Pogledaj Full Version : Poslidice i pouke divljastva!
Dr. Vito Dugonoga
26-01-2012, 19:46
Za uvodni upis sam odlucio stavit poveznicu na najgluplji pokusaj brastva- jedinstva
naravno, nakon Tadic- Josipovic lizanja guze u Vukovaru!
http://sportski.net.hr/rukomet/page/2012/01/26/0507006.html
Dr. Vito Dugonoga
26-01-2012, 19:57
Evo jos jedna zanimljivosti:
http://sportski.net.hr/rukomet/page/2012/01/26/0396006.html
Graničar Jozo
26-01-2012, 20:00
danas su zapaljena tri automobila.
http://www.dnevno.hr/sport/ostali_sportovi/u_novim_incidentima_u_novom_sadu_unistena_tri_hrva tska_automobila/552375.html
Ovo postaje smiješno.
Balaševiću preseli se u Kistanje.
Graničar Jozo
26-01-2012, 20:02
Evo jos jedna zanimljivosti:
http://sportski.net.hr/rukomet/page/2012/01/26/0396006.html
jeftini pokušaj svođenja događaja na huliganske ispade, jker eto takva "nam je scena".
Dr. Vito Dugonoga
26-01-2012, 20:03
Sto Balasevic!?
Sta cemo od njega?!
Dr. Vito Dugonoga
26-01-2012, 20:04
jeftini pokušaj svođenja događaja na huliganske ispade, jker eto takva "nam je scena".
Neki se svim silama trude strpat na su isti kos!
Graničar Jozo
26-01-2012, 20:07
Neki se svim silama trude strpat na su isti kos!
pa izjavio im je ministar policije da se ne ponašaju kao oni, tj., mi :D
Graničar Jozo
26-01-2012, 20:10
"2 program HRT-a
SAD!!!!
Dr. Vito Dugonoga
26-01-2012, 20:12
"2 program HRT-a
SAD!!!!
Sta je tamo?!
Imam samo ZDF..
Graničar Jozo
26-01-2012, 20:26
Sta je tamo?!
Imam samo ZDF..
:) taman ti to dođe na to :)
ma riječ je upravo o ovim stvarima.
Inkvizitor
26-01-2012, 20:27
a jesu našli sugovornike..
Dr. Vito Dugonoga
26-01-2012, 20:27
:) taman ti to dođe na to :)
ma riječ je upravo o ovim stvarima.
Sta su rekli?
Graničar Jozo
27-01-2012, 08:48
Sta su rekli?
a svašta.
kao prvo je govorio vrdoljak. Rekao je ono što sam i nekoliko puta napomenuo a to je velikosrpska politika i njeno provlečenje kroz sve pore društva. Pristustvovao je nekom skupu gdje je bio cijeli vrh srbije i njima je Načertanje kao priča za laku noć. Dakle nema tu nikakvih kajanja za ovo ili ono. To je njima đaka program i ćao-bao. Onda je malo beljezgario (na tren nepovezano) i o divljaštvu kod nas koje se događa, pa ga onaj navijač sa snimmke (onaj sa jebačkom bradicom, sa pumpe, iz osijeka) nije najbolje razuimio. Ali bez obzira što se nisu razumili govorili su o istoj stvari. Dakle, ovo nije obična navijački obračun, to je valjda svima jasno, osim Srbima.
NA to se uključio i neki radikal (ne mogu se sad sjetit imena) i koji je u biti 100% u pravu kad kaže da je zakazala organizacija natjecanja, ali i policija. To nije razumio Vrdoljak, koji je njegovo izlaganje promatrao u kontekstu predizborne kampanje u Srbiji. O, može biti i to. Međutim, na pitanje da osuđuje li ovakve napade konstatno se pokušao izmigoljit da se ne zna o čemu se tu radi. Treba tek ustanoviti, pa onda se može očitovati o tome. Na kraju je ipak rekao da svako nasilje normalan čovjek osuđuje, ali nije htio konkretno osuditi ove napade, ali to je i razumljivo.
Eto, to je to ukratko.
Dr. Vito Dugonoga
27-01-2012, 10:05
Posenilio Vrdoljak, ipak mu je 82.
Dovoljne su izjave onog njova ministra i Tadica..
Ma, tribamo ignorit´rat Srbiu i zaobilazit je koliko vise moremo!
U njih su cetnici normalna i masovna pojava, sto dovoljno govori koliko su civilizrani!
Sad smo u EU i razmisljamo o madarima, austriancima, svedanima, nimcima, poljacima..
sagitarius
29-01-2012, 11:55
Na ovu temu sam dao dosta širok osvrt na ovom portalu i nesmeta mi što me se tu i tamo citira, jer kako radim pod nickom ne polažem autorstvo na svoje izrijeke, no svakako mi je drago da sam se sa svojim riječima "susreo" već na nekoliko mjesta u ocjeni da se iza današnjeg huliganstva prema hrvatskim navijačima u nekim dijelovima bivše države krije godinama usađivana antihrvatska propaganda, koja eskalira dubokom i već generacijski prenesenom mržnjom prema svemu što je hrvatsko ili nosi taj pridjev. Osim što je to užasavajuća činjenica potvrđena više puta i to od federalnog Sarajeva pa do "juče" Novog Sada, uistinu se u športskim savezima i organizacijama u Hrvatskoj netko treba zapitati da li da se za buduće susrete na svim športskim razinama i disciplinama na teritorijama BiH i Srbije angažiraju i europske športske asocijacije i konačno krenu ovim državama dijeliti kazne izuzečima terena, novcima ili suspenzijama, jer druge opcije nema ukoliko ne želimo da našim navijačima trebaju šivanja glava, ruku i nogu pri svakom navijačkom odlasku na teritorije ovih divljih balkanskih državica koje lomi ljubomora na sve što postiže ta "mrska" Hrvatska, a postiže i postizala je uistinu mnogo....
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}