PDA

Pogledaj Full Version : Rukometno SP u Španjolskoj 2013.

NorthStand
12-01-2013, 20:55
vaše prognoze, očekivanja, zlato srebro bronca? ja mislim da bi moglo past i zlato, ako nam se opet po tko zna koji put ne ispriječe francuzi. mislim da su dečki bolji nego što većina misli, i da bi mogli doći do kraja, minus je izostanak Balića, ali vjerujem da bi to mogle mlade snage nadoknadit. iako jasno, Ivano će sigurno nedostajat u ključnim utakmicama.

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/hrvatska-se-poigrala-australijom-navijaci-trazili-ivana-clanak-496957

Humphrey
13-01-2013, 16:47
Opet bi mogla biti neka medalja, iskreno meni je već dosadilo osvajanje bronce sa jednim porazom. :)

Grunf
13-01-2013, 21:03
Ajmo naši do medalje.

moonlight
13-01-2013, 23:29
Teško...jako teško, križamo se sa jakima, Srbi, Francuzi...teško.

NorthStand
15-01-2013, 02:08
ma osvajamo to ko od šale, gazi hrvatska, samo da konačno skupe glave i naguze one arogantne francuze. ne mogu to više trpjet, onog karabatića prepotentnog, nema više balića da mu mater spomene. zato mi je žao što ga nema, on je tempirana bomba, može eksplodirat verbalno može igrački, takav je kakav je, ali dobro je imat jedno luđaka u ekipi koji može razdrmat momčad u onim momentima kad se momčad počne sumnjčavo gledat i sumnjat u sebe. e tad nam treba jedan Balić, da malo reda uspostavi u ekipi, jer Goluža to ne zna mislim nije on toliko loš koliko se misli, ali on je ipak trener a igrači trebaju još jednog trenera u obliku Balića koji će ih u kriznim trenucima kao "jedan od njih" razdrmat i natjerat na preokret ako se gubi meč. to je već napravio više puta, i to će nam falit bojim se, u ovim ključnim utakmicama. jednostavno, nije se smjelo dozvolit da jedan Balić na takav način bude otpisan, kao nije se javljao, pa šta ti se ima javljat stavi ga na popis .em te ja.

uglavnom danas ćemo vidjet koliko zapravo vrijedimo, mađari su u dobroj formi, bit će zanimljivo.

crni bombarder
15-01-2013, 12:52
Jucer Drago nesto progundja da su pojedini hrvatski novinari u Madridu optuzili rukometase za ustasenje zbog zahtjeva da im DJ u dvorani pusta Thompsona.

Cudi me da je to proslo nezapazeno... ali srpska snajka CEBE je cijelo vrijeme trestala sa zvucnika, to je pod mus.

NorthStand
15-01-2013, 13:32
crni, pa ne može croatia bez bratstva jedinstva, to je opće poznata stvar. ti debili još se nisu pomirili s činjenicom, da postoji hr, i da je normalnije puštat thompsona nego "po šumama i gorama". ;)

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/dj-madrida-prekinuo-sam-curom-jer-nije-voljela-hrvatsku-clanak-497679

imamo svog DJ-a u madridu, viva la espana. :D

http://www.youtube.com/watch?v=LPTdjEaZ6ao

Inkvizitor
15-01-2013, 15:16
Jucer Drago nesto progundja da su pojedini hrvatski novinari u Madridu optuzili rukometase za ustasenje zbog zahtjeva da im DJ u dvorani pusta Thompsona.

Cudi me da je to proslo nezapazeno... ali srpska snajka CEBE je cijelo vrijeme trestala sa zvucnika, to je pod mus.

Pa jesu pustili onda Thompsona ili nisu.

crni bombarder
15-01-2013, 16:32
Jeste, nakon zadnjeg zvizduka isla je Lijepa li si, a Drago sav sretan :D

Nego je spomenuo DJ-a u dovrani, on je vec rekao da je tip neki Spanjolac, koji je valjda imao djevojku mislim Slovenku, koja je bila ljuta na njega jer voli hrvatsku glazbu, a on je obozava i veli da je spremio tisucu pjesama, koje ce pustati u dvorani... elem, jucer je Drago na minuti odmora rekao nesto kao "evo cujete nasu glazbu, kako sam i rekao za ovog decka sto je odgovoran za to, ne znam sto su se neke kolege bunile danas zbog Thompsona, jer su igraci to trazili, glazba je bas u redu..." i tako dalje i tako dalje.

NorthStand
16-01-2013, 15:53
ma DJ je naš čovjek, Torres. :D prekinuo s curom, jer je previše hrvate kritizirala. :rofl opet je jučer svirala Lijepa li si na kraju, jel i to fašistička pjesma, drugovi oglasite se!

crni bombarder
16-01-2013, 22:34
Sad iz EPH zakuhavaju i pokusavaju unijeti razdor u ekipu, nakon sto su nasi pokazali da su u dobroj formi... ne mogu oni podnijeti uspjesan hrvatski sport, nikako.

Primjetio sam, jugovici u Hrvata, ne vole rukomet, mrze ga cak, a vole kosarku. Zasto... tema za razmisljanje... Kukoc im je legenda, zele vratiti Jugoplastiku, a rukomet je divljacki sport.

Komedija od ljudi, za zaliti ustvari.

Nasi neka guraju dalje.

NorthStand
17-01-2013, 19:33
http://forum.net.hr/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/19/2625.balic_5F00_karabatic_5F00_sukob_5F00_pixsell. jpg

ovu scenu nećemo vidjet na ovom SP. :D

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/del-bosque-posjetio-nase-modric-dolazi-utakmicu-egiptom-clanak-498797

nego Del Bosgue u društvu naše sirovine iz metkovića. :D

http://www.vecernji.hr/slika-640x348/vijesti/del-bosque-posjetio-nase-modric-dolazi-utakmicu-egiptom-slika-761598

NorthStand
18-01-2013, 20:50
http://www.hrsport.net/vijesti/454425/rukomet-sp-2013/njemacka-u-drugi-krug-s-prve-pozicije-tunizani-osigurali-nastavak-natjecanja/

bilo bi dobro da sutra dobijemo španjolce, bolji smo od njih, i onda ćemo vjerojatno izbjeć za nas uvijek neugodne francuze. siguran sam da nam oni jedini stoje na putu do zlata, a protiv nas uvijek igraju najbolje, i zato bi bilo dobro da ih izbjegnemo ako je ikako moguće. a to ćemo napravit s pobjedom protiv španjolske, tako da nadam se da naši sutra neće razočarat.

