PDA

Pogledaj Full Version : EP u rukometu-Srbija 2012

Stranice : [1] 2 3

Inkvizitor
16-01-2012, 11:21
Evo topic da se i ovo malom poprati. Jučer je počelo. Vaša predviđanja, komentari i prognoze.

T@nja
16-01-2012, 12:30
Evo topic da se i ovo malom poprati. Jučer je počelo. Vaša predviđanja, komentari i prognoze.

Pa s Kopljarom u igri i Goluzom kao gazdom, tesko da cemo do medalje. :p

Marta
16-01-2012, 12:37
Lijepo ce biti vidjeti toliko kockastih dresova i zastava u sred Svrbije.

T@nja
16-01-2012, 12:48

A zamisli tek da kojim slucajem osvojimo zlato i pjevamo himnu usred Srbije. :s

Marta
16-01-2012, 12:52
A zamisli tek da kojim slucajem osvojimo zlato i pjevamo himnu usred Srbije. :s

O tome sam bas maloprije razmisljala. U tom slucaju bi cak bila spremna koraciti na tlo te proklete Srbije.

T@nja
16-01-2012, 12:55
O tome sam bas maloprije razmisljala. U tom slucaju bi cak bila spremna koraciti na tlo te proklete Srbije.

To sam bas danas rekla kolegama u uredu. To bi mi bio jedini povod da ponovo dodjem u Srbiju, i to s gustom.
Inace, nema sanse.

Marta
16-01-2012, 12:58
To sam bas danas rekla kolegama u uredu. To bi mi bio jedini povod da ponovo dodjem u Srbiju, i to s gustom.
Inace, nema sanse.

Za vrijeme rata sam sebi rekla da tamo necu otici vise nikad. A bila sam samo jednom, u posjetu u vojsci i nije mi se ni tad dojmilo.

Ovo bi bio razlog, kao sto kazes s gustom bi otisla. Pretvorila bi se u kockice.

Inkvizitor
16-01-2012, 13:07

gdje to..sumnjam da će bit toga..

Inkvizitor
16-01-2012, 13:07
Za vrijeme rata sam sebi rekla da tamo necu otici vise nikad. A bila sam samo jednom, u posjetu u vojsci i nije mi se ni tad dojmilo.

Ovo bi bio razlog, kao sto kazes s gustom bi otisla. Pretvorila bi se u kockice.

u posjetu u vojsci nakon rata..

kome..dečku..??

Inkvizitor
16-01-2012, 13:08
Dakle..pustimo putovanja..Njemačka ispušila od Češke..u rukometu..?????

Švedska remizirala sa Makedonijom?..

ode rukomet u kuac..

Marta
16-01-2012, 13:10
u posjetu u vojsci nakon rata..

kome..dečku..??

E ajd do prozora i hvataj zraka, mislim da ti mozak gubi kisik. :lupa:lupa:lupa

Marta
16-01-2012, 13:11

mislis da nece navijaci ici na utakmice

mardar
16-01-2012, 13:17

Služio sam JNA u Beogradu.Mislim da nikada više neću tamo.A u Zagrebu sam gledao Svjetsko rukometno prvenstvo.Kakve su nam šanse.Pa i kod zlata u Španjolskoj smo do njega došli iz drugog plana . Nismo jedini gdje se događaju promjene .Neka se igra naš je rukomet jak .Slavili smo iz njih sve kod mene imaju neograničen kredit.

Inkvizitor
16-01-2012, 13:20

iz sigurnosnih rizika sigurno ne..pogotovo kad se utakmice presele u Beograd...ako prođemo do tamo uopće

Marta
16-01-2012, 13:28
iz sigurnosnih rizika sigurno ne..pogotovo kad se utakmice presele u Beograd...ako prođemo do tamo uopće

nadam se da neces biti u pravu

T@nja
16-01-2012, 13:31

Nadam se da grijesis. U stvari, znam da grijesis. Bit ce nasih. :bravo

Inkvizitor
16-01-2012, 13:32
nadam se da neces biti u pravu

šta se imaš nadat il ne nadat..svatko tko tamo ode t sa šahovnicom riskira život..o čemu vi pričate uopće..

jeste li vi s kruške pali..ili šta?

Inkvizitor
16-01-2012, 13:32
Nadam se da grijesis. U stvari, znam da grijesis. Bit ce nasih. :bravo

Moožda u Vršcu..mooožda..

više sam govorio za Beograd..

caporegime
16-01-2012, 13:38
pa neće se nitko šetati po ulicama i razgledati znamenitosti s plaštevima od zastava i šalovima svezanim oko čela i oko pasa preko dresa.
doći će ljudi, ući u dvoranu odgledati rukomet i otići kući.
kao 2003 u podgorici na košarci.

Inkvizitor
16-01-2012, 13:39
pa neće se nitko šetati po ulicama i razgledati znamenitosti s plaštevima od zastava i šalovima svezanim oko čela i oko pasa preko dresa.

da..u Podgorici..a u Beogradu nitko...To hoću reć..

al dobro..vidjet ćemo..

Marta
16-01-2012, 13:53
šta se imaš nadat il ne nadat..svatko tko tamo ode t sa šahovnicom riskira život..o čemu vi pričate uopće..

jeste li vi s kruške pali..ili šta?

e a znas sta mi je krivo

sto oni dodju kod nas i segace se a nemaju taj strah

to mi je krivo, joj sto nisam musko

Inkvizitor
16-01-2012, 13:57
e a znas sta mi je krivo

ma di dolaze..bili u Poreču..u Poreč može doć i Vojislav Šešelj himself....u Zadru nije bilo skoro nikoga..

Graničar Jozo
16-01-2012, 13:57
ljudi sport, sport, sport...

Jebo Srbiju

Graničar Jozo
16-01-2012, 13:58
Kad se samo sjetim portugala i navijanja i divljanja sa cimerima :D

Kažu neki analitičari da je ključ svega obrana.

Inkvizitor
16-01-2012, 13:59
Kad se samo sjetim portugala i navijanja i divljanja sa cimerima :D

Kažu neki analitičari da je ključ svega obrana.

Bio si u Portugalu?

mardar
16-01-2012, 14:00
e a znas sta mi je krivo

Da je to samo uz sport.Ma što bu se dogodilo da su u nekom većinski hrvatskom selu (ako postoji još takovo u Srbiji ) Hrvati slavili Božić kao što su Srbi svoj u Borovu .I to zamislite u zemlji gdje su htjeli zatrti sve hrvatsko.

Previše smo tolerantni i činimo ti često pod pritiskom.Jer nam tako nabijaju krivnju .To je problem.Ja nisam tolerantan baš na takova provociranja što me briga što će reći da ih mrzim.

Graničar Jozo
16-01-2012, 14:01
Bio si u Portugalu?

ma jok... A tko bi tada, nakon debakla na EP-u u ZG, išao u potrugal? da ti plate ne bi, već se sjećam da je bilo u studenskim danima :)

Inkvizitor
16-01-2012, 14:04
Da je to samo uz sport.Ma što bu se dogodilo da su u nekom većinski hrvatskom selu (ako postoji još takovo u Srbiji ) Hrvati slavili Božić kao što su Srbi svoj u Borovu .I to zamislite u zemlji gdje su htjeli zatrti sve hrvatsko.

Previše smo tolerantni i činimo ti često pod pritiskom.Jer nam tako nabijaju krivnju .To je problem.Ja nisam tolerantan baš na takova provociranja što me briga što će reći da ih mrzim.

rukomet..rukomet..rukomet..

Inkvizitor
16-01-2012, 14:07
ma jok... A tko bi tada, nakon debakla na EP-u u ZG, išao u potrugal? da ti plate ne bi, već se sjećam da je bilo u studenskim danima :)

pa šta se fališ onda..???

Graničar Jozo
16-01-2012, 14:08
pa šta se fališ onda..???

di se falim :)

rekoh da se samo prijećam portugala, tj. SP-a u portugalu.

Inkvizitor
16-01-2012, 14:12

zajebajem se Jozo..

da, Portugal je bio ludnica..prva utakmica izgubljena.i to od Argentine.i sjećam se..koji je to sprd bio sa ekipom po novinama..

a onda ružno pače se pretvara u labuda..a Španjolcima su mislim izvukli minus 5-6 na poluvremenu..

Marta
16-01-2012, 14:13
ma di dolaze..bili u Poreču..u Poreč može doć i Vojislav Šešelj himself....u Zadru nije bilo skoro nikoga..

Pa dovoljno da su i u Porec, ma bilo gdje, da imaju herca primirisat granicu, e to mi smeta.

mardar
16-01-2012, 14:19

Pa i govorim o rukometu i navijačima .Što oni ovdje mogu slobodno a mi tamo baš i ne.I usporedba stoji .

mardar
16-01-2012, 14:20

a ja reče u Španjolskoj hahahahahahahah

Inkvizitor
16-01-2012, 14:26
Dakle večeras u Vršcu sa Islandom u 20.15 h.

Graničar Jozo
16-01-2012, 14:36
Dakle večeras u Vršcu sa Islandom u 20.15 h.

nismo nikada izgubili od njih na velikom natjecanju. pa ne bi trebali ni sada :)

T@nja
16-01-2012, 14:44

Ma nis od naseg rukometa sve dok se ne rijesimo mafije iz rukometa i Saveza.

Vidim da danas ipak Balic igra. To je dobro. :bravo
Samo jos da se Kopljar povrijedi i mozda bude nekaj od nas. :D

Inkvizitor
16-01-2012, 14:47
pa di to ima da želiš ozljedu stupu ekipe kao preduvjet dobrog rezultata...pa ne moš virovat..

NorthStand
16-01-2012, 17:30

Ja se iskreno nadam da će biti tako, jer će u protivnom bit tamburanja, i oduzimanja zastava na svakom koraku. Što se tiče tog djela, već je jedan makedono najebo u Nišu, ako su u stanju makedonca tako oplendrat, onda možete mislit što ove naše jarane čeka, koji će se usudit s kockicama razgledavat Vršac. Kažem, pamet u glavu, al opet će se naći poneka budala, neki su jednostavno preglupi da shvate neke stvari.

