PDA

Pogledaj Full Version : Zmije - Oprez u prirodi

Graničar Jozo
30-04-2012, 10:57
http://www.youtube.com/watch?v=KOUCuQ5zElQ&

caporegime
30-04-2012, 11:04
navodno je čegrtuša vrlo ukusna.
a i koža im je prva liga.

Graničar Jozo
30-04-2012, 11:05
Ja sam više stavio informativno.

Proljeće je, a ljudi pomalo odlaze u prirodu...

mardar
30-04-2012, 11:32
Ja sam više stavio informativno.

Proljeće je, a ljudi pomalo odlaze u prirodu...

Skidaj ovo Jozo.Tjedan dana me sve bolilo i to nakon ubrizgavanja seruma.Jednostavno i sam serum je šok za organizam.Otrov ubrizgan u krv konja pa onda zbibere tebi.

Mučninu i glavobolju i utrnutost tjela ne mogu ni opisati da valja . Ista me se napast dočepala .Kao ova na slici.

Graničar Jozo
30-04-2012, 11:33
Skidaj ovo Jozo.Tjedan dana me sve bolilo i to nakon ubrizgavanja seruma.Jednostavno i sam serum je šok za organizam.Otrov ubrizgan u krv konja pa onda zbibere tebi.

Mučninu i glavobolju i utrnutost tjela ne mogu ni opisati da valja . Ista me se napast dočepala .Kao ova na slici.

upravo zbog toga šta si ti napisao sam i stavio ovaj video.

dakle, oprez u prirodi.

mardar
30-04-2012, 11:50
upravo zbog toga šta si ti napisao sam i stavio ovaj video.

dakle, oprez u prirodi.

Malo sam se ja našalio sa skidanjem

Sad su i najopasnije .I sve ih je više i više .

Graničar Jozo
30-04-2012, 11:53
Malo sam se ja našalio sa skidanjem

Sad su i najopasnije .I sve ih je više i više .

dašta...

sjećam se one tragedije na Kozjaku kad je obiteljski prijatelj htio otjerati zmiju pa zmija završila u dječjim kolicima. Užas.

zato kako kaže ovaj čovjek sa videa, ne dirajte ih i nema problema.

Inkvizitor
30-04-2012, 12:02

ugrizao te poskok..???

caporegime
30-04-2012, 12:42
ma ne. morao je na dramatičan način očistit organizam od kontaminacije onim portalom.

mardar
30-04-2012, 12:46
ugrizao te poskok..???

Da 80-ih .Petnastak dana me bolilo od seruma noga otpast mučnine 7-8 dana i povraćanja . A mlad Inkvi mlad.I bio sam daleko od prvog auta morali me prvo čamcem prebaciti čekao sam dugo da dođe čamac.Ma ne pitaj.
a opet ih se nešto posebno ne bojim jedne godine sam tro poskoka ubio u radnji gdje sam radio.I dvadesetak dana .Treba paziti.A za ovo djete sam čitao .

Vezao ja neku armaturu pa prvo s jedne strane da mogu zakačiti za kran a dok sam došao do drugog kraja da stavim kuku on baš na žicama .Ali vruće bilo 8 mjesec pa su tromi pa ga lako dokrajčio .

mardar
30-04-2012, 12:47
ma ne. morao je na dramatičan način očistit organizam od kontaminacije onim portalom.

Ne zajebaji :):):)Hahahahahaha od tog ste me izliječili vi :):)

Inkvizitor
30-04-2012, 15:03
Da 80-ih .Petnastak dana me bolilo od seruma noga otpast mučnine 7-8 dana i povraćanja . A mlad Inkvi mlad.I bio sam daleko od prvog auta morali me prvo čamcem prebaciti čekao sam dugo da dođe čamac.Ma ne pitaj.
a opet ih se nešto posebno ne bojim jedne godine sam tro poskoka ubio u radnji gdje sam radio.I dvadesetak dana .Treba paziti.A za ovo djete sam čitao .

Vezao ja neku armaturu pa prvo s jedne strane da mogu zakačiti za kran a dok sam došao do drugog kraja da stavim kuku on baš na žicama .Ali vruće bilo 8 mjesec pa su tromi pa ga lako dokrajčio .

a kako se to dogodilo..meni je brata ugrizao poskok dok je dijete bio..

mardar
30-04-2012, 15:52
a kako se to dogodilo..meni je brata ugrizao poskok dok je dijete bio..

E sada preplivao na jednom mjestu jezero.Dosta ima umoran u kupaćim i nagazim kada sam htjeo leći .I ujede me .E onda dok su dečki otišli nazad pa po čamac eto ga .