NorthStand
19-01-2013, 05:00
kako stvari stoje, ako sutra pobjedimo španjolce, a vjerujem da hoćemo jer sam gledo španjolce protiv mađara i nisu me oduševili. dapače, ali ipak igraju doma, i mogli bi na konto atmosfere i pomoći sudaca doć do pobjede. kako sada stvari stoje, nama bi čak više pasao poraz, jer bi s njime izbjegli francuze u četvrftinalu, i dance vjerojatno u polufinalu. ali po meni nije dobro na takav način kalkulirat, ako su došli ovdje po medalju onda neka rokaju sve redom bez obzira o kome je riječ. francuzi nisu po meni već 2-3 godine na onoj razini na kojoj su nekad bili, ali nas protiv njih očito ne ide. najviše zahvaljujući omeyeru, koji nas je do sad redovito sahranjivao svojim obranama. ne znam zašto našima ruke drhte kad pucaju omeyeru, ali očito je to neki psiho problem više nego igrački, jer realno imamo šutere koji mogu svakog golmana sahranit pa tako i tog omeyera. pošto je u lošoj formi, možda nam je ovo konačno šansa da i mi francuzima uzvratimo za sve one bolne poraze? sve u svemu, ždrijeb nam u slučaju pobjede neće biti lagan, francuzi u četvrfinalu, i danci vjerojatno u polufinalu, i onda kako stvari stoje švabe u finalu za zlato, ako prođemo francuze siguran sam da osvajamo zlato. taj kompleks francuza nas jebe, i moramo ga se riješit, a to se može riješit samo na jedan način tako da se u četvrtfinalu porazi iste. vrijeme je da i naši uzvrate udarac, i preokrenu tu negativnu seriju u završnici natjecanja koju imamo kad se sastanemo s francuzima.

http://www.hrsport.net/vijesti/454430/rukomet-sp-2013/goluza-jedva-cekam-utakmicu-protiv-spanjolske/

ne kužim zašto Goluža priča da su španjolci favoriti, to što su domaćini ne znači da su bolji od nas. gotovo uvijek ih dobijemo, i kad su igrali puno bolje od ovog smo ih tukli, tako da ne vidim šta bi se to trebalo promjenit preko noći da oni nas poraze. ali kažem, uz nekakvu sudačku podršku i atmosferu, svašta je moguće.

ps. ovo sve vrijedi, tek ako prođemo osminu finala naravno, možda budemo igrali protiv srba slovenaca poljaka, ali vjerojatnije ćemo protiv bjelorusije u osmini.

Inkvizitor
19-01-2013, 11:34
ja ih počinjem gledati tek od finala..

NorthStand
19-01-2013, 15:30
ti si najpametniji, štediš živce. :D

Inkvizitor
19-01-2013, 15:59
dosta su mi ih pojeli..

NorthStand
19-01-2013, 16:14
ma meni francuzi uvijek pojedu živce, nisu bolji nikad ih neću priznat da su bolji od nas jer nisu, a svaki put nas dobiju. taj strah od francuza, nam je veći nepriajatelj od samih francuza. čudi me da sirovina goluža, te momke malo ne prodrma da se okuraže protiv istih, i konačno skinu tu crnu seriju koju imamo s njima. na kraju krajeva, ne možeš izbjegavat protivnika vječno, ako ih sad ne izvučemo izvuć ćemo ih na idućem natjecanju, a i iskreno fućka mi se za srebro i broncu, imaju kapacitet za zlato i neka izvole te francuze izbacit u četvrtfinalu, ako to nisu u stanju onda ni ne zaslužuju medalju. dosta je bilo teza, ne leže nam francuzi, to su priče za malu djecu. ako se budu dopro postavili, i dobro igrali pobjedit će. to je cijela filozofija, a od omeyera su napravili čudotvorca a ne golmana, nijedna reprezentacija nije toliko razvikala nečijeg golmana koliko je to hrvatska napravila u slučaju tog omeyera. taj nepotrebni strah i grč, nas je svaki put pokopo nadam se da su konačno sazrijeli i da toga neće biti ako se ponovo sretnemo s francima.

NorthStand
20-01-2013, 23:57
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/francuzi-cekaju-hrvate-borbi-polufinale-clanak-499989

očekivano, francuzi pobjedili, iako teže od očekivanog. po meni dobro igraju, ali nude se, i islandu su se nudili samo što island ko ni mi ne zna iskoristit ponuđeno. jednostavno, ključna stvar je svoje prilike zabit, i ne bacat lopte u bunar i kad krenu igrat agresivnu obranu bez panike ih razvuć i nać slobodnog igrača. ali loše je ovo da nema lackovića, štrlek isto otpao iako on po meni nije ni igrao na razini na kojoj je morao. bičanić je igro ok, bez njega isto će se to osjetit u igri, sad se vidi kakvu je glupost napravio goluža kad nije uvrstio balića u popis. sad bi mu došo, ko naručen. ali to je taj egoizam koji nas krasi, uvijek se netko mora pravit važan. no šta je tu je, po meni i ovako oslabljeni imamo šanse, samo treba vjerovat u sebe i bit će dobro. iako su nama realno francuzi noćna mora, i da igraju kako mi igramo svaki put bi ih dobili, oni igraju na mišiće i to nas jebe. no nadam se, da će naši dat svoj maksimum i onda rezultat ne bi smio izostat. problem su ove ozljede, a ono što me brine su ova njihova krila koja su u odličnoj formi, a mi osim čupića i nemamo vrsno krilo. acambre narcis i karabatić, na njih treba obratit posebnu pozornost kad su vanjski šutevi u pitanju. sve u svemu, bojim se da ćemo se krvavo namučit za to polufinale, a onda nas vjerojatno čekaju danci. šta je tu je, siguran sam ako prođemo francuze neće nam više nitko stati na put, ključno je konačno te francuze deportirat u povijest. omeyer ponovo nije nešto specijalno branio, ali protiv nas će gotovo sigurno biti "na razini", pa stoga treba pripremit dobro živce za taj meč. :D

crni bombarder
21-01-2013, 11:43
Ne znam, meni se osobno ne svidja sto je Goluza trosio igrace na prakticno neibtnu utakmicu, samo to.

A ovo ostalo, pametovanje navijaca iz fotelja, kako je trebalo pustiti, varati, kako smo glupi, nesposobni... ismijavanje Goluze, kojeg iskreno ne cijenim, ali toliko ismijavaju covjeka.. isto kao i Linu, ja sam uvjeren da je pravi razlog samo i iskljucivo politika, da je clan SDP ili "moderan" kao Bilic, gladili bi mu muda.

Jebote, Bilic je vise od pola mandata prodavao klasicne alibije, ziherasio i slicno, a gladila su mu se muda kao da je Capelo jebote, kao da je osvojio nesto. Goluza je valjda zavicajac, pa ga ne mogu ocima gledati... bolji je Irfan (dodje mi da se ispovracam svaki put kad spomenu tog tipa) iako je vec opcepoznato da je doticni Pipe jedna konfliktna persona, nema kluba iz kojeg nije otisao nakon tucnjave, svadje, prepirke sa igracima, rukovodstvom kluba i slicno. Klasicni manijak koji ne moze uspostaviti odnos sa ljudi, a da nema zlih duhova.

Ili onaj kreten Kljajic junior, bananaman, on se ismijavao Goluzi i raja ga je podrzavala, a zapravo je veci smrad od Goluze. Veci poltron, pa kakav je to covjek koji nakon svega sto kaze i sto kazu o njemu, dodje opet kod Gopca i radi sa njim.

Inkvizitor
21-01-2013, 12:20
Opet na Francuze..i to već u četvrtfinalu. Tooo nije dobro..

NorthStand
21-01-2013, 18:30
a nije, ali bio bi red da se naši konačno saberu u glavi prije svega, i dobiju te francuze. po meni nisu na razini na kakvoj su prije bili, iako imaju par novih mladih poletnih igrača, koji bi nam mogli itekako radit problema. ali sve je stvar kako ćemo se mi postavit u obrani, i pogotovo napadu, u slučaju da ponovo omeyera razbranimo na početku utakmice crno nam se piše. ključ svega je da im ne dozvolimo da pomisle, da nas opet imaju u šaci i da samo oni diktiraju tempo utakmice, jednostavno moramo ovo odigrat i glavom ne samo rukama i nogama. a da će biti teško, to je jasno ko dan, pošto definitivno uz nas i dance francuzi imaju najkvalitetniju ekipu, tu dileme nema.

moonlight
21-01-2013, 19:05
A kakva je korist polufinale i poraz od Francuza, ako napokon možemo dobit ćemo ih i u četvrfinalu, put je teži ali rukomet je još uvijek sport i najbitniji je obraz, Francuzi, pa Danci...da je lako, nije.