Inkvizitor
16-01-2012, 21:56
Kilavo kilavo. Kako su ovo dobili to nikom nije jasno. Spori, teretni igrači..nije dobro nikako. Balićeva vjerovatno najlošija igra u karijeri. Jel se meni čini da on već duže vrime igra preko one stvari.

Graničar Jozo
16-01-2012, 22:06
ja otkako znam za balića meni se čini da igra preko one stvari.

2 velika boda. teško je ocijeniti našu kvalitetu na temelju islanda.

a na kraju krajeva, dobro je kad te sreća pomiluje tu i tamo.

Inkvizitor
16-01-2012, 22:08
ja otkako znam za balića meni se čini da igra preko one stvari.

2 velika boda. teško je ocijeniti našu kvalitetu na temelju islanda.

a na kraju krajeva, dobro je kad te sreća pomiluje tu i tamo.

uvijek je on ima one lijene pokrete pa bi eksplodira..a sad mi se čini da ga nije briga..kliže se..fula..pa dva isključenja..

Onaj Duvnjak ko da ima vreće cementa po sebi..dok se pokrene..Lacković je uvijek bio teretan..

najsporija smo ekipa..svi zuje okolo..a naši na ona individulna zabijanja..di se najviše troši snaga..

Marta
17-01-2012, 10:12
uvijek je on ima one lijene pokrete pa bi eksplodira..a sad mi se čini da ga nije briga..kliže se..fula..pa dva isključenja..

Onaj Duvnjak ko da ima vreće cementa po sebi..dok se pokrene..Lacković je uvijek bio teretan..

najsporija smo ekipa..svi zuje okolo..a naši na ona individulna zabijanja..di se najviše troši snaga..

Pa i prosli put je igrao kao da ga nije briga. Kad ga gledas steknes osjecaj da ga je neko natjerao da tu bude i igra. On se izlezava na starim uspjesima i u njima uziva.

Onaj Duvnjak je nekako nezgrapan.

Inkvizitor
17-01-2012, 10:19
Pa i prosli put je igrao kao da ga nije briga. Kad ga gledas steknes osjecaj da ga je neko natjerao da tu bude i igra. On se izlezava na starim uspjesima i u njima uziva.

Onaj Duvnjak je nekako nezgrapan.

Ma uvijek je on na tereni izgledao nezainteresirano..lijeno, dok ne krene..ali sad rijetko kreće u tome je problem..

Marta
17-01-2012, 10:34
Ma uvijek je on na tereni izgledao nezainteresirano..lijeno, dok ne krene..ali sad rijetko kreće u tome je problem..

Pa od proslog puta mi tako djeluje, kao da ga se ne tice.

On ima arogantan stav na terenu i to ga je uvijek cinilo posebnim, ne smatram to losim, al sad djeluje bezvoljan.

Graničar Jozo
17-01-2012, 10:47
Opet prevagu donosi Buntić.

Iako momak nije možda najbolji igrač ima jebena muda kad ih nitko nema. Svaka čast. A onaj njegov šut, a i onakva igra mi se sviđa već neko vrijeme. Finta i šut. A ne dodaj, pa dodaj, pa dodaj, pa malo do krila, pa opet na centar, pa dodaj i na kraju šut :)

Dobro je njegovu igru opisao Saračević. Vori je zeznuo neku loptu, valjda se iznenadio da mu je Buntić dodao. :D:D:D

Nije li on ono iz Ljubuškog?

Inkvizitor
17-01-2012, 10:47
Istina, al nije on sam problem, cijel ekipa je troma, igraju staromodno, teški igrači, nema brzine, nema protoka lopte..

Inkvizitor
17-01-2012, 10:49
Opet prevagu donosi Buntić.

Iako momak nije možda najbolji igrač ima jebena muda kad ih nitko nema. Svaka čast. A onaj njegov šut, a i onakva igra mi se sviđa već neko vrijeme. Finta i šut. A ne dodaj, pa dodaj, pa dodaj, pa malo do krila, pa opet na centar, pa dodaj i na kraju šut :)

Dobro je njegovu igru opisao Saračević. Vori je zeznuo neku loptu, valjda se iznenadio da mu je Buntić dodao. :D:D:D

Nije li on ono iz Ljubuškog?

Je, on i Alilović. Buntić ima dobar šut iz zgloba i onu jednu dobru fintu, trzaj, pa lopta o pod pa šut..ako ona ne prođe..onda ništa..haha

al dobar je. bolji od Kopljara kojega se forsira bez ikakvog rezona..

Graničar Jozo
17-01-2012, 10:49
da, a pogodio je s tom izmjenom goluža

Inkvizitor
17-01-2012, 10:53
da, a pogodio je s tom izmjenom goluža

Bolje rečeno, promašio je sa forsiranjem Kopljara.

Graničar Jozo
17-01-2012, 10:58
Bolje rečeno, promašio je sa forsiranjem Kopljara.

šira je to priča od toga nekako mi se čini.

Inkvizitor
17-01-2012, 11:03
šira je to priča od toga nekako mi se čini.

de pojasni?

Graničar Jozo
17-01-2012, 11:04
de pojasni?

a šta ako mu se gobac miješa, ako ne može baš sam birati igrače?

i na prošlom natjecanju je krenula ta priča oko toga da je njega gobac postavio baš da može određivati koje igrače će stavljati...

tako nekako. nisam se htio previše oko toga zamarati.

Inkvizitor
17-01-2012, 11:08
a šta ako mu se gobac miješa, ako ne može baš sam birati igrače?

i na prošlom natjecanju je krenula ta priča oko toga da je njega gobac postavio baš da može određivati koje igrače će stavljati...

tako nekako. nisam se htio previše oko toga zamarati.

znam, pa ta se priča priča odavno..

NorthStand
17-01-2012, 15:15
Kilavo kilavo. Kako su ovo dobili to nikom nije jasno. Spori, teretni igrači..nije dobro nikako. Balićeva vjerovatno najlošija igra u karijeri. Jel se meni čini da on već duže vrime igra preko one stvari.

Loše je ovo bilo, izgubili bi da na kraju nije obrana proradila, Mirko igrač utakmice. A čime ti je golman igrač utakmice, nije dobro. Al ajde, valjda će protiv ZLOvenaca proradit šuteri sa svih pozicija, i torpediranje naših susjeda bit će neizbježno.

NorthStand
17-01-2012, 15:17
Istina, al nije on sam problem, cijel ekipa je troma, igraju staromodno, teški igrači, nema brzine, nema protoka lopte..

moraju igrat brže, brzine im fali, islađani su igrali puno brže, čudi me da nas nisu pobjedili, a imali smo mi i sreće bez sreće u ovakvim izjednačenim duelima nema ni pobjede. uglavnom brzina, i protok lopte u napadu mora bit duplo jači brži nego što je bio sinoć, al ne treba previše ni kritizirat igrala se prva tekma, i to protiv vjerojatno najjačeg suparnika u skupini!

patriot
17-01-2012, 15:25
Kad smo kod muda,moram esati 8 frendovih golova jucer..:slin
Bilo mu je strasno tesko nakon zadnje ozljede,stotinu pitanja koja mu se rojila glavom..pred onu austriju je sjebao prednej krizne ligamente..pa onda nova ozljeda..za tako mladog momka,moralo je ostaviti traga..bilo je i sitnih problema pred ovo prvenstvo..
narocito sam popizdio nakon svedske i kad otisao do kraja u situaciju u kojoj se uvijek ide..pa ga svi razapeli..
sad je ponovo pokazao tko je i koliko moze..sigurno jedan od najbolji lijevih krila na svijetu,top 3 po mom misljenju

patriot
17-01-2012, 15:31
nije bio portugal..bile su olimpijske u australiji..mi izgubili zadnju protiv slovenaca..fina dogadjanja oko i na tribini..al nikad gluplje slozena momcad..ono,glavno lijevo krilo farkas i takve fore..
nakon toga je doslo svjetsko u francuskoj..opet legendarna sv3edska je to uzela..sa celicnom sest-nula obranom..mi ispali od ukrajine u onom nekom pripetavanju..
pa je doslo u svedskoj europsko..bili smo zadnji i svi nas napunili..bojinovic nam zabio boga oca u prvoj tekmi..penjao se na ogradu i pjevao cetnicke pjesme..
repku je vodio cos milkovic i rekao da nikad losija ekipa to nije bila..inace 90 posto istih igraca je otisla u portugal..
tamo kljucna tekma je bila druga,protiv francuske..i naravno polufinale,kad nas ubijali masip,garallda i juanin garcia..
i dogodi se cudo..oni ustopaju tada maestralnog balica,a ispliva goluza i vrati sam covjek hrvatsku i igru..
najbolja rukometna tekma u povijesti,uvjerljivo!!

Inkvizitor
17-01-2012, 15:37
moraju igrat brže, brzine im fali, islađani su igrali puno brže, čudi me da nas nisu pobjedili, a imali smo mi i sreće bez sreće u ovakvim izjednačenim duelima nema ni pobjede. uglavnom brzina, i protok lopte u napadu mora bit duplo jači brži nego što je bio sinoć, al ne treba previše ni kritizirat igrala se prva tekma, i to protiv vjerojatno najjačeg suparnika u skupini!

spori su North...spo-ri..ko teretni vlakovi....

T@nja
17-01-2012, 15:57
Ajme, vec su me na prvoj tekmi kostali zivaca!! :(
Blijedo je to, blijedo.....Balic jos nije pravi, Kopljar se i opet pokazao da vise smeta nego doprinosi (dokad cemo cekati da taj proigra???), Bunto odlican, Lac i Strlek takodjer.
Jucer smo imali srece. S ovakvom igrom (i postavom) necemo daleko. :nene

mardar
17-01-2012, 16:12
Svašta za pročitati ali hajde.Pa nije Island ljudi nikada bio za potcjenjivanje.Pa nisu ni Francuzi uvjek u vrhu padali i dizali se.Šveđani svi. Pa svi su se upinjali da skinu skalp Hrvatskoj.Snimili i Linu i njegov način igre.Neka se nama vratilo o jedno krilo Štrlek je igračina on je igrač utakmice za mene jučer.Igrača sa onakovom realizacijom odavno nismo imali.Pa sjeća li se neko finala u Zagrebu i promašaja Šprema kada se lomila utakmica.

