PDA

Pogledaj Full Version : VodiĆ za poČetnike

sagitarius
26-06-2013, 14:45
Vodić za početnike
Prije nego li odlučite da se registrirate na HRHB, iskreno vam savjetujem da jedno vrijeme pratite i čitate upise forumaša , kako bi ste skužili tko je tko, tko je administrator, tko su moderatori, s kim se možete zezati do mile volje, a koga treba da zaobilazite u širokom luku u prvo vrijeme i sve to imadnete u vidu kada konačno odlučite, ako se odlučite i najzad pritisnete onaj gumb „registracija“...

Da bih vam skratio muke i pojednostavio stvari, odlučio sam da vam napišem ovaj kratki vodić kroz forum HRHB, kojim će te steći punu i pravu sliku gdje ste se „ni krivi ni dužni“ obreli.
Nadam se da mi moje kolege forumaši neće zamjeriti na slobodi i mojim opisima, pa o sebi neću govoriti pružajući svima priliku da mi se poslije "osvete" i dobro me ocrne...

Prvi koji će vas dočekati , nemoj te sumnjati, bit će Inkvizitor, jezivo ime za čovjeka golubjeg srca i sjajnog smisla za oštra pitanja, koji će vas u početku redovito sluđivati, ali će te poslije vremenom shvatiti da je ovaj jedan od vlasnika portala u biti dobričak, željan istine i konačnih saznanja, pomalo nalik Don Kihotu u istjerivanju pravde, ali definitivno osobi sa ogromnim forumaškim iskustvom kojem nećete šale moći poturiti šuplju priću pod istinu.
Ako ste uspjeli šarmirati Inkvija, nećete to zasigurno uspjeti sa Capom, oficijelnim Caporegime nickom i drugim vlasnikom portala, dobrim policajcem u tandemu s Inkvijem, jezivo elokventnim tipom, s kojim, ako se upustite u neracionalan i nedovoljno dokumentiran chat dobijate ban, a da još niste namirili niti stoti post i da toga niste ni svjesni.Naknadnim analizama shvatit će te da ste ispali glupan i da vas je Capo elegantno prešao.

