PDA

Pogledaj Full Version : Žene i "zločesti dečki"

Humphrey
22-04-2013, 18:56
Pjesma za Dzhokhara(tipa koji je osumnjičen između ostalog i za ubojstvo osmogodišnjeg dječaka)

amandapalmer.net/blog/20130421/

Na twitteru se mogu pročitati razni komentari žena kako je on sladak i sl...

Prije nego odbacimo ovo kao samo još jedan dokaz kako internetom vladaju idioti trebamo se samo prisjetiti kako su mnogi masovni ubojice, serijski ubojice imali obožavateljice. Neki su se čak i oženili dok su čekali izvršenje smrtne kazne.

Možda bi naslov trebao biti "Žene i masovni ubojice",ali ne moraš biti ubojica žena i djece da privučeš pažnju ljepšeg spola, možeš biti zločest,ali ne i kriminalac,iako bi trebao ponekad prekršiti neki zakon,makar to bio i neki manji prekršaj.:D

Dame,u čemu je privlačnost? Misli li svaka od njih kako će ga ona promijeniti?

SarajkaDjevojka
22-04-2013, 20:39
Nema govora o razmišljanju u takvim slučajevima o pozitivnoj promjeni muškarca.Ti slučajevi obozavanja masovnih ubojica i zločinaca su za psihijatrijskog promatranja.O tom nema diskusije.Zaboga ne radi se o mladenačkim hirovima gdje dotični glumi buntovnika, pa da ja ili bilo koja normalna zenska osoba umišljamo sebi njegovu promjenu zbog ljubavi i komoromisa.Ubojstvo se ne akceptira pod nešto normalno, uobičajno, svakodnevno ili hir.

Humphrey
22-04-2013, 21:55
Ne bih ja ni te slučajeve olako otpisao kao psihijatrijske,ali njih sam uzeo samo kao uvod,kao najekstremniji primjer tog ženskog ponašanja.

Nema veze kakav gnjusan zločin tip počinio,negdje postoji žena za njega i ne samo jedna.

Ipak držimo se mi normalnijih situacija gdje žene padaju na zločeste dečke.Kažem žene,a ne djevojke jer vidim kako bi sarajka to pripisala samo mladim djevojkama.:D

SarajkaDjevojka
22-04-2013, 23:00
Ne bih ja ni te slučajeve olako otpisao kao psihijatrijske,ali njih sam uzeo samo kao uvod,kao najekstremniji primjer tog ženskog ponašanja.

Nema veze kakav gnjusan zločin tip počinio,negdje postoji žena za njega i ne samo jedna.

Ipak držimo se mi normalnijih situacija gdje žene padaju na zločeste dečke.Kažem žene,a ne djevojke jer vidim kako bi sarajka to pripisala samo mladim djevojkama.:D

Mene tvoja definicija zločastoće zaprepaštava :D
Ja imam jedan drugi adekvatan termin za takve ljude.A i zene koje padaju na " to "...Ona koja pada na nekog ubicu ili zločinca, ne moze biti normalna i stabilna osoba.Nema govora..I Nisam mislila da mlade djevojke padaju na buntovnike.Ja u buntovnike uvrštavam i zrele ljude ( muškarce ) koji se neozbiljno ponašaju.Zrelost ( emotivna a i drugi oblici )nije nuzno povezana sa brojem godina.

Ja recimo pod pojmom zločastog dječka podrazumijevam nekog normalnog muškarca bez dosijea u policiji i barem PET ubistava.Te ljude ne mozeš opisati kao zločaste ( preblago je ) nego kao ubice i zločince.To su adekvatni nazivi.Zločasto mene asocira na nešto simpatično, prihvatljivo i u granicama.Ubojstvo ili zločin to nisu zaboga.

Stiliana
23-04-2013, 09:19
men se taj ubijeni isto na jednoj slici učinio zgodan :zubo al poslije sam vidjela da nije :(

zato mi je luis suarez skroz neloš :raspa štoviše, što je luđi i bezobrazniji, meni je sve zgodniji...

eto, my 2 cents ovoj temici :cerek

Humphrey
23-04-2013, 11:13
Samo za tebe stilka, za ugodan dan:D

http://i.huffpost.com/gen/1097536/thumbs/o-LUIS-SUAREZ-570.jpg?6

Humphrey
26-04-2013, 12:39
www.washingtonpost.com/local/thirteen-correctional-officers-indicted-in-maryland/2013/04/23/6d2cbc14-ac23-11e2-a8b9-2a63d75b5459_story.html?tid=pm_pop

13 zatvorskih čuvarica optuženo za pomaganje opasnoj zatvorskoj bandi u krijumčarenju i prodavanju droge unutar zatvora.

Četiri su ostale trudne sa vođom bande,a dvije su tetovirale njegovo ime.:rofl:rofl

At the center of the investigation was an alleged leader of the Black Guerilla Family, Tavon White, who prosecutors said fathered five children with four of the corrections officers — Jennifer Owens, 31, of Randallstown; Katera Stevenson, 24, of Baltimore; Chania Brooks, 27, of Baltimore; and Tiffany Linder, 27, of Baltimore — since his incarceration on attempted murder charges in 2009.

Evo što o tome ima za reći senatorica i javna branitelja,dakle žena:D

Sen. Lisa A. Gladden (D-Baltimore), who works as a public defender in Baltimore when the legislature is not in session, said the large percentage of female corrections at the detention center contributed to the problem. “A lot of times, they become smitten with the inmates. [The inmates] talk really sweet and say really nice things, and the CO’s fall for them. You need to have a bunch of rough, ugly men:rofl

Čak ni žene kojima je posao čuvanje tih društvenih otpadnika i koje ih vide u najgorim uvjetima ne mogu odoljeti zločestom dečku.:D

SarajkaDjevojka
26-04-2013, 12:46
Strašno.Samo vodja bande zaveo od 13 čuvarica skoro polovinu.Taj je posebno lud, mogao je ostaviti kriminal i ugodno zivjeti na grbači takvih dozivotno.Koja je to klika u glavi, da mi je znati.A i procenat zenskih čuvarica u muškim zatvorima očigledno je u porastu :D

Humphrey
26-04-2013, 12:54
Strašno.Samo vodja bande zaveo od 13 čuvarica skoro polovinu.Taj je posebno lud, mogao je ostaviti kriminal i ugodno zivjeti na grbači takvih dozivotno.Koja je to klika u glavi, da mi je znati.A i procenat zenskih čuvarica u muškim zatvorima očigledno je u porastu :D

Tko kaže da je zaveo samo polovinu, samo su četiri ostale trudne,ostale možda nisu bile blagoslovljenje sa njegovim potomkom.:D

Najbolje je kako vlasti tvrde kako je banda ciljala na nesigurne čuvarice, pa idioti jedni, ako vam životinje uspiju zavesti 13 čuvarica gdje ih vi pronalazite takve :D

SarajkaDjevojka
26-04-2013, 12:57
Tko kaže da je zaveo samo polovinu, samo su četiri ostale trudne,ostale možda nisu bile blagoslovljenje sa njegovim potomkom.:D