Pomrsit će Island mnogima konce strahovito su brzi a uvjek su tako igrali . Ovo je po meni dobro trebalo je krenuti sa pobjedom.Vori nije što je nekada bio na žalost ali eto koga staviti.

mardar
17-01-2012, 16:16
I svi izbornici.Ma dat ću vam ja.Govorite odlično neću da čijem kuknjavu.

Ili da vas brišem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):)

Nu ih pobjeda im nije ok .Šta ste se raskukurikali tu.:):)

A najviše ova mara i t@nja :):)

Ajde ručak i vi i Zenzo spremat

patriot
17-01-2012, 16:24
Da,ali Sprem je igrac emocije..napet ko puska..lagan padne i lakgano se dize kad je to to..kad stavis jednog hrvatina na njegovu poziciju,a sprem je realno nebo za momka,onda je psiholoski skroz pao..i nije mu za zamjeriti taj promasaj..uveo ga lino da vadi kestenje iz vatre,nakon sto sjedio cijelo prvenstvo..
ima i brata,bit ce jako dobar igrac..
Inace,teretni su radi loseg protoka lopte na postavljenih sest-nula islanda..takve momcadi(danci ,svedjani i svabe),samo cekaju da ti umrtve napad krzo ucestalo sjeckanje i pustanje vise igre na postavljenu obranu,kad se ide 1 na 1..pogotovo kad iskljuce kontru i polukontru,onda je jako tesko igrati..

Humphrey
17-01-2012, 16:56
Nisam upoznat sa ostalim reprezentacijima, ali zar Island nema uvijek dosta dobru ekipu?Ono nisu za napucavanje.

Naši su već dugo u padu. ali ipak uvijek smo tu pri vrhu i to je dobro.Sad bi trebali osvojiti zlato jer jedino europske zlato nemamo, a najveći je možda razlog taj što bi se onda Gobac povukao. :) Barem je tako rekao na televiziji, naravno ako mu se može vjerovati.

T@nja
17-01-2012, 17:05
Nisam upoznat sa ostalim reprezentacijima, ali zar Island nema uvijek dosta dobru ekipu?Ono nisu za napucavanje.

Naši su već dugo u padu. ali ipak uvijek smo tu pri vrhu i to je dobro.Sad bi trebali osvojiti zlato jer jedino europske zlato nemamo, a najveći je možda razlog taj što bi se onda Gobac povukao. :) Barem je tako rekao na televiziji, naravno ako mu se može vjerovati.

:rofl :bicedobro: :D

Gobac je grdi igrac. Mamicev brother in arm. Tesko se takvih rijesit.

Inkvizitor
17-01-2012, 17:29
Da,ali Sprem je igrac emocije..napet ko puska..lagan padne i lakgano se dize kad je to to..kad stavis jednog hrvatina na njegovu poziciju,a sprem je realno nebo za momka,onda je psiholoski skroz pao..i nije mu za zamjeriti taj promasaj..uveo ga lino da vadi kestenje iz vatre,nakon sto sjedio cijelo prvenstvo..
Inace,teretni su radi loseg protoka lopte na postavljenih sest-nula islanda..takve momcadi(danci ,svedjani i svabe),samo cekaju da ti umrtve napad krzo ucestalo sjeckanje i pustanje vise igre na postavljenu obranu,kad se ide 1 na 1..pogotovo kad iskljuce kontru i polukontru,onda je jako tesko igrati..

Pa jesi gledao onog Duvnjaka..dva koraka i pada na parket..i uvijek tako..rukometni Srna..

teški su i teretni..Lac, Duvnjak..Štrlek je juče imao svoj dan..ali nije to igrač koji nosi ekipu..kao ni Buntić..on može razdrmat ekipu..ali bez Balića u top formi mi nemamo šta tražit na EU..kakvo zlato kakvi bakrači.

Island je uvijek dobar do zadnjih deset minuta..

mardar
17-01-2012, 17:37

Ma nisam ja ni pomislio da je Šprem jedini krivac(bilo je i više id jedne nema veze sada manjak koncentracije kako god ) on je igračina ali moramo shvatiti da mora doći i do zasićenja i smjene generacije.

Meni je dobro ima tu "materijala "Ulazilo i izvana i sa krila proradiće i Vori ide to .

patriot
17-01-2012, 17:48
To je vise do obrane Islanda..jer Duvnjak nemre igrati na tako postavljenu obranu kao Balic..Inace,iza njega imamo jos i Kaleba,koji je slican..ali to su vansreijski talenti..jebi ga,Balic je vanzemaljac sa svojim prolazima 1 na 1..on ,dusebajev i richardson..zaboravi ostatak..al tako se danas rukomet tesko igra..pokazao je to i b.gille na balicu par puta..
morampo nase vise cijeniti..jednom duvnjaku i palmarssonu se divi cijela bundesliga i svi ih isticu kao gospodare rukometa u buducnosti na toj poziciji..
moram reci da je bilo degutantno gledati kako je schwalb skartao domagoja,a stavljao michaela krausa ispred njega..

Sto se tice strleka,ja uvjeravam(priznajem da sam strasno subjektivan),da momak je sam svjetski rukometni vrh..izbusit ce golmane svjetske klase kako mu cefne i kako oce..jedan jani cop(ti ga se sigruno sjecas iz borca),je prestao igrati nakon slicne ozljede strlekove..a manuel je imao jos jednu tesku..
na srecu,uspio se izvuci i dam se kladiti da ce postici karijeru koju nekad predvidjali mani jelcicu..

Bunta je od rukometnog drveta i apsolutno neinteligentnog igraca za ikakvo razumijevanje taktike i osjecaja za igru,uspio strasno se dici u ademaru prvo..tamo su ga skolovali i dotjerali ostale rukoemtne finese..
selekcija suta je sada nemjerljivo bolja..kao i lateralna brzina i eksplozivnost opcenito..i dalje kaska u obrani,ali dobro..inace bi bio metlicic..

A balic je vec duze van rukometa..da ne pricam sada kako i zasto..steta,mogao se umiroviti kao najveci ikada,a ne da ga samaraju levati poput karabatica

Dr. Vito Dugonoga
17-01-2012, 18:17
Patriot u sridu!

Inkvizitor
17-01-2012, 21:59
Srbija tukla Dansku u jednoj odličnoj utkamici..

Dr. Vito Dugonoga
18-01-2012, 13:12
Sta je s dopisnikom iz Srbie?

Inkvizitor
18-01-2012, 13:39
spava..haha..ne moš virovat..

T@nja
18-01-2012, 15:41
Danas bu puna dvorana Janeza. I njihovih prijatelja Srba.
Nadam se da ce nas biti vise od šest kolko nas je bilo na prvoj tekmi. :D

Marta
18-01-2012, 15:44
Makedonci se jucer zanjeli, dvorana se tresla, kad ono puska :rofl

mardar
18-01-2012, 15:53
Ali vas dvije mi nemojte danas poslije pobjede kukati jeste me čule aaaaaaaaaaa.Ne valja ovak ne valja onak.Nema toga više .Pa dosta kada vam ja ne valjam kako vam onda može bilo ko valjati.:):)

Podjeda i danas i onda odemo do kraja sve po redu kao slavonski ručak .I ja više znam kada dođem u Slavoniju i pita nevjesta da mi ugodi šta ću jesti i ja kažem e od sada nevjesta sve po redu .

Jesu li naši i sada kauboji ????:):)

T@nja
18-01-2012, 15:58

Jesu, jos uvijek. :rolajz: Nije mi jasno da se sami decki ne odreknu tog stupidnog imena.
Ne znam jel mi gore Kauboji ili Barakude....:rigo:

Ontopik
Naravno da danas dobijamo. :bravo
Cekam ja drugi dio, ovo je tek zagrijavanje. :)

Marta
18-01-2012, 16:01
Ali vas dvije mi nemojte danas poslije pobjede kukati jeste me čule aaaaaaaaaaa.Ne valja ovak ne valja onak.Nema toga više .Pa dosta kada vam ja ne valjam kako vam onda može bilo ko valjati.:):)

Podjeda i danas i onda odemo do kraja sve po redu kao slavonski ručak .I ja više znam kada dođem u Slavoniju i pita nevjesta da mi ugodi šta ću jesti i ja kažem e od sada nevjesta sve po redu .

Prekjucer sam izgubila zivce i nisam vise gledala. Sasvim jednostavno.

A mislim da danas necu ni pocetak, treba nocas i zaspat ...

mardar
18-01-2012, 16:15
Jesu, jos uvijek. :rolajz: Nije mi jasno da se sami decki ne odreknu tog stupidnog imena.
Ne znam jel mi gore Kauboji ili Barakude....:rigo:

Ontopik
Naravno da danas dobijamo. :bravo
Cekam ja drugi dio, ovo je tek zagrijavanje. :)

Barakude su vaterpolisti a šešir sam nosio iz Hercegovine u Zagreb na SP.Bili su kauboji :):)

mardar
18-01-2012, 16:18
Prekjucer sam izgubila zivce i nisam vise gledala. Sasvim jednostavno.

A mislim da danas necu ni pocetak, treba nocas i zaspat ...

To ti ja ne toleriram takve isprike ne prolaze.Ni na suze ja ne padam lako .Uz televizor i hoću ovdje cjelovito izvješće od vas dvije i to kombinirano U ŽIVO :):):)

T@nja
18-01-2012, 16:28
Barakude su vaterpolisti a šešir sam nosio iz Hercegovine u Zagreb na SP.Bili su kauboji :):)

Pa znam da su vaterpolisti, samo spominjem ta glupava imena.
Kauboji su ostali kauboji. Nazalost.