NorthStand
22-01-2013, 13:44
http://www.youtube.com/watch?v=a0GHqy_poP4&feature=player_embedded#!

ponovilo se, nadam se samo da se neće opet usrat po dobrom starom običaju, ne razumjem čega se oni boje. pa nisu francuzi svemirci, imaju i oni meso kad ih udariš boli ih. prema tome, čvrsto u obrani i silovito u napadu i problem riješen. dakle, treba nama u napadu prije svega malo drskosti da se onog omeyera probije na početku tekme, i onda će sve ići lakše. ako ga opet razbranimo, najebat ćemo. nisu francuzi bolji od nas, već nas je gotovo svaki put taj omeyer svojim obranama unakazio. ja kužim da je on dobar golman, ali nije toliko dobar koliko našima ruke drhte kad njemu pucaju, zato svaki put i skupi toliko obrana protiv nas.

Stonewall Jackson
22-01-2013, 22:24
Omeyer je golman koji savrseno cita sablonski plasirane udarce i fenomenalno se postavlja kad procita takve udarace,ala Blazenko Lackovic..Nije fora u tome da je on svemirac samo protiv nas,nego obrana 5-1 kod francuza je Omeyerov forte,jer sama obrana usmjerava pucace i suzava im izbor..Dakle,trebat ce igrati iznimno brzo protiv njih i maksimalno ih rasiriti ako ih ne uspijemo pretrcati..cak i po cijenu vecih tehnickih pogresaka..Jer to je jedini nacin da se razbija taj bedem iza karabatica koji ce vjerovatno biti na indijancu..

Prognoza je nezahvalna,jer sam gledao Francuze dvije tekme i nisu dobro djelovali u napadu,a niti u obrani..Osobno mislim da ce odluciti nasa obrana,a ne napad..Nikad ih nismo posteno istukli u obrani,kao sto su oni nas..Nije Omeyerov postotak obrana toliko visok radi njega samoga,vec prvenstveno radi bedema ispred njega..Suportno tome,nasi golmani bili su na ciljani protiv Francuza u svim prakticki utakmicama od Svicarske 2006,uz iznimku Norveske i polufinala,te kad smo ih u novom sadu izbacili u grupi..

NorthStand
23-01-2013, 15:12
točno to, naša obrana je premlaka u odnosu na francusku, ako oni tuku pa tucimo i mi, čak i pod cijenu 2 minute. treba im poslat odmah poruku, da ćemo na tuču odgovorit tučom, pa će se i oni drugačije postavit. skoro svaki put nas izudaraju, a mi ko curice glumimo neko poštenje i nježnost, ako nas udaraju udri po njima. po meni oni da ne igraju tako kako igraju, nikad ne bi bili olimpijski i svijetski prvaci, već bi to bili mi i to više puta za redom. baš zbog takvog načina igre, oni nas sjebu. nadam se da ćemo se ovaj put pametnije postavit, i što ti kažeš treba ih razvuć a ne kako mi radimo zabijamo se glavom u zid odnosno dinara karabatića sorhaindoa itd, mi kad vidimo da ih ne možemo probit ko da još više hoćemo proć tamo gdje su najgušći, i tako svaki put. pa jebote ako vide da ih ne mogu na takav način probit, i općenito dobit, onda moraju promjenit koncept igre i prilagodit se takvoj igri francuza i igrat na način na koji si ti to opisao. mi ne možemo igrat svoju igru protiv njih, jer oni igraju tako da nam takvu igru unište, da igraju tako slično nama svaki put bi ih pomeli. zato se moramo taktički prilagodit protivniku, i samo tako ih možemo porazit, svaki put kad pomislimo da ćemo ih dobit na onu našu jurnjavu sve padne u vodu. protiv francuza je teško igrat brzo, jer oni uglavnom igraju jako sporo, u obrani tuku do iznemoglosti, a u napadu razvlače duge napade i s time nas umrtvljuju, to je jedina igra koja nama ne odgovara i kad se protivnik tako postavi protiv nas mi smo automatski na neki način hendikepirani. zato moramo to promjenit, i igrat ćemo puno lakše protiv njih. jer francuzi cijeli svoj uspjeh, grade baš na takvoj usporenoj i tvrdoj igri. tu i tamo odigraju pokoju kontru, ali generalno igraju usporeno i s time uspavljuju protivnika i što je najgore po njihove protivnike poentiraju iz svojih napada dosta lako, a onda u njihovoj obrani svi napadači protivničkih ekipa iskrvare, jer igraju takvu dosta neugodnu obranu koja je često na rubu isključenja, i još uz sve to dodaj pomoć sudaca koji ima progledaju kroz prste tu i tamo i odatle dolazi ta njihova snaga. zato su osvajači zlatnih medalja, a ne zato što igraju najbolji rukomet, jer sam siguran da ga igramo mi još od portugala. ali koja nam je to utjeha, ako ćemo svaki put u završnici zapet na tim jebenim francuzima i famoznom omeyeru?

nadam se da su skužili kako ne smiju igrat protiv francuza, i da će danas primjenit svojevrsni recept za takvu igru francuske.

ps... srbi su stvarno lud narod, bez ikakve dileme. :rofl

http://www.index.hr/sport/clanak/goluzina-pakost-pustio-bjeloruse-da-smanje-razliku-kako-bi-srbi-bili-najgori/658670.aspx

moonlight
23-01-2013, 17:29
Pa igra "u leđa" na nepostavljenu obranu jedini je način za dobiti Francuze.
U igri jedan na jedan nemoguće ih je probit, nitko ne može proći Dinarta, to je nemoguća misija.
Dobro ćemo morati paziti na Acambrea, i krilo Abalo uvijek protiv nas igra najbolje.
Računamo da ovi mladi nemaju kompleksa, nemaju niti puno iskustva, trebat će nam Marko Kopljar s mudima, a ne alibi vanjski Marko Kopljar.
Ostali će odradit svoj dio, ja nekako vidim Bičanića kao neki ključ ka uspjehu, eksplozivan i požrtvovan.
Idemo ih dobit, sretno dečkima.