Lijevo i desno krilo ovog tima su Stiliana i Pdv, dame, mekog srca, oštrog jezik, zabavljenih prividno u neobvezatnim chatovima, laganim temama , pričicama i chatanju, ali vrlo izraženog smisla za ženske intuitivne stvari, o kojim se čak ni ja, močni Sagitarius ne usuđujem prosuđivati, posebice kada je gospodarstvo u RH u pitanju, gdje je PDV neprikosnoveni autoritet na forumu ili kada su u pitanju intuitivna mišljenja i procjene kada je opet Stiliana u pitanju.
Za početak je najbolje da se zabavite čatanjem na laganim temama tipa čet trač i teferić, da bi ste pošto se malo isprobate i dobili simpatije moderatorki krenuli ka svojoj nekakvoj užoj specijalnosti.
Ako ste krenuli među navijače, pripazite se to je najjači podforum u regiji, a ako pak krenete u povijest, pripazite na Bandiru, jednako kao i na politici, gdje će vas ovaj čovjek totalno devastirati uz uvjet da napišete i jednu jedinu nebulozu koju niste kadri obrazložiti i podkrijepiti ili ne daj vam Bože kakvu neistinu, Bandira će vas pojesti kroz monitor računala.
Northstand je lik koji vas čeka i vreba vašu grešku i na politici i općenito, ma gdje da ste načinili drek na forumu.
Kada vam North napiše post, prvo mislite da čitate roman, onda shvatite da ste vi u centru romana, da bi ste na koncu shvatili da ste negdje dobro ukakili motiku i da u svakoj diskusiji s njim apsolutno nemate šansi.
Na četovima se pazite oštre „kruške“ to vam je nick Pala s kruške, s njom se ne treba šaliti ako niste kadri podnijeti brzi ubod kobre, a onda djetinji smijeh i brzi odlazak, pogotovu ako dirnete u neke njene temeljne postulate na kojim je izgradila svoj nik.
Ako vas zavoli postat ćete njena svinja.Bez uvrede, to je njen najviši oblik nježnosti prema nekom forumašu, definitivno nije fetiš, ne zavaravajte se...
O ljutoj travi ne želim govoriti , jer ime vam sve kaže, pazite se da se ovom niku nipošto ne zamjerite: onakav oštar, lucidan brzopotezan, mada mi je prijatelj, ponekad ga se i sam uplašim..., ali sve on to čini sa neskrivenom ljubavi, pa ostanete u dilemi da li vas je upozorio anđeo ili sam sotona sa dna pakla...
A Eugen Savojski, o ne, nipošto se s ovim nikom ne zajebavajte, jer ako vam „Juđin“ stane na kosti saznat ćete da ste potomak nastao iz grijeha pauka i hijene i još koješto što se ne usuđujem niti ponoviti, a kamoli pomisliti, s njim dobro pazite da ne uđete u anti hrvatsku diskusiju, o ne, ne činite to zaista...
A tu su i Marta, sjajan forumaš, nekonfliktan i idealan za sugovornika, Ogledalce, sjajna osoba i velika dama koja se krije iza grubih riječi, a onda se tiho pojavi veoma inteligentna Galija, koja vam nježno kaže da niste produhovljena osoba i tada bježite glavom bez obzira...
S ovim damama možete čatati, prićati, družiti se, ali i tu se pazite i uvijek budite pod kontrolom, jer Ogledalce postaje furija sa noktima koji će vas doživotno obilježiti, Galija će vas diskretno i tiho zauvijek diskreditirati da ne znate ni što vam se dogodilo, a Marta, će samo prestati da vam se obraća i to je definitivni znak da ste izgorili ko sijalica.
Na politici imate elokventnog i šarmantnog Aleksu, dežurnog srbina, slično kao što je i Uroš, ali Aleksa je gospodin, a Uroš, hm...pa i on je gospodin, jedino on će vas sjebati da će te već sutra preči na pravoslavlje..., oba su majstori riječi..., nisu konfliktni i ako imate argumente naprijed, ali ako nemate saznat ćete da su vam preci bili Srbi i da je vaša vjekovna domovina bila Srbija.
Na religiji je tu prva dama foruma Zgabriel, koja je ovih dana u stanovitoj apstinenciji, ali kad se pojavi i kada to najzad odlući učiniti, eh onda će te shvatiti koliko je širok njen opus od čata, politike, životnih pitanja, do religije, gdje je definitivno svojim prilozima postala nikad prevaziđena i prva dama ovog pod foruma.
Nipošto se ne smiju zaboraviti Moonlight, Dceljski, ali i neki novi članovi koji su donijeli dosta novina na forum i donijeli nove standarde brze razmjene postova ali i sadržajnih informacija.
Dakle, iako je nemoguće spomenuti sve aktivne forumaše i ovi koje sam spomenuo su nekakav legitimacija HRHB foruma preko koje možete shvatiti da je druženje jednostavno ali da postoje stanovita pravila, usudio bih se reći običajne usvojene stvari koje nigdje ne pišu ali kojih se svi pridržavamo.
Jasno, sve one koje sam propustio da imenujem i prozovem, dopunit će ostali forumaši , ali i istaknuti njihove osnovne forumaške karakteristike, bitne da ih stave na znanje našim budućim i aktualno novim članovima.
Poenta priće je da sve ovo nećete naći na onom oficijelnom uvodnom dijelu i da vam je ovo netko morao na koncu konaca ipak reći, mada bilo koga da upitate, svi bi vam s osmijehom rekli HRHB, ma tu nema problema,jer tu mogu pisati svi i što im padne na um.
Pripazite se i nika Sarajka djevojka, sjajnog i nekonfliktnog forumaša, sa mnogo socijalnih, prividno naivnih tema na koje se lako upecati, ali ako krenete na krivu stranu od njene vizije, shvatit će te da ova dama „puca iz sve artiljerije“ jednako kvalitetno i da s njom nemate šansi u duelu jedan na jedan.
Samo mali broj forumaša je u stanju nositi se sa njom i početnicima iskreno savjetujem da je se klonu, posebice ako žele da kritiziraju Bošnjake, bošnjačku politiku ili bilo što, što ima prizvuk protiv unitarne BiH i to sve dok ne steknu bar dijelomice njeno bogato forumaško iskustvo, stjecano na mnogim forumima, izbrušeno desetcima tisuća postova, a interesantno i karakteristično isključivo na forumima s hrvatskim predznakom, iako je dama jedna sjajna i jako pametna bošnjakinja, koja se k tomu odlično služi internetom i bazama podataka uglavnom sa bošnjačkim predznakom.
U protivnom, ako joj se nemušto suprotstavite, osjetit će poriv da postanete Bošnjak i da tako okončate njenu kanonadu.
U lijep čat možete doći i sa Grunfom najvećim forumskim šarmerom , ali i sa pravom damom Miror, koji će svojom brzinom sjajnim smislom za humor , jednako kao i Ribica biti sjajni sugovornici, ali brzo će te shvatiti da su to svestrani mladi ljudi od kojih možete saznati dosta korisnih stvari, ne samo o pravilima forumašenja nego i općim stvarima u životu.
No, pazite se Gerilca, ovaj sjajni čovjek, u biti emotivan, ali po nastupu robustan, opasan, ponekad i žestok, vrlo brzo popusti ako osjeti da niste tvrdoglavac, ili da ste dama ili da ste negdje nešto nespretno rekli, ali svakako pazite da protiv Hrvata slučajno ništa ni spretno ni nespretno ne napišete...
Gotovi ste, jer Gerilac postaje gerilac i uskače i ubada kad se bajmanje nadate...
Iskreno savjetujem da mu postanete prijateljem.
E da, ima tu još čitava plejada čuvenih forumaša na koje ćete zasigurno naići, a u koje spada neizostavni Humphrey.
S njim nikad nećete doći u koliziju, ali ako kojim slučajem pogriješite i ipak pokušate biti pametniji, vrlo brzo ćete osjetiti koliko je ovaj nik nadmočno inteligentan.Nakon duela s njim, ako on odlući ući u duel, vjerovatno ćete danima razmišljati o načinu na kojeg vas je on gospodski nadigrao i ponizio pred cijelim forumom...
I tu je naravno i cijela ekipa momaka sa navijačkog podforuma, koje ćete upoznavati prema njihovim navijačkim sklonostima i timovima čiji su fanovi.
U principu nastojte pisati suvisle postove, u skladu s temom, a tamo gdje ste informirani i mislite da znate više od drugih forumaša, potrudite se i napišite širi post.
Trud se uvijek isplati, osobno mislim da netreba brojati postove i biti njihov sakupljač, nego da ih treba pisati kvalitetno, smisleno, pa će vremenom doći i njihov broj i sve ono što s tim ide...