A onda ti brat zna kako je bolan i serum i reakcije na njega .

patriot
30-04-2012, 17:07
meni je frenda ugrizao poskok..njegovi su iz livna i jednog ljeta dok bio kod svojih ga ugrizao..kaze da micali neko kamenje,sto li..i dok stavio ruku na kamen,poskok hop po ruci..

Inkvizitor
30-04-2012, 17:58
koliko sam ja imao kontakta sa poskokom ali nikad me nije ugrizao..ali čudo kako nije. jednom sam sjeo skoro na nju, sunce upeklo a ja berem lišnjake....osmi misec..sam samcat usred kamenjara..i taman vidim kamen samac ko da ga je netko iskleso za stolicu..taman udubljenje i naslon..a zrak treperi nigdje daška vitra..ja samo u onim sportskim gaćicama gol do pasa..sidnem i tako meditiram kad odjednom čujem ono simptomatično..ssssss..skočim ko oparen..odmah mi glavom proleti..zmija..i okrenem se instinktivno i vidim mu zadnji kraj di ulazi gore u šupljinu kamena..ja se ukočio..ujela me sigurno..pa sjedio sam skoro na njoj..ali nisma ništa osjetio..pipam se ja...dok mogu..nigdje ne boli..a ne mogu leđa dohvatit i vidjeti..al očito nije..:)

a šta je bilo..ona spavala..a ja zaklonio sunce i ona se probudila..koju sriću sam imao.

a bilo je tu još skoro da je zgazim u zadnji čas bacim pogled doli kad ono sklupčan poskok..kako te nešto lansira u zrak suprotno svim gravitacijskim pravilima..:rofl.

najviše sam ih ubio u kasnu jesen kad su spore i prelaze puteve..u jedan dan tri..kapitalca..a jednu večer sam uhvatio pod farovima isto poskočinu najveću što sam vidio ikad..

jednom sam istovarao neku šutu iz traktora i stojim na jednom podzidu..i bacim pogled on ispod kamena na kojem stojim..sklupčao se..pravi onaj smeđi kapitalac..al imao sam unfalice i traperice..to ne može probit i da je probao..taj mi je pobjegao..

brata mi ujeo na zidu kad je bio dijete..sreća da je rekao ocu da ga je nešto ubolo..on mislio trn pošto se pentrao po zidu..pa su ga tako spasili..zajeban je poskok

štapom, svačim..naubijao ih se..kod nas su i poskoke rukama hvatali..ja to ne razumim..golom rukom za vrat ga prstim u rašlje uhvati..brr.

ogledalce
30-04-2012, 18:11
kažu koga je zmija ujela i gušterice se boji
e pa mene nije ujela al bojim se i zmije i gušterice,,,

sagitarius
30-04-2012, 18:47
Dok su ljudi radili u polju, moga dida, tada bebu mater ostavila u ladovini, a ona se dala za poslom uz svog muža. Mogao bih ovo ispripovijedati sočnom ikavicom kako su moji stari govorili, ali radije onako kako znam, pa evo te kratke istinite prićice...
I tako iz dana u dan, njegova mater moja prababa ostavi mu u nekoj posudici - flašici, čemu li, sad ne znam, mlijeka i dijete bi to pilo kad ogladni u toj lijepoj hladovini.
No umjesto da napreduje, moj dida je sve više mršao i mršao tako da se njegov čača zabrinuo i poćeo zapitkivati svoju ženu, kojoj naloži da vidi što se s djetetom događa preko dana dok oni rade, pije li ono mlijeko ili ga prosipa.
I prababa sjedne na stražu kad i ima što vidjeti...
Odnekud ispod kućice izvuće se velika zmijurina, priđe djetetu i popije mu svo ono mlijeko...
Žena se zblanula, kad to vidje, misleći da će joj dijete izujedati, a djete ručicama pogladi onu zmiju i ona ode.
Isprića ona sve svom čojeku, kako je bilo, a on reče da ostane i vidi i sutra što će se desiti i tako par dana; Ona zmija se dovuće ispije mlijeko popne se oko djeteta, gledaju se i ona ode nazad negdje pod kućicu...
Zabrani čača da se djete ostavlja vani pa ga ostave u kolijevci u sobi...
Da neduljim zmija se dovlačila i u sobu i sve kao i vani..., popije mu ono mlijeko, a djete se smije i miluje guju.
Ode čojek podobro uplašen nekom poznavaocu zmija u drugo selo i ispripovijeda mu sve ovo.
Onaj mu reće da žena i dijete odu na neko vrijeme van sela, a da on nekakvim upaljenim bakljama i pepelom okadi kuću te da on i sve komšije zalupaju kamenjem i motikama okolo.
Istinita prića kaže dalje da je izgmizalo na stotine zmija ispod kuće i razišlo se u polja, da ih je predvodila ona velika što je pila mlijeko, a mještani nisu smjeli ubiti ni jedne, jer im je tako savjetovao onaj zmijar.
Tako se prića i završava, ali moj dida je poslije drugovao sa zmijama, držao ih po rukama, najotrovnije i najpoganije i nikad ga ni jedna nije ujela, a za njega su govorili da ima nešto u sebi što zmije rešpektiraju...
Nadam se da nisam bio dosadan trol...