PS Kaj si nosio kaubojski sesir u Zagreb? :lol:

Dr. Vito Dugonoga
18-01-2012, 16:47
To ti ja ne toleriram takve isprike ne prolaze.Ni na suze ja ne padam lako .Uz televizor i hoću ovdje cjelovito izvješće od vas dvije i to kombinirano U ŽIVO :):):)

Mila i Lana!

mardar
18-01-2012, 16:47
Pa znam da su vaterpolisti, samo spominjem ta glupava imena.
Kauboji su ostali kauboji. Nazalost.

PS Kaj si nosio kaubojski sesir u Zagreb? :lol:

Ali poseban je na poklon dobio ona brušena koža ma genijalno nešto.Ma uvalili se u jednu birtiju pored Arene ja i prijatelj jedan i znaš ono rekli daj nama po pivo i daj svima što piju :):)

Jebem ti ja poslije brojao ljudi umirali od smjeha i vraćali ture bilo u jednom trenutku 29 piva ispred mene. :):)

Tri dana se vraćali iz Zagreba preko Slavonije išli ,pa na Doboj,Vitez,Ramu preko Risovca u Mostar . :):)

Inkvizitor
19-01-2012, 11:28
Pobjeda znači nad Slovenijom i to uz neozbiljnu zajebanciju.

Balić se popravio. Buntić kao uvijek igra napreskok, jedna dobra druga loša..al opet drugi krug je tu..

Graničar Jozo
19-01-2012, 11:33
ja se nadam da je to stvarno bilo igra koliko nam treba. al bilo je tu doosta sreće kao i protiv islanda.

mardar
19-01-2012, 12:25
Nu njih opet:):):)

Pa ja upozorio Maru i Tanju a sada mi došli još gori.:):)Pa banirat ći vas aloooooo.Vičite bravoooooo i gotovo nemojte mi tu izbornike sada glumiti :):):)

A ti Zenzo dat ću ti ja za ono žaljenje za Slovencima na sred Fejsa .Samo kada te vidim u živo.

Vudrite ih Hrvatska sve po redu .Dobro je opet zajebajem se ja malo .Bit će oni i bolji .

Inkvizitor
19-01-2012, 12:43
daj bolan mardare..pa nismo u Sjevernoj koreji da moram vikat bravo bravo..

bome ima da opletem po njima svom snagom kad god to zasluže..

Jozo žali Slovence..haha..to je istina, za degeneka je..i to kakvog..Jozo Jozo..

Graničar Jozo
19-01-2012, 12:53
jbg, ja uvijek branim slabije. :D

ne mogu si pomoć

Inkvizitor
19-01-2012, 13:04
haha..misliš da si izvukao tom otrcanom frazom..

ne bih rekao..

mardar
19-01-2012, 13:10
Samo se vi zajebajite s mardarom :):)

Ne zaboravite bit će roštilj.A ovaj put ide sa mnom i još neko pa se držte dobro.:):)

A Zenzo na uranku šara li šara tamo :):)

Marta
19-01-2012, 13:32
Nu njih opet:):):)

Pa ja upozorio Maru i Tanju a sada mi došli još gori.:):)Pa banirat ći vas aloooooo.Vičite bravoooooo i gotovo nemojte mi tu izbornike sada glumiti :):):)

A ti Zenzo dat ću ti ja za ono žaljenje za Slovencima na sred Fejsa .Samo kada te vidim u živo.

Vudrite ih Hrvatska sve po redu .Dobro je opet zajebajem se ja malo .Bit će oni i bolji .

Sta si se navio, i trebamo galamit, triba njih tuc, da igraju napokon kako treba.

mardar
19-01-2012, 13:41
Sta si se navio, i trebamo galamit, triba njih tuc, da igraju napokon kako treba.

Ma tako pa jesam rekao da mi se ti ne sekiraš.I bit će bolje čuo sam se ja sa Balićem preksinoć i vidjela si malo kritike i peglanja pa je opet bolje malo :):)

Rekao sam mu i što ste ti i t@nja pisale i Zenzo :):)

A večeras ću mu copy paste što su Zenzo i inkvi pisali :):)

Marta
19-01-2012, 13:52
i reci mu da ne bude vise tako arogantan, nije mu fora, nije neka faca

Inkvizitor
19-01-2012, 13:58
I da..pitaj ga je li porijeklom iz Roškog Polja..

mardar
19-01-2012, 13:58
more :):):)

Graničar Jozo
19-01-2012, 13:59
recimo da se ošiša kao prvo i osnovno.

mardar
19-01-2012, 14:00
I da..pitaj ga je li porijeklom iz Roškog Polja..

Aaaaahahahaha što ako je iz Roškog polja dobar aaaaa:):):)

mardar
19-01-2012, 14:01

polako ljudi pa po redu :):)

Inkvizitor
19-01-2012, 14:03
Aaaaahahahaha što ako je iz Roškog polja dobar aaaaa:):):)

bile su neke priče..samo ti pitaj..

jel ti njega kao poznaješ ili si fejsbuk fan..

Inkvizitor
19-01-2012, 14:04
polako ljudi pa po redu :):)

poslije kad malo popijete pitaj ga kakva je Mirela Delić..onako..znaš..

Inkvizitor
19-01-2012, 14:05
di god dođe mardar eto ti chata..nemoš virovat.,..morat ćemo mu ograničit pristup na neke ozbiljne topice nema druge..

mardar
19-01-2012, 14:14
Ajme majko alooo pa smijemo li se našaliti .:):)

lotta lotta
19-01-2012, 14:17
Ajme majko alooo pa smijemo li se našaliti .:):)

ne smijete...đeš to na rukometu

Marta
19-01-2012, 14:31

vala bas, ko pena je

Marta
19-01-2012, 14:34
mardare i nemoj biti tako ostar

Tanja nam dodje jednom u sto godina i onda ti jos galamis na nju

sta ce zena rec, da smo mi odozdo svi nafrkadjos

T@nja
19-01-2012, 16:40
mardare i nemoj biti tako ostar

Tanja nam dodje jednom u sto godina i onda ti jos galamis na nju

sta ce zena rec, da smo mi odozdo svi nafrkadjos

Ma mardara ja pojedem za dorucak. :evil:D

Mardare, poznas Balica? Ja sam ga upoznala, vrlo cudan decko, pomalo asocijalan, spava 12 sati, ne jebe nikog pol posto....Ali volim ga. :)

Graničar Jozo
19-01-2012, 16:41
vala bas, ko pena je

izgleda da se ova riječ i kod nas udomaćila. :)

Marta
19-01-2012, 16:42

Mardare, poznas Balica? Ja sam ga upoznala, vrlo cudan decko, pomalo asocijalan, spava 12 sati, ne jebe nikog pol posto....Ali volim ga. :)

ma nije ti toliki apetit :rofl

a da nije takav ne bi ga ni volila ...

Marta
19-01-2012, 16:43
izgleda da se ova riječ i kod nas udomaćila. :)

a sto ne volim dugu kosu kod muskarca :evil:evil

T@nja
19-01-2012, 16:53

Ni ja. :D

A Ivanu bas dobro stoji kratka kosa, ne znam kaj glumi s tim masnim rezancima. :(

Graničar Jozo
19-01-2012, 16:54
da pusti bradu do kraja i ličio bi na nešto, ovako je pravi pena kako reče mare :)

Marta
19-01-2012, 17:08
Ni ja. :D

A Ivanu bas dobro stoji kratka kosa, ne znam kaj glumi s tim masnim rezancima. :(

kod njega je bas neuedno i neugledno

ima ljudi kod kojih ajd recimo izgleda koliko toliko uredno, mada je to meni uvijek fuj

Dr. Vito Dugonoga
19-01-2012, 17:26

Cisti dokaz kako ljubav ne vodi sexu, a i obrnuto!

T@nja
19-01-2012, 17:29
Cisti dokaz kako ljubav ne vodi sexu, a i obrnuto!

Ne chataj. :kava:
Kak se tebi cine nasi kravlji decki, bude nekaj od njih? :D

lotta lotta
19-01-2012, 17:38
kod njega je bas neuedno i neugledno

ima ljudi kod kojih ajd recimo izgleda koliko toliko uredno, mada je to meni uvijek fuj

meni je najlipsa kosa u dominikovica, bivseg reprezentativca.:cool:

mardar
19-01-2012, 17:48

Ja se šišam na golo :):)

Dr. Vito Dugonoga
19-01-2012, 17:48
Ne chataj. :kava:
Kak se tebi cine nasi kravlji decki, bude nekaj od njih? :D

Na osnovu vasi izvisca
ne mogu ih bas pofalit!

A i inace mi vise slice indiancima
pogotovo poglavica Balic!

lotta lotta
19-01-2012, 17:52
:rofl:rofl:rofl

vidi kako se nevino uvaljiva mari.:rofl

T@nja
19-01-2012, 17:54

To se zove brijanje, ne šišanje. :D

mardar
19-01-2012, 17:58
To se zove brijanje, ne šišanje. :D

Ok ma ne brijem glavu.Onom jebenom mašinom sam počmem pa djeca moraju završiti onda žena žuga kakav sam.Ali ne da se popraviti.Pa me moraju dokrajčiti .:):)

NorthStand
19-01-2012, 19:30
Sutra norvežani, bit će čupavo, al nadam se pobjedi.

Humphrey
20-01-2012, 13:26
ZNači danas Norvežani, još i njih dobijemo, pa laganica do polufinala. :)

Graničar Jozo
20-01-2012, 13:58
još sekundica.. :)

Inkvizitor
20-01-2012, 14:31
ZNači danas Norvežani, još i njih dobijemo, pa laganica do polufinala. :)

kako misliš laganica..a Francuska, a Španjolska..

Humphrey
20-01-2012, 14:42

Ne vidim kako bi nam oni bili problem.Očekujem finale Hrvatska - srbija. Balićeva bojna će pokoriti beograd.:D

Graničar Jozo
20-01-2012, 14:50
Jedan zanimljiv intervju Nikše Kaleba.

Inače meni jednog od dražih igrača iz Červarove ere.

http://sportski.net.hr/rukomet/page/2012/01/17/0562006.html

T@nja
20-01-2012, 21:42
Jedan zanimljiv intervju Nikše Kaleba.

