PDA

Pogledaj Full Version : zalosno..

patriot
10-02-2012, 16:11
cuo sam za ovog momka jos ranije,ali nisam imao pojma da mu je tako teska zivotna situacija..respekt za volju,ali mozda bi mu pametnije bilo odjebati karijeru jer nalazi se u bezdanu problema

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/02/10/0514006.html?pos=n0

mirr.or
10-02-2012, 16:40
ne mogu vjerovati da je tako nešto moguće. :(

caporegime
10-02-2012, 16:45
to se zove sramotno , prije svega

ljuta trava
10-02-2012, 16:52
Žalosno je doista , ali postoji i druga strana medalje , što se nazire i iz teksta ...

patriot
10-02-2012, 16:59
Žalosno je doista , ali postoji i druga strana medalje , što se nazire i iz teksta ...

Situacija sa familijom?..imam jednu poznanicu koje se familija doslovno odrekla i oterala od kuce..to su strasne price i nebi nikome pozelio

ljuta trava
10-02-2012, 17:12
Situacija sa familijom?..imam jednu poznanicu koje se familija doslovno odrekla i oterala od kuce..to su strasne price i nebi nikome pozelio

-Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe -
-Ne čini drugom ono što ne želiš da ti drugi čini-

Tako jednostavno , a izuzetno teško ...Zašto je k tome tako ...

Marta
11-02-2012, 18:23
ovo je bas zalosno, vidjela sam sinoc u dnevniku

sto te ne ubije samo te ojaca ....

Dr. Vito Dugonoga
11-02-2012, 23:22
ovo je bas zalosno, vidjela sam sinoc u dnevniku

sto te ne ubije samo te ojaca ....

Mare citira Nietzschea!!!!- svasta cu dozivit!

Ovaj se momak izgleda zajebava!!!!
Nie teski invalid pa nemere sebi zaradit za stan!
Ako nista, more radit ko trener ili bit negdi redar!
Kako ga nie stid glumit budalu..

Graničar Jozo
13-02-2012, 13:49
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=4&ID_VIJESTI=156705

Dr. Vito Dugonoga
13-02-2012, 17:24
Ovaj momak ne zna kud udara
a prvak je svita u udaranju..

Stiliana
13-02-2012, 21:25
Ovaj momak ne zna kud udara
a prvak je svita u udaranju..

Dobro je Vito. Mislim da u nekim slučajevima ne treba previše prosipat pamet. Ni ja ni ti ne znamo detalje ni situaciju ovog dečka i ako ne možemo pomoć onda je najpametnije da ga u najmanju ruku bar ne osuđujemo.

Dr. Vito Dugonoga
13-02-2012, 21:27
Dobro je Vito. Mislim da u nekim slučajevima ne treba previše prosipat pamet. Ni ja ni ti ne znamo detalje ni situaciju ovog dečka i ako ne možemo pomoć onda je najpametnije da ga u najmanju ruku bar ne osuđujemo.

Ne osudujem ga, samo mi cudan.

mardar
13-02-2012, 21:35
Ne osudujem ga, samo mi cudan.

Pa hajde Vito pronađi mu nešto vidim da imaš rješenja .Ima li nešto Vito u što ti nisi upućen.Vidim da se u sve baš razumiješ i imaš rješenje.Znaš na koga me ponekada podsjećaš.Na Mesića ni manje ni više.Sve taj zna i ima rješenja .Na osnovu priča za malu djecu dva mandata i doživotni ured "bivšeg predsjednika".A štetu koju je napravio???Ma kao niko u povijesti Hrvata.Daj pomozi dečku zaslužio je.Ali ne ovako upisom .Pokušaj konkretno makar savjetom da ne završi na ovome.

Dr. Vito Dugonoga
13-02-2012, 21:40
Pa hajde Vito pronađi mu nešto vidim da imaš rješenja .Ima li nešto Vito u što ti nisi upućen.Vidim da se u sve baš razumiješ i imaš rješenje.Znaš na koga me ponekada podsjećaš.Na Mesića ni manje ni više.Sve taj zna i ima rješenja .Na osnovu priča za malu djecu dva mandata i doživotni ured "bivšeg predsjednika".A štetu koju je napravio???Ma kao niko u povijesti Hrvata.Daj pomozi dečku zaslužio je.Ali ne ovako upisom .Pokušaj konkretno makar savjetom da ne završi na ovome.

Jedino ga mogu vodit u Nimacku..
Al posto mu je san bit konobar
nema gore kruva za njega..

Zar niko ne zeli zaposlit prvaka svita ko trenera?!

Meni je bezveze sto je na TV a to mu ne triba..

Sigurno ima svakakavi problema u zivotu..

Al, s 20 godina, zdrav i sposoban, a bit beskucnik..

mardar
13-02-2012, 21:50
Jedino ga mogu vodit u Nimacku..
Al posto mu je san bit konobar
nema gore kruva za njega..

Zar niko ne zeli zaposlit prvaka svita ko trenera?!

Meni je bezveze sto je na TV a to mu ne triba..

Sigurno ima svakakavi problema u zivotu..

Al, s 20 godina, zdrav i sposoban, a bit beskucnik..

Pa ponudi mu Vito .Ponudi.Ma kako ne shvaćaš da se želi dočepati bilo čega.Ko zna je li mu iko ikada nešto ponudio.

Dr. Vito Dugonoga
13-02-2012, 22:07
Pa ponudi mu Vito .Ponudi.Ma kako ne shvaćaš da se želi dočepati bilo čega.Ko zna je li mu iko ikada nešto ponudio.

Kaze- pomoc mu ne triba..

Sad, jesu li ga "novinari" na privaru snimili..

U svakom slucaju, cudan neki lik..

Obicno su momci koi se bave takvim sportovima snalazljivi..