Inkvizitor
30-04-2012, 18:54
koja čudna priča..:zbunjen:

pdv
30-04-2012, 19:07
Ježim se dok čitam ove priče. Sva sreća da zmije nikad nisam vidjela uživo. Dovoljno mi je što ih ponekad sanjam pa cijeli dan ne mogu doći k sebi :D

Sagitarius, stvarno čudna priča

Rodica
30-04-2012, 19:14
meni je čudan gospodar prstenova, a ovo mi je sasvim bliska priča..
ovu priču bi baš trebalo zabilježiti izvornim narječjem i spremiti negdje za buduće naraštaje :)
http://imoart.hr/portal/etno-bastina/narodna-usmena-knjizevnost.html

Inkvizitor
30-04-2012, 19:18
Kod nas je bio čovjek, baš je umro prije neki dan koji je tvrdio da ga je poskok tjerao sa vrha Zavelima do polja a to ima dobar sat vremena..kao nije ga ujeo nego se savije u klupko i udarao ga u leđa..i tako sve do podnožja planine..mi smo se sprdali s tim ali svi :D

I njemu pokazat zmiju..on izgubi razum, bježi ko sumanut..običaj je bio kad ubiješ poskoka stučeš mu glavu..onda vrhom štapa probiješ tamo di je bila glava i nosiš kroz selo za pokazivat..

dakle nešto ga je očito grdno uplašilo..to se nije moglo glumit..

znali smo polumrtvu zmiju odnijet na mravinjak..jer zmiju se lako ošamuti..ona se ne bori..čim je malo trcneš ona se omlitavi..pa kad bi je mravi dohavtili..joooj..

al bilo je čudnih scena..jednom gledamo pokošeno sijeno je li suvo..skupili se i moj otac uzme kao rukom da zavrti sijeno u usuče ga( tako se provjeravalo je li suvo) i baš podigne sijeno a ispod poskoku odsječena glava baš pri vratu..kosilica ga uhavtila..razjapio usta i tkao ostao..strašna scena..od cile njive baš tu zahvati..

kod nas poskoka nekad ko u priči a danas hodaš ..ne sretneš nikako..nema stoke, nema ljudi, nema poskoka..

Inkvizitor
30-04-2012, 19:26
Ježim se dok čitam ove priče. Sva sreća da zmije nikad nisam vidjela uživo. Dovoljno mi je što ih ponekad sanjam pa cijeli dan ne mogu doći k sebi :D

Sagitarius, stvarno čudna priča

kažu da sanjat zmiju nije dobro..i ja sam ih sanjao..rađe je vidjet ovako nego sanjat..ružan je san sa zmijama..

Rodica
30-04-2012, 19:33
kažu da sanjat zmiju nije dobro..i ja sam ih sanjao..rađe je vidjet ovako nego sanjat..ružan je san sa zmijama..

zar vjerujete u to? :)
ono što nije dobro sanjati je požar, pogotovu u kući..

zatrolasmo temu..

pdv
30-04-2012, 19:34

Da, obično kažu da ih treba ubit u snu ali ne vjerujem u te stvari pa se i ne operećujem s tim. Stvarno takvi snovi znaju izmučit tijelo ali ipak biram san radije nego susret uživo :D

pdv
30-04-2012, 19:35

zatrolasmo temu..

A, zašto požar?

Ne vjerujem u te stvari. Bar nikad nisam vidjela neku povezanost između sna i loših/dobrih događaja u životu.