Najbolje je kako vlasti tvrde kako je banda ciljala na nesigurne čuvarice, pa idioti jedni, ako vam životinje uspiju zavesti 13 čuvarica gdje ih vi pronalazite takve :D

Na šta liči taj " kriminalac zigolo "???
Da nije neki stvarno reprezentativan primjerak muškog roda, neodoljiv zenskoj tananoj duši ?
Pjesnik, buntovnik, lutalica i boem :D

Humphrey
26-04-2013, 13:08
Na šta liči taj " kriminalac zigolo "???
Da nije neki stvarno reprezentativan primjerak muškog roda, neodoljiv zenskoj tananoj duši ?
Pjesnik, buntovnik, lutalica i boem :D

Nemam pojma,kako je u zatvoru valjda je crnac..D

Nije ni bitno kako izgleda, one su vidjele njegov status koji ima u odnosu na druge zatvorenike, on im je dao neki kompliment i možda tužnu priču o svojoj nevinosti i dok je završio priču one su vjerojatno već gurale paketiće droge u razne tijelesne otvore.:D

SarajkaDjevojka
26-04-2013, 13:15
Nemam pojma,kako je u zatvoru valjda je crnac..D

Nije ni bitno kako izgleda, one su vidjele njegov status koji ima u odnosu na druge zatvorenike, on im je dao neki kompliment i možda tužnu priču o svojoj nevinosti i dok je završio priču one su vjerojatno već gurale paketiće droge u razne tijelesne otvore.:D

Vidiš, to je već poremećaj društvenih vrijednosti kod tih zatvorskih čuvarica.Njima je u biti privlačan " status" koji zatvorenik ima u odnosu na ostale kriminalce, a u pravilu bi trebale zazirati od toga.Jer ako su u zatvoru " opasni" momci, a jesu, taj bi zbog svog uzvišenog statusa trebao biti makar duplo opasniji.Onda logičan zaključak :Kako mozeš povjerovati u priču o nečijoj nevinosti ", kad je lik šef bande sa " statusom"?
Dobro, ja previše analiziram..No ima logike ili ?

Humphrey
26-04-2013, 14:07
Žensko racionaliziranje nema granica:D

SarajkaDjevojka
26-04-2013, 14:31
Žensko racionaliziranje nema granica:D

Ne mogu se oteti ironičnom prizvuku u vašem kratkom upisu :D

pdv
29-04-2013, 20:08
Većina žena ima taj neki čudan mehanizam u sebi pa kad vide zgodnog dečka, koji je emocionalni invalid i obično ima problema sa zakonom, zabriju kako su one te koje će ga promijeniti jer još je Žuži u svoje vrime pisala kako ljubav može sve. A, ako je Žuži rekla :pink Naime, i njima to daje na nekoj posebnosti jer ,hej, one su te jedinstvene koje će svojom ljubavi i nadasve požrtvovnosti izliječiti tu bol koja prodire njegovo mekano srdašce i pokazati mu bolji put. Ne znaš ko je luđi u tim vezama :zubo

Stiliana
01-05-2013, 10:50
Većina žena ima taj neki čudan mehanizam u sebi pa kad vide zgodnog dečka, koji je emocionalni invalid i obično ima problema sa zakonom, zabriju kako su one te koje će ga promijeniti jer još je Žuži u svoje vrime pisala kako ljubav može sve. A, ako je Žuži rekla :pink Naime, i njima to daje na nekoj posebnosti jer ,hej, one su te jedinstvene koje će svojom ljubavi i nadasve požrtvovnosti izliječiti tu bol koja prodire njegovo mekano srdašce i pokazati mu bolji put. Ne znaš ko je luđi u tim vezama :zubo

I ja mislim da je to u pitanju... a ima i dio njih koje su imale slične očeve doma i kojima je debil u kući najnormalnija pojava :love

Humphrey
02-05-2013, 22:42
www.dailymail.co.uk/news/article-2279296/Edith-Casas-marries-twin-sisters-convicted-killer-Victor-Cingolani-claiming-hes-innocent.html

Hmm... žene.:D

Stiliana
02-05-2013, 22:48
hamfri provokator ... :cerek

caporegime
02-05-2013, 23:02
stiliana bi se zaljubila u rodneya. samo da joj dođe u onoj trokolici u rokerskom kožnjaku s dvodnevnom bradom i cigaretom zabačenom u stranu s izrazom lica kao da je oguglao od policijskih potjera. takav kad opali šamar, to zapravo smatra strasnim milobvanjem po licu.
nekad sam zavidan takvim rokerima. al jebiga, i mi pitomog izgleda valjda imamo svoje prednosti.

Humphrey
02-05-2013, 23:03
Samo ti se čini, evo jedan primjer koji je onako varijacija na temu,ali pokazuje kako postoje i "pravi muškarci" na ovom svijetu.

www.dailymail.co.uk/news/article-2277329/Sarai-Sierra-Husband-New-York-mother-killed-Turkey-says-reports-traveled-affair-dont-change-anything.html

Dok mu se ženica po Turskoj jebala sa raznim tipovima i to je na kraju koštalo glave vjerni mužić ne vjeruje u njenu nevjeru i kaže kako bi je opet oženio kad bi mogao.:love

Da,ovo je jedan Turčin sa kojim je bila

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/12/article-0-176F5162000005DC-845_306x423.jpg

ovo je drugi
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/11/article-0-176F2105000005DC-760_634x453.jpg

a evo i vjernog mužića

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/10/article-0-176B1C2D000005DC-337_306x423.jpg

Mužić vjerojatno nosi majicu na kojoj piše "Ovako feministica izgleda".

Nekako sumnjam da je on patrijahalno dominirao nad njom pa je zato pobjegla u Tursku gdje se upuštala u odnose sa zločestim dečkima, dok joj jedan nije došao glave.

Žene...:(:zubo

Stiliana
02-05-2013, 23:15
stiliana bi se zaljubila u rodneya. samo da joj dođe u onoj trokolici u rokerskom kožnjaku s dvodnevnom bradom i cigaretom zabačenom u stranu s izrazom lica kao da je oguglao od policijskih potjera. takav kad opali šamar, to zapravo smatra strasnim milobvanjem po licu.
nekad sam zavidan takvim rokerima. al jebiga, i mi pitomog izgleda valjda imamo svoje prednosti.

jest, koja ne to voli kad je se bije :pink

Stiliana
02-05-2013, 23:16
ova tri gore su mi svi isti....

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 19:17
http://www.kurir-info.rs/doris-dragovic-ludela-za-arkanom-zbog-ljubavi-raznatovic-hteo-razvod-clanak-1195973

Ne mogu da vjerujem. Zna li tko što više? Meni ova priča liči na onu bajku " ljepotica i zvijer"
Mislim mogu razumjeti malu seljančicu srpkinjicu Cecu iz neke pripizdine " Zitoradje" ili kako već, ali Doris je dama, ikona.
Je li ovo trač?

Ne mogu da izguglam ništa osim nekih natpisa iz 2008 u hrvatskom tisku, ali informacije su s brda s dola.

Inkvizitor
26-01-2014, 19:25
Ja ne mogu da verujem da ti ne možeš da veruješ..

http://www.youtube.com/watch?v=D_A4kDCJyrI

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 19:31
Hoćeš da kazeš da je Doris Arkanov tip zene?

