili čoviću :)

Grunf
01-12-2014, 21:03
Sve je moguće. Zvezda i Partizan su zaštićeni ko lički medvjedi u ovoj ligi. :D

NorthStand
02-12-2014, 01:29
1. razlog je politika..... zato zvezda ima budžet 3,5 .- 5 miliona, A partian petinu toga......

2. ne slažem se da tone........ pretprošle godine je sa mladom ekipo osvojio sve trofeje, a prošle je imao velike probleme sa povredama, a na kraju je u aba ligi ispao na jednu loptu od (dobre) cedevite....... malo je falilo i sreće :).... a osvojio je prvenstvo srbije (3:1 protiv zvezde u finalu sa 30,7 poena prosječno bogdanovića i sprdnju u prvoj utakmivci kada se igralo 5 na 3)

ove godine je start bio očajan, ali ekipa polako dolazi na svoje..... jedan od problema je što su nam otišli nosioci igre iz prošle sezone, pa dok se ovi momci naviknu na nove uloge..... međutim, došao je mačvan.......... uz oporavljenog milosavljevića, (nadam se i pavlovića) i jednog amerikanca na poziciji 1 opet smo u egalu sa zvezdom........:)

slažem se s tobom u svemu napisanom, iako je jasno kakva će biti sudbina zvezde partizana i cedevite, ak se Šarić vrati u Cibonu. :kez

inače zvezda je favorizirana još od doba juge, tak da me to ništa ne čudi.

Trotoar
02-12-2014, 11:07
Sve je moguće. Zvezda i Partizan su zaštićeni ko lički medvjedi u ovoj ligi. :D

za zvezdu bi se i mogao složiti ... :)

Trotoar
02-12-2014, 11:11
slažem se s tobom u svemu napisanom, iako je jasno kakva će biti sudbina zvezde partizana i cedevite, ak se Šarić vrati u Cibonu. :kez

inače zvezda je favorizirana još od doba juge, tak da me to ništa ne čudi.

povratak šarića me ne brine jer:

http://www.tportal.hr/sport/kosarka/360867/MVP-Sjajni-Dario-Saric-se-upisao-u-povijest-Eurolige.html

na kraju ove ili naredne sezone njegov put je NBA..... bar 10 sezona..... pa kad obezbjedi nba penziju možda se i vrati kao pavlović u Partizan

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:522321-Pavlovic-Za-Partizan-bih-sve-uradio-grobari-su-me-naterali-da-se-vratim

a dotad ne brinem :D

Grunf
02-12-2014, 11:29
Ma Pavlović je potrošen igrač, on je na razini Kusa trenutno. More sam stati u kut i šajbati trice i na ime gađati slobodna bacanja. :D

DzoniBG
02-12-2014, 11:47
Zvezda je ove sezone prejaka, nema konkurenciju u jadranskoj... svaka utakmica je manje vise trening za Euroligu...

Koliko tamo mozemo da uradimo...za sad se gura odlicno, idemo u Top16 najverovatnije, a i tamo nismo bez izgleda.

Ovo je sad ozbiljan tim...

Trotoar
03-12-2014, 08:21
Zvezda je ove sezone prejaka, nema konkurenciju u jadranskoj... svaka utakmica je manje vise trening za Euroligu...

Koliko tamo mozemo da uradimo...za sad se gura odlicno, idemo u Top16 najverovatnije, a i tamo nismo bez izgleda.

a džoni jebo ga ti zar ništa nisi naučio prethodnih godina :)

Trotoar
03-12-2014, 08:24
Ma Pavlović je potrošen igrač, on je na razini Kusa trenutno. More sam stati u kut i šajbati trice i na ime gađati slobodna bacanja. :D

zato ga je i repeša htio :D

daleko je on od potrošenog igrača....... šut mu nikad nije bio jača strana...... ali zato ulaz......... ima (pre)brz prvi korak, a jak je kao bik.... u nba je navikao na šut iz kontakta........ svaki put ramenom u centra i onda koš..... djeluje lagano ali k. jeste.......

drago mi je što se vratio...... :)

Grunf
03-12-2014, 09:26

Pa bilo bi čudno da daleko najskuplja ekipa u ligi ima problema s nekim. Zasad su se provukli samo kod Cedevite.

Grunf
03-12-2014, 09:29
zato ga je i repeša htio :D

daleko je on od potrošenog igrača....... šut mu nikad nije bio jača strana...... ali zato ulaz......... ima (pre)brz prvi korak, a jak je kao bik.... u nba je navikao na šut iz kontakta........ svaki put ramenom u centra i onda koš..... djeluje lagano ali k. jeste.......

drago mi je što se vratio...... :)

On je u NBA-u jedino šutiral trice, stal je u kut i onda čekal pas od Jamesa. To mu je karijera bila. :D Tu i tamo je uletio pod koš. Dobar je igrač, ali gdje je nestala ona čuvena Partizanova košarkaška škola? Stalno se priča kako Dule proizvodi mlade igrače i onda odjednom moraju aktivirati penzionere. :raspa

Trotoar
04-12-2014, 08:43
Blassingame napustio cibonu?

jedno pitanje grunf....

da li bi imao pravo da igra za Partizan u aba ligi ove sezone?