Inkvizitor
30-04-2012, 19:41

zatrolasmo temu..

a čuj..san ne kontroliram..meni je uvik bilo ružno sanjat zmiju, u javi mogu šta hoću..uzmem kerač i ubijem je..

mardar
30-04-2012, 19:45
Kod nas je bio čovjek, baš je umro prije neki dan koji je tvrdio da ga je poskok tjerao sa vrha Zavelima do polja a to ima dobar sat vremena..kao nije ga ujeo nego se savije u klupko i udarao ga u leđa..i tako sve do podnožja planine..mi smo se sprdali s tim ali svi :D

I njemu pokazat zmiju..on izgubi razum, bježi ko sumanut..običaj je bio kad ubiješ poskoka stučeš mu glavu..onda vrhom štapa probiješ tamo di je bila glava i nosiš kroz selo za pokazivat..

dakle nešto ga je očito grdno uplašilo..to se nije moglo glumit..

znali smo polumrtvu zmiju odnijet na mravinjak..jer zmiju se lako ošamuti..ona se ne bori..čim je malo trcneš ona se omlitavi..pa kad bi je mravi dohavtili..joooj..

al bilo je čudnih scena..jednom gledamo pokošeno sijeno je li suvo..skupili se i moj otac uzme kao rukom da zavrti sijeno u usuče ga( tako se provjeravalo je li suvo) i baš podigne sijeno a ispod poskoku odsječena glava baš pri vratu..kosilica ga uhavtila..razjapio usta i tkao ostao..strašna scena..od cile njive baš tu zahvati..

kod nas poskoka nekad ko u priči a danas hodaš ..ne sretneš nikako..nema stoke, nema ljudi, nema poskoka..

Djete malo kod babe se igralo na selu.A ukućani se okupili eto i ja među njima i pili za velikim stolom i muški i žene .I dođe mala i kaže mami -možda 5-6 godina mama ja ubila baju tako nekako.-Žena sa njom ma vrisnula umal je srce nije strefilo .Mala poskoka cipelom satrala ispod kuće .

A znam da ih ima po RP.

patriot
30-04-2012, 19:51
Ja nikad nisam sanjao zmije..a niti vjerujem u price ko od strijelca :D..ja sam cijepljen od takvih prica,stas..

pdv
30-04-2012, 20:02
Ja nikad nisam sanjao zmije..a niti vjerujem u price ko od strijelca :D..ja sam cijepljen od takvih prica,stas..

Da, sliče na one priče o vilama i konjima. Više kao bajke, a sad tko će znat jel' to stvarno istina...

ogledalce
30-04-2012, 20:09
Dok su ljudi radili u polju, moga dida, tada bebu mater ostavila u ladovini, a ona se dala za poslom uz svog muža. Mogao bih ovo ispripovijedati sočnom ikavicom kako su moji stari govorili, ali radije onako kako znam, pa evo te kratke istinite prićice...
I tako iz dana u dan, njegova mater moja prababa ostavi mu u nekoj posudici - flašici, čemu li, sad ne znam, mlijeka i dijete bi to pilo kad ogladni u toj lijepoj hladovini.
No umjesto da napreduje, moj dida je sve više mršao i mršao tako da se njegov čača zabrinuo i poćeo zapitkivati svoju ženu, kojoj naloži da vidi što se s djetetom događa preko dana dok oni rade, pije li ono mlijeko ili ga prosipa.
I prababa sjedne na stražu kad i ima što vidjeti...
Odnekud ispod kućice izvuće se velika zmijurina, priđe djetetu i popije mu svo ono mlijeko...
Žena se zblanula, kad to vidje, misleći da će joj dijete izujedati, a djete ručicama pogladi onu zmiju i ona ode.
Isprića ona sve svom čojeku, kako je bilo, a on reče da ostane i vidi i sutra što će se desiti i tako par dana; Ona zmija se dovuće ispije mlijeko popne se oko djeteta, gledaju se i ona ode nazad negdje pod kućicu...
Zabrani čača da se djete ostavlja vani pa ga ostave u kolijevci u sobi...
Da neduljim zmija se dovlačila i u sobu i sve kao i vani..., popije mu ono mlijeko, a djete se smije i miluje guju.
Ode čojek podobro uplašen nekom poznavaocu zmija u drugo selo i ispripovijeda mu sve ovo.
Onaj mu reće da žena i dijete odu na neko vrijeme van sela, a da on nekakvim upaljenim bakljama i pepelom okadi kuću te da on i sve komšije zalupaju kamenjem i motikama okolo.
Istinita prića kaže dalje da je izgmizalo na stotine zmija ispod kuće i razišlo se u polja, da ih je predvodila ona velika što je pila mlijeko, a mještani nisu smjeli ubiti ni jedne, jer im je tako savjetovao onaj zmijar.
Tako se prića i završava, ali moj dida je poslije drugovao sa zmijama, držao ih po rukama, najotrovnije i najpoganije i nikad ga ni jedna nije ujela, a za njega su govorili da ima nešto u sebi što zmije rešpektiraju...
Nadam se da nisam bio dosadan trol...

