Pogledaj Full Version : Na rubu rukometa: Napadnuti hrvatski navijači u Srbiji
balkanac
24-01-2012, 22:00
eo opet neke saceke(iako se ovo uopce nebi tribalo spominjat nakon naseg odlicnog izdanja)u NS
Malo mu je falilo, vozio je ko kamikaza!
Ivica diiivaan!
Ma savrsen je.
Nego, evo ih opet:
http://www.jutarnji.hr/neredi-u-novom-sadu--hrvatski-navijaci-napadnuti-kamenjem-i-sjekirama-u--sacekusi-/1002187/
Inkvizitor
24-01-2012, 22:14
čuj sjekirama..
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:16
Ove godine ce hrvatski vulkanizeri dobro zaradivat, obecavam! :D
čuj sjekirama..
To su nasi "novinari" podebljali ne bi li zastrasili nase da ne idu u BG. ;)
Inkvizitor
24-01-2012, 22:19
uu jebote..u Beogradu bi moglo bit vruće iako prognoziraju snijeg i hladnoću..
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:20
Sace Dezulovic, Tomic, Pusic, Mesic, Goldstein, Jergovic..
osut drvljem i kamenjem na divljake s istoka!
Jos ako su dizana tri prsta na jednoj ruci..
Vesna ce odma odustat od odustajanja!!
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:21
uu jebote..u Beogradu bi moglo bit vruće iako prognoziraju snijeg i hladnoću..
Nece valjda palit auta..
Mogli bi mi ic naviat u tenkovima!
I to s NATO obiljezjima!
Il angaziramo kosovare ko naviace!
Il angaziramo kosovare ko naviace!
E ta ti nije losa. Platit im da navijaju za nas.
Tak su meni i mom razredu platili Kanadjani da na OI u Sarajevu navijamo za njih. Platili nam put, opskrbili nas salovima, zastavama, puloverima, kapama i rekli da vicemo: Let's go Canada, let's go! :rofl: :D
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:28
Tak su meni i mom razredu platili Kanadjani da na OI u Sarajevu navijamo za njih. Platili nam put, opskrbili nas salovima, zastavama, puloverima, kapama i rekli da vicemo: Let's go Canada, let's go! :rofl: :D
Di si isla u skolu i koi razred?!
Mozda si mogla i drzavljanstvo trazit..
Za placu bi i traktoristi za nas naviali!
Inkvizitor
24-01-2012, 22:30
tststs..za šal..pa nemreš verovat..tak bi ti i za Srbeke..:belj
Di si isla u skolu i koi razred?!
Mozda si mogla i drzavljanstvo trazit..
Za placu bi i traktoristi za nas naviali!
Kako di? Pa u Zagrebu.
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:32
Kako di? Pa u Zagrebu.
Pa di su vas bas nasli?!
Bilo je skola i u Kiseljaku, Kaknju..
Il je tvoj razred bio poznat u Kanadi?
Jesi bila srednjoskolka?
Inkvizitor
24-01-2012, 22:33
Kako di? Pa u Zagrebu.
išla si u RajvoSa za olimpijadu???
tststs..za šal..pa nemreš verovat..tak bi ti i za Srbeke..:belj
Placen put, smjestaj i ulaz na borilista. Ko bi odbio. Prvi put bila u Sarajevu i tad se odusevila. Sarajevo je bas bilo posebno za vrijeme OI.
A sad mi mogu samo Rusi platit da navijam za Dinamo. :D
Inkvizitor
24-01-2012, 22:35
Placen put, smjestaj i ulaz na borilista. Ko bi odbio. Prvi put bila u Sarajevu i tad se odusevila. Sarajevo je bas bilo posebno za vrijeme OI.
A sad mi mogu samo Rusi platit da navijam za Dinamo. :D
Uvijek to purgersko oduševljavanje Sarajevom..
jesi si našla nekog Bećira
Ali zaista sam se odusevila tadasnjim Sarajevom. Ipak moras uzet u obzir da je bila Olimpijada, stranog svijeta svukud po ulicama, kaficima, Sarajevo upicanjeno....i naravno da sam nasla decka. :rofl Ante s Ilidže. :D Poslije saznala da stradao u ratu. :(
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:42
Ma odusevljenje brzo splasne- cim prvi put odu u njega!
Evo meni na Fejsu ponuda- za dvi osobe, dva dana u Sarajvu 900 kuna umisto 1800!
Za taj novac mogu u Becu imat vrhunski apartman 5 minuta od centra!
I jos imam sta vidit kad izidem iz njega, za razliku od Sarajva, koje ima jednu ulicu..
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:43
Znaci, bili ste srednjoskolka.. gospodo!
Znaci, bili ste srednjoskolka.. gospodo!
A jebiga, znas da mi dame skrivamo godine. :o
I da, imas pravo, drugi put kad sam dosla u SA (par godina kasnije isli na skijanje na Jahorinu), potpuno drugi dojam. Drugi grad. Nista.
Osim cevapa u Ferhatovica. :D
Joj, joooooj. :rofl
http://www.kurir-info.rs/sport/provokacija-hrvata-ko-ne-skace-pravoslavac-174414.php
Demantovalo da smo im napali maskotu Tasu! :D
balkanac
24-01-2012, 22:52
Pa sta pricate gluposti,ajdete negdi drugo a ne vamo
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:55
A jebiga, znas da mi dame skrivamo godine. :o
I da, imas pravo, drugi put kad sam dosla u SA (par godina kasnije isli na skijanje na Jahorinu), potpuno drugi dojam. Drugi grad. Nista.
Osim cevapa u Ferhatovica. :D
Godine su nevazne, sve je u duhu!!
Al, di bas vas u Zagrebu nadose?
Nisu valjda ovi iz Norvala urgirali?!
U Sarajvu imam dosta poznanika i par prijatelja
i zbilja ne znam sta ljudi vide u njemu, o kakvu duhu i provodu pricaju!
Sve vristi malogradanstinom, provincializmom, jadom i cemerom!
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:57
Pa sta pricate gluposti,ajdete negdi drugo a ne vamo
Ocemo na Dvoboj?
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 22:58
http://www.kurir-info.rs/sport/provokacija-hrvata-ko-ne-skace-pravoslavac-174414.php
Al jake su uvride- Ko ne skace pravoslavac je! :D
Sace Srbovi pristat bit pravoslavci..
NorthStand
24-01-2012, 23:01
čuj sjekirama..
a šta se čudite, stoka je to, jad i nemoć su odraz upravo ovakve reakcije. samo mi je žao što nisu naletili na neku našu navijačku ekipu, da im se te sjekire zavuku u šupak ili usta. no dobro, neprocijenjivo bi bilo nakon ovoga, da ih naši rukometaši unakaze u polufinalu, to bi bio šlag na tortu svega, tek tad bi vidjeli bal primitivizma i onoga što nijedan srbin ne može sakrit, prijezir prema hrvatima. a često nas hrvate prozivaju da smo prljavi, a pogledajte ove jadnike kako i koga napadaju. jadna im duša, i tijelo.
Inkvizitor
24-01-2012, 23:05
a šta se čudite, stoka je to, jad i nemoć su odraz upravo ovakve reakcije. samo mi je žao što nisu naletili na neku našu navijačku ekipu, da im se te sjekire zavuku u šupak ili usta. no dobro, neprocijenjivo bi bilo nakon ovoga, da ih naši rukometaši unakaze u polufinalu, to bi bio šlag na tortu svega, tek tad bi vidjeli bal primitivizma i onoga što nijedan srbin ne može sakrit, prijezir prema hrvatima. a često nas hrvate prozivaju da smo prljavi, a pogledajte ove jadnike kako i koga napadaju. jadna im duša, i tijelo.
de North..ne prećeruj..ko da bi oni ovdje naišli na bolji prijem..
Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 23:07
Pa sta im fali, ima ih koliko oces?!
Pogotovo liti i oko Nove..
I kad su izbori!
NorthStand
24-01-2012, 23:18
Pa koji je smisao razbijat nekoj ženi auto ciglama, i napadat je sjekirom, i to nazivat nekakvim navijaštvom? Ovo je zastrašivanje jadnika, koji ne shvaćaju da pravog navijača ovakve stvari neće zastrašit, ako hoće doć doć će, jer je naviko na ovakve stvari, a jadna žena ili neki simpatizer najebe ko da je neki huligan što meni nema veze s mozgom. Ne kažem da ne bi bilo ovoga kod nas, al po meni simpatizere napadat ovako je glupost, nebitno o kome je riječ. Iako ti ljudi, očito ne shvaćaju gdje se nalaze, i kakav prijem mogu i trebaju očekivat!
Inkvizitor
24-01-2012, 23:20
jbg..večeras je izgleda bilo gadno..čak je jedan navijač kako piše..uboden nožem
NorthStand
25-01-2012, 03:02
http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=19689:hrvatska-u-polufinalu-neredi-u-novom-sadu-&catid=3:sport&Itemid=68
Izgleda da je stvarno bilo svega tamo noćas, a tek Beograd sljedi. Samo pamet u glavu, svima koji idu, bit će srbadija nabrijana na najžešće, jer igramo protiv njih vjerojatno za finale.
Pozdrav svima.
Pa evo da ne dužim previše samo bih rekao da je,da se ne lažemo,ovako nešto ipak bilo očekivano.Tako nešto bi se desilo i srpskim navijačima da su kojim slučajem otišli sa zastavama i u tolikom broju u Hrvatsku,to je tako,ako ćemo iskreno ni mi ni vi nismo dorasli još da"istrpimo"ove druge u tom smislu,i ja to priznajem,ne zato što je u meni neki problem te vrste,nego zato što je to realnost i svi to dobro znamo.Meni je žao zbog toga što se desilo tim ljudima,ali mislim da ćemo se sa pričama ovi su krivi-oni su krivi samo vrteti u krug.Nema ništa od toga to je gubljenje vremena.Nismo dorasli još za tako nešto,i kraj priče.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 08:20
Pozdrav svima.
Pa evo da ne dužim previše samo bih rekao da je,da se ne lažemo,ovako nešto ipak bilo očekivano.Tako nešto bi se desilo i srpskim navijačima da su kojim slučajem otišli sa zastavama i u tolikom broju u Hrvatsku,to je tako,ako ćemo iskreno ni mi ni vi nismo dorasli još da"istrpimo"ove druge u tom smislu,i ja to priznajem,ne zato što je u meni neki problem te vrste,nego zato što je to realnost i svi to dobro znamo.Meni je žao zbog toga što se desilo tim ljudima,ali mislim da ćemo se sa pričama ovi su krivi-oni su krivi samo vrteti u krug.Nema ništa od toga to je gubljenje vremena.Nismo dorasli još za tako nešto,i kraj priče.
To se more dogodit samo u Srbii jer ste zaostali divljaci- i tocka!
Uzalud vam sve suplje price i izvlacenja- niko nie poput vas!
Svako lito po Banovini, Lici, Kordunu.. bude na tisuce auta srpski registracia
i to po mistima koja ste unistili prie15ak godina, po koima ste klali i ubijali
cak i po Vukovaru koi ste sravnili sa zemljom masete zastavama za Novu
i jos nikom nie falila dlaka s glave- cak i kad u Srbu otkrivate spomenik cetnickom klanju!
Vi ste zrili za iskljucivanje iz Ujedinjeni Naroda- jer niste narod- vi ste copor bisni zviri!
Tako su vam i za klanje po ciloj bivsoj Jugi isto krivi drugi- jer ste vi BOLESNI!!!!
Triba vam oduzet sva ljudska prava jer niste ljudi, gori ste i od zivotinja!!
Triba vam uvest sve moguce sankcie i izolirat vas dok se medusobno ne poubijate!
I tek onda ce bit kraj price!
Graničar Jozo
25-01-2012, 08:29
pazi ovo
Direktor Organizacionog odbora EP u Novom Sadu Zoran Stanojević demantuje da su hrvatski navijači napali maskotu Tasu, čiji je kostim nosilo dete.
odakle mi je to ono poznato? ima neki prizvuk iz prošlosti....
al nema veze, ko ih jebe.
iđemoooo daljeeee!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f_X6KcME_YI
Graničar Jozo
25-01-2012, 09:49
Moram priznati da sam iznenađen reakcijom Vojvođana.
Neće tako do međunarodnog priznanja :evil
Uglavnom, tema za događaje u i oko stadiona koji nemaju veze s rukometom.
pazi ovo
odakle mi je to ono poznato? ima neki prizvuk iz prošlosti....
al nema veze, ko ih jebe.
iđemoooo daljeeee!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f_X6KcME_YI
...baš sam pomislila isto..
Pozdrav svima.
Da i ja ne dužim previše.Hrvati nisu sa hrvatskim barjakom išli diljem Srbije ,palili razarali protjerivali i zločine činili.Hrvati već godinama okajavaju zločine još iz drugog svjetskog rata,iako su za njih višestruko kažnjeni.Jedini koji nisu dorasli za katarzu ste vi Srbi.Pa je licemjerno od vas i poslije ovakovih događaja dolaziti i dijeliti Hrvatima lekcije.Jedino što se ja slažem je da je to s vama gubljenje vremena.Na žalost mnogo ih je i među Hrvatima spremno prihvatiti krivnju da smo jednako krivci i za nešto što se nije tako davno dogodilo na ovim prostorima.A spiralu nasilja ,zločina i zla ste upravo vi pokrenuli na ovim prostorima.I to još u Gazimestanu.Narod koji je u Skupštini Srbije sa samo par glasova protiv izjednačio koljače i antifašiste sam o sebi govori najviše.I najmanje bi trebao djeliti lekcije drugima.
A tebi ako smetaju "priče" Hrvata jednostavnim klikom na dugme promijeni portal.Imaš čak i "hrvatskih" portala koji će spremno prihvatiti tvoje tvrdnje da smo svo krivi čak vas i lajkati i nazivati braćom.A sve one istinske Hrvate uredno brisati.Da im se vi ne bi zamjerili i da ih jednostavno ne bi nazvali ustašama.
A mene evo hvala Bogu kada i neko od vas nazove ustašom ni najmanje ne smeta .
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 10:14
Vidi, vidi.. obrisan moj upis o divljem coporu zvanom Srbijanci..
Steta- bio je pun povisni istina i higijenski uputa!!
Ko ga je obriso nek je ga stid i sram!
Da ne kazem- nek ih u kuci cuva..
caporegime
25-01-2012, 10:53
dragi moji, milim za početak da smo fulali podforum.
kako na ovom dijelu ipak prednost imaju prava navijačka zbivanja a ne ovakve zasjede u kojim se napadaju obični navijači, žene, ljudi u godinama, premjestit ćemo temu na drugo mjesto budući to nije navijačka stvar u užem smislu nego kokošarenje, iživljavanje ili kako već.
kad bi doš lo do sukoba pravih navijača međusobno onda bi tema pripadala ovoamo.
ovo su ništa drugo nego napadi motivirani mržnjom prema hrvatima zato što su hrvati i usmjereni protiv "civila".
na nekim drugim forumima, tema je uredno na navijačkom dijelu a tamo neki, koji ovdje ne bi vjerojatno ni imali pravo pisati ili bi odmah dobili nogu u guzicu, pišu o tim zbivanjima kao u najmanju ruku dokazu da je netko u globalu predsatvlja "pičke" a netko prave mudonje.
pitanje je koliko bi se netko mogao suzdržati da je u prilici vršiti takve napade prema mrskom neprijatelju, pa i ja na kraju krajeva ali da to i uradim definitivno ta djela ne bi prikazivao kao neke navijačke pobjede ili dokaze vlastie moći kao i protivnikove nemoći.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 10:56
Bar mi u Hrvatskoj imamo dovoljno Srba za izivljavanje
pa nitko to ne cini, cak i kad provociraju..