Molim te...

Inkvizitor
26-01-2014, 19:40
štajaznam koji je Arkanov tip žene...

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 19:52
Pa eto je li on tip muškarca za Doris? Odgovori tako!

Inkvizitor
26-01-2014, 20:03
Očito je bio ako je barem dio toga istina.

Je li Ceca žena za Arkana..:D

Inkvizitor
26-01-2014, 20:04
Mislim krimosi su okružemi takvim tipovima žena ali baš da ih žene..

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:07
Mislim realno rečeno nijedna zena ne zasluzuje zločinca a djeca oca po kojem će ih svijet pamtiti. No Ceca je realno tip sponzoruše i turbofolkerke koja i da nije završila sa Arkanom, završila bi s nekim sličnim kriminalcem iz srpskog miljea.
Intelektualca ne bi pronašla to je sigurno.

Inkvizitor
26-01-2014, 20:12
Mislim realno rečeno nijedna zena ne zasluzuje zločinca a djeca oca po kojem će ih svijet pamtiti. No Ceca je realno tip sponzoruše i turbofolkerke koja i da nije završila sa Arkanom, završila bi s nekim sličnim kriminalcem iz srpskog miljea.
Intelektualca ne bi pronašla to je sigurno.

Pa jest. A ko da je Doris drugačija. Isti je to krug.

Ona priča da je Arkan ošišao Cecu na ćelavo kad je sazno da je bila sa onim muslimanom, svojim menadžerom ili čak da je utekla od Arkana njemu nazad

A u to vrijeme se vrtila po nounama štorija neke prostitutke iz ovih krajeva koja je tvrdila da je Ceca u tom miljeu nosila nadimak "kučka" jer se znala izgrebat i počupat da dobije malo "jaču" mušteriju.

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:17
Ne znam. Ja Doris ne poznajem iz osamdesetih i zutog tiska. Meni ona iskreno ne djeluje poput plastične lutke naduvane silikonom i botoksom.

Teatralna jeste sa tim haljinama što Stilka kaze, no ne izgleda ko jeftina turbofolk pjevaljka tipa cece, mice ili rade.

Ja bi njeno pjevanje i karijeru nazvala umjetničkim, ne ulazeći u karakter i njene gafove u mladosti.

No Arkan sasvim sigurno odudara od psihološkog profila Doris u sadašnjosti.

Osamdesetih ne znam..

Inkvizitor
26-01-2014, 20:20
tsss..ti idealiziraš žene...

ja je pamtim baš iz 80-tih i bila mi je protip jeftine pevaljke koja je uvijek polugola i pjeva mmmmm hajde da se mazimo samo da se pazimo..molim te, i pri tom mljašće i pući čube

ona se kasnije uozbiljila i imala dobre pjesme što jest jest..

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:30
Mladost ludost!

Ne idealiziram zene no hoću ti reći da je ona pjevačica čije se pjesme pamte! Dobro Mama je voli odrastala sam uz njih.

Ja Cecinu ne znam ni jednu, no nije zato što nisam odrasla uz njih nego je traš ta muzika.

Inkvizitor
26-01-2014, 20:31
Mladost ludost!

Ne idealiziram zene no hoću ti reći da je ona pjevačica čije se pjesme pamte! Dobro Mama je voli odrastala sam uz njih.

Ja Cecinu ne znam ni jednu, no nije zato što nisam odrasla uz njih nego je traš ta muzika.

Dobra je Ceca, što mladi danas slušaju...

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:36
Dobra je Ceca, što mladi danas slušaju...

Pa Ceca, Rada, Mica, Cica :D

Čak i najokoreliji Srbi se slazu da Sašu Matića i ono leglo turbofolka treba posuti praškom za bube.

Inkvizitor
26-01-2014, 20:37
Eno pogino Bare Teklić..splitski kralj noćne scene, playboy i muž Ane Sasso..

ne bi ga iz kupusa istro, izgledao je skoro morbidno..ajd ne znam ga iz mladosti..a pedeset najzgodnijih splićana nije imalo zgodnih splićanki i žena općenito ko on.

žene vole krimose...to im je u genskom kodu..

Inkvizitor
26-01-2014, 20:38
Pa Ceca, Rada, Mica, Cica :D

Čak i najokoreliji Srbi se slazu da Sašu Matića i ono leglo turbofolka treba posuti praškom za bube.

Ne ne Cecine pjesme su u odnosu na turbofolk , današnji ..čista poezija..

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:43
Kako koje zene. Raspravljali smo o tome. Neke vole nedorasle vječne dječake da im izigravaju mame, neke umišljaju da su baš one predodredjene da od zločastog dječka naprave korisnog člana društva, a neke traze oslonac u zivotu i normalnu osobu itd itd ..

Isto kao i VI Inkvi ..

Više vas privlače manipulatorice nego iskrene osobe, jer obozavate otkrivati njena osjećanja, zudite da vam se zauvijek preda i povjeri, a ona vam izmiče.
Nije dzaba ona " Ko te kara nek' ti piše pjesme"

Stiliana
26-01-2014, 20:43
Eno pogino Bare Teklić..splitski kralj noćne scene, playboy i muž Ane Sasso..

ne bi ga iz kupusa istro, izgledao je skoro morbidno..ajd ne znam ga iz mladosti..a pedeset najzgodnijih splićana nije imalo zgodnih splićanki i žena općenito ko on.

žene vole krimose...to im je u genskom kodu..

dobro si ga opisao... morbidno...

ne vole žene krimose, ne piši gluposti. više ih pada na policajce i vojnike i općenito uniforme, nego kriminalce.

Inkvizitor
26-01-2014, 20:44
Kako koje zene. Raspravljali smo o tome. Neke vole nedorasle vječne dječake da im izigravaju mame, neke umišljaju da su baš one predodredjene da od zločastog dječka naprave korisnog člana društva, a neke traze oslonac u zivotu i normalnu osobu itd itd ..

Isto kao i VI Inkvi ..

Više vas privlače manipulatorice nego iskrene osobe, jer obozavate otkrivati njena osjećanja, zudite da vam se zauvijek preda i povjeri, a ona vam izmiče.
Nije dzaba ona " Ko te kara nek' ti piše pjesme"

kakve veze ima ovo zadnje sa cijelim kontekstom..:D

U pravu si..i muški vole opasne žene..dobrice nitko ne voli...ni muške ni ženske..

al ipak su žene gore :D

Inkvizitor
26-01-2014, 20:47
dobro si ga opisao... morbidno...

ne vole žene krimose, ne piši gluposti. više ih pada na policajce i vojnike i općenito uniforme, nego kriminalce.

pa i to..padaju na moć..i sve što daje moć..

ženama je to u kodu..traže sigurnost..kažu za potomstvo al pošto danas mnoge i ne žele potomstvo..to je sebičnost..i lagodnost

znači hoće sigurnost i hoće moćne tipove pored sebe..koji će je kao zaštiti..a od čega

pa ako je krimos nije bitno..samo nek je moćan.

ako nije lijep i mlaad...ha pa..zato i postoje dva oka da se na jedno zažmuri..