Trotoar
04-12-2014, 08:52
On je u NBA-u jedino šutiral trice, stal je u kut i onda čekal pas od Jamesa. To mu je karijera bila. :D Tu i tamo je uletio pod koš. Dobar je igrač, ali gdje je nestala ona čuvena Partizanova košarkaška škola? Stalno se priča kako Dule proizvodi mlade igrače i onda odjednom moraju aktivirati penzionere. :raspa

:D:D:D

a vidi.... da je lebronu 10 godina torbu nosio imao bi bolju karijeru nego što će 95% igrača današnje aba lige imati :)

no pustimo sašu...... iako ga i repeša cijeni .... :)

bogdanović, lauvergne, bertrans pa i westermann..... četiri dječaka od kojih je dule za prethodne dvije godine napravio muškarce.....

ove godine tu su andrić (skeptičan sam), milutinov (imao je dobrih partija, ali koljena....), dalo (imamo jedinog crnca koji ne zna da igra košarku :D ), i najmlađi vanja marinković..... 17 godina........ kada je ekipa bila skroz u k. (protiv metalca ) on je dao 20 poena i vratio nas u život....

žao mi je što je dangubić izabrao zvezdu........

naravno, pošto partizan hoće trofeje uz klince treba po koji iskusan igrač...... zato je došao mačvan..... zato je došao saša.......

pa ćemo vidjeti.......

mada mi djeluje da je ekipa od prije 2 godine (gore nabrojani) bila perspektivnija......

Grunf
04-12-2014, 09:43
Blassingame napustio cibonu?

jedno pitanje grunf....

da li bi imao pravo da igra za Partizan u aba ligi ove sezone?

Ha, ne znam kakva su pravila u ABA ligi, ali po svim ligama postoji prijelazni rok na polusezoni. Treba pogledati.

Grunf
04-12-2014, 09:55
:D:D:D

a vidi.... da je lebronu 10 godina torbu nosio imao bi bolju karijeru nego što će 95% igrača današnje aba lige imati :)

no pustimo sašu...... iako ga i repeša cijeni .... :)

bogdanović, lauvergne, bertrans pa i westermann..... četiri dječaka od kojih je dule za prethodne dvije godine napravio muškarce.....

ove godine tu su andrić (skeptičan sam), milutinov (imao je dobrih partija, ali koljena....), dalo (imamo jedinog crnca koji ne zna da igra košarku :D ), i najmlađi vanja marinković..... 17 godina........ kada je ekipa bila skroz u k. (protiv metalca ) on je dao 20 poena i vratio nas u život....

žao mi je što je dangubić izabrao zvezdu........

naravno, pošto partizan hoće trofeje uz klince treba po koji iskusan igrač...... zato je došao mačvan..... zato je došao saša.......

pa ćemo vidjeti.......

mada mi djeluje da je ekipa od prije 2 godine (gore nabrojani) bila perspektivnija......

Partizanova trenutna situacija je i dokaz mojih promišljanja, a to je da bez novaca nema ni jakog kluba, a posljedično ni kvalitetnih igrača iz omladinskog pogona. Pogledaj Cedevitu, otkad imaju love i otkad imaju jaki klub imaju i jake igrače iz omladinske škole. Tako je bilo i s Cibonom, kad su bili jaki, tamo krajem '90-ih, štancali su jake mlade igrače kao na traci, od Giričeka do Sesara.

Trotoar
04-12-2014, 11:48
Ha, ne znam kakva su pravila u ABA ligi, ali po svim ligama postoji prijelazni rok na polusezoni. Treba pogledati.

tako nešto sam i ja mislio......

pratićemo razvoj situacije :)

Trotoar
04-12-2014, 11:54
Partizanova trenutna situacija je i dokaz mojih promišljanja, a to je da bez novaca nema ni jakog kluba, a posljedično ni kvalitetnih igrača iz omladinskog pogona. Pogledaj Cedevitu, otkad imaju love i otkad imaju jaki klub imaju i jake igrače iz omladinske škole. Tako je bilo i s Cibonom, kad su bili jaki, tamo krajem '90-ih, štancali su jake mlade igrače kao na traci, od Giričeka do Sesara.

Partizan već par godina kuburi sa parama, to nije ništa novo.....sponzori ga zaobilaze zbog politike.....
ali do ove sezone ključna stvar je bilo to što je stalno igrao evroligu pa su mladi igrači imali interes da igraju bez para u partizanu znajući da će to kasnije naplatiti.....
pogledaj lovernja koji je na kraju i to mala primanja , odnosno dug oprostio kada je otišao u rusiju....

i ne samo to......mnogi amerikanci su dolazili u partizan za objektivno mnogo manje pare nego što vrijede znajući da im je to najbolja reklama i skoro svi bez izuzetka su to uspjevali kasnije da naplate igajući za najbogatije evropske timove......

a cedeviti samo pohvale! i nisu tu samo pare........ ali sa parama je svakako lakše :)