Svaka cast North, kapa do poda. Sve receno ....
Inkvizitor
25-01-2012, 11:10
Da i ja ne dužim previše.Hrvati nisu sa hrvatskim barjakom išli diljem Srbije ,palili razarali protjerivali i zločine činili.Hrvati već godinama okajavaju zločine još iz drugog svjetskog rata,iako su za njih višestruko kažnjeni.Jedini koji nisu dorasli za katarzu ste vi Srbi.Pa je licemjerno od vas i poslije ovakovih događaja dolaziti i dijeliti Hrvatima lekcije.Jedino što se ja slažem je da je to s vama gubljenje vremena.Na žalost mnogo ih je i među Hrvatima spremno prihvatiti krivnju da smo jednako krivci i za nešto što se nije tako davno dogodilo na ovim prostorima.A spiralu nasilja ,zločina i zla ste upravo vi pokrenuli na ovim prostorima.I to još u Gazimestanu.Narod koji je u Skupštini Srbije sa samo par glasova protiv izjednačio koljače i antifašiste sam o sebi govori najviše.I najmanje bi trebao djeliti lekcije drugima.
A tebi ako smetaju "priče" Hrvata jednostavnim klikom na dugme promijeni portal.Imaš čak i "hrvatskih" portala koji će spremno prihvatiti tvoje tvrdnje da smo svo krivi čak vas i lajkati i nazivati braćom.A sve one istinske Hrvate uredno brisati.Da im se vi ne bi zamjerili i da ih jednostavno ne bi nazvali ustašama.
A mene evo hvala Bogu kada i neko od vas nazove ustašom ni najmanje ne smeta .
Čovjek se nije referirao na rat nit je govorio o njemu nego na mogućnost gostovanja i navijača. Ja tvrdim da ni srpski navijači , tj simpatizeri ne bi puno bolje prošli da su u onakvom broju došli navijati u Hrvatsku..osim u Istru.
Pozdrav svima.
Ne tako davno ste s kokardama na glavi, nozem nedju zubima i puskom u ruci ubijali po Hrvatskoj, masa tih ljudi i danas dan mirno zivi i seta po Hrvatskoj, niko ih ne dira, zasticeniji su od lickog medvida.
Masovno dolazite za praznike i odmor u Hrvatsku a o oragniziranom dolasku na izbore da i ne govorimo, pa vam opet nista ne radimo.
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:13
Nakon svega se postavlja pitanje kakva je to policija koje je na nogama, a događaju se ovakvi neredi?
Ili je to do toga što je većina naših navijača došla u osobnom aranžmanu?
Inkvizitor
25-01-2012, 11:16
Nakon svega se postavlja pitanje kakva je to policija koje je na nogama, a događaju se ovakvi neredi?
Ili je to do toga što je većina naših navijača došla u osobnom aranžmanu?
da se ne lažemo u policiji ima toliko ljudi koje samo odora sprječava da se pridruže napadačima..
uzdati se u policiju i njihovu zaštitu u ovakvim odnosima je glupost na kvadrat..
Inkvizitor
25-01-2012, 11:17
Ne tako davno ste s kokardama na glavi, nozem nedju zubima i puskom u ruci ubijali po Hrvatskoj, masa tih ljudi i danas dan mirno zivi i seta po Hrvatskoj, niko ih ne dira, zasticeniji su od lickog medvida.
Masovno dolazite za praznike i odmor u Hrvatsku a o oragniziranom dolasku na izbore da i ne govorimo, pa vam opet nista ne radimo.
Mora se reći da su navijačke priče jedna stvar..tako Srbi mogu reći..vi dolazite masovno na cajkarenje i splavarenje u Beograd pa vas nitko ne dira..
dakle ne mješati kruške i jabuke..
Čovjek se nije referirao na rat nit je govorio o njemu nego na mogućnost gostovanja i navijača. Ja tvrdim da ni srpski navijači , tj simpatizeri ne bi puno bolje prošli da su u onakvom broju došli navijati u Hrvatsku..osim u Istru.
ja Inkvi ne vjerujem u to, ipak. možda bi nekog izgreda bilo, al ovako sramno, ne vjerujem.. uz ovakve novinske priče... pa još sa tom maskotom... jednostavno, ne vjerujem.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:18
A na sta se refriro?!
Na uzgoj golubova prevtanera!?
U po Hrvatske dizu spomenik cetnicima
u Vukovaru trube i masu zastavama za svoj Bozic
dolaze autobusima u Knin na izbore- nikom ni dlaka s galve nie falila!
Na tisuce smo ih u Oluji zarobili i razoruzali- svi su jos uvik zivi i zdravi, i napadaju sikirama!
Nie ovde se ovdi doso ispricat u svoje ime i iskazat zaljenje, vec, po njiovu obicaju- podilit krivnju!
Inkvizitor
25-01-2012, 11:21
ja Inkvi ne vjerujem u to, ipak. možda bi nekog izgreda bilo, al ovako sramno, ne vjerujem.. uz ovakve novinske priče... pa još sa tom maskotom... jednostavno, ne vjerujem.
ma bilo bi. neću sad secirati bi li netko napao sjekirom ali da bi napada bilo bilo bi.
nećemo se sad pravit mutavi samo zato jer smo Hrvati i volimo i branimo svoje.
napad na maskotu je propagnada..napali dete..tako se galvanizira situacija..na kraju se demantira ali koga briga..kad su tenzije dignute i više se ne mogu vratiti..to je srpski..to mogu reć da je srpski..to se ovdje barem ne bi radilo..a ostalo bilo bi li-la..
Inkvizitor
25-01-2012, 11:22
A na sta se refriro?!
Na uzgoj golubova prevtanera!?
U po Hrvatske dizu spomenik cetnicima
u Vukovaru trube i masu zastavama za svoj Bozic
dolaze autobusima u Knin na izbore- nikom ni dlaka s galve nie falila!
Na tisuce smo ih u Oluji zarobili i razoruzali- svi su jos uvik zivi i zdravi, i napadaju sikirama!
Nie ovde se ovdi doso ispricat u svoje ime i iskazat zaljenje, vec, po njiovu obicaju- podilit krivnju!
To sve što navodiš je istina ali to je druga priča..
on je samo rekao da nema mogućnosti za međusobna gostovanja i da nismo na toj razini i ne znam šta tu nije istina..
jel možemo međusobno gostovat bez problema..
ako možemo onda ga demantiraj..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:23
Mora se reći da su navijačke priče jedna stvar..tako Srbi mogu reći..vi dolazite masovno na cajkarenje i splavarenje u Beograd pa vas nitko ne dira..
Ma ko im dolazi masovno na splavove i cajke?!
To je urbani mit i pokusaj turisticke propagande!
Odlaze oni koi su nakon Oluje zivili u BG i sad se vratili u HR!
Isto sto im dolaze "Slovenci", a u stavri Srbi koi tamo zive!
Cudi me kako se ne fale Becliama i Svabama..
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:24
on je samo rekoa da nema mogućnosti za međusobna gostovanja i da nismo na toj razini i ne znam šta tu nije isitna..
i to je to. to se pokazuje na skoro svim sportskim natjecanjima.
Dovoljno se sjetiti početaka košarkaške lige i finala u ljubljani (ili mariboru) 2002.
Samo je glupo sad reć, eto mi smo krivi jer smo išli tamo. :D
Kao prvo i osnovno nismo mi nikad napali Srbiju niti smo izvrsili agresiju na Srbiju ili srpski narod. Po tome se vec postavlja pitanje mrznje, koja je kod njih prema Hrvatima s obzirom na okolnosti neopisivo velika.
Cak tolika da napadaju sve sto je hrvatsko, pa makar to bile neke zene u srednjim godinama koje su dosle na tekmu.
Po tvojoj teoriji bi mi morali ubijati sve sto je srpsko, bez obzira o cemu i kome se radi.
Kad se ne napadaju cetnici koji su klali, kad mirno zive pored obitelji svojih zrtava, zasto mislis da postoji opasnost za navijace?
To su ciste gluposti s kojima zelis izjednaciti ponasanje ova dva naroda, sto nikako ne ide.
ma bilo bi. neću sad secirati bi li netko napao sjekirom ali d abi napad abilo bilo bi.
nećemo se sad pravit mutavi samo zato jer smo Hrvati i volimo i branimo svoje.
napad na maskotu je propagnada..napali dete..tako se galvanizira situacija..na kraju se demantira ali koga briga..kad su tenzije dignute i više se ne mogu vratiti..to je srpski..to mogu reć da je srpski..to se ovdje barem ne bi radilo..a ostalo bilo bi li-la..
ne znam.. ok, ja jesam sklona kritici ovih mojih, ali ne bih svoj zaključak podvela samo pod to.. ja bih najviše voljela da nemam šta loše reć.
ali vidim da je propaganda prilično uzela maha, jer ovih dana slušam svakakve komentare na račun tih događaja, čak i od ljudi nezainteresiranih za takve stvari...
Srpska propaganda nikako ne napreduje, cudi me pa povampirene Ustase nisu doveli lavove da njima hrane nevinu decu ili nisu vec poklali copor dece ....
ali vidim da je propaganda prilično uzela maha, jer ovih dana slušam svakakve komentare na račun tih događaja, čak i od ljudi nezainteresiranih za takve stvari...
sto kod nas Hrvata stvara deja vu, pa makar bio samo sport
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:32
on je samo rekao da nema mogućnosti za međusobna gostovanja i da nismo na toj razini i ne znam šta tu nije istina..
Mozemo!
Makar, kako ti kazes, u Istri!
Oni su i Rundeka pritukli- eeeej Rundeka!
U po ratnog stanja je doalzio Bjelogrlic i srao u Latinici
pa ga niko ni dirno nie, cak voditelj usutkivo Viteza!
Ovdi se ne radi o sukobu navijaca nego o napadu divljaka!!
Ko i za vrime rata- nie bilo vojni sukoba vec ubijanja civila!
Inkvizitor
25-01-2012, 11:32
Kao prvo i osnovno nismo mi nikad napali Srbiju niti smo izvrsili agresiju na Srbiju ili srpski narod. Po tome se vec postavlja pitanje mrznje, koja je kod njih prema Hrvatima s obzirom na okolnosti neopisivo velika.
Cak tolika da napadaju sve sto je hrvatsko, pa makar to bile neke zene u srednjim godinama koje su dosle na tekmu.
Po tvojoj teoriji bi mi morali ubijati sve sto je srpsko, bez obzira o cemu i kome se radi.
Kad se ne napadaju cetnici koji su klali, kad mirno zive pored obitelji svojih zrtava, zasto mislis da postoji opasnost za navijace?
To su ciste gluposti s kojima zelis izjednaciti ponasanje ova dva naroda, sto nikako ne ide.
to sve nema veze, niti ja šta pravdam ili ne pravdam, sa navijačkom subkulturom koja napada i suparnike iz istog naroda ali suprotnog tabora ( Grobari-Delije)
Vi meni namećete priču koja nema veze s vezom.
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:33
Srpska propaganda nikako ne napreduje, cudi me pa povampirene Ustase nisu doveli lavove da njima hrane nevinu decu ili nisu vec poklali copor dece ....
pa kako nisu... :D ne pratiš ti medije :)
A odgovor na pitanje zašto nije napredovala srpska propaganda možda leži u tome da nije ni trebala. Dovoljan je podatak prosječnog IQ-a i Srba i Hrvata. Da nije tako, misliš da bi index bio čitan
Inkvizitor
25-01-2012, 11:35
Ma ko im dolazi masovno na splavove i cajke?!
To je urbani mit i pokusaj turisticke propagande!
Odlaze oni koi su nakon Oluje zivili u BG i sad se vratili u HR!
Isto sto im dolaze "Slovenci", a u stavri Srbi koi tamo zive!
Cudi me kako se ne fale Becliama i Svabama..
Gle Vito možeš se ti tješit ali ovako..odlaze i naši koji nemaju veze sa Srbijom ni sa srpstvom..dakle..malo otvoriti oči..
al da ne širimo temu..
je oni su nas napali, je ..Stanimirović je u saboru, je..sve to je..ali to smo si sami krivi..to je naš sabor izglasao.
ali pustimo to..to se sve zna..zašto jašiti po tome..
to je netrepeljivost koja bi postojala i bez rata..
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:36
možda i gore.
pa kako nisu... :D ne pratiš ti medije :)
A odgovor na pitanje zašto nije napredovala srpska propaganda možda leži u tome da nije ni trebala. Dovoljan je podatak prosječnog IQ-a i Srba i Hrvata. Da nije tako, misliš da bi index bio čitan
nasmija me lipo na uranku
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:40
Gle Vito možeš se ti tješit ali ovako..odlaze i naši koji nemaju veze sa Srbijom ni sa srpstvom..dakle..malo otvoriti oči..
al da ne širimo temu..
je oni su nas napali, je ..Stanimirović je u saboru, je..sve to je..ali to smo si sami krivi..to je naš sabor izglasao.
ali pustimo to..to se sve zna..zašto jašiti po tome..
Sve koje znam a idu na splavove su Srbi..
I to i nie bas nesto masovno.. i cesto..
I ti svati jedno- ovo nie bio sukob navijaca!!
to sve nema veze, niti ja šta pravdam ili ne pravdam, sa navijačkom subkulturom koja napada i suparnike iz istog naroda ali suprotnog tabora ( Grobari-Delije)
Vi meni namećete priču koja nema veze s vezom.
niko tebi nista ne namece, samo se ljudi osvrcu na ono sto pises ... naprosto za nepovjerovat kad te se cita vec dugi niz godina
netrpeljivost navijaca iz istog naroda je jedna prica, kd je pitanje mrznja prema Hrvatima i ovi bijedni napadi, onda su svi ko jedan, koliko se medjusobno mrzili
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:41
nasmija me lipo na uranku
ja sam ozbiljan.
imaš tamo na članku sa portala iz srbije kako su hrvati napali maskotu prvenstva čiji je kostim "nosilo dete" ;)
Direktor Organizacionog odbora EP u Novom Sadu Zoran Stanojević demantuje da su hrvatski navijači napali maskotu Tasu, čiji je kostim nosilo dete.
Inkvizitor
25-01-2012, 11:42
Sve koje znam a idu na splavove su Srbi..
I to i nie bas nesto masovno.. i cesto..
I ti svati jedno- ovo nie bio sukob navijaca!!
ovo je bio sukob navijača između ostalog jer u njemu sudjeluju većinom navijačke skupine. Ne napadaju naše navijače organizirane brigade seljaka i radnika nego navijačke skupine. To im je osnovnin zadatak, napasti protivnika na svom terenu a ako su to još najveći neprijatelji super.
To im je u opisu posla, zbog toga i postoje.
isto tako bi se ponašale i naše navijačke skupine. Isto.
A to što vi ne kužite šta ja pišem, to je vaš problem. Uopće se s tim ne zamaram.
ja sam ozbiljan.
imaš tamo na članku sa portala iz srbije kako su hrvati napali maskotu prvenstva čiji je kostim "nosilo dete" ;)
ma znam to, zato sam i rekla, kako to da nisu Hrvati doveli i lavove ...
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:43
možda i gore.
Ma Srbi bi zaratili.. nema kod nji "bez rata"!
Triba ih izolirat pa nek se "katarziraju"!
Prie toga izvuc Mirr.or!