Inače meni jednog od dražih igrača iz Červarove ere.

http://sportski.net.hr/rukomet/page/2012/01/17/0562006.html

Kina je odlican decko! :cool:

S Norveskom rutinski. :cita
A sad idemo pokorit Novi Sad i Spanjolce. :bravo

mardar
20-01-2012, 21:52
Mardar zna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha Francuzi pušiona 0 bodova u četvrtfinalu :):)

mardar
20-01-2012, 21:54
Kina je odlican decko! :cool:

S Norveskom rutinski. :cita
A sad idemo pokorit Novi Sad i Spanjolce. :bravo

Što ja ono reče ????

Sve po redu:):)

NorthStand
21-01-2012, 00:02

Sad kad nas je krenulo, sve rokamo, jedino ne bih baš volio srbe u eventualnom polu-finalu, jer atmosfera bi ih mogla ponest pogotovo protiv nas će bit dodatno motivirani, samo da je njih kako izbjeć, francuzi konačno doživjeli slom pun mi ih je k. a i inače nisam ljubitelj te nacije, nakon engleza i talijana, najodvratniji europljani. Sad idemo, nema više zaustavljanja, do finala. Španjolce se može dobit, protiv Mađara će bit teško zbog "domaćinske atmosfere", i onda Francuze oderat za kraj, da im uzmemo mjeru za sve onu bol i tugu iz prošlosti! Sve u svemu, dobro su krenuli, sad je red da ubace u još jednu brzinu više i osiguraju to prvo mjesto i polufinale, a onda ako Bog da i sreća junačka i finale!!!!

Inkvizitor
21-01-2012, 10:41
Sad tek počinje prvenstvo. Imamo tri jake utakmice..puno jače nego ove što smo igrali. Za proći u polufinale trebat će dobiti dvije

Marta
21-01-2012, 11:00
ne mogu opisati kako mi je drago sto su Madjari uzeli Francuze .... :rofl:rofl:rofl

Inkvizitor
21-01-2012, 11:23
Ako Francuizi tuku sve u drugom krugu imaju 6, znači mi ako tučemo Španjolce..opet nismo sigurni ako nas tuku Mađari i Franci, jer sumnjam da će Island i Slovenija ( možda Island) i jednima i drugim stvoriti neki problem kao što nisu ni nama..zajebano je..kao da nisi ništa ni prenio..zato kažem..tek sad prvenstvo počinje..

Marta
21-01-2012, 11:40
Ako Francuizi tuku sve u drugom krugu imaju 6, znači mi ako tučemo Španjolce..opet nismo sigurni ako nas tuku Mađari i Franci, jer sumnjam da će Island i Slovenija ( možda Island) i jednima i drugim stvoriti neki problem kao što nisu ni nama..zajebano je..kao da nisi ništa ni prenio..zato kažem..tek sad prvenstvo počinje..

... ali, Madjari uzeli Francuze .... pa daj da uzivamo bar danas u tome :rofl

Inkvizitor
21-01-2012, 11:42
vala dosta je i njih bilo..ako ne kalkuliraju, što bi ipak bilo previše..

Marta
21-01-2012, 11:43
vala dosta je i njih bilo..ako ne kalkuliraju, što bi ipak bilo previše..

Oni i kalkulacija? Ma jok, to je zadrto, al nisu im mogli nista, to je fakt .... :rofl

kako mi je drago

Inkvizitor
21-01-2012, 11:45
nikako ne mogu prežalit kad su naši u na SP u Njemačkoj dobili 7 utakmica i igrali fantastično..i onda u četvrtfinalu spuše od Francuza..koji su bili 4-ti u kvalifikacijskoj grupi..zato oprez..

s jednim porazom su bili 5-ti na kraju..

Marta
21-01-2012, 11:46
nikako ne mogu prežalit kad su naši u na SP u Njemačkoj dobili 7 utakmica i igrali fantastično..i onda u četvrtfinalu spuše od Francuza..koji su bili 4-ti u kvalifikacijskoj grupi..zato oprez..

s jednim porazom su biuli 5-ti na kraju..

nisam ja euforicna za nase, nego happy za Francuze :rofl

Inkvizitor
21-01-2012, 11:49
Ja ću se radovati tek kad konačno ispadnu. Stare kurve su to.

mardar
21-01-2012, 11:56

A molim te Inkvi što ti je ????Koji pesimizam .Ako ,ako,ali eto veće šanse daješ Francuzima nego nama da barem jednu dobijemo.

Ko kaže da nam nije Island pa i Slovenija nisu stvarali probleme.Pa lakše ćemo s Mađarima i takovim teškim tromim ekipama nego sa brzim Islandom.

Ajde Inkvi na nogomet .:):):)

A crnjaka što ga pucaju :):)

Inkvizitor
21-01-2012, 11:59
A molim te Inkvi što ti je ????Koji pesimizam .Ako ,ako,ali eto veće šanse daješ Francuzima nego nama da barem jednu dobijemo.

Ko kaže da nam nije Island pa i Slovenija nisu stvarali probleme.Pa lakše ćemo s Mađarima i takovim teškim tromim ekipama nego sa brzim Islandom.

Ajde Inkvi na nogomet .:):):)

A crnjaka što ga pucaju :):)

Ja sam samo oprezan..znam ja nas, jebo ti nas.

mardar
21-01-2012, 12:01
Gori si od moje žene i njenoga

e sad će izgubiti

Zato sada je spremim kod ćaće 50 km daleko da njemu govori sad će.Vas bi dvoje se složilo u svemu :):)

Vodi je Inkvi ja ću Maru zaprositi :):)

Inkvizitor
21-01-2012, 12:02
ti oženjen ćeš maru zaprositi..haha..ka dovo mare pročita drž' se..

mardar
21-01-2012, 12:03
Oni i kalkulacija? Ma jok, to je zadrto, al nisu im mogli nista, to je fakt .... :rofl

kako mi je drago

Mareeeeeeeeee

mardar
21-01-2012, 12:04
nisam ja euforicna za nase, nego happy za Francuze :rofl

Oš se udat za mene:):):)

Inkvizitor
21-01-2012, 12:07
poludio čovjek jutros sabajle..

Marta
21-01-2012, 12:23
poludio čovjek jutros sabajle..

nesto s njim nije u suru

Marta
21-01-2012, 12:24
@ mardar

prijateljiu, imas manu:nene:nene:nene

Marta
21-01-2012, 12:25
Inkvi, reci ti njemu u koji cu ja kraj ...

Inkvizitor
21-01-2012, 12:25
U Duvno se razme..to je zapisano u dlanu..

Inkvizitor
21-01-2012, 12:26
@ mardar

prijateljiu, imas manu:nene:nene:nene

možda je naš mardar prešo na islam pa opće 4 žene..haha

aj nećemo chatat i ovdje..rukomet samo..

mardar
21-01-2012, 12:41
Inkvi, reci ti njemu u koji cu ja kraj ...

Ma ona će u Livno ,da će u Duvno onda bi ispunjavao ja uvjete Inkvi.

Ali za Maru :

Onaj ko pokuša a ne uspije je mnogo bolji od onoga koji ne pokuša i ne uspije

A da nije trolanje barem sam pokušao pa tako neka i naši idu na zlato.Srčano i hrabro ovako kao i ja .:):)

NorthStand
21-01-2012, 16:54
Sad tek počinje prvenstvo. Imamo tri jake utakmice..puno jače nego ove što smo igrali. Za proći u polufinale trebat će dobiti dvije

Pa to i ja govorim, obavezno treba dobit španjolce i francuze zbog trauma iz prošlosti, nemilosrdno se obračunat s njima. I onda mirno odigrat zadnju tekmu, protiv Mađara. To nam treba bit jedina matematika, a ne da ta zadnja tekma odlučuje o našem prvom mjestu. Jer Mađari će imat punu dvoranu svojih navijača, a imaju ok reprezentaciju, koja je dobila Francuze. Tako da, samo pametno, i s ovakvom igrom ja se ne brinem previše. Španjolska je ključ svega, nju ako dobijemo poprilično sam siguran da dobivamo i ostale dvije tekme u skupinu, jer ćemo moć igrat rasterećeno bez pritiska protiv francuza, a to znači da ćemo im se revanširat za sve zlo iz prošlosti, i da će Ivano ovaj put istamburat Karabatića propisno. haha

NorthStand
21-01-2012, 16:56
... ali, Madjari uzeli Francuze .... pa daj da uzivamo bar danas u tome :rofl

Ja sam bio sretan, ko da smo ih mi pobjedili, ne mogu ih smislit. A onog njihovog trenera, još mu pogled ne zaboravljam iz zagrebačke arene kako je bio pun sebe što nam je oteo zlato u zagrebu, e ovaj put treba to sve propisno naplatit!

Inkvizitor
21-01-2012, 17:48
Šveđani propustili + 11 na poluvremenu, još su mogli izgubit da se Poljaci nisu smotlai na kraju..imali su 4 sekunde za čistu kontru.

nevjerovatno..za povijest.

NorthStand
22-01-2012, 00:23
Srbi i švabe odigrali neriješeno, a šveđani ispustili nemoguće. Al to su ti poljaci, bore se oni do zadnje lopte. Živo me zanima, kako će šveđani protiv srba odigrat, realno srbi su s dvije pobjede nad dancima i poljacima u prvom krugu napravili veliki posao, i vjerojatno će bit 1 ili 2 u skupini. Ne znam jel moguće, da se mi s njima sastanemo u polufinalu, vjerojatno je ako ne budu prvi i automatski uđu u polufinale. Ne bi ih volio u polufinalu nikako, al bože moj ako nam je tako suđeno jebat ga. Mislim da uz francuze i španjolce imamo najbolju ekipu na turniru, i da ta kvaliteta ne bi smjela izostat i u eventualnom meču s srbima. Bez obzira na domaći teren, trebalo bi to dobit, a onda u finalu zna se, čupavo protiv koga god bilo, al meni igra naših uljeva povjerenje i dojma sam da mogu do zlata. Samo moraju zadržat ovaj nivo igre, obrana je odlična, al napad imam dojam da može bit bolji bez obzira što je efikasan. Tako da u tom djelu treba popravit igru, i onda nam vrlo vjerojatno medalja oko vrata zagarantirana, samo da dobijemo danas španjolce to je ključno otvorit ovu drugu skupinu s pobjedom bi bilo pun pogodak. Da ne govorim da se španjolci nabrijavaju gadno na nas, treba to ozbiljno shvatit i uzet ta možda presudna dva boda!