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:49
kakve veze ima ovo zadnje sa cijelim kontekstom..:D

U pravu si..i muški vole opasne žene..dobrice nitko ne voli...ni muške ni ženske..

al ipak su žene gore :D

Pa usporedila sam samo. Jer zena ubojica i kriminalki nema mnogo. Pa sam napisala u takvom kontestu.

Inkvizitor
26-01-2014, 20:50
Pa usporedila sam samo. Jer zena ubojica i kriminalki nema mnogo. Pa sam napisala u takvom kontestu.

Pa nema..al žene ubijaju bolnije...

kakvi tebe frajeri privlače..

Stiliana
26-01-2014, 20:50

ženama je to u kodu..traže sigurnost..kažu za potomstvo al pošto danas mnoge i ne žele potomstvo..to je sebičnost..i lagodnost

znači hoće sigurnost i hoće moćne tipove pored sebe..koji će je kao zaštiti..a od čega

to je istina, padaju na moć... i fizičku i novčanu i društvenu i svake druge vrste...
isto kao što muškarci padaju na dobar izgled žene i njenu mladost. da mu osiguraju genetski još savršenije i moćnije i zdravije potomstvo.

sva sreća pa sve evolucijske zadanosti ili ljudske proračunatosti, kako hoćeš, nisu pravilo.

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:51

Sigurnost sa kriminalcem?

Daj Inkvi molim te! Kakvu mozeš sigurnost imati sa takvim tipom?

Ajde tipom poput Keruma, tajkunom :D

Inkvizitor
26-01-2014, 20:55
Sigurnost sa kriminalcem?

Daj Inkvi molim te! Kakvu mozeš sigurnost imati sa takvim tipom?

Ajde tipom poput Keruma, tajkunom :D

to je uzbuđenje..ne kužiš..život pun sjaja..svi ga se boje a njoj otvara vrata..pa ne treba ništa više..

kako ono ide..meni treba čovjek meni treba men ko od stijene da je odvaljen, da me čuva da za mene ratuje, ko me dirne da mu zube razbije :D

Inkvizitor
26-01-2014, 20:57
to je istina, padaju na moć... i fizičku i novčanu i društvenu i svake druge vrste...
isto kao što muškarci padaju na dobar izgled žene i njenu mladost. da mu osiguraju genetski još savršenije i moćnije i zdravije potomstvo.

sva sreća pa sve evolucijske zadanosti ili ljudske proračunatosti, kako hoćeš, nisu pravilo.

Nisu pravilo al skoro da jest..

pa jest da muškarci traže zgodne i zdrave žene,...to je normalno kao što bi bilo normalno da žene traže zgodne i zdrave muškarce isto za potomstvo..al što traži u bogatom golumu đuturumu..mlada i zdrava tj prava žemska..ha..

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:58
to je uzbuđenje..ne kužiš..život pun sjaja..svi ga se boje a njoj otvara vrata..pa ne treba ništa više..

kako ono ide..meni treba čovjek meni treba men ko od stijene da je odvaljen, da me čuva da za mene ratuje, ko me dirne da mu zube razbije :D

Ja ne bih mlada udovica da ostanem a nemam zelju ni da čekam jednog takvog opasnog 30g da izadje iz Zenice kao Šejla Zijada Turkovića.

Grunf
26-01-2014, 20:59
..dobrice nitko ne voli...ni muške ni ženske..

:tuzni :tuzni :tuzni

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 20:59

pa jest da muškarci traže zgodne i zdrave žene,...to je normalno kao što bi bilo normalno da žene traže zgodne i zdrave muškarce isto za potomstvo..al što traži u bogatom golumu đuturumu..mlada i zdrava tj prava žemska..ha..

Isto što je Dikan recimo trazio u Pokosici, pa pokojnoj Lambaši..

Mislim nije isto, ali razumiješ.

Inkvizitor
26-01-2014, 21:00
Isto što je Dikan recimo trazio u Pokosici, pa pokojnoj Lambaši..

Mislim nije isto, ali razumiješ.

hahah pa kako je to isto..one puno mlađe..zgodne..

njemu to paše..

dobro on je isto bio nekad faca i nije garib..ali ipak..

I Ena je bila puno mlađa a kamoli ove..

Stiliana
26-01-2014, 21:02

pa pare. nismo svi isti... zabroavljaš da živimo u društvu u kojem je od pamtivijeka bilo normalno udavat cure za novac a ne za ljude i da i danas ima matera i očeva koji tako razmišljaju i odgajaju djecu.

Inkvizitor
26-01-2014, 21:03
pa pare. nismo svi isti... zabroavljaš da živimo u društvu u kojem je od pamtivijeka bilo normalno udavat cure za novac a ne za ljude i da i danas ima matera i očeva koji tako razmišljaju i odgajaju djecu.

Itekako..prije je bilo čak još gore...sad barem osobe same odlučuju a prije..

žasu živi..

Inkvizitor
26-01-2014, 21:06
Ja kad slušam stare na selu..kao je ovaj momak ili ova kuća bila na glasu i mogao je birat curu a inače je motika za njega bila elegancija ..onda vidim..sponzoruše nisu od jučer.,..

a siromah čovjek..a lijep ko slika..al nema zemlje..i ima ih puno u kući..:shock..jedva bi se oženio.

Stiliana
26-01-2014, 21:07
Itekako..prije je bilo čak još gore...sad barem osobe same odlučuju a prije..

žasu živi..

toga će uvijek bit...muškaraca koji kupuju ženu/njen izgled/trofej i žena koje im se prodaju.

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 21:08
hahah pa kako je to isto..one puno mlađe..zgodne..

njemu to paše..

dobro on je isto bio nekad faca i nije garib..ali ipak..

I Ena je bila puno mlađa a kamoli ove..

Pa i Dikan se dokazivao mladim trofejima kao što se i zene dokazuju zločastim momcima, kriminalcima s puno love.

Isto je to. Pitanje sujete, moći i dokazivanja.

Stiliana
26-01-2014, 21:15
Pa i Dikan se dokazivao mladim trofejima kao što se i zene dokazuju zločastim momcima, kriminalcima s puno love.

Isto je to. Pitanje sujete, moći i dokazivanja.

ma sve ti je to ista pasta... ponuda i potražnja... ovaj plaća, ova prodaje... ne znam samo zašto se drugi toliko s tim opterećuju. meni recimo puca prsluk i za takve tipove i za takve trebice. moraš bit prilično isfrustriran da na sve muškarce/žene lijepiš tu etiketu.

Inkvizitor
26-01-2014, 21:17
ma sve ti je to ista pasta... ponuda i potražnja... ovaj plaća, ova prodaje... ne znam samo zašto se drugi toliko s tim opterećuju. meni recimo puca prsluk i za takve tipove i za takve trebice. moraš bit prilično isfrustriran da na sve muškarce/žene lijepiš tu etiketu.

jel to nešto na moju adresu..

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 21:19

De ne glumi... Baš bi ona tebi to adresirala.

Stiliana
26-01-2014, 21:20

ma nije, pao mi je vito na pamet... on je tako uvijek generalizirao... i mistificirao žene...