Inkvizitor
25-01-2012, 11:43
niko tebi nista ne namece, samo se ljudi osvrcu na ono sto pises ... naprosto za nepovjerovat kad te se cita vec dugi niz godina
netrpeljivost navijaca iz istog naroda je jedna prica, kd je pitanje mrznja prema Hrvatima i ovi bijedni napadi, onda su svi ko jedan, koliko se medjusobno mrzili
je, ja sam postao loš Hrvat, negiram srpsku agresiju, ne znam se tako lijepo izrazit, prvi put čujem za četnička klanja i ostale stvari..fala što sam to od vas pročitao, da nisam ne bi znao.
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:44
ma znam to, zato sam i rekla, kako to da nisu Hrvati doveli i lavove ...
a avaljda su zaboravili, pa je kansije demantovano da su povampireni kroasani napali decu. jaooo, prosto čovek ne može da veruje.
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:44
Ma Srbi bi zaratili.. nema kod nji "bez rata"!
Triba ih izolirat pa nek se "katarziraju"!
Prie toga izvuc Mirr.or!
i ti imaš maknut lokaciju. Možeš milom ili ću ja silom :)
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:45
je, ja sam postao loš Hrvat, negiram srpsku agresiju, ne znam se tako lijepo izrazit, prvi put čujem za četnička klanja i ostale stvari..fala što sam to od vas pročitao, da nisam ne bi znao.
je je. da ti nisi kume bio zelenim beretkama? :D
Inkvizitor
25-01-2012, 11:46
je je. da ti nisi kume bio zelenim beretkama? :D
ne, to će bit opcija kad bude priča o Hordama zla ili Manijacima..
cudni su putevi gospodnji ...
nisi ti postao los Hrvat nego glumis, uvlacis se ... lose ti stoji i sto je najgore nisi vjerodostojan
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:48
ovo je bio sukob navijača izumeđu ostalog je ru njemu sudjeluju većinom navijačke skupine. Ne napadaju naše naivjače organizirane brugade seljaka i radnika nego navijačke skupine. To im je osnovnin zadatak, napasdti preotivnika na svom terenu a ako su to još najveći neprijatelji super.
To im je u opisu posla, zbog toga i postoje.
Koje su navijacke skupine napale i koju navijacku skupinu!
I otkad se u tom koriste sikire i nozevi i napadaju obitelji!?
Zna se kako se sukobljavaju navijacke skupine!!
I, plus toga, moraju medusobno igrati njiovi klubovi ili repke!
Sve znacajke sukoba navijacki skupina ovdi fale!
Ovo je napad divljaka na simpatizere hrvatske repke!
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:48
ne, to će bit opcija kad bude priča o Hordama zla ili Manijacima..
ah onda pomalo. nit će se BiH negdje kvalificirati, nit će moć nešto organizirati. eventualno nekakav turnir u šahu. :)
a i tu će se netko poklat :D:D šahosvko polje je zajebana nacionalna simbolika
a avaljda su zaboravili, pa je kansije demantovano da su povampireni kroasani napali decu. jaooo, prosto čovek ne može da veruje.
da je tebi njih viedjeti kad im prolazis kroz sela na putu prema mjestu hodocasca ... na svakoj drugoj cupriji stoji policijsko auto ... nista ne cudi
omg
Pretpostavio sam da će da se jave oni"nacionalno svesni"da palamude o ratu,o četnicima itd...
Isti je slučaj i sa srpskim patri(j)otama,oni bi krenuli sa pa pričama o oluji,o Jasenovcu o ovome o onome,kao što rekoh takve rasprave ne vodi ničemu i to je gubljenje vremena.
Među navijačima ima huligana i divljaka širom Evrope i sveta,tako da glupave generalizacije tipa"vi ste divljaci"idu na dušu onog ko je to odvalio to jest njegovom IQ-u tu nema pomoći...
Ja i dalje mislim da nije još vreme(i ako je prošao pun k...godina)da gostujemo i mi kod vas i vi kod nas što se navijača tiče,manite me priča o turizmu o ne znam čemu,govorim isključivo o navijačima.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:50
i ti imaš maknut lokaciju. Možeš milom ili ću ja silom :)
Makecu je, nejma frke, al to sam ja u dogovoru s mojom curom stavio..
Sad, ako oces misat mi se u vezu..........
Inkvizitor
25-01-2012, 11:50
cudni su putevi gospodnji ...
nisi ti postao los Hrvat nego glumis, uvlacis se ... lose ti stoji i sto je najgore nisi vjerodostojan
mogu ponoviti ono šti i Viti..to je vaš problem što vi niste u stanju razumiti jedna običan post ilin teoriju koji je5 puta objašnjen najjednostavnijim rječnikom a to nije moj problem..nego vaš..i ne dajem pet para za te vaše fore..čak i da ih stavite u potpis..
I ti isto Inkvi ne razumiješ zašto je to tako??Pa zar tebi trebam ja sada replicirati i ponoviti da Hrvati nisu gazili po Srbiji.I zločine činili.?Gdje ovo vodi.Pa jednostavno me obriši Inkvi.Rekao sam mu što mislim.Ako ti ovo gledaš samo kao sukob navijača svaka ti čast.Ja nisam. Za mene je ovo mnogo gore.Nemojte meni prodavati priču da smo isti i da bi se to i njima dogodilo.Nismo isti.Ti prihvataj krivnju opravdavaj se ja neću.Ako smeta moj upis pa obriši.
mogu ponoviti ono šti i Viti..to je vaš problem što vi niste u stanju razumiti jedna običan post ilin teoriju koji je5 puta objašnjen najjednostavnijim rječnikom a to nije moj problem..nego vaš..i ne dajem pet para za te vaše fore..čak i da ih stavite u potpis..
ne se srdit, sve je pod kontrolom
mi smo svi glupi, ti si pametan i srce ce ti biti na mjestu
jaka stvar, cuj ak stavim u potpis :rofl :rofl :rofl
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:53
omg
Pretpostavio sam da će da se jave oni"nacionalno svesni"da palamude o ratu,o četnicima itd...
Isti je slučaj i sa srpskim patri(j)otama,oni bi krenuli sa pa pričama o oluji,o Jasenovcu o ovome o onome,kao što rekoh takve rasprave ne vodi ničemu i to je gubljenje vremena.
Među navijačima ima huligana i divljaka širom Evrope i sveta,tako da glupave generalizacije tipa"vi ste divljaci"idu na dušu onog ko je to odvalio to jest njegovom IQ-u tu nema pomoći...
Ja i dalje mislim da nije još vreme(i ako je prošao pun k...godina)da gostujemo i mi kod vas i vi kod nas što se navijača tiče,manite me priča o turizmu o ne znam čemu,govorim isključivo o navijačima.
Aj ti navedi jednu karakteristiku koja ovom divljastvu daje obiljezje sukoba navijaca!
Jednu jedinu!!!!!
Kad vec pricas o sukobu navijaca..
I ne triba bit "nacionalno osvesten" ako te nako napadne jer si Hrvat!
Inkvizitor
25-01-2012, 11:53
Koje su navijacke skupine napale i koju navijacku skupinu!
I otkad se u tom koriste sikire i nozevi i napadaju obitelji!?
Zna se kako se sukobljavaju navijacke skupine!!
I, plus toga, moraju medusobno igrati njiovi klubovi ili repke!
Sve znacajke sukoba navijacki skupina ovdi fale!
Ovo je napad divljaka na simpatizere hrvatske repke!
Navodno su Firma i Grobari napadali hrvatske navijače..
ne mora biti formalno grupa protiv grupe da bi bio navijački sukob..to je koloplet okolnosti..neprijateljski narod, obilježja, trofeji, provokacije..
napada se noževima svačim jer je to danas tako..u Srbiji ima 7-8 a možda i više ubijenih u navijačkim obračunima..noževima, palicama i sl.
a ista nacija..kako to..
Graničar Jozo
25-01-2012, 11:54
koji pun k. godina? nije to baš bilo tako davno.
a i dan danas se ista retorika javlja u navijačkim (pa i ne navijačkim) krugovima kada igraju nizozemska i njemačka.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 11:54
Ovo divljastvo nema niti jedno obiljezje sukoba navijaca
pa se ti na glavu nasadio "priopcenjima"!
a i dan danas se ista retorika javlja u navijačkim (pa i ne navijačkim) krugovima kada igraju nizozemska i njemačka.
WWII je zavrsio 1945 a Englezi Njemcima u sred Njemacke pjevaju na sav glas Ten German bombers ....
Inkvizitor
25-01-2012, 11:57
I ti isto Inkvi ne razumiješ zašto je to tako??Pa zar tebi trebam ja sada replicirati i ponoviti da Hrvati nisu gazili po Srbiji.I zločine činili.?Gdje ovo vodi.Pa jednostavno me obriši Inkvi.Rekao sam mu što mislim.Ako ti ovo gledaš samo kao sukob navijača svaka ti čast.Ja nisam. Za mene je ovo mnogo gore.Nemojte meni prodavati priču da smo isti i da bi se to i njima dogodilo.Nismo isti.Ti prihvataj krivnju opravdavaj se ja neću.Ako smeta moj upis pa obriši.
Hrvati nisu gazili po Srbiji..bar ne zadnjih 70 godina, rat su započeli Srbi, počinili su grozne zločine, nekažnjeno, sad sjede u saboru i povlaštena su kasta, obnovili smo im kuće, oni nama nisu, još stradavamo od mina, ne priznaju logore, nisu priznali krivicu za rat nego misle da smo mi krivi..i šta sad..
možemo li o rukometu i napadima na naše navijače ili ćemo otvoriti političku temu o srpskohrvatskom ratu sad i zadnjih 100 godina..
Aj ti navedi jednu karakteristiku koja ovom divljastvu daje obiljezje sukoba navijaca!
Jednu jedinu!!!!!
Kad vec pricas o sukobu navijaca..
Aj ti navedi šta podrazumevaš pod"normalan sukob navijača"?Naravno da tu bude svega i svačega ako si imao prilike da učestvuješ u nekom takvom događaju onda znaš da je to u principu samo haos i ništa drugo...
Ali oni(navijači) u principu bez problema gostuju jedni kod drugih,kod nas je i dalje to,na neki način, tabu tema...
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:03
ne mora biti formalno grupa protiv grupe da bi bio navijački sukob..to je koloplet okolnosti..neprijateljski narod, obilježja, trofeji, provokacije..
napada se noževima svačim jer je to danas tako..u Srbiji ima 7-8 a možda i više ubijenih u navijačkim obračunima..noževima, palicama i sl.
a ista nacija..kako to..
Znaci- u zasidu docaka nji 100 jednog covika i to je sukob navijaca!
Sukob navijaca je kad dvi skupine nastave "navijanje" van stadiona!
I onda se msuki dofate nakon sto izigraju muriju!
Ako su "navodno" na jednoj strani i bile navijacke skupine, na drugoj sigurno nisu!!
Ovo je kao kad bi "navodni"BBB razbili auto splitske obitelji nakon utalmice Hajduk- Varteks!
Virujem ti kako toga ima u Srbii, stoga i govorim o divljacima koi nisu zrili za susret s civilizaciom!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:06
Hrvati nisu gazili po Srbiji..bar ne zadnjih 70 godina, rat su započeli Srbi, počinili su grozne zločine, nekažnjeno, sad sjede u saboru i povlaštena su kasta, obnovili smo im kuće, oni nama nisu, još stradavamo od mina, ne priznaju logore, nisu priznali krivicu za rat nego misle da smo mi krivi..i šta sad..
možemo li o rukometu i napadima na naše navijače ili ćemo otvoriti političku temu o srpskohrvatskom ratu sad i zadnjih 100 godina..
Pa ovo i jeste nastavak rata a ne sukob navijaca!
Mores i ti tako razbit neku babu i rec kako je sukob navijaca!
Ako tako nastavis jos ces dat alibi cetnicima kako je cili rat bio sukob navijaca jer je Boban udario milicajca!
omg
Pa hajde ti "nacionalno nesvesni " meni pojasni što sam ja "nacionalno svesni " palamudio".Ja sam znao da će doći neki od vas da nam ovdje prodaje fore tipa "ko nas bre zavadi" i da će to biti spika ma to su "stari navijački" obračuni.Ali što se nije biralo ma to je najmanje važno.
Da ponovim pa bilo bi vjerojatno nereda .Eto pristajem i na to.Ali zna se i zašto.Pa mnogima su rane svježe i velike neće ih lako zaboraviti.Ja prvi neću drzgome ne smetam samo se o tome radi.Ja istom Inkviju ne zamjeram na njegovu mišljenju.Ima na to pravo.Ali i ja imam pravo na svoje.A da noje samo riječ o navijačima i sam si ustvrdio ovime i to me zasmetalo:
Meni je žao zbog toga što se desilo tim ljudima,ali mislim da ćemo se sa pričama ovi su krivi-oni su krivi samo vrteti u krug.Nema ništa od toga to je gubljenje vremena.Nismo dorasli još za tako nešto,i kraj priče.
Ko nije dorastao?Hrvati.Mislim da jesmo i abolicijom i pravima koja su vam data kao nacionalnoj manjini u Hrvatskoj koja su nadmašila i prava samih BiH Hrvata u Hrvatskoj.A kakva prava imaju Hrvati u RS-u ne treba ni govoruti.JUoš mi samo reci da RS nema nikakve veze s ovim.Ima i te kako. Sve je ovo povetano sa "vekovnom " željom svi Srbi u jednoj državi.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:09
Aj ti navedi šta podrazumevaš pod"normalan sukob navijača"?Naravno da tu bude svega i svačega ako si imao prilike da učestvuješ u nekom takvom događaju onda znaš da je to u principu samo haos i ništa drugo...
Ali kaos skupina koje su bile na utakmici
i koje "navijanje" sa stadiona prinose van njega!
Ovdi nisu ni igrale Srbia i Hrvatska pa nema govora o sukobu navijaca!
Ili to oces rec kako su Francuzi napali Hrvate?!?!
Ovdi je ric o napadu divljaka na ljude koi su se vracali s utakmice!
Ne napadaju Delie navijace Vojvodine kad igraju s Partizanom!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:11
Ali oni(navijači) u principu bez problema gostuju jedni kod drugih,kod nas je i dalje to,na neki način, tabu tema...
Jedno je sukob navijaca a drugo razbojnistvo!
Oni ne gostuju bez problema jednikod drugih, to je notorna laz.
Postoji citav policijski aparat koji se bavi samo navijackim problemima, sigurnosne mjere su na vrhu, a izgreda koliko hoces, samo se o tome suti ...
Pa hajde ti "nacionalno nesvesni " meni pojasni što sam ja "nacionalno svesni " palamudio".Ja sam znao da će doći neki od vas da nam ovdje prodaje fore tipa "ko nas bre zavadi" i da će to biti spika ma to su "stari navijački" obračuni.Ali što se nije biralo ma to je najmanje važno.
Da ponovim pa bilo bi vjerojatno nereda .Eto pristajem i na to.Ali zna se i zašto.Pa mnogima su rane svježe i velike neće ih lako zaboraviti.Ja prvi neću drzgome ne smetam samo se o tome radi.Ja istom Inkviju ne zamjeram na njegovu mišljenju.Ima na to pravo.Ali i ja imam pravo na svoje.A da noje samo riječ o navijačima i sam si ustvrdio ovime i to me zasmetalo:
Meni je žao zbog toga što se desilo tim ljudima,ali mislim da ćemo se sa pričama ovi su krivi-oni su krivi samo vrteti u krug.Nema ništa od toga to je gubljenje vremena.Nismo dorasli još za tako nešto,i kraj priče.