Prvih sto postova su i vaše predstavljanje forumašima i forumu, pa mislim da se treba potruditi u tom periodu maksimalno, čime ćete steći i neke korisne navike, no da ne idem dublje, sve je stvar osobnih afiniteta i svatko će za sebe zasigurno nešto naći na brojnim podforumima i do maksimuma moći da razvije svoj stil.

Svim novim i budućim forumašima HRHB osobno i u ime svih forumaša želim sretan i uspješan rad.

gerilac
26-06-2013, 15:03
Jeboga ti Sagi ja taman mislio upitati kako se ono stavlja video kad nu hahahaha.

Super baš sam se nasmijao .

Leglo mi je hahahah.

Pozdrav pajdo :smijeh:smijeh:bravo:bravo

Stiliana
26-06-2013, 16:09
jel ovo neka zajebancija u kojoj se piše sve obrnuto od onoga što jest? :zubo

:rofl

Stiliana
26-06-2013, 16:11
Pripazite se i nika Sarajka djevojka, sjajnog i nekonfliktnog forumaša

:cerek

gerilac
26-06-2013, 16:21

E nemoj to sada da mi ocjenjujemo što je on za koga rekao pa da se koljemo . :bang:bang:smijeh:smijeh:smijeh

gerilac
26-06-2013, 16:22
jel ovo neka zajebancija u kojoj se piše sve obrnuto od onoga što jest? :zubo

:rofl

Ma što ćemo je se paziti kad je nekonfliktna jel tako Stilka hihihihihihihihi :evil:evil:bravo:bravo:smijeh:smijeh

gerilac
26-06-2013, 16:25
O kada bi ja sad napisao što mislim ajme jada .Pa ubili bi me

Ma ona mi je mir...orka najgora, najveća ustašica :) :)

Stiliana
26-06-2013, 16:44
E nemoj to sada da mi ocjenjujemo što je on za koga rekao pa da se koljemo . :bang:bang:smijeh:smijeh:smijeh

pa što nije to poanta teme? :zubo

Stiliana
26-06-2013, 16:44
Ma što ćemo je se paziti kad je nekonfliktna jel tako Stilka hihihihihihihihi :evil:evil:bravo:bravo:smijeh:smijeh

dobra je sara, ali ne ostaje dužna :D

Inkvizitor
26-06-2013, 17:27
sagitarius bi bio odličan psiholog..od-li-čan

kako on suptilno secira svakoga i otkriva najsitinije finese.