Inkvizitor
26-01-2014, 21:23
ma nije, pao mi je vito na pamet... on je tako uvijek generalizirao... i mistificirao žene...

pao ti je Vito napamet pa to kao usput pišeš na temi gdje pišemo ja ti i sara..

Grunf
26-01-2014, 21:23

Da, ali uvijeno. Lijepo ti je spustila. :vidiga

Grunf
26-01-2014, 21:24

Da, tak svi muškarci koji nisu imali kontakt sa ženom rade. :D

Stiliana
pao ti je Vito napamet pa to kao usput pišeš na temi gdje pišemo ja ti i sara..

dobro, pošto hoćeš da je tebi upućeno, onda: jest.

jesi sad sretan? :D

Stiliana

tako ti našem Inkviju... :shock

Inkvizitor
26-01-2014, 21:25
dobro, pošto hoćeš da je tebi upućeno, onda: jest.

jesi sad sretan? :D

pa znam da je meni..samo sam htio potvrdu..da ne ostane u zraku :slajo

Inkvizitor
26-01-2014, 21:27
Da, ali uvijeno. Lijepo ti je spustila. :vidiga

pa i nije bilo baš uvijeno..nego odozda potkačila u nos..

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 21:27
tako ti našem Inkviju... :shock

Radi Inkvija se ratovi vode, ručkovi zagorijevaju, zene lude!

Pričaj ti šta hoćeš!

Jednog dana će neka i server sjekirom odvaliti! Forum uništiti!

Stiliana
26-01-2014, 21:28
pa znam da je meni..samo sam htio potvrdu..da ne ostane u zraku :slajo

joj, ali si težak ponekad... a što voliš glumit žrtvu, čudo jedno :cerek

Stiliana
Radi Inkvija se ratovi vode, ručkovi zagorijevaju, zene lude!

Pričaj ti šta hoćeš!

Jednog dana će neka i server sjekirom odvaliti! Forum uništiti!

fatalan čovjek. to ili imaš ili nemaš.

Grunf

Ugodno je glumiti uvrijeđenost. Probaj i ti ponekad. :liza

Grunf
26-01-2014, 21:29
pa i nije bilo baš uvijeno..nego odozda potkačila u nos..

Dobro da još stojiš. :D

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 21:31
fatalan čovjek. to ili imaš ili nemaš.

Pa uzmi evo Grunfa. Mladji, sa stomačnim pločicama, bicepsima i tricepsima a nič.
Sve njegove virtualne ljubavne avanture su već završene. A trebao bi biti na vrhuncu.

Dok Inkvi ko vino :D

Inkvizitor

Uopće ne glumim žrtvu..pače..ima tu i istine..kako čoek ne bi bio frustriran

i frustracija je za ljudove..

Stiliana
Ugodno je glumiti uvrijeđenost. Probaj i ti ponekad. :liza

ja ne moram, ja sam ljutibaba oriđinal. ko me krivo pogleda, ja odma u plač (ili tužim inkviju da ih on briše ili banira).

Stiliana
26-01-2014, 21:32
Uopće ne glumim žrtvu..pače..ima tu i istine..kako čoek ne bi bio frustriran

i frustracija je za ljudove..

glumiš jer se nije odnosilo na tebe... za tebe znam da nisi ko vito... dok recimo moon već malo jest... :zubo

Pa uzmi evo Grunfa. Mladji, sa stomačnim pločicama, bicepsima i tricepsima a nič.
Sve njegove virtualne ljubavne avanture su već završene. A trebao bi biti na vrhuncu.

Dok Inkvi ko vino :D

auuuuuuuuuu :shock

ode i grunf na nos.

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 21:32
ja ne moram, ja sam ljutibaba oriđinal. ko me krivo pogleda, ja odma u plač (ili tužim inkviju da ih on briše ili banira).

Izgubio je admina. Sad mozeš plakati do sutra. Da znaš.

Inkvizitor
26-01-2014, 21:33
glumiš jer se nije odnosilo na tebe... za tebe znam da nisi ko vito... dok recimo moon već malo jest... :zubo

.

lagi lagi :slajo

Stiliana
26-01-2014, 21:34
Izgubio je admina. Sad mozeš plakati do sutra. Da znaš.

koga?

lagi lagi :slajo

:slajo

Inkvizitor
26-01-2014, 21:34
Dobro da još stojiš. :D

Podnio sam udarac stojećki al klecaju kolena :D

Stiliana
26-01-2014, 21:35
jbga, godine su tu...

Inkvizitor
26-01-2014, 21:36
Da bar imam para...:cry..ovako..mrka kapa..

Grunf
26-01-2014, 21:38
Podnio sam udarac stojećki al klecaju kolena :D

Treba izdržati još 11 rundi s ovim našim malim zločestoćama. :D

Inkvizitor
26-01-2014, 21:39
Treba izdržati još 11 rundi s ovim našim malim zločestoćama. :D

najbolje je odma leć i pravit se mrtav :shock

ZGabriel
26-01-2014, 21:39

ako misliš na Vitu, grdno se varaš. (nisam ja, da ne bi bilo :zubo)

Stiliana
26-01-2014, 21:40
ma ode ja večerivat, opustite se... al znajte da ću se vrnit posli :slajo

Grunf

Vrijeđaš me, a dobri smo si. :kava

Inkvizitor
Vitomir je ženjen..i to moj sopstvenički zet..

Grunf
26-01-2014, 21:41
najbolje je odma leć i pravit se mrtav :shock

Slažem se. Leć i skinut se pred žemskinjama jer je očito da budu nas inače rastrgale. :D

Inkvizitor
26-01-2014, 21:42
Slažem se. Leć i skinut se pred žemskinjama jer je očito da budu nas inače rastrgale. :D

perverznjaku jedan..:kava

ZGabriel

:rofl :rofl

nije li Humphrey spominjao neki humoristični trenutak sa skidanjem?

Grunf
ako misliš na Vitu, grdno se varaš. (nisam ja, da ne bi bilo :zubo)

Vitomir je ženjen..i to moj sopstvenički zet..

Otkud sad ovo. :shock

Grunf
26-01-2014, 21:44
perverznjaku jedan..:kava

Ma nije zato nego moram obraniti objede na moj račun...Sara mi veli da mi je sve ravno na tijelu i da ništa više nije na vrhuncu. :D

Grunf
26-01-2014, 21:45

nije li Humphrey spominjao neki humoristični trenutak sa skidanjem?

Nemam pojma. Nisam pratio. :)

Inkvizitor

pa ne znam odkud ali je fakat..

ZGabriel

a eto, iz vedra neba. :zubo

Inkvizitor
26-01-2014, 21:46
Ma nije zato nego moram obraniti objede na moj račun...Sara mi veli da mi je sve ravno na tijelu i da ništa više nije na vrhuncu. :D

ma nije tak mislila :D

Grunf
26-01-2014, 21:47
pa ne znam odkud ali je fakat..