Ko nije dorastao?Hrvati.Mislim da jesmo i abolicijom i pravima koja su vam data kao nacionalnoj manjini u Hrvatskoj koja su nadmašila i prava samih BiH Hrvata u Hrvatskoj.A kakva prava imaju Hrvati u RS-u ne treba ni govoruti.JUoš mi samo reci da RS nema nikakve veze s ovim.Ima i te kako. Sve je ovo povetano sa "vekovnom " željom svi Srbi u jednoj državi.
Misli da je ovo u principu sjajan post:bravo
Zašto sjajan,pa zato što objašnjava genezu sukoba na ovim prostorima.Kod mase(rulje)se tako nešto najlakše primi kada svako za sebe tumači politiku i istoriju iz nekog svog ugla,pa kada mu se ukaže prilika da "ispravlja"te neke krive stvari-eto problema,to se najbolje vidi kod navijača.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:19
Postoji citav policijski aparat koji se bavi samo navijackim problemima, sigurnosne mjere su na vrhu, a izgreda koliko hoces, samo se o tome suti ...
Pa i ne suti se bas!
I u Bundesligi se zna koje su utakmice rizicne
i koje navijacke skupine extremne!
Slušaj sada Inkvi evo.Prvo si me jučer usput optužio da vrijeđam Vitu i Križara a nikako nisi napisao čime sam ih uvrijedio barem ja .Sada mi ponovo s visoka pokušavaš reći kako ću replicirati nekome.Kako nemam više nikakovu namjeru učestvovati u kreiranju portala ,niti koga brisati ili banirati sve što ti se ne dopada obriši me baniraj radi što god hoćeš pa portal je i onako tvoj.Ali ja ne želim pisati ono što će se tebi svidjeti nego ono što ja mislim o ovim događajima.Ako trolam obriši.Ali nešto baš mislim da je Jozo otvorio temu novu baš radi ovoga .
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:23
Misli da je ovo u principu sjajan post:bravo
Zašto sjajan,pa zato što objašnjava genezu sukoba na ovim prostorima.Kod mase(rulje)se tako nešto najlakše primi kada svako za sebe tumači politiku i istoriju iz nekog svog ugla,pa kada mu se ukaže prilika da "ispravlja"te neke krive stvari-eto problema,to se najbolje vidi kod navijača.
Jos nisi odgovorio koje navijacke skupine su se sukobile nakon utakmice Hrvatska-Francuska!
Ovo je sukob navijaca i policisko osiguranje:
http://www.youtube.com/watch?v=7YuJDZ7sknk
A ne kad divljaci i cetnici napadaju "civile"!
Nemoj se vise brukat, daj se saberi!
Ali kaos skupina koje su bile na utakmici
i koje "navijanje" sa stadiona prinose van njega!
Ovdi nisu ni igrale Srbia i Hrvatska pa nema govora o sukobu navijaca!
Ili to oces rec kako su Francuzi napali Hrvate?!?!
Ovdi je ric o napadu divljaka na ljude koi su se vracali s utakmice!
Ne napadaju Delie navijace Vojvodine kad igraju s Partizanom!
Reč je o napadu huligana na navijače(simpatizere kako hoćeš)
Posle jedne Zvezdine evropske utakmice pre par godina navijači Rada su napali cigane na Banjici(kraj grada gde su uglavnom radovci)to se dešava..
Rekao sam u principu,i daleko je normalnije gostovanje Nemaca u Holandiju i obratno nego ovo kod nas o čemu pričamo...
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:33
Reč je o napadu huligana na navijače(simpatizere kako hoćeš)
Posle jedne Zvezdine evropske utakmice pre par godina navijači Rada su napali cigane na Banjici(kraj grada gde su uglavnom radovci)to se dešava..
Virujem ti kako u Srbii svasta ima i svasta je moguce
al ostalim zemljama i narodima to nie normalno!
Da su igrale Hrvatska i Srbia nekako bi i razumio
al napadat u drugom gradu s koima i nisi igro..
Sumnjam kako su u napadu uopce ucestvovali navijaci
nego najobicnii divljaci i cetnici koi u Srbii side i u parlamentu!
Nikog od nas to ne cudi, znamo mi s kim imamo posla..
Kad bi vi imali imalo casti i obraza, il bar malo reda
policia bi osiguravala nase navijace..
Jos cete nakon ovog i dalje brljavit o vasoj gostoljubivosti i slicnim glupostima!
Najdivljija africka plemena za vas su pojam uljudenosti!
Rekao sam u principu,i daleko je normalnije gostovanje Nemaca u Holandiju i obratno nego ovo kod nas o čemu pričamo...
Pa hvala Bogu kad su domacini civilizirani, nisu divljaci koji organizirano napadaju iz zasjede gostujuce navijace ciglama, kamenjem, sjekirama itd. .... da budemo jasni, tu pricamo o pokusaju teske tjelesne ozljede do pokusaja ubojstva ...
Graničar Jozo
25-01-2012, 12:38
policia bi osiguravala nase navijace...
ja se iskreno čudim, jer je to ipak vojvodina.
po meni je ovo namjerno iscenirano, jer kao što kažeš niti je igrala srbija, namjerno se dižu tenzije (vidi ono o maskoti), nisu napadnuti ultrasi, već obični ljudi itd.
E sad koji povod je ovoga svega ostaje upitno ako se zanemare rat i velikosrpska politika.
ali svakako je ovo šamar svim onima koji zagovaraju bilo što zajedničko sa komšijama, i tu prvenstveno mislim na nogometnu ligu.
Virujem ti kako u Srbii svasta ima i svasta je moguce
al ostalim zemljama i narodima to nie normalno!
Da su igrale Hrvatska i Srbia nekako bi i razumio
al napadat u drugom gradu s koima i nisi igro..
Sumnjam kako su u napadu uopce ucestvovali navijaci
nego najobicnii divljaci i cetnici koi u Srbii side i u parlamentu!
policia bi osiguravala nase navijace..
Jos cete nakon ovog i dalje brljavit o vasoj gostoljubivosti i slicnim glupostima!
Najdivljija africka plemena za vas su pojam uljudenosti!
Vidi se da o navijačkim dešavanjima nemaš blage veze,raspitaj se malo šta se dešava u Poljskoj,Rusiji,Grčkoj,Nemačkoj itd...
Uz to si pun mržnje i gorčine,ali tu ti već ne mogu pomoći..
po meni je ovo namjerno iscenirano, jer kao što kažeš niti je igrala srbija, namjerno se dižu tenzije (vidi ono o maskoti), nisu napadnuti ultrasi, već obični ljudi itd.
E sad koji povod je ovoga svega ostaje upitno ako se zanemare rat i velikosrpska politika.
ali svakako je ovo šamar svim onima koji zagovaraju bilo što zajedničko sa komšijama, i tu prvenstveno mislim na nogometnu ligu.
To je jos jedan pokazatelj da mi trebamo stvoriti nesto poput kineskog zida na granici, visine 100 metara, jer tu suzivota nema niti ce ga kad biti.
Oni se primire i glume finocu cekajuci pravi trenutak za krvavi napad. Tako je uvijek bilo i biti ce.
bez obzira bilo to u svakodnevnom zivotu, politici, sportu .... nema tu razlike.
Jozo, bas zato sto je Vojvodina. Pa tko je proganjao i otjerao vojvodjanske Hrvate? Nije mu doso cedo s Kosova nego domaci cetnici.
Napadnuti su i ultasi u nedelju,otetli su im i neke zastave"Donja Dubrava"i ne znam još koja bilo i u novinama..
To je jos jedan pokazatelj da mi trebamo stvoriti nesto poput kineskog zida na granici, visine 100 metara, jer tu suzivota nema niti ce ga kad biti.
Oni se primire i glume finocu cekajuci pravi trenutak za krvavi napad. Tako je uvijek bilo i biti ce.
bez obzira bilo to u svakodnevnom zivotu, politici, sportu .... nema tu razlike.
Jozo, bas zato sto je Vojvodina. Pa tko je proganjao i otjerao vojvodjanske Hrvate? Nije mu doso cedo s Kosova nego domaci cetnici.
Preteruješ,ali dobro..
Preteruješ,ali dobro..
Mi jako dobro znamo s kim i pored koga zivimo.
Mi jako dobro znamo s kim i pored koga zivimo.
Takve generalizacije su jako pogubne ma sa koje strane dolazile..
Paus Krushke
25-01-2012, 12:49
sukobe navijača oko nogometa još nekako mogu razumit, ali na rukometu ne mogu! za mene su to uvijek bile kukavice, osim onih par vođa! koji su 'ludi' svakako!
kakva je se fora pobit ili nekom glavu razbit, ubit!
niko kurton ne nosi! samo palice i bokseri!..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:53
Vidi se da o navijačkim dešavanjima nemaš blage veze,raspitaj se malo šta se dešava u Poljskoj,Rusiji,Grčkoj,Nemačkoj itd...
Uz to si pun mržnje i gorčine,ali tu ti već ne mogu pomoći..
Kako nemam kad sam ti stavio poveznicu sa kup utakmice Dynamo- Dortmund?!
Ti bez ikakva dokaza tvrdis kako je u pitanju sukob navijaca- BEZ IKAKVA DOKAZA!
Posto smo mi u Hrvatskoj bili napadnuti, paljeni, klani i ubijani od isti takvi "navijaca"
tu svoju suplju pricu mores ic prodavat Alisi u zemlji cudesa!
Jer, kad bi ti imo imalo pameti i casti, ko navijac bi se ogradio od ovog divljackog cina!
A sta bi ja tribo?!- Bit pun ljubavi prema divljacima, kriminalcima i cetnicima; poput tebe!
Obiso sam vise Europe neg ti Srbie i nemoj mi pricati o drugima- tema je divljastvo u tvojoj avliji!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:55
Nisu to genaralizacie!
Mi zivimo i pored Madara!
Oni nemaju nista zajednicko s vama!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 12:58
sukobe navijača oko nogometa još nekako mogu razumit, ali na rukometu ne mogu! za mene su to uvijek bile kukavice, osim onih par vođa! koji su 'ludi' svakako!
kakva je se fora pobit ili nekom glavu razbit, ubit!
niko kurton ne nosi! samo palice i bokseri!..
Kasno je sad za kurtone- to su im cace tribale upotribit!
Istina, vi ste nama nanjeli jako puno zla, bilo je pogubno za tisuce Hrvata, sve su to bile posljedice generalizacije, huskanja, neistine, naravno sve sistematski desetljecima planirano.
Paus Krushke
25-01-2012, 13:03
Kasno je sad za kurtone- to su im cace tribale upotribit!
ili ga bacit za bus! :)
Kako nemam kad sam ti stavio poveznicu sa kup utakmice Dynamo- Dortmund?!
Ti bez ikakva dokaza tvrdis kako je u pitanju sukob navijaca- BEZ IKAKVA DOKAZA!
Posto smo mi u Hrvatskoj bili napadnuti, paljeni, klani i ubijani od isti takvi "navijaca"
tu svoju suplju pricu mores ic prodavat Alisi u zemlji cudesa!
Jer, kad bi ti imo imalo pameti i casti, ko navijac bi se ogradio od ovog divljackog cina!
A sta bi ja tribo?!- Bit pun ljubavi prema divljacima, kriminalcima i cetnicima; poput tebe!
Obiso sam vise Europe neg ti Srbie i nemoj mi pricati o drugima- tema je divljastvo u tvojoj avliji!
Tamo gore u nekom postu sam napisao šta je to-napad huligana na navijače/simpatizere ne znam šta tu ima više da se"dokazuje"to je očigledno,sukob navijača je samo termin koji se koristi u tim i takvim situacijama ništa više.
Takođe sam osudio taj čin(rekao sam da mi je žao tih ljudi i toga što se desilo,ne znam šta više hoćeš),a ovo ostalo-e neka si reko:rofl
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 13:08
ili ga bacit za bus! :)
Idem van, razbit neku svabicu
i reci cu kako naviam za Srbiu!
Istina, vi ste nama nanjeli jako puno zla, bilo je pogubno za tisuce Hrvata, sve su to bile posljedice generalizacije, huskanja, neistine, naravno sve sistematski desetljecima planirano.
stoljećima,stoljećima:rofl
Inkvizitor
25-01-2012, 13:10
ne mogu se načudit da hrvatski navijači hodaju tako naivno ko na izletu. Zna se šta se može čekat, zna se kakva je situacija među narodima, zna se za za dešavanja u prošlosti, pa gdje im je pamet. To se ide ili busevima pod jakom policijskom pratnjom ili u konvoju isto tako. Rasturanje u grupice i soliranje, pa to je čista pušiona.
Tko im je nafilao glavu o sigurnoj i gostoljubivoj Srbiji, to je misterij..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 13:11
Tamo gore u nekom postu sam napisao šta je to-napad huligana na navijače/simpatizere ne znam šta tu ima više da se"dokazuje"to je očigledno,sukob navijača je samo termin koji se koristi u tim i takvim situacijama ništa više.
Takođe sam osudio taj čin(rekao sam da mi je žao tih ljudi i toga što se desilo,ne znam šta više hoćeš),a ovo ostalo-e neka si reko:rofl
Sve ovo sto pises drzalo bi bar malo vodu
u slucaju napada huligana i na druge simpatizere
ali, posto ste napali samo hrvatske navijace
sasvim je ocigledno o cemu se radi!
Et, sad sam zaokruzio sve sto sam tio rec!
Graničar Jozo
25-01-2012, 13:12
Pajdo moj, ako je Načertanje izdano u 19 stoljeću (konkretnijer 1884), a danas je 21 stoljeće, onda ti i nije za smjeha. već za ozbiljnu analizu...
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 13:12
Poznati srpski humor..
Smijanjem protiv istine!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 13:14
ne mogu se načudit da hrvatski navijači hodaju tako naivno ko na izletu. Zna se šta se može čekat, zna se kakva je situacija među narodima, zna se za za dešavanja u prošlosti, pa gdje im je pamet. To se ide ili busevima pod jakom policijskom pratnjom ili u konvoju isto tako. Rasturanje u grupice i soliranje, pa to je čista pušiona.
Zadatak policie je stvorit konvoj
i sigurno ga dopratit do granice!
Tu se opet vracamo na sve mogucnosti
koje se nama pruzaju pri dolasku turista..
Sve je ovo tačno,i tako bi se pričalo isto da je suprotna situacija,u tome je suština.
ste uvjezbavali traktorijadu i opet loseri
Inkvizitor
25-01-2012, 13:17
Zadatak policie je stvorit konvoj
i sigurno ga dopratit do granice!
Tu se opet vracamo na sve mogucnosti
koje se nama pruzaju pri dolasku turista..
nemoguće je napravit konvoj ako svi ne dođu u isto vrijeme.
Hrabrost je a i pomalo ludost doći u NS tako opušteno.
Dva su objašnjenja.
1. ludost tj hrabrost, neka bude šta će bit
2. neće nas napast to su dobri domaćini, gostoljubiv narod, čitali smo u Yutarnjem i na indexu, mi samo navijamo za naše,
Pajdo moj, ako je Načertanje izdano u 19 stoljeću (konkretnijer 1884), a danas je 21 stoljeće, onda ti i nije za smjeha. već za ozbiljnu analizu...
Wau,dobro je, zaboravio si memorandum SANU da spomeneš...
ste uvjezbavali traktorijadu i opet loseri
Nepovezani postovi ti idu od ruke,samo nastavi!
Graničar Jozo
25-01-2012, 13:19
Wau,dobro je, zaboravio si memorandum SANU da spomeneš...
Nisam, Načertanje ima par stranica, a sanu je mnogo kompliciraniji, a pitanje je bili ti to shvatio.