Fasciniran sam..

sagitarius
26-06-2013, 18:00
Kada ovaj "Vodić" prođe recenzije iskusnih forumaša i dobije eventualno "zeleno svjetlo", u što ne bi trebalo sumnjati, onda ga treba prebaciti na mjesto gdje će biti vidljiv i otključan i neregistriranim korisnicima i gostima i da "posluži svojoj svrsi"... he, he..

pdv
26-06-2013, 18:09
Jako lijepo, duhovito i zanimljivo napisano. Hvala, Sagi :D

SarajkaDjevojka
26-06-2013, 18:15

:D

Pa ovo je u potpunosti tOčno !
Hvala Sagi..

Inkvizitor
26-06-2013, 18:17
u tolikom tekstu mora biti i pokoji tipfeler :smijeh

sagitarius
26-06-2013, 18:18
Jako lijepo, duhovito i zanimljivo napisano. Hvala, Sagi :D

Moj naklon...:011

SarajkaDjevojka
26-06-2013, 18:20
u tolikom tekstu mora biti i pokoji tipfeler :smijeh

Pa ne moze cijela negacija biti tipfelerčić ?:)

sagitarius
26-06-2013, 18:28
O da, imam uistinu nekoliko gramatičkih pogrešaka koje sam u brzini načinio jer cijeli tekst sam napisao spontano i u dahu tako da nisam bio koncentriran kako to uobičajeno činim.
Ispričavam se svim čitateljima...:muka

Inkvizitor
26-06-2013, 18:38
ma nema to veze nego si sarajku opisao nekofliktnom :zubo

La Kruskha
26-06-2013, 18:51
O Bože :rofl

sagitarius
26-06-2013, 19:04
ma nema to veze nego si sarajku opisao nekofliktnom :zubo

A to...
Ma znaš kako je, nije bila tu ovih dana, bar je nisam zapazio, pa sam pomislio da ne bi bilo đentlmenski o jednoj dami pisati loše iza leđa, a k tomu ne treba činiti stvari za onog tko se namjerava priključiti u startu negativnim i da se ne stekne krivi dojam i time formiraju nekakve predrasude...
Bolje je staviti znak opreza, a to sam i učinio s ovim nikom, tako da je to po meni posve dovoljno predznanje za početnike, a poslije neka sami zaključuju tko je kakav...
Sarajka i ja, mislim da se obostrano štujemo, doduše na jedan specifičan način - koji nas oboje znamo kakav je, pa je eto i to možda prevagnulo u cijeloj prići da se ne ide u nekakve razračune, nego da se malko našalimo, a opet nekome da to bude korisno...

Inkvizitor
26-06-2013, 19:06
e pa ne smiš bit oportunist..i to samo kod nje..

kod drugih si bio rezoluntan.

jel to zbog nicka...mjesta porijekla..

opet lokalpatriotizam :jao :D

sagitarius
26-06-2013, 19:06
O Bože :rofl

Zar je toliko loše ??? :facepalm

sagitarius
26-06-2013, 19:13
e pa ne smiš bit oportunist..i to samo kod nje..

kod drugih si bio rezoluntan.

jel to zbog nicka...mjesta porijekla..

opet lokalpatriotizam :jao :D

Ma neee, objasnio sam isto kao na sudu s tri debela razloga...
Uostalom, zar treba sablažnjavati potencijalne članove i goste nekakvim razmiricama...
To su stvari koje se ne stavljaju u "portfolio firme"...kužiš...

ogledalce
26-06-2013, 19:19
:bravo:bravo:bravo
sagi dušo, sićaš se kad si rekao da me kojim slučajem nema,,da bi me tribalo izmisliti,:bokic
e sad ja kažem isto za tebe
da tebe nema tribalo bi te izmisliti,,:brineta
jednstavno forum bez tebe bio bi pust,:cvijece

sve pohvale na ovaj tekst,:smijeh

Humphrey
26-06-2013, 19:31
Bio sam malo skeptičan dok sam čitao, ali kad sam došao do dijela koji se tiče mene odbacio sam skepsu i prihvatio ovo kao istinu i vrlo duhovit vodić za sve namjernike koje nas odluče pohoditi.