Oženjen ti je za sestru? Pa vas dvoje ste kao pas i mačka. :shock

ZGabriel
26-01-2014, 21:48
Nemam pojma. Nisam pratio. :)

a bilo je na nekoj temi, ne sjećam se kojoj. ali ništa te ne košta da probaš. odi na ples u tangama, pokaži da si zločesti dečko. :rofl

Grunf
26-01-2014, 21:49
a bilo je na nekoj temi, ne sjećam se kojoj. ali ništa te ne košta da probaš. odi na ples u tangama, pokaži da si zločesti dečko. :rofl

Time bi pokazal da sam gej. Budem išel na ples bez gaća, samo trenirka iznad. :zubo

Inkvizitor
26-01-2014, 21:49
Oženjen ti je za sestru? Pa vas dvoje ste kao pas i mačka. :shock

ne može biti oženjen za sestru..može eventulano biti oženjen s' sestrom

nije mi oženio sestru :shock

nego mi je oženjen iz mista..:slajo

to se tak veli..

ZGabriel
26-01-2014, 21:50
Time bi pokazal da sam gej. Budem išel na ples bez gaća, samo trenirka iznad. :zubo

ajd dobro, valjda ti znaš bolje šta rade zločesti dečki. :zubo

Grunf
26-01-2014, 21:51
ne može biti oženjen za sestru..može eventulano biti oženjen s' sestrom

nije mi oženio sestru :shock

nego mi je oženjen iz mista..:slajo

to se tak veli..

A, vi ste stari rivali iz sela. :duel

Inkvizitor

Noup...al nećemo o tome..

ZGabriel

Grunf
26-01-2014, 21:53
ajd dobro, valjda ti znaš bolje šta rade zločesti dečki. :zubo

Znam i zato pazi kak se odnosiš prema meni. :kava

ZGabriel
26-01-2014, 21:56
Znam i zato pazi kak se odnosiš prema meni. :kava

pa zar nisam uvijek fina i ljubazna? :kava i pohvalila sam ti fotku. :nezna

:018

Grunf
26-01-2014, 21:57
pa zar nisam uvijek fina i ljubazna? :kava i pohvalila sam ti fotku. :nezna

Koju fotku? :kava

ZGabriel
26-01-2014, 21:57
Koju fotku? :kava

onu ispred ogledala. :kava

Grunf
26-01-2014, 21:58
onu ispred ogledala. :kava

To je stara. Promijenil sam se od onda. :kava

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 21:58
Pa kako se kaze " ono" da moze moderirati?

Eh to nemaaaaaaaa!

Zato mozemo biti prirodno divlje.

Idem se tuširat. Posooooo sutra!

ZGabriel
26-01-2014, 21:59
To je stara. Promijenil sam se od onda. :kava

onda si sad još zgodniji?

Grunf
26-01-2014, 22:00
onda si sad još zgodniji?

:rofl

Jesam. :kava

Grunf
26-01-2014, 22:01
Pa kako se kaze " ono" da moze moderirati?

Eh to nemaaaaaaaa!

Zato mozemo biti prirodno divlje.

Idem se tuširat. Posooooo sutra!

Bok Saro :bokic

ZGabriel
26-01-2014, 22:03
:rofl

Jesam. :kava

onda je sve u redu. :kava

Grunf
26-01-2014, 22:07
onda je sve u redu. :kava

Oćeš ti pošaljem? Tak sam isto nagovoril PDV i Ribicu da im pošaljem slike. :zubo

Grunf
26-01-2014, 22:08
Mislim da nisam Inkviju poslal slike još. :D

ZGabriel
26-01-2014, 22:08
Oćeš ti pošaljem? Tak sam isto nagovoril PDV i Ribicu da im pošaljem slike. :zubo

mene je jako teško nagovoriti. ajd da vidim. :pink

ZGabriel
26-01-2014, 22:09

pošalji, pa ćeš mijenjati potpis, ko i ja. :zubo

Stiliana
26-01-2014, 22:13

ćao sarice... :pusa

Inkvizitor
26-01-2014, 22:14

pa ne buš meni slal nage slike :shock

Stiliana
26-01-2014, 22:15

može zato meni, upravo sam pojela, pa...

Grunf
26-01-2014, 22:16

U pravu si. :rofl

Inkvizitor
26-01-2014, 22:17

ćao sarice... :pusa

samo se to igraj..sara ionak priča da lezbarenje nije bauk..

Stiliana
26-01-2014, 22:22
samo se to igraj..sara ionak priča da lezbarenje nije bauk..

if, pa ne bojim se ja sare kao ti :kez

Inkvizitor
26-01-2014, 22:23
if, pa ne bojim se ja sare kao ti :kez

opa..

samo zato jer misliš da blefira...

Stiliana
26-01-2014, 22:25
opa..

samo zato jer misliš da blefira...

pa meni ništa ne radi, tako da :kava
nit blefira, nit ne blefira...

Inkvizitor
26-01-2014, 22:27
pa meni ništa ne radi, tako da :kava
nit blefira, nit ne blefira...

sad si se zmotala :kava

Stiliana
26-01-2014, 22:29
je. pa ne flertuje ona sa mnom, nego s tobom... dakle, kad je meni blefirala??

Inkvizitor
26-01-2014, 22:35
je. pa ne flertuje ona sa mnom, nego s tobom... dakle, kad je meni blefirala??

sad kad bi odgovorio i ja bi se zmoto :kava

Stiliana
26-01-2014, 22:38
e.

znam :kava

:D

Aleksa
26-01-2014, 22:52
e.

znam :kava

:D

Znam i ja. Put do Ikvijevog srca vodi preko Stiliane. :D

pdv
26-01-2014, 23:15
niste fer, ja na traču a ode se ašikuje :cry

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 23:32
Ja da sam muško i ako bi promijenila seksualnu orijentaciju stvarno mi je Stilka nekako najnapetija :D

Volim i Ribi i Pdv i Krušku ali Stili mi je ono... :D

pdv
26-01-2014, 23:33
moj bože što je od ovih muškaraca na forumu ostalo da su ženama žene napetije :kez

SarajkaDjevojka
26-01-2014, 23:36
moj bože što je od ovih muškaraca na forumu ostalo da su ženama žene napetije :kez

Dobro, očitovala sam se kad su zene u pitanju a za muške zna se :D

U mom slučaju!

moonlight
27-01-2014, 19:03
Ja kad slušam stare na selu..kao je ovaj momak ili ova kuća bila na glasu i mogao je birat curu a inače je motika za njega bila elegancija ..onda vidim..sponzoruše nisu od jučer.,..

a siromah čovjek..a lijep ko slika..al nema zemlje..i ima ih puno u kući..:shock..jedva bi se oženio.

"Jubi sam jubi, vašu kćer, al niste tili marinera..."
:kez

Stiliana
27-01-2014, 21:01
Ja da sam muško i ako bi promijenila seksualnu orijentaciju stvarno mi je Stilka nekako najnapetija :D

hvala, i ti meni :cerek
volim žene koje nemaju kompleksa i koje se znaju zajebavat, a uz to su i onako malo... drske ;)

SarajkaDjevojka
27-01-2014, 23:51
volim žene koje nemaju kompleksa i koje se znaju zajebavat, a uz to su i onako malo... drske ;)

:*

:zg:love

Humphrey
28-01-2014, 11:55

:*

:zg:love

Ne ako bi,čini se da već jeste.