Paus Krushke
25-01-2012, 13:20
Idem van, razbit neku svabicu
i reci cu kako naviam za Srbiu!
ali dobro je klepi! nek te bar upamti!
i ja bi neku! ali kod nas nema niko strani, sve sto posto domaći! sve Hrvati!
Nisam, Načertanje ima par stranica, a sanu je mnogo kompliciraniji, a pitanje je bili ti to shvatio.
Onako kao ti ne bi,ali sad ti to ne bi shvatio,pusti...
Graničar Jozo
25-01-2012, 13:27
Onako kao ti ne bi,ali sad ti to ne bi shvatio,pusti...
ma di bi ti išta krivo shvatio.
jbg, hrvati, krivo ste shvatili. To srbi bacaju cvijeće.
valjda su i ove navijače tamo gađali cvijećem...
što odma ne kažeš...
Nepovezani postovi ti idu od ruke,samo nastavi!
Hoces nas i dalje castiti veleumnim objasnjenima kako su to bili samo huligani, koji su napali navijace, jer je to normlano .... ajde nismo dugo slusali srpsku propagandu i njene lazi.
Cekam da kazes da to nisu bili Srbi nego Siptari ili jos bolje vanzemaljci ....
Sami su krivi sto su ih divlji Srbi napali! Jel tako?????
Jos pola sata i objasnit ces nam kako su sami na sebe bacali cigle da prevare osiguranje .....
Hoces nas i dalje castiti veleumnim objasnjenima kako su to bili samo huligani, koji su napali navijace, jer je to normlano .... ajde nismo dugo slusali srpsku propagandu i njene lazi.
Cekam da kazes da to nisu bili Srbi nego Siptari ili jos bolje vanzemaljci ....
Šta znači"samo huligani"?Ako to nije dovoljno da se opišu ti i takvi onda ne znam šta da ti kažem...
Ne kažem da je normalno tako nešto jer to tako treba tj da je ispravno,nego da je očekivano,sve drugo bi bila laž!
Sami su krivi sto su ih divlji Srbi napali! Jel tako?????
Jos pola sata i objasnit ces nam kako su sami na sebe bacali cigle da prevare osiguranje .....
Prosto genijalno!
Graničar Jozo
25-01-2012, 13:50
http://www.panorama-vukovar.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=3350%3Aqnapad-na-hrvate-osveta-je-za-skandiranje-vukovaru-u-srbijiq&catid=48%3Avijesti-iz-svijeta&Itemid=204
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:05
http://www.youtube.com/watch?v=9kq5qabPWJw
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:08
http://www.youtube.com/watch?v=8fteOJeu3eo
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:11
Severina.........
Paus Krushke
25-01-2012, 14:17
Severina.........
dobro si reko!
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:18
banalizirate stvar tom glupačom.
Šta znači"samo huligani"?Ako to nije dovoljno da se opišu ti i takvi onda ne znam šta da ti kažem...
Ne kažem da je normalno tako nešto jer to tako treba tj da je ispravno,nego da je očekivano,sve drugo bi bila laž!
Ako su izgredi ovog oblika kod vas za ockivati, znaci da je to vamo normalno. To je dokaz da ste divljaci i niste spremni biti domacini sportskih dogadjaja.
Inkvizitor
25-01-2012, 14:19
http://www.youtube.com/watch?v=9kq5qabPWJw
Znači, taksisti sudjeluju u svemu..e to može bit samo u Srbiji..
Paus Krushke
25-01-2012, 14:19
koliko su se puta neki moji poznanici napili i 'zagubili' pa završe kod pogrešnih navijača! sva sreća nitko ih dosad nije razbio, nego su se samo sprdali s njima!
Paus Krushke
25-01-2012, 14:22
ja sam samo jednom sudjelovo u neredima! a nisam bio na utakmici nikako! zvala me ekipa da 'branimo grad'.. a tako je i bilo!
izmlatili smo neke horde zla!
Inkvizitor
25-01-2012, 14:22
banalizirate stvar tom glupačom.
Sve je to dio priče Jozo..jer pazi..Seve u Beogradu pa svako malo Red Carpet ima štorije iz Beograda, ljudi to gledjau i puše..,, koncerti, pa index trubi o tome, pa Yutarnji..pa stvara se slika da je to jedna cool i za provod dobra zemlja..
sve je to dio šire slike koja se stvara..jer pazi..uz svo skidanje kape..mislim da je vođenje žena a pogotovo djece malo i neodgovorno..razumiš..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:25
nemoguće je napravit konvoj ako svi ne dođu u isto vrijeme.
Hrabrost je a i pomalo ludost doći u NS tako opušteno.
Dva su objašnjenja.
1. ludost tj hrabrost, neka bude šta će bit
2. neće nas napast to su dobri domaćini, gostoljubiv narod, čitali smo u Yutarnjem i na indexu, mi samo navijamo za naše,
Policia je posli utakmice mogla napravit kolonu- nista lakse!
Stavit auto isprid, iza i par motora okolo..
Evo ljudi i sami kazu kako su isli u koloni i TRI puta napadnuti!
Kazem ti, sve je kriva Seve: Jedan, dva, tri- a ti se pravi Brad Pit!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:26
Ako je ocekivano, zasto nie spriceno?!
Inkvizitor
25-01-2012, 14:29
pa vidiš da su i taksiste organizirali..o jebote..taksist zakočio kolonu, ko u filmovima..
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:29
Sve je to dio priče Jozo..jer pazi..Seve u Beogradu pa svako malo Red Carpet ima štorije iz Beograda, ljudi to gledjau i puše..,, koncerti, pa index trubi o tome, pa Yutarnji..pa stvara se slika da je to jedna cool i za provod dobra zemlja..
sve je to dio šire slike koja se stvara..jer pazi..uz svo skidanje kape..mislim da je vođenje žena a pogotovo djece malo i neodgovorno..razumiš..
znam ja jako dobro tu širu sliku, al sevke nije sama za sebe šira slika. Ima ih tu koliko hoćeš. zato dovodit severinu u kontekstu ovih događaja je žešće banaliziranje.
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:33
Znači, taksisti sudjeluju u svemu..e to može bit samo u Srbiji..
ne, nije taksist. taksist je bio s njima u koloni, a ispred njega je bilo neko auto. Tako kaže ova žena. a i taksistu je auto razbijeno.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:34
Ako su izgredi ovog oblika kod vas za ockivati, znaci da je to vamo normalno. To je dokaz da ste divljaci i niste spremni biti domacini sportskih dogadjaja.
Tocno tako!
Kod nji je to ocekivano i to se ne zeli spricit!
Pogotovo kad su u pitanju Hrvati!
Samo se posli opravdavaju i izmisljaju kako je tako svagdi!
Sto nie istina!- Triba dignit onaj zid sto si spominjala pa kad se medusobno dovedu u red onda ih pustit vani!
Mozda o tome i govori ono njiovo prorocanstvo kako ce ostat Srba tamam onoliko koliko ce ih moc stat pod jedno drvo!
U 21. stoljecu je njima OCEKIVANO napadat dicu i zene SIKIRAMA i NOZEVIMA i KAMENJIMA u autima!
Sad razumim sto nemaju jedino horror folmova- oni zive horror, stravu i uzas!
caporegime
25-01-2012, 14:36
pitanje je kako bi se svi mi ponašali da nam je nekoliko tisuća srba pjevalo u gradu i hodalo okolo.
možda bi tada u napadu bijesa i došlo do napada na simpatizere, dapače i bi došlo ali vjerujem da se poslije toga nitko s tim ne bi hvalio. ja barem ne bi.
možda bi i ja u takvom stanju napadao simpatizere ali to bi bilo više u afektu.
ovo je bio planirani napad, a znalo se da se napadaju "civili" nejač.
ja osobno i kad bi se to meni dogodilo ne bi to isticao a vidim barem po komentarima da u srbiji to ide od likovanja preko dokaza kako su hrvati "pičke" i kako uvijek dobiju batine.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:37
pa vidiš da su i taksiste organizirali..o jebote..taksist zakočio kolonu, ko u filmovima..
A policie nigdi!
I jos puste taksistu!
A novinarka istrazuje koi je taxi bio!
Sigurno ga trazi radi dodile nagrade: Humanist godine 2012!
Mislim kako ce se Snake slozit kako je i to za ocekivati!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:39
ne, nije taksist. taksist je bio s njima u koloni, a ispred njega je bilo neko auto. Tako kaže ova žena. a i taksistu je auto razbijeno.
Zena je rekla kako je ona bila druga u koloni
a taxista je taustavio kolonu i usput mu razbieno zadnje staklo!
Valjda se odbila kamencurina koja nie bila dovoljno srpski "osvestena", bre!
Da se igra u Hrvatskoj i da je došlo par hiljada srpskih navijača da li bi vi bili divljaci u slučaju napada na goste iz Srbije?
Nemoj samo jeftinu demagogiju o ratu o četnicima o Mikiju mausu i ostalim stvarima da iznosiš kao opravdanje
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:41
znam ja jako dobro tu širu sliku, al sevke nije sama za sebe šira slika. Ima ih tu koliko hoćeš. zato dovodit severinu u kontekstu ovih događaja je žešće banaliziranje.
Nie malo sale nikog ubilo
pogotovo ako u njoj ima istine!
E msm stvarno ono...
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:43
Zena je rekla kako je ona bila druga u koloni
a taxista je taustavio kolonu i usput mu razbieno zadnje staklo!
Valjda se odbila kamencurina koja nie bila dovoljno srpski "osvestena", bre!
vrati na 4:57. NIje joj novinar dao da završi. Spominje auto ispred.
To su sve organizovali Mosad i FSB,navijači su samo paravan u prljavim rabotama,a i Severina tu igra bitnu ulogu u celoj priči,Dado Topić da ne govorim...
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:45
Da se igra u Hrvatskoj i da je došlo par hiljada srpskih navijača da li bi vi bili divljaci u slučaju napada na goste iz Srbije?
Nemoj samo jeftinu demagogiju o ratu o četnicima o Mikiju mausu i ostalim stvarima da iznosiš kao opravdanje
Mi vec imamo par tisuca koljaca a ne navijaca
pa im se nista nie dogodilo, osim sto smo im kuce obnovili!
Svake godine u Srbu slave POKOLJ civila i nista im nie!
Dolaze u autobusima glasovat u Knin- i opet im nista!
Dolaze na more u autima s 4C na tablicama- nikom nista!
A kad bi napali navijace koi normalno voze cestom- bili bi divljaci!
Nadam se kako se to nikad nece dogodit u Hrvatskoj!
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:47
To su sve organizovali Mosad i FSB,navijači su samo paravan u prljavim rabotama,a i Severina tu igra bitnu ulogu u celoj priči,Dado Topić da ne govorim...
prika, ne banaliziraj. to što tvoja glava možda nije zatrovana mržnjom prema svemu što je hrvatsko ne znači da nije dobrog dijela srbije. a i u parlamentu vam sjedi 1/3 radikala, što znači da ništa niste naučili. još ste vi u '89.
aj pokaži malo poštovanja, inače letiš.
Dr. Vito Dugonoga
E msm stvarno ono...
Koje.. bolan?!
Nemoj mi glumit Nekretninu!
Inkvizitor
pitanje je kako bi se svi mi ponašali da nam je nekoliko tisuća srba pjevalo u gradu i hodalo okolo.
možda bi tada u napadu bijesa i došlo do napada na simpatizere, dapače i bi došlo ali vjerujem da se poslije toga nitko s tim ne bi hvalio. ja barem ne bi.
ja osobno i kad bi se to meni dogodilo ne bi to isticao a vidim barem po komentarima da u srbiji to ide od likovanja preko dokaza kako su hrvati "pičke" i kako uvijek dobiju batine.
Srbi su se prvi dan pravdali da su napadali samo ultrase..
zastava škripara je stvarno sa insignijama Škripara..
koji je q. nose ako je nisu spremni branit..
sad je pao i vinkovački transparent..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:48
vrati na 4:57. NIje joj novinar dao da završi. Spominje auto ispred.
NA pocetku zena kaze kako su oni bili drugi u koloni!
Nije to Bec, Berlin, Salzburg, Nürnberg, da su ljudi danima hodali u salovima i ostalim rekvizitama po gradovima. Vidi se na snimkama i slikama da je jako puno ljudi sasvim normlano odjeveno, nemaju nista navijacko na sebi.
Ovo je samo odraz njihove kulture i karaktera. To se u koljevci radja da bude takav necovjek i nece se to nikad promjeniti.
Kad im na pragu u 21 stoljece nije bilo dosta krvoprolica, znaci da tu nema pomaka. Mentalni sklop je takav, to je ograniceno, bez obzira kojem drustvenom sloju pripada ili koje obrazovanje ima.
U doba dostupa informacija i masovnih medija oni nisu u stanju informirati i obrazovati se. Jer to ne zele. Njima je tako ok. Cudno i upitno je samo zasto upravo Hrvati imaju potrebu to pravdati i traziti krivnju kod svojih navijaca?
I to je simptomaticno zar ne?
Zar nije cudno da se takve stvari desavaju samo kod njih? Zar nie cudno da oni uvijek divljaju i da su uvijek oni zedni necije krvi?
Stvar je u razlici naseg mentaliteta, nase kulture i karaktera. Mi nismo narod koji napada a branimo se samo kad nam voda dodje do grla, do tad pognute glave trpimo.
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:49
NA pocetku zena kaze kako su oni bili drugi u koloni!
pitanje je šta ona smatra kolonom.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 14:49
E, sad si vec na razini Koje u Lepim selima!
Divljacima ne triba organizacia divljanja
to se desi spontano, i zove se LUDILO!
Mi vec imamo par tisuca koljaca a ne navijaca
pa im se nista nie dogodilo, osim sto smo im kuce obnovili!
Svake godine u Srbu slave POKOLJ civila i nista im nie!
Dolaze u autobusima glasovat u Knin- i opet im nista!
Dolaze na more u autima s 4C na tablicama- nikom nista!
A kad bi napali navijace koi normalno voze cestom- bili bi divljaci!
Nadam se kako se to nikad nece dogodit u Hrvatskoj!
Pa da demagogija na kvadrat.
Ne samo da ne bi napali navijače iz Srbije nego bi ih vodili piće jer kako da ih napadne neko ko "obnavlja kuće koljačima"itd...objasnio si...
Inkvizitor
25-01-2012, 14:50
Možemo mi govorit ovo i ono..ako se ide u Srbiju navijat onda se zna kako se ide u Srbiju navijat..ne sa djecom u autu i ne sam ženama i curama..nego se ide spreman na sve..
ako se nose transpovi onda se ti transpovi brane..i spremno se i dobit i dat..
ako nisi spreman na to sve, nit nosi transpove niti idi..
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:52
nemoj inkvi, to je bio festival demokracije od novog sada pa nadalje.
Inkvizitor
25-01-2012, 14:52
nemoj inkvi, to je bio festival demokracije od novog sada pa nadalje.
ne razumijem..
Vama su cetnici Mickey Mouse jer ste vi ti cetnici, to su vam to braca, ocevi, stricevi, dede, pa je to vama normlano, a vidis cijelom svijetu a kamoli nama, koji smo osjetili taj noz, nije.
Nama dolaze svako malo na desetke tisuca cetnika pa ih ne napadamo, tako da ti je pitanje suvisno...
prika, ne banaliziraj. to što tvoja glava možda nije zatrovana mržnjom prema svemu što je hrvatsko ne znači da nije dobrog dijela srbije. a i u parlamentu vam sjedi 1/3 radikala, što znači da ništa niste naučili. još ste vi u '89.
aj pokaži malo poštovanja, inače letiš.