uh ja sam se sva naježila,
nevolim je ni viditi koliko me je strah zmija,
još dok sam bila curetak,išli smo svaki dan u polje krave čuvali,i uvik sam pazila di stajem kako nebi na zmiju naletila,
jednom sam u polju išla na potok napit se vode,i đava se ispružio na travi i sunča se,ja bacila kamen da je otram,kad muko moja ona diže onu ružnu glavu i pođe prema meni,ja biž,ona zamnom,jedno 500 metara je trčala za mnom,kad me tad nije srce otkazalo,,,,,,utekla sam tada al koji sam strah pritrpila to nikad neću zaboraviti,:jao:jao:jao:jao:jao:jao:jao:jao

Graničar Jozo
30-04-2012, 20:24
kažu da je nekako crnjak kad su zakote u nečijem grobu...

Eugen Savojski
01-05-2012, 12:09
Ogledalce :

Koliko sam ja razumio ti si u utrci na 500 m. stigla prva,
zmija druga,a jeste li tih 500 metara trčali s preponama
ili bez.:gondola:kuhar:rostilj

mardar
01-05-2012, 12:48
Ogledalce :

:rofl:rofl:rofl:rofl

ogledalce
01-05-2012, 12:53
Ogledalce :

dragi moj priskakala sam i drvo i kamen,ko maratonac
:juhu:juhu:juhu:juhu:juhu:juhu:juhu:juhu

ogledalce
01-05-2012, 12:57
kažu ko sanja zmiju to ti je dušmanin
e pa ondan ih ja imam na izvoz:evil:evil:evil:evil:evil:evil:toljaga:toljag a:toljaga:toljaga:toljaga

Eugen Savojski
01-05-2012, 13:07
dragi moj priskakala sam i drvo i kamen,ko maratonac
:juhu:juhu:juhu:juhu:juhu:juhu:juhu:juhu

To što je trčalo za tobom nije bilo zmija,
nisi ti dobro vidjela ,ako je imalo glavu sa
jednom rupicom bezveze si se toliko uplašila,
poslije si vidjela da nije opasno. Evo ti jedan
cvijetak:kavalir

ZGabriel
01-05-2012, 13:15
zmije ne mogu vidjet ni nacrtane. zato izbjegavam sve potencijalne situacije gdje bismo se mogle naći na istom prostoru.
jednom sam vidjela neku crnu, u eko selu prije tri godine. puzala je nekih 10-ak metara od mene, srećom u suprotnom smjeru. ja sam zaždila natrag prema kući. dobila sam instantnu želju da mi narastu krila i da se vratim doma.
kao dijete sam se igrala s klincima u djedovom selu, nema gdje se nismo zavlačili. nikad mi nije palo na pamet da i tamo ima zmija. :eek: sad kad razmišljam o tome, smrznem se.

ogledalce
01-05-2012, 13:35
:m
To što je trčalo za tobom nije bilo zmija,
nisi ti dobro vidjela ,ako je imalo glavu sa
jednom rupicom bezveze si se toliko uplašila,
poslije si vidjela da nije opasno. Evo ti jedan
cvijetak:kavalir

hvala na cvijetu,:mig,al je zmija bila,odnio je đava,bojim je se ko samog vraga,
lani mi je ispred kuće bila jedna duga 1.50cm,nisam ti cili dan izašla iz kuće nego kad sma je ugledala popela se na balkon i zvala susjede u pomoć,uh,uh:tuzni:tuzni:tuzni
i ubili su je,u životu nisam vidila onoliku veliku zmiju,

sandra october
01-05-2012, 13:43
moja pokojna baka je cijeli život nosila vodu zmijama 100njak m iznad kuće. i svi joj se smijali. :D kad je umrla počeli su viđati zmije oko kuće. bome su vratili tradiciju i od tad je mir :D

mardar
01-05-2012, 13:54
Mužjak od zmije se zove ZMIU GA

:juhu:juhu:juhu:juhu

Eugen Savojski
01-05-2012, 14:34
Ogledalce:

Dobro zatvori vrata i prozore da ti koja zmija

ne utrči ili uskoči u kuću.:smoke

ogledalce
01-05-2012, 14:39
Ogledalce:

Dobro zatvori vrata i prozore da ti koja zmija

ne utrči ili uskoči u kuću.:smoke

hahahahah ma zakapijam ja sve,još samo moram mreže na prozore da se vrag neuvuče,a ima mačaka po selu pa valjda će manje biti i zmija:slajo:toljaga:toljaga:toljaga:toljaga

Eugen Savojski
01-05-2012, 14:51
hahahahah ma zakapijam ja sve,još samo moram mreže na prozore da se vrag neuvuče,a ima mačaka po selu pa valjda će manje biti i zmija:slajo:toljaga:toljaga:toljaga:toljaga

Jebeš mačke ,gdje si vidjela da mačka jede zmije,
nabavi sebi mungosa onda nećeš imati u dvorištu
ni zmija ni kokoši. Mungos će potamaniti sve tvoje
rastrčane zmije.:smoke

ogledalce
01-05-2012, 15:00
Jebeš mačke ,gdje si vidjela da mačka jede zmije,
nabavi sebi mungosa onda nećeš imati u dvorištu
ni zmija ni kokoši. Mungos će potamaniti sve tvoje
rastrčane zmije.:smoke

bojiš li se ti zmija????

Eugen Savojski
03-05-2012, 18:29
bojiš li se ti zmija????

Bojim se zmija koje trče brže od mene, koje gmižu, njih se ne bojim. .:pop

ljuta trava
03-05-2012, 19:35
uh ja sam se sva naježila,
nevolim je ni viditi koliko me je strah zmija,
još dok sam bila curetak,išli smo svaki dan u polje krave čuvali,i uvik sam pazila di stajem kako nebi na zmiju naletila,
jednom sam u polju išla na potok napit se vode,i đava se ispružio na travi i sunča se,ja bacila kamen da je otram,kad muko moja ona diže onu ružnu glavu i pođe prema meni,ja biž,ona zamnom,jedno 500 metara je trčala za mnom,kad me tad nije srce otkazalo,,,,,,utekla sam tada al koji sam strah pritrpila to nikad neću zaboraviti,:jao:jao:jao:jao:jao:jao:jao:jao

AHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
500 metara hahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahah

još si trebala napisat da je zmija stala i pokazala putovnicu na granici , bilo bi uvjerljivije

Antea
03-05-2012, 19:48

još si trebala napisat da je zmija stala i pokazala putovnicu na granici , bilo bi uvjerljivije

A što se ti smiješ,a zmija može trčat za osobom,ako nije za tobom to ne znači da nije za nekim drugim,:toljaga:toljaga:toljaga:toljaga

Antea
03-05-2012, 19:50
Bojim se zmija koje trče brže od mene, koje gmižu, njih se ne bojim. .:pop

Zna se na što je mislila,trčat ili gmizat svejedno,
kako ste vi pametni pa se samo znate rugat,:lupa:lupa:lupa:lupa

mardar
03-05-2012, 19:56
Hajde dobro je ne zajebajite trčala gmizala.Prepala je i gotovo majke ti .Pa ja .

Zatrolašte Zenzinu temu.

mardar
03-05-2012, 19:57
Hajde dobro je ne zajebajite trčala gmizala.Prepala je i gotovo majke ti .Pa ja .

Zatrolašte Zenzinu temu. :lupa:lupa

ogledalce
03-05-2012, 20:11

zar ti nisi znao da zmija ima noge:trt

mardar
03-05-2012, 20:14
Antea ,ogledalce Eugen i Trava ma idite na trač tamo ili otvorite temu "nogata zmija" pa se zajebajite do mile volje .

Sve četvero. :smijeh:smijeh

Eugen Savojski
03-05-2012, 20:21
Zna se na što je mislila,trčat ili gmizat svejedno,
kako ste vi pametni pa se samo znate rugat,:lupa:lupa:lupa:lupa

Ja se ne pravim pametan , i vjerujem da je zmija trčala za tobom,

prošle godine sam ja jednu ubio u šahtu jer je očitavala na brojilu

koliko sam vode potrošio.:kavalir:smoke:moli::cvijece

mardar
03-05-2012, 20:30

Ma ne znam na ovo se ni ogledalce ne bi smjelo ljutiti nikako ovo je stvarno fenomenalno.Da ide i na moj račun odvalio bi se od smjeha :smijeh:smijeh:smijeh

ogledalce
03-05-2012, 21:47

ajde ti na pivo vruće je,a okani se Antee zajebavat:lupa:lupa:lupa:lupa:lupa:lupa

ljuta trava
03-05-2012, 22:05
Idem ja sa sila , 8 mjesec , pao mraz , kad pred mene Zmija iskoči , uzmem neko smrzlo drvo i odalamim je i mirno nastavim ......hahhahahahahahahahhahhah

galija
05-05-2012, 08:41
Idem ja sa sila , 8 mjesec , pao mraz , kad pred mene Zmija iskoči , uzmem neko smrzlo drvo i odalamim je i mirno nastavim ......hahhahahahahahahahhahhah