Inkvizitor
23-01-2013, 23:10
Rasuli Francuze. Bravo momci. Koliko su nam ti zlata i medalja oteli. Sad sve dalje, bonus bonusa.

dalton
23-01-2013, 23:13
napokon,bravo,ovih francuza mi je stvarno pun kurac,,nadan se da ce se rasut do kraja i da ce karabatiču iscupat jos kladionicarskih afera,,,jazavac

moonlight
24-01-2013, 00:33
Petak je ključ, Danci imaju identičnu igru, kontre brze, bit će to na 63, 64 gola sveukupno...ova pobjeda sjaji samo zlatom oko vrata, kad bi bilo sportske pravde to bi bilo protiv Janeza, al nema šanse

NorthStand
24-01-2013, 10:50
a fala ti bože više, stvarno mi ih je bilo dosta, da su sad izgubili ne bih ih gledo protiv francuza više nikad. ali najozbiljnije, taj dan ne bi ni palio tv. :D i ono što mi je drago, je upravo to što su naši stvarno igrački gledano raznovrsnija ekipa, to su bili i sve ove godine dok su nas isti masakrirali. ali eto, napokon mala utjeha da smo ih konačno došli glave, i vjerojatno presudili njihovoj dominaciji u budućnosti. iako imaju dosta solidnih mladih igrača, mislim da u budućnosti neće biti više opasnost kakva su bili. pogotovo kad još omeyer ode, koji im je uvijek bio i više nego od pomoći. a naši s brdom mladih, su po meni osuđeni da idućih godina ne samo budu u završnicama već i da osvajaju medalje na svakom natjecanju.

danci u petak, mogu reći da sam optimističan, po meni danci uz nas igraju najljepši rukomet. brz atraktivan, kontre polukontre odlični pucači izvana. to je to, za takav rukomet imam poštovanje, ovih francuza mi je stvarno pun kurec i njihovog silovanja na mišiće. dosta je bilo toga, i drago mi je da su u završnici ekipe koje se nadigravaju i pokušavaju odigrat što lepršavije tekmu. baš tako i mi igramo, i takav tip igre nam odgovara, i iz istog razloga sam optimističan uoči danaca. a i vjerojatno španjolaca u finalu, jer sumnjam da će ih slovenci dobit. realno slovenci su imali takav ždrijeb, kakav smo mi mogli samo poželjet, ali onda bi vjerojatno imali francuze u finalu, tako da mi je draže da smo izabrali ovaj put. iako ne sumnjam da bi ih i tad dobili, ali bolje ovako. slovenci stvarno realno da su bili u našoj skupini, dobili bi ih i mađari i španjolci bili bi treći i išli bi na nekog jačeg protivnika od sebe u osmini finala. baš su imali sreće s ždrijebom, i zato su u polufinalu. ne kažem da nemaju kvalitetu, ali sigurno nisu momčad za polufinale. gledo sam ih protiv srba, srbi su ih trebali dobit, ali su po dobrom starom običaju stali na kraju tekme i slovenci su ih zgromili. sve u svemu, nadam se da nam ovaj put zlato neće izmaknut kao u zagrebu 2009. zaslužili smo to zlato, i zbog fair playa i zbog načina igre, koji je po meni a i svim ostalim koji prate ovo prvenstvo ipak za nijansu iznad ostalih reprezentacija. samo se bojim u slučaju da prođemo u finale, i tamo budu španjolci da nas suci ne izmasakriraju domaćinskim suđenjem, što je isto lako moguće. ali nadam se da će biti korektno suđenje, u tom slučaju ne bi smjelo biti velikih problema, jer to foliranje španjolaca mora prestat. oni su ok reprezentacija, ali po meni ne igraju ni približno dobro kao mi i danci, tako da vjerujem da nemaju velike šanse u ogledu s nama. a i ono najvažnije, leže nam ti španjolci gotovo uvijek ih dobijemo nadam se da nećemo sad u finalu ako do njega dođemo zakazat. bila bi šteta, nakon što smo ovoliko truda već uložili da bi došli do polufinala odnosno vjerojatno finala. :cerek

Inkvizitor
24-01-2013, 11:18
Danci su nama duplo lakši protivnik od Francuza. I nisu Francuzi samo gola snaga, ima tu i tehnike, ne može se toliko trajati samo na snagu. Naši su dobro igrali obranu a u napadu je bilo tako-tako..puno ima rupa u igri, gdje se ne zna kuda sa loptom. Francuzi su jučer mašili puno zicera i zato je pobjeda tako visoka.

Puno je bilo takvih utakmica gdje se lomilo pa bi nas oni slomili. Jučer nisu imali za to snage.

Poi meni, Dance moramo dobit. Oni samo zuje na kontre I Hansen naravno izvana. Ni blizu nemaju jaku obranu kao Francuzi . Od Španjolaca smo bolji ali domaći teren je tu.

Al prvo riješit Dance.

Inkvizitor
24-01-2013, 11:22
btw odkud je onaj Mandalinić..dobar potencijal, ne plaši se ..

NorthStand
24-01-2013, 13:05
i mandalinić, i šprem, stepančić imamo svijetlu budućnost, što se za francuze i ne bih baš kladio. onaj gol mandalinića je bio jako važan, a i šprema, kad mladi onako zabijaju jednom omeyeru(najboljem r.vrataru svih vremena) to je velika stvar.

nego zna se tko je poslao poruku podrške prije tekme, a igrači su se nakon toga iskazali u stilu one "na zapovijed generale". :D

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/tko-je-poslao-poruku-nabrijao-rukometase-ante-gotovina-clanak-501481

1981
25-01-2013, 00:05
I dalje se serucka po Goluži kako čitan po portalima.Nevjerovatno,
Neki idu tako daleko pa pišu da ih reprezentacija ne znaima nakon ovoga šta je Goluža napravija Baliću.
Pa valjda je selektor taj koji sastavlja momčad i u krajnjemu slučaju odgovara za rezultat i plasman.

Inkvizitor
25-01-2013, 07:54
Seruckaju jer ga ne vole. Desničar, sluša Thompsona. Uostalom iz istog razloga nisu voljeli ni Červara.

Što se tiče Balića on odavno nije veliki igrač. Čudi me da se sam nije povukao već davno. Ima par godina on usporava našu igru. Niti ima više onu svoju eksplozivnost. Samo se smije i zajebaje.

1981
25-01-2013, 11:18
http://sportski.net.hr/rukomet/pazite-sto-je-gotovina-napisao-goluzi-u-slavnom-sms-u

Stonewall Jackson
25-01-2013, 17:26
Mandalinic je iz Splita,ali ima problema sa prekasnim ukljucivanjem u rukomet..Nije skolovan igrac i klasicna je taraba ala Buntic sa pocetka karijere..Al ima takvu bombu od suta,da je to strasno..Nesto ko Zoki Mikulic..On je 92 godiste,isto ko i Teo Coric,najbolji mladi pivot svijeta..Maric na pivotu je 90 godiste,a Stepancic takodjer..92 godiste je i Ivic..Onda na srednjaku imas Ante Kaleba koji je 93 godiste,te Luku Sebetica kao desnog vanjskog koji je 94 godiste..Svi top u svijetu kao mladi igraci u svojim generacijama i svjetski talenti

evo po pozicijama

gol je Ivic-92 godiste

lijevo krilo strlek-88 godiste
desno krilo cupic-86 godiste
srednji je duvnjak,88 godiste i kaleb 93 godiste
desni vanjski su stepancic 90 i sebetic 94 godiste+ naravno buntic kao glavni
desni vanjski je mandalinic 92 godiste
pivoti su maric 90 i coric 92 godiste..

imamo talenata na izvoz

Inkvizitor
25-01-2013, 18:06
Meni je taj Mandalinić dobar..ne plaši se potegtnit..prvi nakon Metličića..

Gdje je Sulić nestao??

moonlight
25-01-2013, 18:19
Meni je taj Mandalinić dobar..ne plaši se potegtnit..prvi nakon Metličića..

Gdje je Sulić nestao??

Nestao je nakon prometne nesreće, nije se nakon toga ni vratio ozbiljno rukometu.