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 02:30
Kako Deutsche spustise nebeske rukometase.. Lipo, Lipo!!

Marta
22-01-2012, 11:45
Ma ona će u Livno ,da će u Duvno onda bi ispunjavao ja uvjete Inkvi.

Ali za Maru :

Onaj ko pokuša a ne uspije je mnogo gori od onoga koji ne pokuša i ne uspije

A da nije trolanje barem sam pokušao pa tako neka i naši idu na zlato.Srčano i hrabro ovako kao i ja .:):)

tako je mardare, tako je :rofl

Marta
22-01-2012, 11:46
Ja sam bio sretan, ko da smo ih mi pobjedili, ne mogu ih smislit. A onog njihovog trenera, još mu pogled ne zaboravljam iz zagrebačke arene kako je bio pun sebe što nam je oteo zlato u zagrebu, e ovaj put treba to sve propisno naplatit!

To je to, cisto zadovoljstco, jos kad jucer Njemci izjednacise .... zadovoljstvo na kvadrat!

Inkvizitor
22-01-2012, 19:54
Bilo bi odlično da su Slovenci uzeli makar bod Francuizima..a bili su blizu..suci su ih malo uštopali

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 20:12
Sritno indijanci !!

mardar
22-01-2012, 20:31
Gazimoooooooooooooooooooo

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 20:52
3 razlike i nie lose..

caporegime
22-01-2012, 21:04
iznenadilo me da je u dvorani 3500 hrvatskih navijača.
s druge strane, vršljam malo po portalima i vidim kod srba, da su ogorčeni na beograđane jer da je arena bila poluprazna i da su makedonci navijali za srbiju na poziv s razglasa.
baš čudno, ja sam pomislio da ih krenula euforija pošto je srbija dobro otvorila prvenstvo.
ne znam jel to do cijene karata ali ako su makedonsci mogli, a oni imaju još niži standard onda ne znam štp bi rekao.

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 21:23
Najbolji smo bez Balica..

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 21:28
Ko prvi da 20. zgoditak bice pobidnik!

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 21:30
Mirko nosi dimije!

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 21:31
Dobar DJ u dvorani!

Inkvizitor
22-01-2012, 21:46
Igraju ko babe. Ko kravetine. Nek idu kući..

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 21:48
Al su seljacine, cilu utakmicu vode i onda stanu..
I Balic je mogo lipo sidit na klupi a ne usporavat igru..
On je danas bio ko Sammir, igro sam za sebe..

Inkvizitor
22-01-2012, 21:50
Balića očigledno boli kurac..prodo je masu lopti i još se smije..imamo igrača više a on gura loptu u buket..to još nije viđeno u rukometu..

al nije samo on svi osim Štrleka i Čupića igraju ko da su natjerani puškom..

Dr. Vito Dugonoga
22-01-2012, 21:56
Balića očigledno boli kurac..prodo je masu lopti i još se smije..imamo igrača više a on gura loptu u buket..to još nije viđeno u rukometu..

Spor je i nezainteresiran, uopce nie u igri!
A bez njega smo rasturali, igrali brze, korisnie!
Ne znam sto ga s eforsira ako mu se ne da?!
Kad smo ono 7:0 napravili, to je bila dobra igra!
Onda uvedu njega i on pocne razmisljat.. razmisljat..
stalno lopta samo u tri igraca, i caka Voria..

Inkvizitor
22-01-2012, 21:59
Francuzi će ih rastaviti na sastavne dijelove..kilaci kilavi..jedva hodaju po terenu..

slušam ih nakon utakmice..još im čestitaju..pa na čemu???????

al koji su to šugavi alibiji..

Inkvizitor
22-01-2012, 22:02
Ko im dade ime kauboji..ustvari imaju veze s kaubojima..

Mogu bit krave ako hoće..

NorthStand
22-01-2012, 22:07
Ja i dalje tvrdim da napad ne štima, bez obzira što zabijamo dosta golova! Napad je ponekad totalno bezidejan, pogotovo u ključnim trenucima tekme, i to nas je danas koštalo teškog poraza. Ova igra u napadu se podhitno mora promjenit, jer će nam opet po tko zna koji put francuzi doći glave u idućem dvoboju, pa nećemo vidjet ni polufinale!!!! Sve u svemu razočaran sam totalno, jer smo ih mogli slomit nekoliko puta na tekmi a nismo, mislim rezultatski naravno. Al dobro, šta je tu je, idemo dalje još jači, bez obzira na ovaj poraz.

Humphrey
22-01-2012, 22:08
Ovaj rukometni poraz Hrvatske večeras baš boli. Nije nezaslužen, ali ipak kad se ovako prokocka sve što smo stvorili u prvom dijelu je neoprostivo i izrazito glupo.Razumijem pad u igri, ali ovo je nije bio samo pad, ovo je bila amaterska nezainteresiranost kojoj nema mjesta u ovako kvalitetnoj ekipi.Šteta, srećom nije ništa gotovo i očekujem i dalje nas u finalu.

Inkvizitor
22-01-2012, 22:10
Ovaj rukometni poraz Hrvatske večeras baš boli. Nije nezaslužen, ali ipak kad se ovako prokocka sve što smo stvorili u prvom dijelu je neoprostivo i izrazito glupo.Razumijem pad u igri, ali ovo je nije bio samo pad, ovo je bila amaterska nezainteresiranost kojoj nema mjesta u ovako kvalitetnoj ekipi.Šteta, srećom nije ništa gotovo i očekujem i dalje nas u finalu.

Nisam skoro u životu gledao nezainteresiraniju ekipu kad se lomi rezultat. Poraz nije čudan ali način na koji je došao je jadan.

balkanac
22-01-2012, 22:33
ma bolje da su sada izgubili da se spuste na zemlju

1981
22-01-2012, 23:07
Ajde ne pizdite.Pari da smo izvanzemaljci pa moramo dobit svaku utakmicu.
Dosad je sve više manje ok a ima bar 5-6 reprezentacija šta svak svakoga može dobit.

NorthStand
23-01-2012, 00:30
1981@ ne valja napad, to govorim od početka turnira, obrana je perfektna, tu i tamo zašteka al obrana je prva liga. Samo treba taj napad konačno proradit do kraja, a ne da kad se lomi tekma oni ne znaju šta će s loptom. To mi ide neopisivo na živce, i točno sam znao da ako nam španjolci izjednače da će dobit tekmu, sve u svemu očekujem puno više protiv francuza u napadu, jer ćemo u protivnom opet najebat. Al navijači koji su u novom sadu, može ih netko zvat alealeština, al lijepo je bilo čut navijanje za HR u novom sadu!!

Marta
23-01-2012, 13:58

najbolje je prebacit kad prigusti, ko ih sisa, ne treba ih ni geldat

mardar
23-01-2012, 14:36
najbolje je prebacit kad prigusti, ko ih sisa, ne treba ih ni geldat

Baš sam to napravio.Baš to kada su pali onako.Čekali su oni Crnz rupu Španjolaca i mislili lako ćemo kao u početku prvog poluvremena.Neka ima vremena???.E trebala bi ovo škola biti.

Ali ma sve je to tu negdje.Hvalili su neki Mađarsku a potcjenjivali Island.Island je opasan.Tu je to negdje nije ništa izgubljeno idemo dalje bolje sada poraz nego poslije jedan i opet isto.

Marta
23-01-2012, 14:40
Baš sam to napravio.Baš to kada su pali onako.Čekali su oni Crnz rupu Španjolaca i mislili lako ćemo kao u početku prvog poluvremena.Neka ima vremena???.E trebala bi ovo škola biti.

Ali ma sve je to tu negdje.Hvalili su neki Mađarsku a potcjenjivali Island.Island je opasan.Tu je to negdje nije ništa izgubljeno idemo dalje bolje sada poraz nego poslije jedan i opet isto.

Ma nemam ja zivaca, pazi propadne ti vecer i jos se nasekiras i ne mozes spavati, ma daj ....

NorthStand
23-01-2012, 15:06
Što je netko već reko, bolje da su sad popušili, nego u polufinalu i nekoj ključnoj tekmi. Sve je jasno, pobjedit francuze i mađare, i osigurat to polufinale. Sad nema više kalkuliranja, iako realno mogli smo i španjolce pobjedit, i kako se razvijala tekma dojma sam da smo minimalno remi zaslužili, ako ne i pobjedu, al jebiga mi po dobrom običaju nemamo sreće. 45 minuta smo vodili u utakmici, al koga to briga kad izgubiš bodove! Malo više koncentracije u napadu ne bi škodilo, mislim da bi puno bolje i lakše pobjeđivali, iako igramo dobro i protiv španjolaca su odigrali odlično, al bez sreće i sudaca koji su opet malo navlačili protiv nas ne ide. Sad samo da dobiju francuze, i što se mene tiče, ne moraju ni igrat polufinale. haha

T@nja
23-01-2012, 17:08
Ali ipak je gust bilo ovo vidjeti:
http://i39.tinypic.com/j7yyw5.jpg

:love

caporegime
23-01-2012, 17:18
2009. smo nabili francuze u drugom krugu pa su nam vratili osvajanjem finala protiv nas u areni......
tak da jedan poraz i to protiv španjolske i nije tragdija

Marta
23-01-2012, 17:22

lijepo lijepo al treba nas biti puno vise

Inkvizitor
23-01-2012, 19:56
Što je netko već reko, bolje da su sad popušili, nego u polufinalu i nekoj ključnoj tekmi. Sve je jasno, pobjedit francuze i mađare, i osigurat to polufinale. Sad nema više kalkuliranja, iako realno mogli smo i španjolce pobjedit, i kako se razvijala tekma dojma sam da smo minimalno remi zaslužili, ako ne i pobjedu, al jebiga mi po dobrom običaju nemamo sreće. 45 minuta smo vodili u utakmici, al koga to briga kad izgubiš bodove! Malo više koncentracije u napadu ne bi škodilo, mislim da bi puno bolje i lakše pobjeđivali, iako igramo dobro i protiv španjolaca su odigrali odlično, al bez sreće i sudaca koji su opet malo navlačili protiv nas ne ide. Sad samo da dobiju francuze, i što se mene tiče, ne moraju ni igrat polufinale. haha

ja ne vidim na koju foru oni onako kilavi mogu dobit Francuze.