U parlamentu sedi 15-tak radikala,a pitanje je da li će preći cenzus sada na izborima,nikog ja ne vređam a ako te lupaju kompleksi za najbanalniju stvar to nije moj problem
Graničar Jozo
25-01-2012, 14:55
ne razumijem..
ma sad ja banaliziram. al nema veze, da ne objašnjavam.
ja se ne slažem s tobom da netko ne bi trebao voditi žene i djecu. ne igraju srbija i hrvatska kao prvo. nego tamo neka francuska.
to je trebala srpska policija organizirati pratnju i amen. a ni tada ne bi bilo sigurno da napada neće biti. sjetimo se napada na grke u zagrebu.
E, sad si vec na razini Koje u Lepim selima!
Divljacima ne triba organizacia divljanja
to se desi spontano, i zove se LUDILO!
Čas je organizovano na najvišem nivou,čas je spontano,daj dogovorite se više.
Inkvizitor
25-01-2012, 14:58
ja se ne slažem s tobom da netko ne bi trebao voditi žene i djecu. ne igraju srbija i hrvatska kao prvo. nego tamo neka francuska.
to je trebala srpska policija organizirati pratnju i amen. a ni tada ne bi bilo sigurno da napada neće biti. sjetimo se napada na grke u zagrebu.
Sad se i ti praviš Tošo..pa kakve veze ima što ne igramo sa Srbijom kad se igra u Srbiji.
i zna se šta se tamo može očekivati.
napalo hrvatske navijače u Srbiji...mislim haloooo..
eto to me je toliko iznedanadilo i šokiralo da ne znam šta bi reko nakon tog šokantnog saznanja.
Pa bas zato sto ne igraju Srbija i Hrvatska su i zene mogle ici bez problema.
A na kraju krajeva, kakva je to drzava u kojoj mlate zene i to organizirano.
Graničar Jozo
25-01-2012, 15:02
Sad se i ti praviš Tošo..pa kakve veze ima što ne igramo sa Srbijom kad se igra u Srbiji.
eto to me je toliko iznedanadilo i šokiralo da ne znam šta bi reko nakon tog šokantnog saznanja.
stani malo. po tome onda ne bi uopće trebalo bit navijača iz hrvatske, jer eto igra se u srbiji.
a to što hrvatska igra sa francuskom je sporedna stvar, čak mislim i da je namješteno da hrvatska ide u novi sad, a ne u beograd da bi se izbjegle ružne scene.
kako su srbi prošli u poreču kad je kod nas igran SP?
caporegime
25-01-2012, 15:05
ja i dalje ponavljam, ne znam čemu se čudite.
da je ovo isto u hrvatskoj, u nekom navijačkom gradu, sigurno bi se ponovilo samo što bi u tom slučaju stradali srbi.
pa ne ide se u srbiju na utakmicu ko na izlet, to mora svima biti jasno.
mene jedino na što obraćam pažnju je likovanje pojedinih skupina koji su kao "pokazali" ustašama kak ose to radi a prvi su kad treba jadikovat jer je neki indijanac sa njihove strane dobio po glavi.
ništa više.
uostalom, pola tih ljudi je bilo uvjereno kako će ih tamo normalno dočekati. pa eto im normale.
činjenica je da u srbiji ne možeš biti hrvat ako želiš to javno pokazati a budim iskreni da je tako isto i ovdje.
jedino, opet , ne ide mi u glavu netko tko od napada na nejač stvara famu kao da su razbijeni hrvati a kad se to dogodi drugoj strani onda plaču i optužuju ove druge za kukavičluk jer napadaju slabije.
a ja bi iskreno, ponajviše bio sretan da su među onima koji su dobili po glavi pripadnici poluzlatne ocvale mladeži, dezerteri ratnih godina, kojima je provod u beogradu postao glavna stvar i tema za priču i koji prepričavaju da su bili na splavovima s tolikom dozom samoljublja ko da su najmanju ruku pojebali sve ženske jamesa bonda.
Inkvizitor
25-01-2012, 15:06
stani malo. po tome onda ne bi uopće trebalo bit navijača iz hrvatske, jer eto igra se u srbiji.
a to što hrvatska igra sa francuskom je sporedna stvar, čak mislim i da je namješteno da hrvatska ide u novi sad, a ne u beograd da bi se izbjegle ružne scene.
ja ne kažem da ne bi trebalo biti, ali ako se ide onda se treba biti spremno na sve.
Vi ko da ste s Marsa spali.
pa nije to Malta ili Litva..u Srbiju se ide..alo zemlja zove Mars.
znači ako se ide onda se ide spremno na sve..i nosi se oruđe sa samoobranu..
ne rastura se, ne odvaja se kako ne bi postao lak plijen..
transpovi se brane i ne zijeva se u čudu ako te Srbi napadnu jer se zna da će te napast..pod normalno je da će te kao hrvatskog navijača napast u Srbiji.
ja ko da pričam sa zidovima, ne mogu virovat..
Poreč je jedno. Vršac je isto drugo ali veliki grad je veliki grad..ni Srbi se ne bi šetali po Zadru u majicama sa dvoglavim orlom..da su došli..
NorthStand
25-01-2012, 15:07
a ista nacija..kako to..
To su debili, a najjače mi je njihovo plakanje za urošom kimijem i ostalom stokom, koji mogu komotno bit svrstani u kriminalce. Al to njima i je veći dio navijačke jezgre, kriminalci. Naravno da će oni to teško priznat, al to je očito, čak i ova činjenica od 8 mrtvih u navijačkim sukobima u srbji ide direktno tome u prilog, to nema nikakve veze s navijačkim obračunima niti s strastima, već kriminalom. Kao što je nedavno onaj grobar propucan na parkingu, sigurno su se smradovi ponosili time, kakva zemlja takvi i navijači. Meni nikad nije, niti će bit cilj ubit nekoga zbog nogometa, ili neprijateljstva, barem ne u miru! Rat je druga priča. Al ovi jadnici, koji misle da su svijet osvojili jer su nekog proboli i propucali, iskreno se nadam da će iz zatvorit na 40 godina, i da će se pržit na električnoj stolici ako je ikad uvedu u zatvore srbije. Samo tako se može borit, protiv takvih kretena, a takvi su najglasniji u borbi "protiv represije", za takve je represija i stvorena, i takve i treba uklonit bez puno razmišljanja!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:08
Pa da demagogija na kvadrat.
Ne samo da ne bi napali navijače iz Srbije nego bi ih vodili piće jer kako da ih napadne neko ko "obnavlja kuće koljačima"itd...objasnio si...
Objasnio sam- sta ne razumis!?
Mi imamo Srba koliko oces bez ikakvi utakmica
cak po Vukovaru masu zastavam i trube za svoj Bozic
i niko im nista nie uradioa a kamo li ih napo sikirama i nozevima!
Mi smo, ko i ostatak Europe, za vas uljudni i civilizirani!
Ah, zaboravih vasu bracu Bosnjake- oni su u paketu s vama!
Kako god okrenes!
Ti nemas niti jedan primir neceg slicnog u Hrvatskoj
pa onda izmisljas kako smo i mi taki!
Nismo- mi smo BOLJI od vas!
To smo dokazali tisucu puta!
Ubijete svog premijera kamo li necete neduzne ljude!
Niste- gle cuda, ubili Milosevica, nego Zokia!
Mi smo Mesica trpili dva mandata!
:D
caporegime
25-01-2012, 15:08
u poreču bi svakog dočekali da im napravi malo turističkog prometa. jesi našao usporedbu....
treba biti navijača ali bi svaki navijač koj ide u srbiju od granice trebao znati što mu se može dogoditi i biti spreman uzvratiti istom mjerom.
a ne ko onaj papak koji daje u večernjak izjave kako je šokiran i kako nikad neće više doći u srbiju.
to je ko da dođeš namirisan u plavu kamenicu pa prihvatiš pšoziv 10 ljudi da odigrate partiju pokera u pokrajnjoj sobi.
pa se sutra buniš jer ti nisu prihvatili žetone kao ulog nego dupe.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:10
Čas je organizovano na najvišem nivou,čas je spontano,daj dogovorite se više.
Aj nadi, Slobe ti pod lipom, di sam piso o oragniziranom divljastvu!!
Ja pisem u svoje ime, ko i ostali, a ako su tebi svi Hrvati isti..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:12
Posto prve dvi tekme nie bilo sranja
ljudi s eopustili i isli podrzat svoje kad je potribno!
Slideci put idemo s tenkovima pa necemo bit krivi!
Il ces ti ponovo oformit svojhe crvene beretke!? :P
Mores pozvat i Valderamu nek se aktivira!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:16
pitanje je šta ona smatra kolonom.
Deset auta, jedno iza drugog!
u poreču bi svakog dočekali da im napravi malo turističkog prometa. jesi našao usporedbu....
treba biti navijača ali bi svaki navijač koj ide u srbiju od granice trebao znati što mu se može dogoditi i biti spreman uzvratiti istom mjerom.
a ne ko onaj papak koji daje u večernjak izjave kako je šokiran i kako nikad neće više doći u srbiju.
to je ko da dođeš namirisan u plavu kamenicu pa prihvatiš pšoziv 10 ljudi da odigrate partiju pokera u pokrajnjoj sobi.
Od sad svaki Hrvat koji prijedje granicu zna sta ga ceka a pomalo mi je i drago zbog toga!
Al, opet moram primjetiti, u nasim medijima se to mete pod tepih.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:20
Je li prie bilo nasilja- nie!
Je li se svi trud eprikazat Srbe i njiovo divljastvo ko poslidicu Diktature Slobodanke Milosevic- jesu!
Je li nasa ili njiova vlast upozoravala na mogucnsot divljastva- nie!
Je li lose i Srbe smatrat normalnima- ( ovde ne znam odgovor)..
Ljudi koi su napadnuti ne snose nikakvu odgovornost- pa ni onu PROPUSTA!
Po tvom bi se silovanu zenu optuzivalo kao je lipa i zgodna!
NorthStand
25-01-2012, 15:21
jedino, opet , ne ide mi u glavu netko tko od napada na nejač stvara famu kao da su razbijeni hrvati a kad se to dogodi drugoj strani onda plaču i optužuju ove druge za kukavičluk jer napadaju slabije
sjeti se samo kako su kukali kad je gorio bus paoka, kako su kukali kad smo im novinare lomili po zagrebu, kako su kukali kad smo im vaterpolistima partizana zapalili kombi, oni su ti koji moraliziraju i rade sprdačinu bez ikakvog argumenta. a sad, kad su dobili ovu priliku na svom terenu, ne da su je iskoristili, nego su udarili po svemu neselektivno da je pravo čudo da nitko nije poginuo. i to uglavnom narod, koji nema pojma gdje ide, a oni su znali da ovi nisu u priči što bi mi rekli, al svejedno su udarili na njih u najmanju ruku ko da je riječ o BBB ili Torcidi. i ove jadne priče, da ih smeta skandiranje vukovar i tko ne skaće pravoslavac je, cijelo vrijeme prvenstva potenciraju sukob s hrvatima, njihovi novinari i ostala stoka koja se ne miri s činjenicom da Hrvati navijaju u SRB. al samo neka nastave, u nadi da će nas to omest u pohodu na zlato.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:24
Od sad svaki Hrvat koji prijedje granicu zna sta ga ceka a pomalo mi je i drago zbog toga!
Al, opet moram primjetiti, u nasim medijima se to mete pod tepih.
Ovo ce jos nasi prikazat ko zelju Srba za ulazak u EU zajedno s Hrvatskom!
Evo vec se ovde opravdavaju- kao , u Istri ih vole radi turizma..
Cudi me kako Capo i ostali nisu iskasapili one u Mostaru u Kosaci
kad su dosli s Montevideom propagirat velikosrbizam!
Capo, zasto je ucinjen toliki propust!?
balkanac
25-01-2012, 15:28
to su debili, a najjače mi je njihovo plakanje za urošom kimijem i ostalom stokom, koji mogu komotno bit svrstani u kriminalce. Al to njima i je veći dio navijačke jezgre, kriminalci. Naravno da će oni to teško priznat, al to je očito, čak i ova činjenica od 8 mrtvih u navijačkim sukobima u srbji ide direktno tome u prilog, to nema nikakve veze s navijačkim obračunima niti s strastima, već kriminalom. Kao što je nedavno onaj grobar propucan na parkingu, sigurno su se smradovi ponosili time, kakva zemlja takvi i navijači. Meni nikad nije, niti će bit cilj ubit nekoga zbog nogometa, ili neprijateljstva, barem ne u miru! Rat je druga priča. Al ovi jadnici, koji misle da su svijet osvojili jer su nekog proboli i propucali, iskreno se nadam da će iz zatvorit na 40 godina, i da će se pržit na električnoj stolici ako je ikad uvedu u zatvore srbije. Samo tako se može borit, protiv takvih kretena, a takvi su najglasniji u borbi "protiv represije", za takve je represija i stvorena, i takve i treba uklonit bez puno razmišljanja!
teska istina
caporegime
25-01-2012, 15:31
možda zato jer mi je kosača udaljena barem 500 km?
uostalom, kakve to ima veze.
kad nekoga tučeš ti mu ukazuješ čast.
ne znam kakvo tije ovo pitanje jer nije krivnja ljudi koji propagiraju svoje autrosko djelo na kojemu žele zaraditi. meni se više gade oni koji glume neke hrvate i ne mogu suspregnut strast i pokolnstvo pred kulturom "prestonice"
a takvi se ne tuku takvima samo pljuješ u faci i gledaš kak ospuštaju glavu.
naše, domaće jazavce.
a ovaj snake nije pogriješio, zar bi netko od vas ovdje žalio i zgražao se da je napadnuta kolona srpskih vozila koji kroiz hrvatsku slave pobjedu?
ajde budite iskreni. bi li tko bio šokiran?
nije stvar napada koliko toga da netko ima dvostruke kriterije.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:36
Ponavljam- slavili su nedvavno u Vukovaru i niko im nie nista!
Slave u Srbu- niko im nista!
Nie ni svakom Mostar 500 km udaljen!
Montevido je velikosrbizam!
Mogu ja za vikend razbit par auta sa srpskim "tablicama"
al necu, nisam divljak i takvo sto osudujem!
Inkvizitor
25-01-2012, 15:36
Je li prie bilo nasilja- nie!
Je li se svi trud eprikazat Srbe i njiovo divljastvo ko poslidicu Diktature Slobodanke Milosevic- jesu!
Je li nasa ili njiova vlast upozoravala na mogucnsot divljastva- nie!
Je li lose i Srbe smatrat normalnima- ( ovde ne znam odgovor)..
Ljudi koi su napadnuti ne snose nikakvu odgovornost- pa ni onu PROPUSTA!
Po tvom bi se silovanu zenu optuzivalo kao je lipa i zgodna!
Vito, ne pravi se Tošo..
caporegime
25-01-2012, 15:38
bi li ti žalio da se to njima dogodilo ovdje? ajde budu iskren?
osim što bi iskoristio priliku da se malo zgražavaš javno na forumu, ali bi li u srcu bio nesretan ili bi ti bilo dobro?
Inkvizitor
25-01-2012, 15:39
osim što bi iskoristio priliku da se malo zgražavaš javno na forumu, ali bi li u srcu bio nesretan ili bi ti bilo dobro?
pa sam je rekao da će vulkanizeri imat posla ovo lito u Hrvatskoj..hahaha..Vito glumi Tošu..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:41
Vito, ne pravi se Tošo..
Evo, reci sam- imamo li svakodnevu priliku razbit bar jedno srpsko auto?
I imamo bolje izgovore i opravdanja za to od nji!!
Nismo im rusili i gadali Novi Sad!!
Nismo ni igrali protiv nji!