Stonewall Jackson
25-01-2013, 18:20
I stepancic je takav,ali polako..stipe ima 20 godina,a luka 22..za ivana nitko nije ni znao prije 23 godine..Sulic je u madjarskoj,vespremu..igra odlicno..

nije na istoj valnoj duljini sa goluzom i ne zeli igrati za repku dok je on izbornik,a niti ga goluza zeli zvati..inace kakav je to tenk i kako je udarao,znaju najbolje spanjolci i njemci ,hehe..
vidi cisti clean sa 125 kila..tko je ikada weighliftao,zna da ovo je problem vecini wannabe drvosjeca u rukometu..

http://www.youtube.com/watch?v=TEcOzCsZtEY

Inkvizitor
25-01-2013, 18:35
Taj mi Stepančić previše fula u nema neki šut..;)

Mandalinić poteže muški..a Sulić mi je uvijek bio igračina..je zna zaradit dosta isključenja ali na pivotu..dobar..a mogao bi i odmjeniti Vorija..nije htio sa Červarom..neće sa Golužom ;)..nekako mi se čini da je on bio, da bi imali malo više medalja i zlata..,)

NorthStand
25-01-2013, 19:38
Golužu se napada jer je desničar, jer svako malo posere srbe, i jer je s Gopcem slizan. Po meni čovjek je bio rukometaš, i osvajo je medalje za hrvatsku, i ako ništa već i to je dovoljno da se ne sere po njemu. Isto tako, po meni uopće ne vodi loše reprezentaciju, iako je imo i on svojih učenja u hodu koja su našu reprezentaciju stajala boljeg plasmana na prošlim prvenstvima. Ali može se reći da je od srbije, pa do olimpijade u londonu uhvatio dobar ritam, i sada po meni možda i najbolje vodi reprezentaciju od preuzimanja. Taktički je sjebo Onestu, koji je sigurno bio najbolji trener u prošlom desetljeću, stalno je rotiro igrače ostavio ih svježima za četvrtfinale i to je po meni bilo od velike važnosti za pobjedu. Isto tako se nadam da će i danas bit prostora za rotiranje sastava, tako da se proba zadržat određena sviježina za finale. Bilo bi lijepo da se dance slomi u prvom poluvremenu, pa da se u nastavku može više rotirat momčad. Vjerujem da su to naši u stanju, i da će odigrat na visokoj razini utakmicu.

Što se tiče Balića, mislim da nije u redu da sad svi nešto seru po njemu, jer je očito puno dao za ovu reprezentaciju. Ok, nekad je i sjebo tekmu, ali uglavnom je bio on taj u prošlom desetljeću koji nas je vukao do postolja. Isto tako, da su nas francuzi razbili ko mi njih, sad bi većina pričala da je kriv Goluža jer nije pozvao Balića. A isti ti sada seru po tom baliću, jer smatraju da je on nebitan. Po meni on još uvijek može biti od pomoći, dakle ne cijelu tekmu, ali nekih 20 minuta može odigrat i pomoć ekipi s asistencijama i pokojim golom. Naravno da treba dat više prostora mladima, pogotovo Duvnjaku koji je sazrio, upravo na pozicji na kojoj igra Balić, pa je naš dojam da nam ne treba. Ali ako se Duvnjak ne daj bože ozljedi, tko će ga zamjenit, imamo mi rezervu ali ne takve kvalitete, zato je moje mišljenje da Balića treba pozvat na još jedno natjecanje čisto da se oprosti od reprezentacije na korektan način, jer je to zaslužio. On je takav, temperamentan, zna nekad napravit sranje ali zna i povuć ekipu naprijed kad svi stanu. Ne volim kad se sve dobro ljudima zaboravi, a samo se ističe ono loše. Puno toga dobrog Balić je dao ovoj reprezentaciji, i zato zaslužuje da se od nje oprosti na dostojanstven način. Goluža je izbornik, i on bira igrače, ali isto tako jasno je da on preko Gopca pokazuje mišiće. Ne volim kad se netko tako ponaša, pogotovo ne prema čovjeku koji je puno dao našem rukometu. Mladi su budućnost, ali nemojmo zaboravit i pero i mirza i mnogi drugi na isti način su otpraćeni u mirovinu, od rukometnih legendi općenito sportskih treba se oprostit na normalan način, a ne u stilu one "kad te trebam dobar si, kad te ne trebam ko te ...be".

NorthStand
25-01-2013, 23:14
Ovo danas je divota, već u drugoj minuti se vidjelo kako će tekma završit. Prestrašno, siguran sam da u jednom danu razlike ovako lošu tekmu možemo samo mi odigrat. Dakle, kad bi netko pogledo susret s francuzima, i ovaj ovdje jasno je da smo opet pokisli zbog vlastite gluposti. Nema govora da su danci igrali nešto superiorno, koliko smo mi odigrali loše. Ali naravno da im treba čestitat, jer su danas zasluženo pobjedili na ovom turniru nikad lošiju hrvatsku. Iskreno, ne pamtim kad sam ih gledo ovako loše, i bojim se da će s ovakvom igrom imat velikih problema i protiv slovenaca za broncu. Jednostavno sramota, da se ovoliko medalja i to najsjajnijih prospe, to samo mi možemo. I bilo bi vrijeme, da konačno prestanemo glumit poštenjake, ako je umor kriv za ovo onda idući puta treba izgubit utakmicu protiv španjolske i izabrat "lakši put". Pošto pretpostavljam, da će se vadit na umor i "fenomenalnu" igru danske, te činjenicu da su se protiv francuza "ispucali". I ova tekma je dokaz, da Balića se još uvijek ne smije otpisat, Duvnjak ko da ga je netko prije tekme pošteno prebio evo tako je on danas odigrao, ma u biti cijela ekipa ali pogotovo on ko vođa i motor ove ekipe odigra ovako bez ikakve ideje i energije, katastrofa. Tipični smo balkanci, koliko god se silno željeli ugurat pod zapadne europljane. Da je bilo koja druga nacija i reprezentacija, onako osramotila francuze, sad bi zgazila dance i osvojila zlato bez ikakvog problema, ali ne i hrvatska. Mi smo ipak jedna posebna priča, i uvijek moramo zapet tamo gdje većina drugih prolazi ko od šale. Jesu francuzi polako već za penziju, ali sam siguran da ih je netko drugi onako osramotio danas bi pregazio ove dance, koji nisu uopće ni odigrali dobro susret, već smo mi bili toliko loši u svim segmentima igra da su nas isti satrali. Žao mi jedino Mirka, koji se trudio od prve do zadnje minute potaknut ostale da proigraju, ali džabe oni ko da su danas bili izgubljeni u vremenu i prostoru i ko da su se prvi put sastali s rukometom i pravilima rukometne igre. Evo, upravo tako su odigrali. Nije samo šteta što smo izgubili, već što smo napravili i antipropagandu rukometu u polufinalu, a o atomskom rukometu kojeg je spominjao Saračević prije tekme nema ni naznaka, jer su naši izgledali ko da su nadrogirani. Ne znam šta se dogodilo od srijede do danas, ali ovo je velika šteta, jer smo prolili punu kalaču mljeka, i sav trud koji smo uložili protiv francuza ovime smo poništili. A iskreno šta će biti sutra, me niti najmanje ne zanima, možda je za nekoga uspjeh bronca ali za mene nije, jer su najbolji a mire se s time da drugi uzimaju zlatne medalje. E pa ja se ne mirim, iako od toga nikakve koristi nemam, teško se mogu pomirit da reprezentacija koja ima ovakvu kvalitetu zauzima 3,4 mjesto na najvažnijem natjecanju.