No gledam , Njemačka nikad lošija, užas od igre a imaju veliku šansu da se dočepaju polufinala i sa dva poraza. Općenito nikad lošije ekipe i nikad slabiji rukomet.

NorthStand
23-01-2012, 23:28
Ako će se gledat kvaliteta momčadi, mi smo uz španjolce i francuze najkvalitetniji na turniru. Al Srbi su domaćini, i oni će vrlo vjerojatno igrat polufinale, možda i finale. Danci po meni su isto kvalitetna ekipa, al ne bih reko da su na razini ŠPA, FRA, i nas tako da u ove četri nabrojane ekipe vidim glavne kandidate za zlato. SRB, FRA, ŠPA, HRV. Iako slažem se s tobom, rukomet je nekako sve lošiji, a mi imamo dobru ekipu i mogli bi do kraja, al trebat će nam i dosta sreće i nadam se da suci neće sutra odigrat ključnu ulogu, jer bi nam mogli gadno pomrsit planove.

NorthStand
23-01-2012, 23:30

Ovo je po meni totalno neočekivano(ovoliki broj navijača u NS), al i pokazatelj da hrvate dosta zanima reprezentacija, bez obzira o kojem je sportu riječ. U svakom slučaju, uljepšali su nam onaj gorak poraz od španjolaca. Nadam se da će protiv francuza potpora bit slična, i da ćemo ovaj put imat više sreće.

Inkvizitor
24-01-2012, 09:15
Ako će se gledat kvaliteta momčadi, mi smo uz španjolce i francuze najkvalitetniji na turniru. Al Srbi su domaćini, i oni će vrlo vjerojatno igrat polufinale, možda i finale. Danci po meni su isto kvalitetna ekipa, al ne bih reko da su na razini ŠPA, FRA, i nas tako da u ove četri nabrojane ekipe vidim glavne kandidate za zlato. SRB, FRA, ŠPA, HRV. Iako slažem se s tobom, rukomet je nekako sve lošiji, a mi imamo dobru ekipu i mogli bi do kraja, al trebat će nam i dosta sreće i nadam se da suci neće sutra odigrat ključnu ulogu, jer bi nam mogli gadno pomrsit planove.

Šta to znači kvaliteta momčadi, ako igraju ko babe tu nema nikakve kvalitete.

to su samo floskule.

Inkvizitor
24-01-2012, 09:22
Ovo je po meni totalno neočekivano(ovoliki broj navijača u NS), al i pokazatelj da hrvate dosta zanima reprezentacija, bez obzira o kojem je sportu riječ. U svakom slučaju, uljepšali su nam onaj gorak poraz od španjolaca. Nadam se da će protiv francuza potpora bit slična, i da ćemo ovaj put imat više sreće.

Što je veća podrška sa tribina oni očajnije igraju.

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 09:42

Mozda su pribukvalno svatili onu
kako je publika igrac vise..

Inkvizitor
24-01-2012, 09:43
Mozda su pribukvalno svatili onu
kako je publika igrac vise..

hahahha..dobra..ali i to se poklapa, oni s igračem više igraju ko s igračem manje..

NorthStand
24-01-2012, 15:58
Šta to znači kvaliteta momčadi, ako igraju ko babe tu nema nikakve kvalitete.

to su samo floskule.

Ma dobro igraju, na momente i odlično, al onda se uključe malo suci, malo naše neobjašnjivo glupe pogreške, i onda u ovakvom duelu važnom kao što je bilo protiv španjolske to moraš platit porazom, to je kako bi se reklo neizbježno. Imamo kvalitetu, vjerujem u naše dečke, i pobjedu nad francuzima. Al ako danas kojim slučajem ne dobiju, onda im je valjda jasno da ni ne zaslužuju medalju.

NorthStand
24-01-2012, 15:59

Samo nek oni danas odigraju kako treba, i oduže se navijačima za poraz protiv ŠPA, sve će im bit oprošteno!

T@nja
24-01-2012, 16:10
Samo da dobijemo Francuze i idemo u Beograd! :lux:

http://www.telegraf.rs/sport/35144-frka-u-najavi-5-000-hrvata-dolazi-u-arenu

Inkvizitor
24-01-2012, 17:24
Samo da dobijemo Francuze i idemo u Beograd! :lux:

http://www.telegraf.rs/sport/35144-frka-u-najavi-5-000-hrvata-dolazi-u-arenu

za koga će navijat..za Francuze, Španjolce..ili koga već..

Humphrey
24-01-2012, 17:26
hercegovina.info/vijesti/sport/rukomet/paka

Ovo su Hrvati za 21.stoljeće, ozbiljno ovakvi čine većinu danas. Zar je tolika naivnost moguća?Kad pročitaš kako su hrvatski navijači napadnuti u srbiji pomisliš "svaka čast tim ljudima što su otišli tamo bodriti našu reprezentaciju", ali onda pročitaš ovo i shvatiš kako su oni otišli u srbiju kao da idu u Njemačku. Ono, njih je iznenadio napad jer hej, jedan od njih je čak služio vojsku u novom sadu i ovo nisu očekivali. Kako to može izjaviti netko tko nije prespavao zadnjih 20 godina meni nije jasno.

Što se tiče utakmice očekujem novo lice naše reprezentacije i naravno pobjedu.

Inkvizitor
24-01-2012, 17:30

Ovo su Hrvati za 21.stoljeće, ozbiljno ovakvi čine većinu danas. Zar je tolika naivnost moguća?Kad pročitaš kako su hrvatski navijači napadnuti u srbiji pomisliš "svaka čast tim ljudima što su otišli tamo bodriti našu reprezentaciju", ali onda pročitaš ovo i shvatiš kako su oni otišli u srbiju kao da idu u Njemačku. Ono, njih je iznenadio napad jer hej, jedan od njih je čak služio vojsku u novom sadu i ovo nisu očekivali. Kako to može izjaviti netko tko nije prespavao zadnjih 20 godina meni nije jasno.

Realno gledajući ne bi bilo ni Srbima ništa bolje da su došli u tolikom broju u Split npr...jedino što bi se to onda udaralo na sva zvona..a sad se šuti..

T@nja
24-01-2012, 17:31
za koga će navijat..za Francuze, Španjolce..ili koga već..

Ma daj, pa kaj vjerujes da ce 5000 BBB doci??? :lol:
Isto kak jodleri najavljuju da danas dolaze u Schladming i kak bu frka!!?? :rofl

Inkvizitor
24-01-2012, 17:34
Ma daj, pa kaj vjerujes da ce 5000 BBB doci??? :lol:
Isto kak jodleri najavljuju da danas dolaze u Schladming i kak bu frka!!?? :rofl

m,a ne..to nisam ni mislio na BBB..to novinari urliču..nego onako..

caporegime
24-01-2012, 17:39

pa zrikavac ih uvjerio, kao i tvrtko milović, da su hrvati i srbi braća. nisu njih napali što su hrvati nego su ih htjeli preodgojiti i dati im do znanja da je sramotno da navijaju za "zlu pereciju koja je počinila genocid nad srbima i koja je započela rat u bih da bi ostvarila svoju korist i ujebala hrvate hercegbosne" kako ti spomenuti dvojac često naglašava.

Humphrey
24-01-2012, 17:41
Realno gledajući ne bi bilo ni Srbima ništa bolje da su došli u tolikom broju u Split npr...jedino što bi se to onda udaralo na sva zvona..a sad se šuti..

Eto viiš tebi ovo nije ništa neočekivano, ali jesi pročitao što ovi govore u ovom linku koji sam stavio? Oni su šokirani , jer eto tko bi očekivao da će srbi napasti skupinu Hrvata.

Ozljede će proći, ali ovo je dobro za ove ljude, barem više neće biti tako naivni. Ovo im je bila dobra lekcija.

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 17:55
Samo nek ne bude KaraBalic..

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 18:14
Evo se i svapski komentatori pitaju zasto u prosloj nie bilo Lackovica a Balica privise..

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HRVAAAAATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 18:26
iGRAMO; IGRAMO
SAMO NEK NE STANU

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 18:41
Opet ko proslu tekmu.......

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 18:44
6 minuta nismo gola dali.................

Inkvizitor
24-01-2012, 18:50
Ko je reko onom Duvnjaku da je igrač..a Alilović na golu ko baba..

ne zna se koji su jadniji..naši ili Francuzi..ko ženske ekipe..

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 18:53
Bili su super poceli onda odjednom brzaju..
Izgube svoj ritam i pocnu se zabijat..

A i promasili su dvi kontre..

Inkvizitor
24-01-2012, 18:55
Bili su super poceli onda odjednom brzaju..
Izgube svoj ritam i pocnu se zabijat..

A i promasili su dvi kontre..

hahah dobar vic Vito..

brzaju..meni izgleda ko usporena snimka..čak je Kopljar najhrabriji..hahaha

di su našli onog Musu..hahah

Baliću je vrime da završi karijeru..

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 19:34
Pod brzaju mislim na nepromisljenos, zabijanje u obranu..

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 19:52
Eto ga!
Sve pogriske uocene i ispravljene!
Balicu svaka cast na svemu i fala mu do neba
ali trenutno usporava igru i privatizira loptu!!

Kad bi jos u nogometu uveli malde, pogotovo iz Bundeslige..