La Kruskha
26-06-2013, 20:20
Zar je toliko loše ??? :facepalm

Ma nije....smijeh si :kez

d celjski
26-06-2013, 20:47
o sagitariuse, zašto nisi to napisao prije godinu dana :misli
ne bi trebao mjesecima čitati, da pohvatam tko je tko... drhtati, znojiti se i lomiti prste prije prvog upisa :zubo
predobro, idem još jednom čitati...

SarajkaDjevojka
26-06-2013, 22:52
Bio sam malo skeptičan dok sam čitao, ali kad sam došao do dijela koji se tiče mene odbacio sam skepsu i prihvatio ovo kao istinu i vrlo duhovit vodić za sve namjernike koje nas odluče pohoditi.

Tvoja muška sujeta je OOooooogromna !:)

Stiliana
26-06-2013, 23:36
valjda sam ja jedina koja misli da je ovo previše uljepšana verzija :zubo

ispade da su ovdje svi intelektualni kolosi, sjajne osobe, nevjerojatni oratori i esejisti, a ne hrpa neurotičnih kmezavaca including myself :raspa

oh well ...

SarajkaDjevojka
26-06-2013, 23:38
valjda sam ja jedina koja misli da je ovo previše uljepšana verzija :zubo

ispade da su ovdje svi intelektualni kolosi, sjajne osobe, nevjerojatni oratori i esejisti, a ne hrpa neurotičnih kmezavaca including myself :raspa

oh well ...

Ja svoj opis vidim vrlo realno.TOčno onako kao što je pisac htio da uzvučem poruku :D

Stiliana
26-06-2013, 23:47
Ja svoj opis vidim vrlo realno.TOčno onako kao što je pisac htio da uzvučem poruku :D

:kes

ajd, nemojte da se ja uhvatim pera i napišem pravi vodić za poČetnike pa da bude plakanja sutra... :evil

SarajkaDjevojka
26-06-2013, 23:54

ajd, nemojte da se ja uhvatim pera i napišem pravi vodić za poČetnike pa da bude plakanja sutra... :evil

Daj napiši.Baš bi voljela :D

Ti bi to poput Inkvija ..Ni po babu ni po stričevima.Znam..

mirr.or
26-06-2013, 23:55

piši, piši. :bravo:evil

d celjski
27-06-2013, 00:13

ajd napiši, pa nek se plače i smije...kako kome :kez

gerilac
27-06-2013, 01:19

Ahahahahahah kralja .Sve do tog dijela i nije štimalo.Ma nije ni meni do dijela o meni i onda mi je ok .

"Reci ti meni lijepo iza leđa tad si mi najdraži "

Ovo je moj moto

gerilac
27-06-2013, 01:23

O meni u PP porukama tamo njima o meni slobodno piši što hoćeš hahahahahahah .Dosta profila ovdje kakav je ko u trenu će to planuti kao suva borovina .Sagi je to diplomatski sastavio svi mu dobri.

Pa ja bi vas udavio ovdje sve nekada hahahahahah.Al me prođe eto .

Ne bi samo mir...orku

gerilac
27-06-2013, 01:24

Nu nje što loži.Pa ja o tebi neće niko ništa napisati kako će .A sada pali druge.

Miruj :) :)

ljuta trava
27-06-2013, 10:44
O ljutoj travi ne želim govoriti , jer ime vam sve kaže, pazite se da se ovom niku nipošto ne zamjerite: onakav oštar, lucidan brzopotezan, mada mi je prijatelj, ponekad ga se i sam uplašim..., ali sve on to čini sa neskrivenom ljubavi, pa ostanete u dilemi da li vas je upozorio anđeo ili sam sotona sa dna pakla...

-E nisam se dugo nasmijao ovako ...Bravoooooooooo:smijeh:smijeh:smijeh:smijeh:smij eh:smijeh:smijeh:smijeh:smijeh:smijeh:smijeh:smije h:smijeh:smijeh

Stiliana
27-06-2013, 12:22
Daj napiši.Baš bi voljela :D

Ti bi to poput Inkvija ..Ni po babu ni po stričevima.Znam..

ajd napiši, pa nek se plače i smije...kako kome :kez

O meni u PP porukama tamo njima o meni slobodno piši što hoćeš hahahahahahah .Dosta profila ovdje kakav je ko u trenu će to planuti kao suva borovina .Sagi je to diplomatski sastavio svi mu dobri.