Ko ih sljivi, nek pokazu uvik koi su divljaci!
Mi smo bolji od nji!
Oni s eosicaju uvik ugrozeni jer imaju ozbiljni problema sa sobom!
Mi ni Pupovcu jos ni samar nismo opalili!
caporegime
25-01-2012, 15:41
eto. i šta je onda sporno?
ja smao kažem, možda b u datom trenutku u afektui i sam to napravio ali se ne bi hvalio.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:44
pa sam je rekao da će vulkanizeri imat posla ovo lito u Hrvatskoj..hahaha..Vito glumi Tošu..
To je borba za slobodu zraka!
Nek i on dise i ohane!
Nek i srpski zrak ositi sta je aria!
Jos im i pomazem- dodu s gumama odu sa zracnicama!
Inkvizitor
25-01-2012, 15:45
Evo, reci sam- imamo li svakodnevu priliku razbit bar jedno srpsko auto?
I imamo bolje izgovore i opravdanja za to od nji!!
Nismo im rusili i gadali Novi Sad!!
Nismo ni igrali protiv nji!
Ko ih sljivi, nek pokazu uvik koi su divljaci!
Mi smo bolji od nji!
Oni s eosicaju uvik ugrozeni jer imaju ozbiljni problema sa sobom!
Mi ni Pupovcu jos ni samar nismo opalili!
Ti kao da ne znaš razliku između jedne masovke tipa utakmica i tenzija koje idu s njima i tu mi spominješ srpska auta pa navodiš Srbe da kažu..evo svaki dan auta sa šahovnicama po Beogradu i nikom ništa.
Praviš se bezveze Toša..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:46
Bilo bi mi zao i krivo!
Zao sto napadaju nevine
krivo- sto smo divljaci!
ja smao kažem, možda b u datom trenutku u afektui i sam to napravio ali se ne bi hvalio.
mislim ti bi sigurno :rofl al bi se mozda ipak malo hvalio
al ti nisi kukavica i nikad ne bi tukao zene, napadao ih iz zasjede s ciglama
halo, to je bolesno
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:46
Ma koi su oni imali afekt, keve ti!?
Pobidili mi Francuze?!?!
Sto smo Hrvati?!?!?
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:48
Ti kao da ne znaš razliku između jedne masovke tipa utakmica i tenzija koje idu s njima i tu mi spominješ srpska auta pa navodiš Srbe da kažu..evo svaki dan auta sa šahovnicama po Beogradu i nikom ništa.
Praviš se bezveze Toša..
Aloooooo- nismo igrali s njima!
Napali su obitelji u koloni od 10 auta!
Zar Srb ni emasovka?!
Zar glasaci u Kninu nisu masovka?!
I to puno ozbiljnie neg utakmica
protiv Francuza!!!
Praviš se bezveze Toša..
Kakve su tu tenzije ako mi igramo s drugom drzvavom, sta se to njih tice?
sta se njih tice hrvatska pobjeda na SPu pa napadaju nase navijace, di su oni u toj prici? Tko su oni, osim sto su divljaci?
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 15:51
Kakve su tu tenzije ako mi igramo s drugom drzvavom, sta se to njih tice?
sta se njih tice hrvatska pobjeda na SPu pa napadaju nase navijace, di su oni u toj prici? Tko su oni, osim sto su divljaci?
Tko isto mogu doc u Poljsku za EP i napast nas..
balkanac
25-01-2012, 16:00
pa covice sta je tebi? zasto pises gluparije ?
o kakvom vukovaru ti govoris i o kakvom srbu.....vidi se da si m malouman
Humphrey
25-01-2012, 17:03
Aloooooo- nismo igrali s njima!
Napali su obitelji u koloni od 10 auta!
Znači Maksimir i ostali nogometni stadioni u Hrvatskoj su prazni na većini utakmica jer se Hrvati boje "huligana" i ne žele voditi djecu u takvo okruženje, ali zato odvedu obitelj na izlet u srbiju i čude se kad ih ovi napadnu.
EPH, Index i skoro pa svi mediji u Hrvatskoj stvarno počinju predstavljati i opasnost po fizičko zdravlje Hrvata koji su im izloženi.
Inkvizitor
25-01-2012, 17:32
Znači Maksimir i ostali nogometni stadioni u Hrvatskoj su prazni na većini utakmica jer se Hrvati boje "huligana" i ne žele voditi djecu u takvo okruženje, ali zato odvedu obitelj na izlet u srbiju i čude se kad ih ovi napadnu.
EPH, Index i skoro pa svi mediji u Hrvatskoj stvarno počinju predstavljati i opasnost po fizičko zdravlje Hrvata koji su im izloženi.
Ima i toga..ali brate ne mora im index govorit šta i kako..pa ne žive na Marsu..
U petak svi imaju priliku dokazati domoljublje :)..
Inace da kazem kakav izlet imao jedan kombi jucer,svi bi rekli da serem ko foka :D
Non serviam
25-01-2012, 18:06
Ovaj forum sam poceo da pratim jer se na njemu nalazi najrealnija tema o ex-yu navijanju. Zaista mnogo kvalitetnih upisa.
Samo da napisem da prosto ne mogu da verujem da su ovde jedini glas razuma i realni ljudi koji su iz navijacke price (koja je sam po sebi extrem). Sve ostalo je zamena teza...
Svaki dan ima koliko hoces registracija sa sahovnicom po Bg-u i Srbiji,i niko im nista ne radi. Veliki deo ljudi u Srbiji nije u fazonu da napada Hrvate, i to je istina. Ja zivim ovde, ne vi (po pricama nekih od vas, ispad kao da mi ovde ceo dan sedimo i smisljamo kako da koljemo;generalizacije nikad nista dobro nisu donele)
To sto vi ovo predstavljate kao tako, to je vasa stvar...da nije tako, nikad ne bi moglo 3500 da vas dodje. Uvek moze da se udara kontra, pa tako i mi mozemo da zakeramo kako nas nije toliko moglo uci na proslo Prventstvo u rukometu kod vas, kako je mojih drugara dobilo batina na koncertima kod vas itd.
Realno - nema veze sto nisu igrale Srb vs Hrv, ovo je realnost. Predstavljajte vi to kako hocete, da ste fini a mi divlji, kako god. Normalni i racionalni ljudi znaju da to nije istina. Sve to vodi o prici o visoj rasi, a znamo ko je to zapoceo i kako se zavrsilo.
Samo jos da dodam da je vidim hvalisanje ovim napadima, pa bih molio caporegime i Inkvizitora da mi posalju par linkova na to (molim ne FB ili youtube huliganisanje, to su deca koja se ponasaju na netu kao npr. korisnik Vito Dugonoga sa ovog foruma - napaljeno, i obavezno sa znakom uzvika na kraju svake recenice da bi izgledali zajebano).
Jos jednom pohvale za Mystic OS temu.
Ljudi su ljudi.
Non serviam
25-01-2012, 18:13
Samo jos da dodam da je Inkvizitor lepo primetio kako napade nisu vrsili obicni ljudi, vec 'nacionalno svesni' (posrpdan termin), i organizovano. Slicno bi bilo i u obrnutom slucjau (siguran sam da i vi imate vase verzije 1389, Obraz, Nac. Stroj i slicnih 'patrijotskih' pokreta). Vec sam video par skinutih zastav na nekim forumima, a to obicni ljudi sigurno ne rade.
Graničar Jozo
25-01-2012, 18:14
evo nešto sa FB-a
U Novi Sad smo došli kombijem bh registracijskih oznaka i parkirali smo vozilo nekih 800 metara od dvorane. Bilo nas je osmero, šest muškaraca i dvije djevojke. O Novom Sadu imali smo najbolje predodžbe, a pošto je jedan od nas služio bivšu vojsku u njemu, nije bilo problema za snalaženje. Do početka utakmice Hrvatska-Španjolska ostalo je dva sata i navjeravali smo popiti piće prije odlaska u dvoranu. Da će biti problema dalo se naslutiti već pri našem samom polasku prema dvorani, kada su pored nas projurila policijska kola, a za njima i hitna pomoć sa upaljenim rotacijskim svjetlima.
Ipak, sjeli smo u jedan kafić gdje se već nalazilo desetak naših navijača, te smo naručili piće. Konobar nije uspio ni donijeti naručeno, kada su u kafić ušli huligani naoružani bezbol pa...licama i antenama. U tren nastao je pakao, lom i vriska djevojaka. Sve je bilo popraćeno povicima ubi, ubi ustaše. Ne znam točno koliko je sve trajalo, ali odjednom se pred kafićem pojavila policija. Huligani koji su nas napali neometano su izašli iz kafića i prošli pored policije, a da ih niko nije ni pogledao. Rezime napada je nekoliko razbijenih glava naših navijača, i u prvi tren sve je to gadno izgledalo. Dvojicu navijača koji su bili teže ozlijeđeni odveli su u hitnu pomoć, a nas ostale u policijsku postaju.
I u policijskoj postaji uslijedio je novi šok. Čovjek koji nas je ispitivao, rekao je kolegama da smo dobili smo tražili, te da nismo trebali ni dolaziti u Srbiju. Jedna od djevojaka koja je bila sa nama bila je pribrana, te je uspjela snimiti nekoliko fotografija napadača, ali joj je u policijskoj postaji oduzet aparat. Poslije su taj aparat vratili, ali bez memorijske kartice. Uzalud je molila da joj vrate karticu zbog nekih obiteljskih fotografija, a na njeno uporno inzistiranje jedan od policajaca je uzviknuo mrš ustašico odakle si i došla.
Nakon povratka naših ranjenih prijatelja koji su srećom prošli bez ozbiljnijih ozljeda, policija nas je odvela do našeg kombija. Usput smo vidjeli na cesti dosta stakla, kamenja, a nekoliko osobnih vozila sa hrvatskim registracijskim oznakama bilo je sa razbijenim staklima. Sirene i rotacije koje smo vidjeli i čuli u tim momentima, bile su znak da je još naših navijača napadnuto tu večer na ulicama Novog Sada.
Ispraćeni smo iz Novog Sada, a da nismo vidjeli ni dvorane ni utakmice zbog koje smo došli. Jedan sportski događaj, pretvorio se u pravi pakao koji su režirali domaći huligani u očiglednoj suradnji sa lokalnom policijom. Nažalost, naši mediji nisu obratili pozornost na sve gore opisano, valjda da se ne zamjere susjedima. Mi smo na kraju i dobro prošli, jer su neki naši navijači ostali bez stakala na svojim vozilima i zadobili su puno veće ozlijede.
caporegime
25-01-2012, 18:16
nemamo takve organizacije ali, nije sporno, ima ljudi koji bi to isto tako radili.
p.s. vito se ne pravi zajebanim.
vito se, ne bi vjerovao, pravi gospodinom, svaka druga mu je o tome kako to njemci sređuju i gdje su oni a gdje mi.
Capo da te upitam ali i sam čisto sumnjam da bi ti to napravio.Navijač si pa mi reci bi li ti napao baš obitelj ili čovjeka i ženu npr.Zgrozilo bi me od naših, bio sam tu u Mostaru u navijačkim neredima sa Partizanom bilo je žestoko ali da sam vidio da idu na obitelj ili ženu budi siguran da bi našega bilo kojeg spriječio .Ali ne bi momcima to ni palo na pamet.
Ali se Capo i vraćamo na isto.Stradala je Hrvatska u proteklom ratu Srbija nije .
Inkvizitor
25-01-2012, 18:25
Ovaj forum sam poceo da pratim jer se na njemu nalazi najrealnija tema o ex-yu navijanju. Zaista mnogo kvalitetnih upisa.
Samo da napisem da prosto ne mogu da verujem da su ovde jedini glas razuma i realni ljudi koji su iz navijacke price (koja je sam po sebi extrem). Sve ostalo je zamena teza...
Svaki dan ima koliko hoces registracija sa sahovnicom po Bg-u i Srbiji,i niko im nista ne radi. Veliki deo ljudi u Srbiji nije u fazonu da napada Hrvate, i to je istina. Ja zivim ovde, ne vi (po pricama nekih od vas, ispad kao da mi ovde ceo dan sedimo i smisljamo kako da koljemo;generalizacije nikad nista dobro nisu donele)
To sto vi ovo predstavljate kao tako, to je vasa stvar...da nije tako, nikad ne bi moglo 3500 da vas dodje. Uvek moze da se udara kontra, pa tako i mi mozemo da zakeramo kako nas nije toliko moglo uci na proslo Prventstvo u rukometu kod vas, kako je mojih drugara dobilo batina na koncertima kod vas itd.
Realno - nema veze sto nisu igrale Srb vs Hrv, ovo je realnost. Predstavljajte vi to kako hocete, da ste fini a mi divlji, kako god. Normalni i racionalni ljudi znaju da to nije istina. Sve to vodi o prici o visoj rasi, a znamo ko je to zapoceo i kako se zavrsilo.
Samo jos da dodam da je vidim hvalisanje ovim napadima, pa bih molio caporegime i Inkvizitora da mi posalju par linkova na to (molim ne FB ili youtube huliganisanje, to su deca koja se ponasaju na netu kao npr. korisnik Vito Dugonoga sa ovog foruma - napaljeno, i obavezno sa znakom uzvika na kraju svake recenice da bi izgledali zajebano).
Ljudi su ljudi.
Nisam ja rekao da se neki hvalisaju, iskreno i ne pratim to toliko..capo je to rekao pa nek i da dokaze..))))
caporegime
25-01-2012, 19:15
Capo da te upitam ali i sam čisto sumnjam da bi ti to napravio.Navijač si pa mi reci bi li ti napao baš obitelj ili čovjeka i ženu npr.Zgrozilo bi me od naših, bio sam tu u Mostaru u navijačkim neredima sa Partizanom bilo je žestoko ali da sam vidio da idu na obitelj ili ženu budi siguran da bi našega bilo kojeg spriječio .Ali ne bi momcima to ni palo na pamet.
Ali se Capo i vraćamo na isto.Stradala je Hrvatska u proteklom ratu Srbija nije .
pa ni u ludilu ne bi na ženu i dijete.....ni čovjeka ako je s njima udruštvu.
pa ni u ludilu ne bi na ženu i dijete.....ni čovjeka ako je s njima udruštvu.
Ma tebi je jasno zašto sam ovo pitao.A ja znam ovo je radi drugih Capo u tome je stvar .Napravio bi što i ja zaštitio.
NorthStand
25-01-2012, 19:27
Upravo to, a pročitaj malo njihove reakcije, ovdje nećeš jer ovdje se ni ne smiju naslađivat. Al pročitaj malo novinske portale, kako slave, ma ne bi ovako da su Zagreb osvojili!
Al drago mi je da se ovo dogodilo, da se ova sapunica Josipović-Tadić o divnim hrvatsko-srpkim odnosima raspukne ko balon od sapunice.
NorthStand
25-01-2012, 19:30
haha ovo si dobro reko.
Ovo nije sukob navijaca. Pa nemojte da vam ja moram objasnjavat razliku.
PS evo potvrdjeno, igramo sutra s bracom! :lux:
Upravo to, a pročitaj malo njihove reakcije, ovdje nećeš jer ovdje se ni ne smiju naslađivat. Al pročitaj malo novinske portale, kako slave, ma ne bi ovako da su Zagreb osvojili!
Al drago mi je da se ovo dogodilo, da se ova sapunica Josipović-Tadić o divnim hrvatsko-srpkim odnosima raspukne ko balon od sapunice.