NorthStand
24-01-2012, 20:06
ŠTO SE MENE TIČE, ZADATAK IZVRŠEN! Sad mogu izgubit sve tekme, al naravno da bi volio da dobiju mađare i osiguraju to zlato koje im se smiješi, kud sreće da srbe dobijemo, mislim da s ovakvom igrom možemo do kraja, s ovom iz drugog djela naravno. Već sam reko, dobro igraju, i samo treba taj napad a izgleda da je proradio u drugom djelu, protiv mađara nadam se da će još jače navalit, i onda to polufinale i najezda u BeliGrad!

Inkvizitor
24-01-2012, 20:06
Kopljar dobio utakmicu..haha..Čupiću svaka čast, momak igra srcem..Duvnjak loš, Balić ne treba ulazit..Francuzi loši..

NorthStand
24-01-2012, 20:07
I moram primjetit, suci što god onaj kreten Gobac pričo i prijetio Baliću, navlače cijelo vrijeme za ekipe koje igraju protiv nas, jeste vi vidjeli ono smiješno isključenje zarađeno na Karabatiću?????? Poserem im se po sred face, smradovi jadni! Stalno nas kradu, al mi opet idemo k njima u zagrljaj(EU).

Inkvizitor
24-01-2012, 20:08
ajde North pa i Francuzi su dobili dva isključenja zaredom..

ovo je ništa kako su nas pokrali u finalu svjetskog u Zagrebu..ono je bila krađa..ovo je super..

NorthStand
Kopljar je car, al treba reć da je i Alilović bio dobar, ma u drugom djelu totalno druga ekipa izašla iz svlačionice, ne znam šta se dogodilo al što god da je potpisujem ovakav scenarij protiv mađarske. Dakle prvi dio loše, drugi razvaljotka! Presretan sam, a oni ljudi u novom sadu nemam riječi koja sreća kad se zaorilo VEČERAS JE NAŠA FEŠTA!

Inkvizitor
I šta još nismo sigurni u polufinalu..ja mislio da je gotovo sad..a u p

Inkvizitor
24-01-2012, 20:09
Kopljar je car, al treba reć da je i Alilović bio dobar, ma u drugom djelu totalno druga ekipa izašla iz svlačionice, ne znam šta se dogodilo al što god da je potpisujem ovakav scenarij protiv mađarske. Dakle prvi dio loše, drugi razvaljotka! Presretan sam, a oni ljudi u novom sadu nemam riječi koja sreća kad se zaorilo VEČERAS JE NAŠA FEŠTA!

Navijačima svaka čast..

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 20:11
Ma ko sljivi suce kad mi igramo kako tribamo!!
Ovo drugo poluvrime je pokazatelj sta moremo!

NorthStand
ajde North pa i Francuzi su dobili dva isključenja zaredom..

ovo je ništa kako su nas pokrali u finalu svjetskog u Zagrebu..ono je bila krađa..ovo je super..

Dobili su, samo što su oni ta isključenja i zaslužili, no da ne davim sa suđenjem bitno da smo dali gasa kad je bilo najpotrebnije, a ne ko u utakmici protiv španjolaca izgubili pamet kad bi napad krenuo. Svaka čast svima, zaslužili su medalju, i reko sam već imaju kvalitetu, samo što su ponekad totalno dekoncentrirani i nepromišljeni, pa naprave stvarno kretenske greške, a i pogledajte koliko je lopti francuza od stative završilo unutra, a koliko naših, jednostavno treba imat i sreće. Srećom danas, to nije igralo nikakvu ulogu, jer su ih napunili kad je bilo najpotrebnije!

Inkvizitor
Al što onaj Goluža uvodi onoig Loserta da brani sedemerce..čovjek se ne makne kad mu pucaju..hahaha

i ode on na klupu..

NorthStand
I šta još nismo sigurni u polufinalu..ja mislio da je gotovo sad..a u p

Ne, slovenci moraju dobit mađare, i onda smo sigurno, u protivnom moramo dobit mađare ili igrat remi protiv njih sutra!

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 20:12
Navijačima svaka čast..

Svima svaka cast veceras!
Samo nek ovako nastave!
Balic vec pomalo more bit trener!

Inkvizitor
24-01-2012, 20:13
Dobili su, samo što su oni ta isključenja i zaslužili, no da ne davim sa suđenjem bitno da smo dali gasa kad je bilo najpotrebnije, a ne ko u utakmici protiv španjolaca izgubili pamet kad bi napad krenuo. Svaka čast svima, zaslužili su medalju, i reko sam već imaju kvalitetu, samo što su ponekad totalno dekoncentrirani i nepromišljeni, pa naprave stvarno kretenske greške, a i pogledajte koliko je lopti francuza od stative završilo unutra, a koliko naših, jednostavno treba imat i sreće. Srećom danas, to nije igralo nikakvu ulogu, jer su ih napunili kad je bilo najpotrebnije!

North nemoj zajebavat suđenje je bilo OK..a to stativa nestativa i nama je ulazilo svašta..

dobro su odigrali drugo..al Francuzi su užasno loši..da Marko nije odigrao utakmicu života svašta bi bilo..

Duvnjak nema force neće to tako moć do kraja..

Lac se brzo umara..on hoće i želi ali je kratkog daha..

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 20:13
Al što onaj Goluža uvodi onoig Loserta da brani sedemerce..čovjek se ne makne kad mu pucaju..hahaha

i ode on na klupu..

I to nakon sto je Alilovic obranio prithodni sedmerac..

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 20:14
Ne, slovenci moraju dobit mađare, i onda smo sigurno, u protivnom moramo dobit mađare ili igrat remi protiv njih sutra!

Evo svabovi navijaju za Madare
kako bi isli na Olimpiske..

Inkvizitor
24-01-2012, 20:15
I to nakon sto je Alilovic obranio prithodni sedmerac..

pa da baš gledam..ajd da on obrani koji pa bi imalo smisla..al on se niti ne miče..

ja gledam šta ovaj radi..

Inkvizitor
24-01-2012, 20:15
Navijat za Slovence...haha

Inkvizitor
24-01-2012, 20:16
Ajmo Janeziiiii

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 20:17
Ajmo Janeziiiii

Jesi to malo cinican?
:D

Inkvizitor
24-01-2012, 20:19
Jesi to malo cinican?
:D

ne, zašto..

bolje da odigraju sutra mirno..nego da se trgaju..ionako su se potrošili večeras..

onda izgleda na Srbiju u polufinalu..

T@nja
24-01-2012, 20:21
Razbit i izbacit Francuze s prvenstva....neprocjenjivo! :s :s :s
Meni ovo vise znaci od medalje.

Dr. Vito Dugonoga
24-01-2012, 20:25
ne, zašto..

bolje da odigraju sutra mirno..nego da se trgaju..ionako su se potrošili večeras..

onda izgleda na Srbiju u polufinalu..

Ipak, naviat za Janeze.. i to je trganje.. srca..

T@nja
24-01-2012, 20:34
Janezi vode 6:3.

Inkvizitor
24-01-2012, 20:40
Imaju li Janezi šanse ako tuku Mađare..

T@nja
24-01-2012, 20:46
Imaju li Janezi šanse ako tuku Mađare..

Nemaju. :)

T@nja
24-01-2012, 20:55
Inace, nije lose. Nismo ni dva dana u EU a vec razbijamo njene clanice. :lol:

Inkvizitor
24-01-2012, 21:49
Ajmo T@nja....Slovenci naprej..hoj hoj hoj..

Inkvizitor
24-01-2012, 21:52
Al kako srpski komentator naglašava cijelu utakmicu da Mađari imaju šanse za polufinale..i to ne baš malu ako uzmu barem bod Slovencima..:rofl..

T@nja
24-01-2012, 21:52
Hvala Janezi! :s
U polufinalu smo! :lux:

Inkvizitor
24-01-2012, 21:54
Gremo Slovenci T@nja vas ljubi..hoj hoj hoj..

NorthStand
24-01-2012, 21:55
Dobila ZLOvenčad, čestitam "susedima" na fair playu!!!! E sad će bit veselo u belom gradu, samo da ga naši pokore i osvoje zlato, i nitko sretniji od nas! Na neprijateljskom teritoriju, doć do zlata, NEPROCIJENJIVO! http://www.hrhb.info/images/smilies/novi/002.gif

Inkvizitor
24-01-2012, 21:55
I šta sad, na Srbeke u polufinalu..

NorthStand
24-01-2012, 21:57
North nemoj zajebavat suđenje je bilo OK..a to stativa nestativa i nama je ulazilo svašta..

dobro su odigrali drugo..al Francuzi su užasno loši..da Marko nije odigrao utakmicu života svašta bi bilo..

Duvnjak nema force neće to tako moć do kraja..

Lac se brzo umara..on hoće i želi ali je kratkog daha..

Ma kradu nas stalno, samo što to nije onako drastično ko prije, jer smo zaslužili da sude koliko toliko pošteno! Inače, ko se sjeća šta su nam prije radili to nije bilo normalno, pogotovo onda kad je Goluža u polufinalu svijetskog poveo cijelu ekipu prema zlatu.

NorthStand
24-01-2012, 22:00

Nemam pojma, bilo bi dobro kad bi španjolci išli na srbe, al to čisto sumjam, iako mogla bi Slovenija dobit i Španjolce nisu oni baš naivni a i nas su namučili. Uglavnom, bitno je da izbjegnemo srbe ako je ikako moguće, al nekako imam filing da ćemo baš na njih naletit u polufinalu, ipak će njihovih navijača bit kud i kamo više, i suci će sigurno dvojbene odluke sudit u njihovu korist, zato ih ne bih volio, uvijek se navlači za domaćine. Al šta je tu je, bitno da smo u polufinalu, koga briga za ostalo.

T@nja
24-01-2012, 22:00

Sutra ce se znat.
Mi mozemo biti prvi u grupi ako Janezi dobe Spanjolce, mi Madjare.

Humphrey
24-01-2012, 22:26
Čestitke našima, ne znam tko je bio bolji, igrači ili navijači.

A sad u Beograd, neka padne pred Hrvatima brže nego je pao pred Njemcima. :D

Graničar Jozo
25-01-2012, 08:20
au revoir a la française