šta je ovdje laž:silo ili zmija ili sve zajedno

Antea
05-05-2012, 10:30

Pa more biiti Bosna je to,u vas i u 8 misecu snijeg pada,:jao:jao:jao:jao

Eugen Savojski
05-05-2012, 12:40
šta je ovdje laž:silo ili zmija ili sve zajedno

Galija , sve što je Ljuta Trava rekao je živa istina,

još je skratio priču, jer nije rekao da je zmiji nogu

drvetom slomio , i sad je ta zmija šepava.:smoke

galija
05-05-2012, 12:47
Galija , sve što je Ljuta Trava rekao je živa istina,

još je skratio priču, jer nije rekao da je zmiji nogu

drvetom slomio , i sad je ta zmija šepava.:smoke

jašta već istina,virujen ja njemu.Nešto mi je ljut stalno u zadnje vrime,reklo bi se-koga su zmije klale...

Eugen Savojski
05-05-2012, 12:58
jašta već istina,virujen ja njemu.Nešto mi je ljut stalno u zadnje vrime,reklo bi se-koga su zmije klale...

Mardara je ugrizao poskok i tom prilikom

slomio zube, od bola se poskok onesvijestio,

mardar se sažali i odnese ga ortodontu

koji mu je napravio zubnu protezu.:smoke:kava

galija
05-05-2012, 13:01
Mardara je ugrizao poskok i tom prilikom

slomio zube, od bola se poskok onesvijestio,

mardar se sažali i odnese ga ortodontu

koji mu je napravio zubnu protezu.:smoke:kava

kakav je mardar ovo bi bilo moguće,uz preduvjet da poskok nije iz istočne ercegovine

Eugen Savojski
05-05-2012, 13:10
Pa more biiti Bosna je to,u vas i u 8 misecu snijeg pada,:jao:jao:jao:jao

Zato je tebe u veljači zameo snijeg pa su se

poskoci sanjkali i skijali oko tvoje kuće.:pop

Eugen Savojski
05-05-2012, 13:14
kakav je mardar ovo bi bilo moguće,uz preduvjet da poskok nije iz istočne ercegovine

Nije iz istočne Hercegovine , taj poskok je

iz mardarovog susjedstva , koji je kao još

poskočić praćkom razbio prozor mardaru.:smijeh

galija
05-05-2012, 13:19
Nije iz istočne Hercegovine , taj poskok je

iz mardarovog susjedstva , koji je kao još

poskočić praćkom razbio prozor mardaru.:smijeh

ne spominji više poskok-a,nije ti to zdravo,i usput ovu temu je otvorio jozo(jedna jako pristojna osoba)pa da ne trolamo više.
osim ako i njega zmija ne naganja oko kuće

Eugen Savojski
05-05-2012, 13:33
Galija , tema je o zmijama , mi se cijelo vrijeme pridržavamo teme,

pokušavamo svojim komentarima zmijama pripisati i ljudske osobine,

da nam budu "simpatičnije" , da nas ne grizu i da ih ne ubijamo, jer

samo tako ćemo sačuvati i održati ravnotežu u hranidbenom lancu,

što više zmija, manje štakora i ostalih štetočina. Pozdrav tebi i Jozi

koji je postavljanjem samo ove teme napravio više nego Luka Oman

predsjednik udruge " Prijatelji životinja" za cijeli svoj život.

Šaljem ti Galija jedan cvijetak.:kavalir

galija
05-05-2012, 13:38
Galija , tema je o zmijama , mi se cijelo vrijeme pridržavamo teme,

pokušavamo svojim komentarima zmijama pripisati i ljudske osobine,

da nam budu "simpatičnije" , da nas ne grizu i da ih ne ubijamo, jer

samo tako ćemo sačuvati i održati ravnotežu u hranidbenom lancu,

što više zmija, manje štakora i ostalih štetočina. Pozdrav tebi i Jozi

koji je postavljanjem samo ove teme napravio više nego Luka Oman

predsjednik udruge " Prijatelji životinja" za cijeli svoj život. Šaljem ti Galija jedan cvijetak.:kavalir

Hvala za cvijetić!A Jozi predlažem da otvori temu Eugenove mudrolije

Eugen Savojski
05-05-2012, 13:45
Hvala za cvijetić!A Jozi predlažem da otvori temu Eugenove mudrolije