Ma znaš što .Uporno okrećemo i drugu stranu da nam "slažu šamarčine" u svemu.A i onaj koji bi uzvratio priječe ga.Vrati punim i prvom prilikom,samo ne dirajući obitelji.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 19:51
pa covice sta je tebi? zasto pises gluparije ?
o kakvom vukovaru ti govoris i o kakvom srbu.....vidi se da si m malouman
Nie mi nista!
Ni zasto!
O Vukovaru i Srbu u Hrvatskoj!
Maloumnika ti je caca napravio!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 19:55
Stadioni su prazni jer je nogomet nikakav!
Na njima nema cak ni BBB!
U Srbii se nie igro nogomet nego rukomet!
Sad mi lipo nabroj rukometne huligane!
A mores i nerede na rukometnim susretima diljem svita!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:01
Ljudi su ljudi.
Pisem po forumima desetak godina i znam o cemu govorim!
A bio sam i par puta u Srbii pa mi i to daje za pravo!
Istu pricu koju ovde prosipas o navijacima prosipate i o ratu!
Inace- ovdi se na radi o navijacima nego o divljacima!
Cim se poistovicujes s njima- nisi nista bolji!
Evo, mores i ti nabrojat rukometne navijacke skupine i nerede na rukometnim tekmama!
Ko sto rekoh- ubiste Zorana a Slobodana niste!
Jos kad bi naucio sta su rase bio bi mi malo drazi.. maklice samo..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:03
Samo jos da dodam da je Inkvizitor lepo primetio kako napade nisu vrsili obicni ljudi, vec 'nacionalno svesni' (posrpdan termin), i organizovano. Slicno bi bilo i u obrnutom slucjau (siguran sam da i vi imate vase verzije 1389, Obraz, Nac. Stroj i slicnih 'patrijotskih' pokreta). Vec sam video par skinutih zastav na nekim forumima, a to obicni ljudi sigurno ne rade.
Nemamo mi takvi pokreta
al dobro je sto bar ne tvrdis kako su ovo bili navijaci!
Ne bi bilo slicno u obrnutom slucaju
sto sam dokazo s par primira!
Nadi jedan primir istog ponasanja s nase strane!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:10
nemamo takve organizacije ali, nije sporno, ima ljudi koji bi to isto tako radili.
p.s. vito se ne pravi zajebanim.
vito se, ne bi vjerovao, pravi gospodinom, svaka druga mu je o tome kako to njemci sređuju i gdje su oni a gdje mi.
Evo, Jozo ti je prilipio pricu!
Ona isto nema veze s navijacima!
Bio sam prie dvi- tri godine u Novom Sadu
i tamo po kaficima jos pivaju cetnicke pisme
i u prodavnicama kazeta imaju koliko oces cetnicki nosaca zvuka!
Ti se mores nasadit na glavu (koju oces) al nema nikakva dokaza kako smo divljaci poput njih!
Imali smo vise razloga i prilika za napadat nevine ljude- i nikad to nismo ucinili!
Oni nas mrze, sto bi Tudman reko- genetski; i to je ZIVA istina!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:13
Ovo nije sukob navijaca. Pa nemojte da vam ja moram objasnjavat razliku.
PS evo potvrdjeno, igramo sutra s bracom! :lux:
Objasni im, matere ti mile!
Ja se jadan potrga, al njima u glavu ne ide!
Evo Capo cak zna za neke rukometne navijacke skupine!
On sigurno okolo oda ko DZON VEJN i poteze REVOLVERE na suparnicke skupine!
Graničar Jozo
25-01-2012, 20:15
Evo, Jozo ti je prilipio pricu!
Ona isto nema veze s navijacima!
Bio sam prie dvi- tri godine u Novom Sadu
i tamo po kaficima jos pivaju cetnicke pisme
i u prodavnicama kazeta imaju koliko oces cetnicki nosaca zvuka!
Ti se mores nasadit na glavu (koju oces) al nema nikakva dokaza kako smo divljaci poput njih!
Imali smo vise razloga i prilika za napadat nevine ljude- i nikad to nismo ucinili!
Oni nas mrze, sto bi Tudman reko- genetski; i to je ZIVA istina!
šta sam ja prilipio? kakvu priču?
ne slažem se ja s tobom da je to genetski :D to mi je čak SF :)
ali se isto tako ne slažem da je to isključivo navijački obračun, jer je za to falilo navijača sa hrvatske strane. kad kažem navijači mislim u onom smislu koji se prezentira tu kod nas na pdf-u navijači.
a da politika u tome nema nikakvu ulogu mogu samo naivci napisati ili sljepci. ali svakako politika nema ulogu u organizaciji napada, ali ima pozadinsku priču koja je nama manje-više poznata. tko to negira ili tko to omalovažava je u najmanju ruku zloban.
caporegime
25-01-2012, 20:16
daj se skuliraj vito više......
pa nogometni navijači i jesu huligasni i nacionalisti barem u hr i sr.
naravno da su napali hrvate ne zbog sporta nego zato jer su hrvati, pa nije sporno.
meni je sam otragično da u ovoj zemlji ima ljudi koji stvarno misle da tamo mogu ići kao navijači, sa hrvatskim zastavama, pjevat hrvatske pjesme pa se čuditi kad ih netko napadne.
nemoj mislit da se to isto ovdje ne bi dogodilo, u zagrebu, splitu, osijeku.....da netko ne bi napao kolonu navijača s one strane.
smiješno mi je kako nogometni navijači, napdaju rukmetne navijače-simpatizere ili gledaoce pa neki od njih misle da su napravili ne znam kakvo junačko djelo.
ti si još gori. ovdje grakćeš, prozivaš, koristiš prozivačke i generalne epitete a sam bi htio ostati salonski komentator.
ne slažem da je to isključivo navijački obračun, jer je za to falilo navijača sa hrvatske strane.
naravno da nije samo navijački. čisti nacionalni, samo što takve stvari, napadanje drugih "neprijateljskih" naroda prakticiraju manje više nogometni navijači koji su istovremeno nacionalno najnabrijaniji i nasilniji dio društva.
pa nisu naše napadali združene stanovnici neke zgrade nego nogotni huligani.
oni su napravili ono što većina misli i podržava.
tako bi bilo i kod nas. takve simpatizere ako bi ih itko napao, napali bi ih nogometni navijači kao nacionalno najnabrijaniji i nasjpremniji za takvu akciju, dio stanovništva.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:22
šta sam ja prilipio? kakvu priču?
ne slažem se ja s tobom da je to genetski :D to mi je čak SF :)
ali se isto tako ne slažem da je to isključivo navijački obračun, jer je za to falilo navijača sa hrvatske strane. kad kažem navijači mislim u onom smislu koji se prezentira tu kod nas na pdf-u navijači.
a da politika u tome nema nikakvu ulogu mogu samo naivci napisati ili sljepci. ali svakako politika nema ulogu u organizaciji napada, ali ima pozadinsku priču koja je nama manje-više poznata. tko to negira ili tko to omalovažava je u najmanju ruku zloban.
Pa onu pricu sa FB!
Ma Franjo je bio u pravu, genetski je to, ko i kod Muslimana!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:30
naravno da su napali hrvate ne zbog sporta nego zato jer su hrvati, pa nije sporno.
meni je sam otragično da u ovoj zemlji ima ljudi koji stvarno misle da tamo mogu ići kao navijači, sa hrvatskim zastavama, pjevat hrvatske pjesme pa se čuditi kad ih netko napadne.
nemoj mislit da se to isto ovdje ne bi dogodilo, u zagrebu, splitu, osijeku.....da netko ne bi napao kolonu navijača s one strane.
smiješno mi je kako nogometni navijači, napdaju rukmetne navijače-simpatizere ili gledaoce pa neki od njih misle da su napravili ne znam kakvo junačko djelo.
ti si još gori. ovdje grakćeš, prozivaš, koristiš prozivačke i generalne epitete a sam bi htio ostati salonski komentator.
naravno da nije samo navijački. čisti nacionalni, samo što takve stvari, napadanje drugih "neprijateljskih" naroda prakticiraju manje više nogometni navijači koji su istovremeno nacionalno najnabrijaniji i nasilniji dio društva.
tako bi bilo i kod nas. takve simpatizere ako bi ih itko napao, napali bi ih nogometni navijači kao nacionalno najnabrijaniji i nasjpremniji za takvu akciju, dio stanovništva.
A sta si ti ovde- virtualni ratnik i narodni heroj!?!
Ili me to izazivas na susret u zivo kako bi obranio srbijanske divljake?!
Ja sam prostro par dokaza kao se to kod nas NIE i NE BI dogodilo!
A ti mores i dalje izmisljat kako smo svi isti- a nismo nit cemo kad bit!
Inace, kad bi bilo po tvom, Oluja bi imala vise tisuca civilni zrtava, a ne samo par granata izvan 200 metara!
Mogli su i nasi napast autobuse pune pobigle cetnicadie koja dolazi samo glasovat!
Mogu napadat cetnike u Srbu koi slave pokolj Hrvata- niko ih nie ni pipno!
Mogli su u Vukovaru, s punim pravom, kamenovat kolonu auta sa srpskim zastvama- niko ih ni pljuno nie!
Uzalud ti sve- mi smo civilizaciski par razina iznad nji! To se vidi cak i u Nimackoj; di su s prostora exYu
kriminalci i saneri vecinom Srbi i Muslimani- tesko ces u tim skupinam nac Hrvata ili Slovenca!
Ti izmisljas i zamisljas nasa zlodila, kao, nismo imali prilike..
Ne cini prilika lopova- nego lopov priliku; ako me kuzis!
A sad ti malo oladi! Il aj u Srbiu pa budi ko oni!
Sukob navijaca je sukob izmedju navijackih skupina, a ne napad jedne navijacke skupine na obicne gledatelje navijace.
Ove su ziher Ultrasice iz Vinkovaca:
http://www.vecernji.hr/vijesti/napadnute-navijacice-u-autu-smo-pronasli-tri-komada-betona-clanak-370064
Inkvizitor
25-01-2012, 20:38
Sukob navijaca je sukob izmedju navijackih skupina, a ne napad jedne navijacke skupine na obicne gledatelje navijace.
http://www.vecernji.hr/vijesti/napadnute-navijacice-u-autu-smo-pronasli-tri-komada-betona-clanak-370064
A tko je inicirao ove napade na hrvatske navijače.
srpsko društvo ljubitelja ljubičica?
Pa mi. Tj. te tri snaše. Svojim provokativnim navijanjem. Kaj nisi cuo. :D
Inkvizitor
25-01-2012, 20:40
Pa mi. Tj. te tri snaše. Svojim provokativnim navijanjem. Kaj nisi cuo. :D
Tko je inicirao napade na hrvatske navijačice.
Srpsko društvo ljubitelja ljubičica?
Inkvizitor
25-01-2012, 20:41
capo probaj im na latinskom objasnit.
jer oni očito hrvatski ne razumiju.
Inkvizitor
25-01-2012, 20:43
Stadioni su prazni jer je nogomet nikakav!
Na njima nema cak ni BBB!
U Srbii se nie igro nogomet nego rukomet!
Sad mi lipo nabroj rukometne huligane!
A mores i nerede na rukometnim susretima diljem svita!
Moj Vitomire..pa ti ni običnu ironiju nisi u stanju skužit. Šta se s tobom događa?
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:44
Ma jooooj Tanja- ne razumis se u rukometne navijacke skupine!
Sace ti to Capo objasnit na osnovu prazni nogometni stadiona!
Mislim, ono, citaj samo komentare ispod svakog objavljenog clanka!
Nit ovde niko "daleko od mora" nie napiso osudu divljaka i divljastva
nego su puni razumivanja za napadace i nerazumivanja za napadnute!
Kao, sto su isli u Srbiu, i to u kockastim dresovima, naviat protiv Francuza..
I kad onda napisem kako su isli medu divljake, e onda nisu "oni tamo" ni divljaci!
Tako smo mi sami krivi i sto su nam popalili pola zemlje i protrali pola milijuna ljudi
jer, vidi cuda, tad nismo tili uc u Srbiu- Srbi imaju pravo nam aodredivat kad i di smimo i ne smimo!
Imas li ti ikakva rodaka s vulkanizarskom radnjom, ako je moguce negdi blizu mora?
Inkvizitor
25-01-2012, 20:45
Ma jooooj Tanja- ne razumis se u rukometne navijacke skupine!
Sace ti to Capo objasnit na osnovu prazni nogometni stadiona!
Mislim, ono, citaj samo komentare ispod svakog objavljenog clanka!
Nit ovde niko "daleko od mora" nie napiso osudu divljaka i divljastva
nego su puni razumivanja za napadace i nerazumivanja za napadnute!
Kao, sto su isli u Srbiu, i to u kockastim dresovima, naviat protiv Francuza..
I kad onda napisem kako su isli medu divljake, e onda nisu "oni tamo" ni divljaci!
Tako smo mi sami krivi i sto su nam popalili pola zemlje i protrali pola milijuna ljudi
jer, vidi cuda, tad nismo tili uc u Srbiu- Srbi imaju pravo nam aodredivat kad i di smimo i ne smimo!
Imas li ti ikakva rodaka s vulkanizarskom radnjom, ako je moguce negdi blizu mora?
Vito nerede nisu nerede napravili rukometni navijači tj huligani nego nogometni..kužiš..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:47
Divljastvo, ludilo, i ostale zasotalosti i bolesti
koje se jave kod "bre brace" kad vide sahovnicu!
Tako se oni lice i preventivno DELUJU, BREEEEE!
I sta ce ti ovo "ljubitelja ljubicica?!?!
Dovoljno je samo- srpsko drustvo!
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:48
Ocu i ja sad ponovit odgovor?
Toso, bre, brate..
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:48
capo probaj im na latinskom objasnit.
jer oni očito hrvatski ne razumiju.
Najbolje bi bilo kad bi vas dvoica poceli objasnjavat na srpskom!
Ako vas ne bi razumili, bar bi vas svatili!
Kaj mi hoces reci?
Zene su napala skupina navijaca, mislim da sam procitala da su Grobari u igri. Dakle nogometni navijaci, da.
I kaj to ima veze?
Nije bio sukob NAVIJACA, nego napad huligana na grupu gledatelja. To je velka razlika.
I ne, ne mislim da kod nas ne bi bilo pizdarija, ali BBB ili Torcida ziher ne bi napali tri Čačanke u koloni za Beograd.
Dr. Vito Dugonoga
25-01-2012, 20:52
Vito nerede nisu nerede napravili rukometni navijači tj huligani nego nogometni..kužiš..
Znaci, u Srbii nogometni huligani voze taxi, rade u policii, kometiraju clanke..
Ima li uopce Srba koi nisu huligani, i to samo nogometni!
Tamo nema huligana i divljaka vulgaris!
Mozda si u pravu, i Arkan je bio voda Delia
a Mislosevic navijaca Jugoslavie i Velike Srbie!
Kako su samo navijali u Vukovaru 1991.- jos se vidi..
Samo u divljoj i kriminalonoj zemlji mogu bit taki i nogometni navijaci!
Inkvizitor
25-01-2012, 20:54
Kaj mi hoces reci?
Zene su napala skupina navijaca, mislim da sam procitala da su Grobari u igri. Dakle nogometni navijaci, da.
I kaj to ima veze?
Nije bio sukob NAVIJACA, nego napad huligana na grupu gledatelja. To je velka razlika.
I ne, ne mislim da kod nas ne bi bilo pizdarija, ali BBB ili Torcida ziher ne bi napali tri Čačanke u koloni za Beograd.
Dakle hrvatske navijače su napali Grobari i još netko..uglavnom nogometni navijači.
I zaključak je koji?
Na-na-na
navijački obračun..tako je.
potpuno je nebitno tko je s druge strane, žene, muškarci, pekari, akademici..
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}