SarajkaDjevojka
28-01-2014, 12:07
Ne ako bi,čini se da već jeste.

Valjda se ovo neće proširiti kao trač forumskim bespućima :(
Zabrinuta sam za reputaciju!

Humphrey
28-01-2014, 12:19
Ne brini se,neće te izbaciti iz udruge:Mačka je ženi najbolji prijatelj.

SarajkaDjevojka
28-01-2014, 12:21
Ne brini se,neće te izbaciti iz udruge:Mačka je ženi najbolji prijatelj.

Besdušniče! Ovo će imati poseban utjecaj na moju krhku sujetu!

Humphrey
28-01-2014, 12:25
Besdušniče! Ovo će imati poseban utjecaj na moju krhku sujetu!

Neka te stilka utješi.

Inkvizitor
28-01-2014, 12:27
Njih dvi su pod velikom lupom. Ovo već prelazi u fazu zabrinutosti.

Ako dozna Bosanac..hm..letit će perje.

SarajkaDjevojka
28-01-2014, 12:29

Stidi se!!!!

Treba da si ponosan kako se lijepo slazemo i dajemo jedna drugoj neobavezno bez zavisti komplimente!

SarajkaDjevojka
28-01-2014, 12:30
Neka te stilka utješi.

Ima li ona opcije? Mozda tvojim banom :P

Da moju sujetu smiri!!!!

Stiliana
28-01-2014, 13:11

znaš kako kažu lezbe: eating ain't cheating.

vjerojatno ti treba prijevod, ali pošto je ovo fin forum, neka ostane na tome :zubo

Da moju sujetu smiri!!!!

imam, imam...
ma niš se ti ne sekiraj :pusa

SarajkaDjevojka
28-01-2014, 13:13
Toooooooo :D

I Inkvija onda nek si prave društvo čitajući nas.

Stiliana
28-01-2014, 13:17
Toooooooo :D

I Inkvija onda nek si prave društvo čitajući nas.

a znaš da taja ne smim... :slajo

a i ti bi plakala onda, ko da te ne znam.

SarajkaDjevojka
28-01-2014, 13:21
Ma skupa! Da si prave društvo negdje do večeras makar!

Stiliana
28-01-2014, 13:21
Ma skupa! Da si prave društvo negdje do večeras makar!

jest, pa da se i oni propederišu :D

Humphrey
28-01-2014, 15:07

Da moju sujetu smiri!!!!

Ovo se čini vrlo prikladno za ovu temu, tražiš zaštitu i sigurnost kod stiliane.Treba ubaciti u naslov i zločeste cure kad ste već otišle u te vode.

SarajkaDjevojka
28-01-2014, 22:38
Ovo se čini vrlo prikladno za ovu temu, tražiš zaštitu i sigurnost kod stiliane.Treba ubaciti u naslov i zločeste cure kad ste već otišle u te vode.

Moram da se branim nekako od napadaja. A obzirom da ona ima čim, zašto mi to ne bi iskoristile?

Indigo
18-02-2014, 18:13
Put do Ikvijevog srca vodi preko Stiliane. :D

http://r20.imgfast.net/users/2011/13/64/50/smiles/1736080295.gif

A do capovog? :006

ljuta trava
18-02-2014, 18:16
Čuj naslova , zločesti dečki ......

ljuta trava
18-02-2014, 18:16

Kroz pancirku:zubo:zubo:zubo

Stiliana
18-02-2014, 21:15
probajte preko prosera od poezije.
čula sam da to osobito voli :pink

https://31.media.tumblr.com/tumblr_lwxys7gdMl1qii6tmo1_500.gif

Aleksa
19-02-2014, 02:22

Ma kakvo Capovo srce. To je santa leda. :zubo

Ali mogu da objasnim kako se stiže do mog srca, toplog, širokog, sigurnog, kao neka peščana plaža pored morskog prostranstva, skrivena iza litica obraslih zelenim lozama i malim drvećem sa kojeg se čuje pesma i crvkut egzotičnih ptica. :cerek

Radi ilustraciju:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpnRKEGMiuTOwwjABymBy2Qy9a7-pzwrPQ0HPknaUViBIrFkGM

ogledalce
19-02-2014, 02:33
Ma kakvo Capovo srce. To je santa leda. :zubo

Ali mogu da objasnim kako se stiže do mog srca, toplog, širokog, sigurnog, kao neka peščana plaža pored morskog prostranstva, skrivena iza litica obraslih zelenim lozama i malim drvećem sa kojeg se čuje pesma i crvkut egzotičnih ptica. :cerek

Radi ilustraciju:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpnRKEGMiuTOwwjABymBy2Qy9a7-pzwrPQ0HPknaUViBIrFkGM

e idola ti do tvoga srca taman cure mogu polomiti i ruke i noge dok dođu do njega,, dalek je put, nisi li mogao malo to pojednostavniti i skratiti put, bez skakanja sa litice i plivanja:misli:zubo

Aleksa
19-02-2014, 02:36
e idola ti do tvoga srca taman cure mogu polomiti i ruke i noge dok dođu do njega,, dalek je put, nisi li mogao malo to pojednostavniti i skratiti put, bez skakanja sa litice i plivanja:misli:zubo

Pa to je zato što nisam lak muškarac. Teško me je osvojiti, ali posle je super. :zubo
Ne spadam u "zločeste" koji su ciljna grupa ove teme. :D

ogledalce
19-02-2014, 02:40
Pa to je zato što nisam lak muškarac. Teško me je osvojiti, ali posle je super. :zubo
Ne spadam u "zločeste" koji su ciljna grupa ove teme. :D

pa moraš biti dobar kad se žensko namuči da dođe do tebe,, misliš ti da je to njima lako,, vatat nedostižno hahahha

Aleksa
19-02-2014, 02:41
pa moraš biti dobar kad se žensko namuči da dođe do tebe,, misliš ti da je to njima lako,, vatat nedostižno hahahha

Eh, i ti preteruješ. Šta tu ima nedostižno. Treba ti čamac ili padobran, i to je to. ;) :D

sagitarius
06-03-2014, 20:45

Pravi muškarac malo priča, a kad uđe u prostoriju znak da je pravi je kad dame počmu mahinalno rukom popravljati nestašni čuperak, kojeg jutros nisu mogle "ispeglati" fenom...:D

To se ne da vidjeti na forumu...:)

ZGabriel
06-03-2014, 21:22
Pravi muškarac malo priča, a kad uđe u prostoriju znak da je pravi je kad dame počmu mahinalno rukom popravljati nestašni čuperak, kojeg jutros nisu mogle "ispeglati" fenom...:D

a kad progovori sve se kokoši okupe oko njega i samo se cerekaju. godine nebitne. :rofl

sagitarius
06-03-2014, 21:25
a kad progovori sve se kokoši okupe oko njega i samo se cerekaju. godine nebitne. :rofl

To je to.:naklon

ZGabriel
06-03-2014, 21:28
i naravno, zauzet je. :rofl

sagitarius
06-03-2014, 21:31
i naravno, zauzet je. :rofl

Ne treba tonuti odmah u depresiju, bude tih što donesu "ono nešto u prostoriju" i slobodnih i nikad nije ništa isključeno...:D