Galija , nemoj da itko otvara takvu temu jer ću ja

prvi pobjeći s nje, pošto si se zahvalila na jednom

cvijetku ,zaslužila si čitav buket.:cvijece

Antea
05-05-2012, 13:48
Zato je tebe u veljači zameo snijeg pa su se

poskoci sanjkali i skijali oko tvoje kuće.:pop

:lupa:lupa:lupa:lupa:lupa:smijeh:smijeh:smijeh:smi jeh:smijeh:patriot:patriot:patriot:patriot:patriot :patriot:patriot:brineta:brineta:brineta:brineta:b rineta:brineta:brineta:trt:trt:trt:trt:trt:trt:mad ::mad::mad::mad::mad::belj1:belj1:belj1:belj1:belj 1:belj1:admin:admin:admin:admin:admin:trolls:troll s:trolls:trolls:trolls:trolls

Eugen Savojski
05-05-2012, 15:28
Antea , jesu li to kod vas neki prosvjedi ?

Vidim puno čovječuljaka sa transparentima.:cita:smoke

Antea
05-05-2012, 16:30
Antea , jesu li to kod vas neki prosvjedi ?

Vidim puno čovječuljaka sa transparentima.:cita:smoke

:trt:trt:trt:trt:trt:trt:trt:trt:trt:trt:trt:trt:t rt:trt:trt:trt:trt

Eugen Savojski
05-05-2012, 16:47
Jeli to na transparentima tražite da

vam Lijanović poveća cijenu za otkup

mlijeka?:smoke

Antea
05-05-2012, 16:53
Jeli to na transparentima tražite da

vam Lijanović poveća cijenu za otkup

mlijeka?:smoke

:slajo:slajo:slajo:slajo:slajo:slajo:slajo:slajo:s lajo
šta tebe muči???

Eugen Savojski
05-05-2012, 17:21
Ne muči me ništa , nego gledam kako

si galantna jer si cijelom razredu kupila

sladoled, lijepo od tebe.:smijeh:smijeh

Antea
05-05-2012, 17:30
Ne muči me ništa , nego gledam kako

si galantna jer si cijelom razredu kupila

sladoled, lijepo od tebe.:smijeh:smijeh

:banned:banned:banned

Iris
12-05-2012, 10:07
zmije nisu opasne životinje
samo ih treba maziti i paziti
najbolje su kao kućni ljubimci:)

ljuta trava
28-06-2012, 00:44
hahahaahahhahahahaha
Ludi ste hahahahahahahahahhah

Eugen Savojski
08-07-2012, 01:40
hahahaahahhahahahaha
Ludi ste hahahahahahahahahhah

Ljuta travo , molim te da obavijestiš Zmiju Trkačicu da ne putuje u London jer je

disciplina ukinuta na kojoj se trebala natjecati, znam da će doživjeti šok naporno

je trenirala pretrčala na tisuće kilometara plašeći ljude svojom pojavom.:rofl:rofl:smijeh:smijeh

antonija
08-07-2012, 01:54
zmije nisu opasne životinje
samo ih treba maziti i paziti
najbolje su kao kućni ljubimci:)

Ogledalce ogledalce

prijatelju moj

Ko je najljepši

u zemlji svoj .....

Ovdje ste ogledalce ljepši od svih.
Ali su Galijica,Lotta ,Stiliana ,Miror,ZgGabriela ,PDV,Marta,Komari,Arinoa ,Malena

iza sedam brežuljaka i

kod sedam patuljaka

tisuću puta ljepše nego vi :bang:bang:bokic:bokic:bokic:kes:kes:cheer:cheer:c heer

Stiliana
08-07-2012, 21:00
Ogledalce ogledalce

prijatelju moj

Ko je najljepši

u zemlji svoj .....

Ovdje ste ogledalce ljepši od svih.
Ali su Galijica,Lotta ,Stiliana ,Miror,ZgGabriela ,PDV,Marta,Komari,Arinoa ,Malena

iza sedam brežuljaka i

kod sedam patuljaka

tisuću puta ljepše nego vi :bang:bang:bokic:bokic:bokic:kes:kes:cheer:cheer:c heer

:rofl :rofl

nego šta :cerek

pdv
09-07-2012, 17:04
Naša antonija :love

Eugen Savojski
20-08-2012, 11:17
http://www.youtube.com/watch?v=M1Q8DWHoMCE&feature=related

gorand556
20-08-2012, 13:16
http://www.youtube.com/watch?v=yZSAHturDiw

Tomahawk