Čestitke dancima, njima dajem prednost u finalu, iako nisu odigrali ništa posebno i mislim da bi mogli imat problema s španjolcima iako su raznovrsnija ekipa nisu baš pokazali nešto spektakularno danas. Koliko smo samo lopti izgubili, treba da smo samo zbog toga bili na 7-8 golova minusa, a gdje su svi oni promašaji i neiskorištene šanse. Dobro smo i prošli, bez zajebancije moglo je ovo završit i puno gore.

crni bombarder
25-01-2013, 23:33
Ovima treba psiholog, a ne trener.

1981
26-01-2013, 10:08
Netriba žalit za ničin.
Danci imaju trenutno najboljega igrača na svitu i najbolja su momčad bez daljnjega.
Jednostavno smo izgubili od boljega.

Inkvizitor
26-01-2013, 10:19
Netriba žalit za ničin.
Danci imaju trenutno najboljega igrača na svitu i najbolja su momčad bez daljnjega.
Jednostavno smo izgubili od boljega.

Danci nisu bolji od Francuza. Siguran sam da bi ih ovi rasuli. Ni sinoć oni nisu nešto odigrali.

Katastrofalan ulaz u utakmicu, igra jedan na jedan, hrvanje, nerezonski šutevi.

Onaj Duvnjak mi nikad nije sjeo. Teretan, težak igrač, ne gleda gdje puca. Uvijek smo imali takve utakmice gdje nestanemo. Užasna utakmice, bez taktike i strategije.

1981
26-01-2013, 10:27
Danci nisu bolji od Francuza. Siguran sam da bi ih ovi rasuli. Ni sinoć oni nisu nešto odigrali.

Onaj Duvnjak mi nikad nije sjeo. Teretan, težak igrač, ne gleda gdje puca. Uvijek smo imali takve utakmice gdje nestanemo. Užasna utakmice, bez taktike i strategije.

Ako se ne varan Danci su Evropski prvaci.Da, vjerovatno su slučajno evropski prvaci.

Inkvizitor
26-01-2013, 10:31
Ako se ne varan Danci su Evropski prvaci.Da, vjerovatno su slučajno evropski prvaci.

Pa i Francuzi su olimpijski i svjetski. Hoću reć..Francuzi su za mene jača ekipa al to je ionako nebitno. Spušili smo bez ispaljenog metka. Izgledali su ko da su slučajno skupljeni s ulice.

crni bombarder
26-01-2013, 12:38
Ponavlja im se treci put za redom, sve odlicno do polufinala, a onda neka skroz druga ekipa na terenu.

O cemu je rijec, ja ne znam... ali nece se nista promijeniti ako se nastave problemi gurati pod tepih.

Inkvizitor
26-01-2013, 12:41
Ponavlja im se treci put za redom, sve odlicno do polufinala, a onda neka skroz druga ekipa na terenu.

O cemu je rijec, ja ne znam... ali nece se nista promijeniti ako se nastave problemi gurati pod tepih.

Ma nisu oni toliko ni kvalitetni. Nema vanjskog. Krila još i nekako Duvnjak previše oscilira Kopljar je bojažljiv..nema protoka lopte..samo se hrvu i padaju po podu. Ono sinoć je bilo otužno.

NorthStand
26-01-2013, 14:12

nisu slučajno europski prvaci, ali iskreno niti su u srbiji igrali kao mi, niti u londonu niti ovdje, a eto ispalo je da su svugdje osim londona došli dalje od nas. mi radimo greške, metemo očito neke stvari pod tepih, i to će se svaki put ovako završit. umjesto da smo na mjestu španjolaca, koji prvu pravu ozbiljnu tekmu će zaigrat u finalu, mi se tek moramo izborit za broncu. to veze s pameti nema, ali uvijek idemo glumit fair play i onda sami sebe unakazimo. isto tako, razumjem da je rukomet naporan sport, ali brate ako imaš 5 vrhunskih ekipa, i od tih 5 ti si jedna i onda ne moš odigrat par lakših i par težih utakmica, bez da se žališ na bolesti ozljede i šta sve ne. ne znam, meni je ovoga puna kapa, i iskreno više ih neću gledat do finala jer su mi previše živaca odnjeli. što je reko inkvi, najbolje ne palit tv do finala.

i naravno da smo prošli, da im nitko ne bi ništa prigovorio, ma ne da smo prošli da smo odigrali iti malo na razini kakvoj smo igrali protiv francuza i na kraju izgubili ja bi to prihvatio. ali ovako, past u polufinalu bez ispaljenog metka, pa nije Goluža slučajno rekao da se ovako ne igraju polufinala, ali to im je već treći put za redom i kako stvari stoje biti će i četvrti jer ponavljaju gradivo ko prvašići.

NorthStand
26-01-2013, 14:18

Razbili bi ih francuzi, a mi smo očito je opet "zapeli" na francuzima, jer smo se toliko potrošili fizički i emotivno na njih, da više nismo imali snage da se dancima suprostavimo na način na koji smo se suprostavili francuzima. Dakle, skoro pa da smo došli na prvenstvo da se osvetimo francuzima, to smo i napravili, ali mislim da bi svima bilo draže da smo išli onim "lakšim putem" nakon što se ponovo pokazalo da ne možemo odigrat više jakih tekmi u nizu. Jednostavno, nemamo kapacitet za to, a forsiramo se uporno. To nijedna druga reprezentacija ne radi, sve te reprezentacije kalkuliraju i igraju s rezervnim sastavom neke utakmice, čisto da bi za ovakve u završnici imali totalno sviježe i nabrijane igrače. Ali eto, mi smo došli po to četvrtfinale, koje je Goluža spomenuo prije natjecanja, porazili francuze i idemo kući možda s broncom, ali kako stvari stoje biti će to više iznenađenje nego podvig. Jer slovenci nisu u psihičkom kurcu ko mi, imaju veći motiv jer su prvi put u borbi za broncu na SP, i manje su se umorili protiv španjolaca nego mi protiv danaca. Sve u svemu, imat će o čemu ponovo razmišljat, ali ako su oni zadovoljni s ovime, s osvajanjem trećih četvrtih petih mjesta, tko sam ja da im zamjerim to? Ali reko je drago vuković, i hvala mu na iskrenosti da mu je dosta brončanih medalja, a boga mi dosta ih je i meni. Za nas važi ona, "tako blizu, a tako daleko".

crni bombarder
26-01-2013, 14:19
Nemam ja nista protiv fair playa, neka ako igraci tako zele, njihov izbor i postujem, posteno... jebes spanjolske pickice, nadam se da ce ih danci zgaziti...

Duvnjak je jedan od najboljih srednjih vanjskih na svijetu, a istina je da nema podrsku u vanjskom redu, previse ozljeda, previse izostanaka, i slicno...