ZGabriel
06-03-2014, 21:32
Ne treba tonuti odmah u depresiju, bude tih što donesu "ono nešto u prostoriju" i slobodnih i nikad nije ništa isključeno...:D

pa ni to da možebitno žive u drugoj državi. :zubo
a nekad su i na drugom kontinentu. :rofl

sagitarius
06-03-2014, 21:35
pa ni to da možebitno žive u drugoj državi. :zubo
a nekad su i na drugom kontinentu. :rofl

U tom slučaju je baš gadno...:zubo

ZGabriel
06-03-2014, 21:36
U tom slučaju je baš gadno...:zubo

al zato zločestih dečki ima na lopate. :D na svakom koraku. :D

sagitarius
06-03-2014, 21:41
al zato zločestih dečki ima na lopate. :D na svakom koraku. :D

A i tema je žene i "zločesti dečki"... i tako mačo kvarnjaci i egomanijaci dolaze do slatkih slobodnih dama...:D

ZGabriel
06-03-2014, 21:42
A i tema je žene i "zločesti dečki"... i tako mačo kvarnjaci i egomanijaci dolaze do slatkih slobodnih dama...:D

tko do koga dolazi je već diskutabilno. :zubo dame biraju, jel. :D

sagitarius
06-03-2014, 21:45
tko do koga dolazi je već diskutabilno. :zubo dame biraju, jel. :D

Dame biraju kad mogu, to znači kad imaju dvije ili više ponuda... i tada radije izaberu "lošeg dečka"...:D

pdv
06-03-2014, 21:47

To se ne da vidjeti na forumu...:)

dame na forumu mogu jedino slova ukrašavat kad uđe takvi dasa :kez

ZGabriel
06-03-2014, 21:49
Dame biraju kad mogu, to znači kad imaju dvije ili više ponuda... i tada radije izaberu "lošeg dečka"...:D

ili riječima tete Danice - od jednog ne mo'š odabrati. :nezna

sagitarius
06-03-2014, 21:50
dame na forumu mogu jedino slova ukrašavat kad uđe takvi dasa :kez

Ne treba podcjenjivati žensku maštovitost, osim ukrašavanja slova ima tu za iskusno oko još mnogo skrivenih slatkih znakova...:)

pdv
06-03-2014, 21:52
Ne treba podcjenjivati žensku maštovitost, osim ukrašavanja slova ima tu za iskusno oko još mnogo skrivenih slatkih znakova...:)

ne triba žene nikako podcjenjivat...mazi je ko strunu, a drži na nišanu :kez

sagitarius
06-03-2014, 21:53
ili riječima tete Danice - od jednog ne mo'š odabrati. :nezna

Klanjam se mudrosti teta Danice, posve se s njom slažem i njenim cijenjenim mišljenjem.:D

sagitarius
06-03-2014, 21:56
ne triba žene nikako podcjenjivat...mazi je ko strunu, a drži na nišanu :kez

O da, te divne male mudrice još kako umiju postati divlje mačke pa je stoga bolje maziti ih..:D

ZGabriel
06-03-2014, 21:58
Klanjam se mudrosti teta Danice, posve se s njom slažem i njenim cijenjenim mišljenjem.:D

treba li spominjati da su njene kćeri odabrale neloše dečke? :zubo

sagitarius
06-03-2014, 22:01
treba li spominjati da su njene kćeri odabrale neloše dečke? :zubo

Niti usuditi se nisam smio pomisliti drugačije, jer samo duboki rešpekt imam prema toj štovanoj gospođi... samo duboki rešpekt.:)

Humphrey
23-05-2014, 20:57
thedailybeast.com/articles/2014/05/20/the-vatican-s-real-housewives-26-women-petition-pope-to-let-priests-marry.html

Žene vole zločeste dečke, čak i zločeste svećenike.I sad njih 26 piše glavnom i odgovornom da ukine celibat njihovim ljubavnicima. Samo, to se neće dogoditi,a to najbolje znaju ti svećenici,zato oni nisu ni pitali šefa.

skater
24-05-2014, 11:32
thedailybeast.com/articles/2014/05/20/the-vatican-s-real-housewives-26-women-petition-pope-to-let-priests-marry.html

Žene vole zločeste dečke, čak i zločeste svećenike.I sad njih 26 piše glavnom i odgovornom da ukine celibat njihovim ljubavnicima. Samo, to se neće dogoditi,a to najbolje znaju ti svećenici,zato oni nisu ni pitali šefa.

Žene vole muškarce u odorama, makar one bile i svećeničke.

Rodica
26-05-2014, 16:38
Žene vole muškarce u odorama, makar one bile i svećeničke.

za neke žene, uniforme znače da su dovoljno sputani, disciplinirani i samim time pouzdani, a nekima su čisti fetiš.

“I have often been called a Nazi, and, although it is unfair, I don’t let it bother me. I don’t let it bother me for one simple reason. No one has ever had a fantasy about being tied to a bed and sexually ravished by someone dressed as a liberal.”
P.J. O'Rourke

http://www.quickmeme.com/img/f2/f25c452e7c52f0ad73bf4771ab78b4986e4bfef3e82dc289f9 7bfbdfcda021bd.jpg

caporegime
26-05-2014, 17:01
žene vole muškarce u odorama. ako su muškarci zgodni.
zar bi itko imao imalo seksualne napetosti prema slavku liniću u odori?
ili davoru butkoviću?
da ne govorim o davoru generu ili oliveru frljiću.

skater
26-05-2014, 17:26
za neke žene, uniforme znače da su dovoljno sputani, disciplinirani i samim time pouzdani, a nekima su čisti fetiš.

“I have often been called a Nazi, and, although it is unfair, I don’t let it bother me. I don’t let it bother me for one simple reason. No one has ever had a fantasy about being tied to a bed and sexually ravished by someone dressed as a liberal.”
P.J. O'Rourke

Također u svezi svećenika, tu vrijedi ona, zabranjeno voće je najslađe. Za ženu je takav muškarac misterija, izazov, ako ga osvoji time si podiže ego.

P.J. O'Rourke

Pa da, "nazi", "commie", "fascist", red, rad, disciplina, dominacija i podređenost, BSDM. :kez

žene vole muškarce u odorama. ako su muškarci zgodni.
zar bi itko imao imalo seksualne napetosti prema slavku liniću u odori?
ili davoru butkoviću?
da ne govorim o davoru generu ili oliveru frljiću.

Sad ideš u krajnosti, ali svejedno, koliko god netko bio neugledan, odora te čini drugačijim, ne postoji uzalud uzrečica da odijelo čini čovjeka.

caporegime
26-05-2014, 19:14
i dalje smatram da miljenku jergoviću ne bi pomogla ni zlatna ribica ni generalska odora.
mutant je mutant u što god da se odjene

Humphrey
10-10-2014, 18:29
dailymail.co.uk/news/article-2786964/Bride-pregnant-having-sex-dwarf-stripper-hen-night-husband-realises-gives-birth.html

Veličina nije važna.

skater
10-10-2014, 18:44
http://www.youtube.com/watch?v=5XovC7zcBnE