Pa ja bi vas udavio ovdje sve nekada hahahahahah.Al me prođe eto .

Ne bi samo mir...orku

Lako je vama reć, dobit ću ja po tintari :kez

ma ne bih pisala ništa jer u svakoj satiri mora bit malo istine :zubo A onda bi se netko možda i uvrijedio, a to mi nije cilj ... sad mi fali onaj smajlić što pozdravlja đentlmenski sa šeširićem.

SarajkaDjevojka
27-06-2013, 14:09
A šta bilo koga ima vrijedjati istina ?:)

Stiliana
27-06-2013, 15:03
A šta bilo koga ima vrijedjati istina ?:)

uf... ti si onda loš psiholog ako ne znaš odogovor na ovo pitanje :D

ma ajde... nećemo mračit i filozofirat na temi koja je otvorena za zabavu i hranidbu ega :zubo

:bokis

sagitarius
29-06-2013, 19:57
Zahvaljujem se svim komentatorima na iscrpnoj diskusiji u svezi sa mojim Vodićem za početnike, tako da nakon ove faze provjere sad očekujem da ga najaktivnija moderatorica na ovoj temi premjesti tamo gdje će biti čitljiv i neregistriranim posjetiteljima i gostima HRHB portala.

sagitarius
29-06-2013, 20:28
Jasno, njoj ostavljam neprikosnoveno pravo da pripomene i moju tešku narav, przničluk i netolerantnost u sklopu ovog "vodiča" i da nipošto ne zaboravi pripomenuti umišljenost i bahatost nika Sagitarius, što bih joj potvrdio bjanko uz svu ostalu sličnu kvalifikativu, uključivši i sujetnost i napuhano visoko mišljenje o samom sebi, zalupanu klerikalnost i odanost Crkvi, Bogu i hrvatstvu do smrti i dalje...

sagitarius
02-10-2013, 11:51
Očigledno je ovaj "priručnik " jako potreban nekim članovima ovih dana, pa ga aktiviram ponovo ovim upisom kojim ga stavljam na uvid... :(

Stiliana
02-10-2013, 18:53
Zahvaljujem se svim komentatorima na iscrpnoj diskusiji u svezi sa mojim Vodićem za početnike, tako da nakon ove faze provjere sad očekujem da ga najaktivnija moderatorica na ovoj temi premjesti tamo gdje će biti čitljiv i neregistriranim posjetiteljima i gostima HRHB portala.

tek sad ovo vidim... gdje hoćeš da ga premjestim?

sagitarius
03-10-2013, 10:50
tek sad ovo vidim... gdje hoćeš da ga premjestim?

Bilo bi dobro postaviti ga na poziciju koja je svima dostupna, pa i gostima, jer ovdje sklonjeno, gubi smisao promidžbe portala, koja je u biti cijeli ovaj šaljivi tekst...
Možda da se premjesti gore u dio o radu i pravilima Foruma...
Tu ne bi bio onaj "udarni", jer Capovi naputci su bitniji, ali tu bi u tom "folderu" recimo bio dostupan svima posjetiteljima što i jeste bio cilj, naravno pošto je ovdje prošao "provjeru", bar tako mislim da je...:)
Izvadio bih samo taj tekst, a ove komentare ostavio ovdje, ili kako ti se već čini ukusnim...

Stiliana
06-10-2013, 01:06
misliš na pdf Obavijesti i pravila, ali kao posebna tema?

sagitarius
06-10-2013, 11:21
misliš na pdf Obavijesti i pravila, ali kao posebna tema?

Baš tako, tu negdje "ugurati" i možda s promjenom naslova u "Šaljivi vodić za početnike", kako bi svaka sumnja o zlonamjernosti ili nekakvoj neumjesnosti otpala u startu...:)

sagitarius
06-10-2013, 20:34
Možda bi bilo dobro konzultirati i Inkvija ili Capu...da li to uopće i ima smisla postavljati tamo....
Zaista nisam opterećen, što god da kažu..., jer ne bih želio bilo koga dovesti u neku "nezgodnu" situaciju...:013

Stiliana
07-10-2013, 18:11
ok, ako forum potraje još dulje od par dana.

sagitarius
08-10-2013, 12:42
ok, ako forum potraje još dulje od par dana.

O joj pa nije valjda opet Inkvi upao u "depru"...:D