NorthStand
26-01-2013, 16:26
ma svaki put ponavljamo greške, mene to izjeda ko kiselina. jebeš poraz, ljudski je izgubit kao što je ljudski i pobjedit. ali muči me način na koji mi dolazimo do poraza, znamo da ima 5 top ekipi u rukometu, i mi se ne odmorimo i ne posvetimo tome da uđemo sviježi i neozljeđeni u te duele. znam da je nemoguće sve predvidjet i sve spriječit, ali svaki put nam se to događa. i nikad ne napravimo ništa, da to spriječimo pa da barem jednom odemo do tog zlata, koje po načinu igre zaslužujemo. pa ja sam siguran da je ove naše igrače, dobro odmorit i odigrat neutralno s ovim dancima, razvalili bi ih 11 razlike, onom debilu wilbeku dat na važnosti, on je kao najbolji trener. naš kljajić bi ga popio u čaši vode, takvim debilima ne smije se davat na važnosti i argumente da likuju, a nakon ovakvih poraza upravo se to radi. to smo godinama radili francuzima, i doveli smo ih svojim glupostima na krov svijeta. jednostavno moramo naučit ispravit stvari u kojima griješimo, a mi to nikako da napravimo. i zato nam se stalno dešavaju reprize, i porazi protiv ekipa koje bi riješili uz pol muke da u te susrete uđemo sviježi i kompletni. i dobro psihološki pripremljeni, odnosno motivirani. ne kažem ja da je njima falilo motiva, ali oni jučer nisu bili momčad, njih bi jučer i Alžir pošteno namučio o tome ja pričam. naravno da sam razočaran, jer sam bio siguran da idu po zlato, i po načinu igre i izbacivanju svijetskih i olimpijskih prvaka oni to zlato zaslužuju više nego danci i španjolci, a sada je pitanje dal će se izborit i za broncu. jednostavno nemam više živaca, pratit ovo upropaštavanje našeg potencijala, u gotovo svakom sportu glavnu riječ nam vode debili kojima su privatni interesi iznad interesa sporta. sramota. onaj kreten Gobac je rak rana našeg rukometa, kao i Mamić nogometa. šteta šta ga onaj lift, nije "prizemljio".

NorthStand
26-01-2013, 17:48
http://www.hrsport.net/vijesti/454940/rukomet-sp-2013/problem-iscijedjenih-limuna/

Inkvizitor
26-01-2013, 17:55
Ma i te priče o iscijeđenim limunima su mi smiješne. I svi drugi igraju isto toliko utakmica.

crni bombarder
27-01-2013, 12:21
Iscijedjeni psihicki nakon Francuske, jasno kao dan.

Inkvizitor
27-01-2013, 15:21
E pa onda to nisu sportaši nego seke Perse rekli bi Srbi..

NorthStand
27-01-2013, 18:26
http://www.youtube.com/watch?v=LPTdjEaZ6ao

Čestitke dancima, njima dajem prednost u finalu, iako nisu odigrali ništa posebno i mislim da bi mogli imat problema s španjolcima iako su raznovrsnija ekipa nisu baš pokazali nešto spektakularno danas. Koliko smo samo lopti izgubili, treba da smo samo zbog toga bili na 7-8 golova minusa, a gdje su svi oni promašaji i neiskorištene šanse. Dobro smo i prošli, bez zajebancije moglo je ovo završit i puno gore.

ovo sam reko iznad, a sad ih španjolci masakriraju u finalu, bio sam siguran da jedino mi možemo stat na put španjolcima u slučaju da dođu do finala, ali eto naš kiks protiv danaca dovest će ih na krov svijeta. siguran sam da su odahnuli, kad su vidjeli da nas nema u finalu, već da će danci igrat protiv njih. isto tako, taktika španjolaca je bila ispravna, oni ih sad svojom sviježinom i energijom melju i uništavaju, a i danci su očito napravili istu grešku kao mi protiv francuza, iscijedili su se u polufinalu i sada plaćaju danak toga. sve u svemu, drago mi je da španjolci pobjeđuju, ako ništa domaćini su, onaj njihov dj nas je cijelo vrijeme uveseljavao s "lijap li si", igraju stvarno premoćno ovo finale i zasluženo će biti zlatni. danci imaju domaćinstvo europskog iduće godine, u ovo vrijeme pa se nadam da ćemo se do tad spremit dobro, a danci će imat priliku naplatit ovaj kolaps španjolcima na svom terenu. iako osobno priželjkujem, da se hrvatska popne na vrh tog postolja koje nikad nismo osvojili. i to baš u danskoj, koja je uz nas rukometna sila, vjerojatno španjolci na idućem natjecanju neće biti ovako dobri, jer domaćinstvo im je puno toga donjelo, ako jedni slovenci dođu do finala na svom terenu to ti sve govori. a igrali su dva polufinala u povijesti, prema tome ne treba naše ni previše kritizirat, ali jasno je da su jača ekipa od danaca i španjolaca, samo se bojim da se francuzi ne povrate, jer već su kiksali u novom sadu i srbiji, pa su se vratili i osvojili zlato u londonu. ne treba ni njih još otpisat, imate će oni solidnu reprezentaciju i u budućnosti. samo se nadam da će naši kompletniji i zdraviji, otić u dansku i tamo osvojit to zlato koje nam nedostaje u kolekciji.

Inkvizitor
27-01-2013, 18:55
Ovi Danci su zalutali u finale.

Grunf
27-01-2013, 20:06
Ovo je fakat brutala. Na neutralnom terenu su Danci jači od Španjolaca 3-4 razlike, a doma ih ovi ubiju 16 razlike. To je kao da u košarci zgubiš 50 razlike.

1981
27-01-2013, 20:46
Ko ovo može razumit?

crni bombarder
27-01-2013, 21:11
Onda su i Danci sekaperse.... pukli vise nego nasi.

A Danci i Hrvati su trenutno, najbolji rukometasi na svijetu.

Sad ce ink reci da je ovo prodano kao u Tunisu 2005. :D

Inkvizitor
27-01-2013, 21:30
Onda su i Danci sekaperse.... pukli vise nego nasi.

A Danci i Hrvati su trenutno, najbolji rukometasi na svijetu.

Sad ce ink reci da je ovo prodano kao u Tunisu 2005. :D

pa Dancu su uvijek i bili seke Perse..

meni su oni šuplja rukometna nacija..mislim nisu oni loši..ali bez kontinuiteta..

NorthStand
27-01-2013, 21:41
nema nikakve dileme, da mi i danci imamo najveći potencijal za dominaciju u rukometu sljedećih godinam, mislim da francuska više neće biti u vrhu kao prošlih godina. bit ćemo pametniji već dogodine, na EP u danskoj. sve u svemu, danci su se ispuhali protiv nas, jači su oni od španjolaca nema tu nikakve dileme. ali domaćinstvo, i dobar ždrijeb do finala, puno znače. po meni kriv je i raspored utakmica, kakvi su to debili u tom IHF-u, pa da stave svaka dva dana tekmu? jel mogu oni shvatit, da je to nemoguće fizički i psihički ispratit do kraja u tom tempu? i da se često i najbolje ekipe, slome pod takvim opterećenjem? pa danaska i hrvatska su to najbolje pokazale, jedna u polufinalu druga u finalu. a očito je da debili ništa neće promjenit ni u budućnosti, već će i dalje nastavit ovako haračit i uništavat potencijalno najjače ekipe u borbi za zlato. šta je tu je, siguran sam da će ih danci satrat prvom prilikom zbog ovoga, ko što smo mi srbima održali lekciju u londonu a bili su tako zaluđeni idejom da će ustašama ponovo pokazat da su jači brži bolji. kad onog uragan, nisu znali što ih je snašlo, i Slavko reče poslje tekme bilo je poput filma The Storm! :rofl i da danas ga prozivaju zbog toga, e pa tako će danci ako nalete na španjolce u danskoj unakazit španjolce. neka, tako treba, ta osveta puno znači, ma šta ljudi pričali. kad popušiš, željan si osvete. i to je ljudski, danci su samo nas čekali i dočekali, "razguzili smo hrvate" vrištali su danski mediji. :D kolo sreće se okreće, rukomet je zajeban sport, naporan a oni još stave svaka dva dana utakmicu to nije normalno. zašto prvenstvo traje 15, a ne 30 dana? čemu to nepotrebno forsiranje, to znaju samo vodeći ljudi svijetskog rukometa.

Sve u svemu, i ovo natjecanje je završeno bez hrvatske na tronu, ali ne sumnjam da će nam se jednom osmijehnut sreća. Zaslužili smo zlato, više od bilo koje reprezentacije, fućka mi se jesam li egoističan kad to kažem. Ali mislim da svi znamo da je to istina, mi smo ga zaslužili daleko više od bilo koje druge reprezentacije, a uvijek nam za dlaku uzmakne. E pa jednom će se i to promjenit, jednom ćemo mi biti na tronu, a drugi ispod nas. Nadam se već u danskoj, AJMO HRVATSKA. ;)

NorthStand
27-01-2013, 22:03
http://www.hrsport.net/kolumne/455019/packe/razmazenost-i-jal-s-jedne-svjetski-uspjeh-i-patriotizam-s-druge-strane/

crni bombarder
28-01-2013, 11:30
koliko god ih osobno ne cijenim, spanjolci su u rangu danaca i nas, i po mladim selekcijama

i po svemu... po cigancenju, prvaci svemira

NorthStand
28-01-2013, 18:37
ma dobro, cigani smo i mi, čim dobijemo francuze već smo u oblacima, i onda dođu danci pa nas ispraše ko bugarsku skupštinu. prebrzo poletimo u nebo, treba smirit tu euforiju, pogotovo kad znaš da te čekaju još dvije najvažnije utakmice, polufinale i finale. ja im osobno ništa ne zamjeram, izabrali su lakši put, i na to imaju pravo, iako nisam bio dojma da nam puštaju a i bez ikakve dileme mi smo jači od njiih, ako se sretnemo u danskoj razmontirat ćemo ih, uopće ne sumnjam u naše. nama jedino francuzi i danci, predstavljaju pravu prijetnju za zlato, ovo ostalo je ipak drugi razred svijetskog rukometa.

NorthStand
28-01-2013, 20:52
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/spanjolci-hrvatskoj-dobro-smo-proslavili-vasu-broncu-nase-zlato-clanak-503265

NorthStand
30-01-2013, 03:45
http://www.rtl.hr/vijesti/sport/639159/balic-je-kriv-sto-zadnjih-pet-godina-nemamo-nijedno-zlato/

evo razloga, zbog kojeg hrvatska nema zlato godinama, upravo ovo smeće što napada balića je krivo za sve te neuspjehe. kakvo ljigavo stvorenje, ko mamić razlike nema. isti nivo komunikacije, i sad se ti s takvim panjom raspravljaj argumentirano.

Sekstant
10-02-2013, 19:24
http://www.rtl.hr/vijesti/sport/639159/balic-je-kriv-sto-zadnjih-pet-godina-nemamo-nijedno-zlato/

evo razloga, zbog kojeg hrvatska nema zlato godinama, upravo ovo smeće što napada balića je krivo za sve te neuspjehe. kakvo ljigavo stvorenje, ko mamić razlike nema. isti nivo komunikacije, i sad se ti s takvim panjom raspravljaj argumentirano.
Postoji jedna velika slicnost Hrvatskog nogometa i rukometa. Naime oba imaju svoje gazde- grobare naseg sporta. Mamić je valjda svih ovih godina učija od Gopca... gospodara jednog kluba ( koji je upropastija ligu) saveza i reprezentacije... i sve te probleme uredno minimizira ističući kvalitetne rezultate reprezentacije godinama. Poznato?

NorthStand
11-02-2013, 12:29
i košarka ima Radića, mi smo katastrofa, dočepamo se države nakon 1000 godina i onda ovakvim propalitetima dozvolimo da nam vode sport i općenito narod i državu. stvarno nemam riječi, svi se bune, slovenci tamo pale po ljubljani a mi ne možemo skupit ni 1000 ljudi za ništa. osim za ovakve ekstremne slučajeve, kao što je ovaj pokušaj uvođenja ćirilice u vukovar. dok god smo pasivni, i ne aktiviramo se svi zajedno, ne samo najvijačke grupe već i cijeli narod nemamo se šta žalit ni na mamića ni na bandića ni na koga. jer sami smo uzrok tog problema, da se pobunimo masovno kako bi i trebalo ko kad je bio prosvjed za 101, to bi sigurno značilo nešto i politika bi se zamislili dal im se isplati držat jednog mamića gobca i radića, kad se toliki ljudi bune protiv njih? ovako, sve se svodi na tu i tamo sporadičnu galamu s tribina, a od nečeg aktivnijeg i efikasnijeg nema ni naznaka.

no nada umire posljednja, pa se i ja nadam da ćemo prije ili kasnije puknut i pomest ih ko bujica vode.

Sekstant
11-02-2013, 18:55
i košarka ima Radića, mi smo katastrofa, dočepamo se države nakon 1000 godina i onda ovakvim propalitetima dozvolimo da nam vode sport i općenito narod i državu. stvarno nemam riječi, svi se bune, slovenci tamo pale po ljubljani a mi ne možemo skupit ni 1000 ljudi za ništa. osim za ovakve ekstremne slučajeve, kao što je ovaj pokušaj uvođenja ćirilice u vukovar. dok god smo pasivni, i ne aktiviramo se svi zajedno, ne samo najvijačke grupe već i cijeli narod nemamo se šta žalit ni na mamića ni na bandića ni na koga. jer sami smo uzrok tog problema, da se pobunimo masovno kako bi i trebalo ko kad je bio prosvjed za 101, to bi sigurno značilo nešto i politika bi se zamislili dal im se isplati držat jednog mamića gobca i radića, kad se toliki ljudi bune protiv njih? ovako, sve se svodi na tu i tamo sporadičnu galamu s tribina, a od nečeg aktivnijeg i efikasnijeg nema ni naznaka.

no nada umire posljednja, pa se i ja nadam da ćemo prije ili kasnije puknut i pomest ih ko bujica vode.

Dobro ipak pričamo o sportu , zaboravih i Radića taj je jos i najgori, nemože se ni pokriti rezultatima. Taj sport je pa na tako niske grane da se o njemu ni ne govori...

NorthStand
11-02-2013, 22:24
pa kažem, dok god se ljudi ne trgnu iz letargije i ne pokrenu nešto konkretno u vidu oporavka našeg sporta, takvi likovi će nam vodit sport i državu. a onda se ne moramo čudit ovome, gobac krivi balića za loše rezultate i ne osvajanje zlata. a ja sam ziher, da je najveći krivac za to što već godinama nismo došli do zlata upravo on. klijentalizam najobičniji, svi znaju kako on ima veliki utjecaj na izbor igrača i nije Goluža tu slučajno. iako nije ni toliko loš ko trener, koliko je čisti pijun u rukama Gobca. i to me smeta, a nitko nema muda ništa za reći. balić je htio reći nakon poraza u finalu SP 2009 u zg, ali na kraju ništa nije reko. ja da sam bio na njegovom mjestu, sigurno bi se "izlajo" i pod cijenu da me trajno izbace iz reprezentacija. ali suludo je očekivat od jednog čovjeka da pokrene takvu bitku, to su trebali napravit svi igrači i reći da ne žele više igrat za hrvatsku u kojoj će vladat privatni interesi likova koji uništavaju taj sport. a ne da balić sam mora uvijek nešto trabunjat, sam sebi u bradu jer nema s kime nastupit javno protiv takvog ponašanja gobca i njegovih pajdaša.

sve u svemu, nećemo mi tako skoro "na zdrave noge".